Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές αυτό και γι'αυτό έχει μπει και στο θέμα των συχνών ερωτήσεων. Παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα.
- Alex

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά μήπως στον στοκ dialer όταν επιλέξετε να φαίνονται μόνο οι κλήσεις και όχι τα μηνύματα και του κάνεις επανεκκίνηση κρατάει την ρύθμιση η τα δείχνει τα μηνύματα???μέχρι χθες δεν μου το έκανε και μετά την αναβάθμιση σε kit kat μου το κάνει.

μήπως έχει βρει κάποιος λύση?

ναι.όταν βγω με το back δεν το κρατάει αλλά αν βγω με το κεντρικό κουμπί το κρατάει.

Πάλι δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει το κουμπί, για επανεκκίνηση δε μίλαγες;

Αν δεν το κρατάει μπορεί να είναι bug, θα βάλω 4.4 σήμερα ή αύριο και θα το δοκιμάσω... αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει

- Alex

Οντος τα λινκ δεν δουλευουν , ανεβασα αλλα

http://imageshack.com/a/img541/5734/r9ko.png

http://imageshack.com/a/img855/495/cjle.png

http://imageshack.com/a/img163/557/z7j4.png

Δεν μου βγαζει τα βελακια αριστερα δεξια απο το slide για να μπορω να αλλαξω την γλωσσα

εχω κανει και καθαρισμα cache και επαναφορα πληκτρολογιου

Οχι

Ναι στοκ ρομ 4.4.2 EUR

μήπως έχεις κατεβάσει το light flow?αν ναι πήγαινε στην προσβασιμοτητα απενεργοποίησε το και δες αν σου εμφανίζει το βελάκι στο space για την εναλλαγή.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάλι δεν κατάλαβα, τι σχέση έχει το κουμπί, για επανεκκίνηση δε μίλαγες;

Αν δεν το κρατάει μπορεί να είναι bug, θα βάλω 4.4 σήμερα ή αύριο και θα το δοκιμάσω... αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει

εννοώ επανεκκίνηση του dialer και όχι να μένει στην task bar.ελπίζω να σου έδωσα να κατάλαβες τι εννοώ.

Θα αργησει πολυ για τις branded συσκευες?

Κανείς δεν ξέρει. Όταν αποφασίσει η Samsung σε συμφωνία με τον πάροχο.

εννοώ επανεκκίνηση του dialer και όχι να μένει στην task bar.ελπίζω να σου έδωσα να κατάλαβες τι εννοώ.

Ναι κατάλαβα, θα δω αν το κάνει μετά την αναβάθμιση. Δηλαδή σου δείχνει πάντα και τα μηνύματα στο log?

- Alex

Σημερα μου την αναβαθμισε ΟΤΑ σε 4.4.4 Ι9505XXUFNB9(LUX) , βλεπω μεγαλυτερη καταναλωση μεχρι στιγμης και το

KASPERSKY INTERNET 2014 που ειχα δεν ειναι συμβατο(?):(

Απο την αλλη σαν να εχτιαξε το wifi που συνδεεται αμεσα

Το GPS επιασε ακαριαια!!!!!!!!! απιστευτο

Edited by TAKISD
προσθετα

μήπως έχει βρει κάποιος λύση?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.log.converter.ics

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημερα!!

Εχω ενα S4 αγγλικο και η καινουργια εκδοση δεν εχει βγει ακομα

Αν του βαλω το 4.4.2 αλλης χωρας (κανονικο firmware) με το odin θα γραψει ο knox?

Αν οχι θα αντιμετοπισω καποιο προβλημα?

Ευχαριστω

Edited by EWS

Τελικά το πρόβλημα το δημιουργουσε το greenfily . Ελεος τσαμπα το στησιμο απο την αρχη

αν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το greenfily.δεν μπορεσα να βρω κατι.ευχαριστω.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

καλησπερα. μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλω πως θα βαζω το gmail να μου κατεβαζει αυτοματα τις εφαρμογες ; οταν κανω format στο κινητο μου ; ευχαριστω Edited by m7ixalis
Huawei p20 pro

:!:Ενημέρωση

Τα μηνύματα που αφορουσαν την μπαταρία μεταφερθήκαν στο σωστό θεμα .

Samsung galaxy s21+

Γεια σας παιδια το δικο μου ειναι απο nordic countries (ΝΕΕ) .. Και ακομα απο ota τιποτα...μηπως ξερετε ποτε θα βγει?? η πειτε μου που ακριβως να κοιταω εγω μηπως βγει..ευχαριστω..

Γεια σας παιδια το δικο μου ειναι απο nordic countries (ΝΕΕ) .. Και ακομα απο ota τιποτα...μηπως ξερετε ποτε θα βγει?? η πειτε μου που ακριβως να κοιταω εγω μηπως βγει..ευχαριστω..

εδω κοιτας... http://www.sammobile.com/

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Καλησπέρα. Την βοήθεια σας ρε παίδες σε κάτι γιατί είμαι να σκάσω.. Στο kies πατάω αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία για να τσεκάρω προέλευση συσκευής ας πούμε, και μου βγάζει μήνυμα "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία“. Κάνω κάτι λάθος?
kountouraN

Καλησπέρα. Την βοήθεια σας ρε παίδες σε κάτι γιατί είμαι να σκάσω.. Στο kies πατάω αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία για να τσεκάρω προέλευση συσκευής ας πούμε, και μου βγάζει μήνυμα "το GT-I9505 δεν υποστηρίζει την λειτουργία“. Κάνω κάτι λάθος?

Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος .

Samsung galaxy s21+

και εμένα μου το βγάζει, αλλά όταν θα βγει για το τηλέφωνό σου η αναβάθμιση θα σου την κάνει όπως την έκανε και σε εμένα. Προς το παρόν και εγώ είμαι στην αναμονή για το πότε θα βγει η γαλλική

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Δεν δουλεύει πλέον αυτός ο τρόπος .

Δηλαδή ο μόνος τρόπος για προέλευση συσκευής είναι τηλέφωνο στην Samsung? Ένα καλό στοιχείο είχε αυτό το ρημάδι το kies το αφαίρεσαν και αυτό.

kountouraN

Δηλαδή ο μόνος τρόπος για προέλευση συσκευής είναι τηλέφωνο στην Samsung? Ένα καλό στοιχείο είχε αυτό το ρημάδι το kies το αφαίρεσαν και αυτό.

Ναι , και αν το τηλέφωνο είναι stock χωρίς να εχεις περάσεις αλλη rom ίσως βοηθήσει το phone info ,αν και η ποιο σίγουρη λυση είναι αυτή της samsung .

Samsung galaxy s21+

μετά από 2 ημέρες οφισιαλ 4.4.2 γερμανική, διαπιστώνω ότι υπάρχουν σημαντικες διαφορές σε σταθερότητα και μπαταρία. ..

• The topic was unpinned