Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις "καλές εποχές" όταν έκανες factory reset και η ρομ που είχες φλασαρει ήταν ελληνική και no wipe,συνήθως το τηλέφωνο άλλαζε csc σε ελληνικό.Στο δικό μου τηλέφωνο και σε κάποια αλλα (ίσως σε περισσότερα αλλά οι κάτοχοι μπορεί να μην το έχουν πάρει χαμπάρι) το csc δεν αλλάζει με απλό factory reset οπότε λίγο προσοχή στους φίλους που θα θέλουν να το πουλήσουν ή θα χρειαστούν service

Για εμας που εχουμε βαλει τη γερμανικη απο ελληνικη rom και μετα την omega ας πουμε χρειαζεται να κανουμε κατι με το csc αν δεν το εχουμε πειραξει?

Μάριος...

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για εμας που εχουμε βαλει τη γερμανικη απο ελληνικη rom και μετα την omega ας πουμε χρειαζεται να κανουμε κατι με το csc αν δεν το εχουμε πειραξει?

Αν δεν πας service,δεν πουλησεις ή δεν θες ΟΤΑ μην ασχολεισαι με το csc.Μπορει να εχει αλλαξει κατα τη διαδικασια των φλασαρισματων μπορει και οχι.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν δεν πας service,δεν πουλησεις ή δεν θες ΟΤΑ μην ασχολεισαι με το csc.Μπορει να εχει αλλαξει κατα τη διαδικασια των φλασαρισματων μπορει και οχι.

Βρε ναι το ξερω. Απλα για να ξερω τι γινεται ΑΝ ποτε χρειαστει (φτου φτου μακρια :P)

Μάριος...

Με ο λινκ που εβαλα λιγο πιο πανω μπορεις να δεις αν αλλαξε το csc?

Γιαννης

Καλησπερα παιδια μολις εγινα και εχω κατοχος του s4(απο s1)...το πηρα οχι απο αλυσιδα αλλα απο μαγαζι που ηταν στο skroutz.Το κινητο ειναι ευρωπαικο και οχι ελληνικο και οταν το συνδεσα στο wi fi εψαξε και κατεβασε την τελευταια ευρωπαικη εκδοση(την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου)).Τωρα εγω την εχασα την εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια;Μπορω να κανω κατι τωρα ωστε να ειμαι εντος εγγυησης και παλι;

Καλησπερα παιδια μολις εγινα και εχω κατοχος του s4(απο s1)...το πηρα οχι απο αλυσιδα αλλα απο μαγαζι που ηταν στο skroutz.Το κινητο ειναι ευρωπαικο και οχι ελληνικο και οταν το συνδεσα στο wi fi εψαξε και κατεβασε την τελευταια ευρωπαικη εκδοση(την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου)).Τωρα εγω την εχασα την εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια;Μπορω να κανω κατι τωρα ωστε να ειμαι εντος εγγυησης και παλι;

Κανονικά έχει εγγύηση.Τα περισσότερα skroutzoμάγαζα φέρνουν συσκευές από αλλες χώρες,αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα,αφού το τηλέφωνό σου είναι ευρωπαικό,καλύπτεται από εγγύηση σε όλες τις ευρωπαικές χώρες.

Καλησπέρα και από μένα. Αγόρασα σήμερα από http://www.kaizershop.gr το S4. Στο kies μου βγάζει :

PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (EUR)

Αυτό δεν είναι Ελληνικό?

Edited by aleman
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Καλησπέρα και από μένα. Αγόρασα σήμερα από http://www.kaizershop.gr το S4. Στο kies μου βγάζει :

PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (EUR)

Αυτό δεν είναι Ελληνικό?

Διάβασε σε παρακαλώ το FAQ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151

- Alex

Καλησπερα παιδια εγω εχω την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου) με CSC:ΜF1 (ATO)...Δεν θα εχω καποιο προβλημα ειτε σε rootαρισμα ειτε σε flasharisma με odin στο μελλον ε;Το Κies μου το αναγνωριζει κανονικα

Καλησπερα παιδια εγω εχω την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου) με CSC:ΜF1 (ATO)...Δεν θα εχω καποιο προβλημα ειτε σε rootαρισμα ειτε σε flasharisma με odin στο μελλον ε;Το Κies μου το αναγνωριζει κανονικα

Τι πρόβλημα να έχεις ?:confused:

Μια χαρά είσαι .

Samsung galaxy s21+

γινεται να αλλαξω το csc του κινητου μου ? θελω να το να κανω γιατι τωρα εχω βαλει την προ τελευταια γερμανικη εκδοση και το τηλ μου ειναι γαλλιας και δεν μπορω να παρω αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα ουτε και αναβαθμιση μεσω κkies! γιαυτο και μονο τον λογο θελω να το κανω ! υπαρχει λυση ?
:thanks:

γινεται να αλλαξω το csc του κινητου μου ? θελω να το να κανω γιατι τωρα εχω βαλει την προ τελευταια γερμανικη εκδοση και το τηλ μου ειναι γαλλιας και δεν μπορω να παρω αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα ουτε και αναβαθμιση μεσω κkies! γιαυτο και μονο τον λογο θελω να το κανω ! υπαρχει λυση ?

Το ίδιο πρόγραμμα κατεβάζεις με αυτό που σου έγραψα στο νημα του s3 .Υπάρχει σαν οδηγία και στην πρώτη σελίδα του θέματος .

Samsung galaxy s21+

Μιχαλη το κατεβαζω αδερφε μου αλλα δεν δουλευει σε σ4 ! με το που με πεταει στον dialer με αναγραφωμενο τον κωδικο μου γραφει πως δεν δουλευει!
:thanks:

Μιχαλη το κατεβαζω αδερφε μου αλλα δεν δουλευει σε σ4 ! με το που με πεταει στον dialer με αναγραφωμενο τον κωδικο μου γραφει πως δεν δουλευει!

Χρειάζεται root .

Samsung galaxy s21+

ευχαριστω ! αλλα ρουτ δεν θα θελα να κανω ! τεσπα.

Για ποιο προγραμμα αλλαγης csc μιλατε?

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για ποιο προγραμμα αλλαγης csc μιλατε?

Για το csc selector απο το play .

Samsung galaxy s21+

νεο επισημο firmware σε γερμανικη συσκευη: MF8.Το κατεβαζω τωρα..

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Περασε καποιος την MF8? Προσπαθω να την περασω αλλα ειναι φορτομενος ο server λεει...πρεπει να περιμενω μεχρι το μεσημερι να το περασω με kies...Υπαρχει καποια διαφορα σε σχεση με την ΜΕΑ?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Περασε καποιος την MF8? Προσπαθω να την περασω αλλα ειναι φορτομενος ο server λεει...πρεπει να περιμενω μεχρι το μεσημερι να το περασω με kies...Υπαρχει καποια διαφορα σε σχεση με την ΜΕΑ?

Improved stability for LTE

Για το csc selector απο το play .

Μιχάλη σήμερα μου απάντησε ο dev του csc selector οτι φτιαχνει τη v1.3 που θα παιζει σωστα,μιας και με τις τελευταιες ρομ δεν παιζει η αλλαγη csc

Για να δουμε

Παιδιά σταμάτησαν να δίνουν την MF8?

Ενώ μου έλεγε να περιμένω γιατί ήταν φορτωμένος ο Server το λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση.

Edited by LeGendGR

• The topic was unpinned