rigasnic Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ναι αλλά και με το σφουγγάρι δεν κάνει γραμμές?:worry:με καλό και καθαρό σφυγγάρι και άφθονο νερό, το ελαχιστοποιείς. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 επαναφερω το θεμα για να δειτε τι επαθα! παω χτες να παρω το αυτοκινητο και το βρισκω με κακα πουλιων παντου!!!ντρεπομουν να κυκλφορησω!και τα πλυντηρια ηταν κλειστα. σκεφτηκα να το πλυνω μονη μου αλλα σιχαινομουν δειτε: http://img39.imageshack.us/img39/8374/atos9qn.jpg Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 χλιαρο νερακι δηλαδη το μεσημερι να το πλυνεις αν εχεις πιστολακι για το νερο βαλτο στην υψηλη πιεση ριξε λιγη κοκα κολα επανω (ΛΙΓΗ ) παρε ενα σφουγαρι κανε μινησεις δεξια αριστερα μεχρι να δεις οτι εχουν μαλακωσει και μετα μην το σκεφτεις πατα το πιστολι με μανια!!!ακριβως επανω στις κουτσουλιες και σε μια σχετικη αποσταση 30 εκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ok thanks ! αλλα κανει κρυο και λεω να το παω πλυντηριο,ειναι ετσι και στον ουρανο και στο πλαι!στο δρομο με κοιταζουν ολοι! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Kακώς το αφήνεις, γιατί θα το καταστρέψουν το βερνίκι. Αλλη φορά όχι παρκάρισμα κάτω από δέντρα ή καλώδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ok thanks ! αλλα κανει κρυο και λεω να το παω πλυντηριο,ειναι ετσι και στον ουρανο και στο πλαι!στο δρομο με κοιταζουν ολοι! εδω μιλαμε για το αμαξι σου αν το αφηνεις επειδη εχει κρυο αν γινει κατι τι θα κανεις δηλαδη? αχ εχει κρυο δεν γινεται να βγω εξω να δω την μπαταρια του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 χτες το επαθα παιδια,δεν το εχω αφησει μερες ασε που δεν εχω parking και πως θα το καθαρισω με τον κουβα? δεν μπορω να κατεβασω λαστιχο και φανταζομαι οτι χωρις πιεση δεν γινεται τπτ. αμεσως βρε hydro... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 χτες το επαθα παιδια,δεν το εχω αφησει μερες ασε που δεν εχω parking και πως θα το καθαρισω με τον κουβα? δεν μπορω να κατεβασω λαστιχο και φανταζομαι οτι χωρις πιεση δεν γινεται τπτ. αμεσως βρε hydro... χαβαλες να γινεται κουκλα :p αν δεν μπορεις βρες ενα πλυντ και με αγορασε μια κουκουλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Α μιας και παραθέσατε φωτογραφία, ορίστε τι κατάφερα εγώ, μετά από μια βδομάδα όλο βροχές και μια εξόρμηση στα χιόνια (αλυσίδες, σπιναρίσματα, λάσπες κτλ) Δηλώνω υπεύθυνα πάντως ότι το αυτοκίνητο τώρα γυαλίζει :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Ποτέ πλύσιμο στο πλυντήριο με τις βούρτσες αν έχετε κουτσουλιές!Μόνο με το πιεστικό και καυτό νερό,ούτε καν σφουγγάρι,αφήνει σημάδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 pedia erotisi.gratsounies se tzami iparxei tropos na vgoune? Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ναι αν δεν ειναι πολυ βαθιες... Πανε σε εναν παρμπριζα (τι λεξη και αυτη!!!) και ρωτα! Διαφορετικα, αν σε καλυπτει η ασφαλεια σου απο θραυση κρυσταλων παρε μια πετρα και αποτελειωσε το!! Θα στο αλλαξουν αυθημερων και χωρις κανενα προβλημα! ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ποτέ πλύσιμο στο πλυντήριο με τις βούρτσες αν έχετε κουτσουλιές!Μόνο με το πιεστικό και καυτό νερό,ούτε καν σφουγγάρι,αφήνει σημάδια. εγώ καυτό νερό πάνω στο αυτοκίνητο μου δε θα έριχνα με τίποτε. Ούτε καν ζεστό. Χλιαρό και ας κάνει περισσότερη ώρα... Ναι αν δεν ειναι πολυ βαθιες... Πανε σε εναν παρμπριζα (τι λεξη και αυτη!!!) και ρωτα! Διαφορετικα, αν σε καλυπτει η ασφαλεια σου απο θραυση κρυσταλων παρε μια πετρα και αποτελειωσε το!! Θα στο αλλαξουν αυθημερων και χωρις κανενα προβλημα! ;) :)Πόσο σωστά κάθεται αλήθεια ένα παρ-μπριζ τοποθετημένο εκ των υστέρων στην Ελλάδα; Μας θεωρώ αρκετά άχρηστους (και έχω και καλό λόγο - εμπειρία), ακόμα και στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία σοβαρών εταιριών... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να φοβασαι για ενα παρμπριζ... Ειναι πολυ απλη η διαδικασια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν ξερω γενικα rigasnic αλλα στο Matiz μας μετα απο στουκο που αλλαξαμε παρ-πριζ εκατσε μια χαρα, εναν χρονο αργοτερα τωρα δεν εχει παθει τπτ απολυτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 αν δειτε ενα λευκο atos που να αστραφτει .. θα ειναι το δικο μου!;) ;) το πηγα στο πλυντηριο σημερα και δεν αφησε κανενα σημαδι! αφηστε ξεχασα και το κινητο μεσα, παω σπιτι ψαχνω απο εδω, ψαχνω απο εκει λεω καλα να παθω τοσο ακαταστατη που ειμαι, το περνω τηλεφωνο τπτ και μετα θυμηθηκα οτι το ειχα μεσα στο αυτοκινητο παω στο πλυντηριο και ευτυχως ηταν εκει γιατι αν καποιος το ειχε βουτηξει αντε να εβρισκα ακρη μετα. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Εγω παιδια πηγαινω στο συνεργειο του αντρα μου και το καθαρισμα του αυτοκινητου μου ειναι μια ιεροτελεστια! Παιρναω ολο το αυτοκινητο με ζεστο νερο με το πιεστικο! Με ειδικο σφουγγαρι και σαμπουαν καθαριζω το αυτοκινητο... Με τη σκουπα περναω το εσωτερικο...Βαζω σπρει στις ζαντες και στα λαστιχα... Γυαλιζω και τα εσωτερικα πλαστικα ... Το κανω κουκλι και παρακαλαω να μη βραξει Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 και ομως εβρεξε... την τριτη πηγα πλυντηριο και σημερα πεμπτη εβρεξε!:mad: αλλα ετσι κι αλλιως θα πηγαινα γιατι ηταν χαλια με τα παλιοπουλια:mad: Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ψαχνω κερι να περασω καινουριο αυτοκινητο (μεταλικο χρωμα) αλλα δεν γνωριζω τι τυπο ακριβος να αγορασω, οσοι γνωριζουν ας αναφερουν την καλυτερη δυνατη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Προσωπικά έχω αγοράσει ένα της AutoGlym. Επειδή δεν έχω δοκιμάσει άλλη μάρκα δε μπορώ να συγκρίνω σωστά. Πάντως την δουλειά του την κάνει μια χαρά. Κόστος: 18 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τελικα αγορασα κ'εγω ενα της AutoGlym υγρο σκληρο κερι 19 ευρω, απο την ιδια την αντιπρωσοπια της AutoGlym, Παρασκευη που παραλαμβανω το καινουριο μου αυτοκινητακι θα γινει η δοκιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Δεν αντιλαμβάνομαι γιατή να κερώσεις καινούργιο αυτοκίνητο?:blink: Αυτό λογικά θα έχει τα προστατευτικά κεριά τις αντιπρωσοπείας πάνω του.;) Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τελικα αγορασα κ'εγω ενα της AutoGlym υγρο σκληρο κερι 19 ευρω, απο την ιδια την αντιπρωσοπια της AutoGlym, Παρασκευη που παραλαμβανω το καινουριο μου αυτοκινητακι θα γινει η δοκιμη! Δεν χρειαζεται να αγγιξεις το καινουριο σου αυτοκινητο τουλαχιστον για 3 μηνες... Μονο ενα καλο πλυσηματακι και θα εισαι OK ;) Την γυαλαδα του θα την κρατησει αρκετα με το κερι που βαζουν απο το εργοστασιο και δεν θα εχεις κανενα προβλημα ! Hint: Οσο το νερο κανει "τελιτσες" πανω στο αυτοκινητο τοτε υπαρχει ακομα κερι... Μολις σταματησει αυτο το "φαινομενο" τοτε χρειαζεται να το περασεις ξανα :) Υ.Γ: Καλοριζικο φιλε tral :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 εγω τωρα κλεινω χρονο και σκευτομαι να το ριξω ενα κεροματακι . ααααααααα ρε παιδες εχετε τπτ για τα ρετσινια ? τα καθαριστικα για πισα και ρετσινια κανουν τπτ ? παιζει να κανουν ζημια στο χρωμα ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tral Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Φιλε μου κεροματακι θελουν 2-3 φορες το χρονο, οσο για ρετσινια πισες κλπ εχει η AutoGlym Λαμιας 1 Αργυρουπολη διπλα στο Cerfur το supermarket αν γνωριζεις, σιγουρα της συγκεκριμενης εταιριας ειναι ασφαλες προιον αν και φανταζομε θα το τσιμπαει στην τιμη λιγακι, ειναι και πολυ εξυπηρετικοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts