Tyxerakias Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές αυτό και γι'αυτό έχει μπει και στο θέμα των συχνών ερωτήσεων. Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 παιδιά μήπως στον στοκ dialer όταν επιλέξετε να φαίνονται μόνο οι κλήσεις και όχι τα μηνύματα και του κάνεις επανεκκίνηση κρατάει την ρύθμιση η τα δείχνει τα μηνύματα???μέχρι χθες δεν μου το έκανε και μετά την αναβάθμιση σε kit kat μου το κάνει. μήπως έχει βρει κάποιος λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 μήπως έχει βρει κάποιος λύση? Δηλαδή θες να κρατάει τη ρύθμιση, ή οχι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ναι.όταν βγω με το back δεν το κρατάει αλλά αν βγω με το κεντρικό κουμπί το κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ναι.όταν βγω με το back δεν το κρατάει αλλά αν βγω με το κεντρικό κουμπί το κρατάει. Πάλι δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει το κουμπί, για επανεκκίνηση δε μίλαγες; Αν δεν το κρατάει μπορεί να είναι bug, θα βάλω 4.4 σήμερα ή αύριο και θα το δοκιμάσω... αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Οντος τα λινκ δεν δουλευουν , ανεβασα αλλα http://imageshack.com/a/img541/5734/r9ko.png http://imageshack.com/a/img855/495/cjle.png http://imageshack.com/a/img163/557/z7j4.png Δεν μου βγαζει τα βελακια αριστερα δεξια απο το slide για να μπορω να αλλαξω την γλωσσα εχω κανει και καθαρισμα cache και επαναφορα πληκτρολογιου Οχι Ναι στοκ ρομ 4.4.2 EUR μήπως έχεις κατεβάσει το light flow?αν ναι πήγαινε στην προσβασιμοτητα απενεργοποίησε το και δες αν σου εμφανίζει το βελάκι στο space για την εναλλαγή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάλι δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει το κουμπί, για επανεκκίνηση δε μίλαγες; Αν δεν το κρατάει μπορεί να είναι bug, θα βάλω 4.4 σήμερα ή αύριο και θα το δοκιμάσω... αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει εννοώ επανεκκίνηση του dialer και όχι να μένει στην task bar.ελπίζω να σου έδωσα να κατάλαβες τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Θα αργησει πολυ για τις branded συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Θα αργησει πολυ για τις branded συσκευες? Κανείς δεν ξέρει. Όταν αποφασίσει η Samsung σε συμφωνία με τον πάροχο. εννοώ επανεκκίνηση του dialer και όχι να μένει στην task bar.ελπίζω να σου έδωσα να κατάλαβες τι εννοώ. Ναι κατάλαβα, θα δω αν το κάνει μετά την αναβάθμιση. Δηλαδή σου δείχνει πάντα και τα μηνύματα στο log? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ναι ότι και να επιλέξω αυτό μου δείχνει όλα τα στοιχειά καταγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKISD Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Σημερα μου την αναβαθμισε ΟΤΑ σε 4.4.4 Ι9505XXUFNB9(LUX) , βλεπω μεγαλυτερη καταναλωση μεχρι στιγμης και το KASPERSKY INTERNET 2014 που ειχα δεν ειναι συμβατο(?):( Απο την αλλη σαν να εχτιαξε το wifi που συνδεεται αμεσα Το GPS επιασε ακαριαια!!!!!!!!! απιστευτο Edited March 6, 2014 by TAKISD προσθετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 μήπως έχει βρει κάποιος λύση? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics ευχαριστώ πολύ....ειλικρινά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Καλημερα!! Εχω ενα S4 αγγλικο και η καινουργια εκδοση δεν εχει βγει ακομα Αν του βαλω το 4.4.2 αλλης χωρας (κανονικο firmware) με το odin θα γραψει ο knox? Αν οχι θα αντιμετοπισω καποιο προβλημα? Ευχαριστω Edited March 7, 2014 by EWS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τελικά το πρόβλημα το δημιουργουσε το greenfily . Ελεος τσαμπα το στησιμο απο την αρχη αν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το greenfily.δεν μπορεσα να βρω κατι.ευχαριστω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) καλησπερα. μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλω πως θα βαζω το gmail να μου κατεβαζει αυτοματα τις εφαρμογες ; οταν κανω format στο κινητο μου ; ευχαριστω Edited March 7, 2014 by m7ixalis Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 :!:Ενημέρωση Τα μηνύματα που αφορουσαν την μπαταρία μεταφερθήκαν στο σωστό θεμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γεια σας παιδια το δικο μου ειναι απο nordic countries (ΝΕΕ) .. Και ακομα απο ota τιποτα...μηπως ξερετε ποτε θα βγει?? η πειτε μου που ακριβως να κοιταω εγω μηπως βγει..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γεια σας παιδια το δικο μου ειναι απο nordic countries (ΝΕΕ) .. Και ακομα απο ota τιποτα...μηπως ξερετε ποτε θα βγει?? η πειτε μου που ακριβως να κοιταω εγω μηπως βγει..ευχαριστω.. εδω κοιτας... http://www.sammobile.com/ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα. Την βοήθεια σας ρε παίδες σε κάτι γιατί είμαι να σκάσω.. Στο kies πατάω αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία για να τσεκάρω προέλευση συσκευής ας πούμε, και μου βγάζει μήνυμα "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία“. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα. Την βοήθεια σας ρε παίδες σε κάτι γιατί είμαι να σκάσω.. Στο kies πατάω αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία για να τσεκάρω προέλευση συσκευής ας πούμε, και μου βγάζει μήνυμα "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία“. Κάνω κάτι λάθος? Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλησπέρα. Την βοήθεια σας ρε παίδες σε κάτι γιατί είμαι να σκάσω.. Στο kies πατάω αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία για να τσεκάρω προέλευση συσκευής ας πούμε, και μου βγάζει μήνυμα "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία“. Κάνω κάτι λάθος? και εμένα μου το βγάζει, αλλά όταν θα βγει για το τηλέφωνό σου η αναβάθμιση θα σου την κάνει όπως την έκανε και σε εμένα. Προς το παρόν και εγώ είμαι στην αναμονή για το πότε θα βγει η γαλλική Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος . Δηλαδή ο μόνος τρόπος για προέλευση συσκευής είναι τηλέφωνο στην Samsung? Ένα καλό στοιχείο είχε αυτό το ρημάδι το kies το αφαίρεσαν και αυτό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δηλαδή ο μόνος τρόπος για προέλευση συσκευής είναι τηλέφωνο στην Samsung? Ένα καλό στοιχείο είχε αυτό το ρημάδι το kies το αφαίρεσαν και αυτό. Ναι , και αν το τηλέφωνο είναι stock χωρίς να εχεις περάσεις αλλη rom ίσως βοηθήσει το phone info ,αν και η ποιο σίγουρη λυση είναι αυτή της samsung . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 μετά από 2 ημέρες οφισιαλ 4.4.2 γερμανική, διαπιστώνω ότι υπάρχουν σημαντικες διαφορές σε σταθερότητα και μπαταρία. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Προς το καλύτερο να υποθέσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts