bolek7 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 η mga εχει βγει και για Γαλλια ? εχω γαλλικο τηλ με γερμανικη ρομ ! αν βαλω την mga την γαλλικη αν εχει βγει μετα δεν θα ειναι μονοδρομος το οδιν ε? θα περνει και αναβαθμισεις OTA ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 η mga εχει βγει και για Γαλλια ? εχω γαλλικο τηλ με γερμανικη ρομ ! αν βαλω την mga την γαλλικη αν εχει βγει μετα δεν θα ειναι μονοδρομος το οδιν ε? θα περνει και αναβαθμισεις OTA ? Αν ο συνδυασμός pda/phone/csc είναι επίσημος, το τηλέφωνο θα αναγνωρίζεται από τη Samsung και θα παίρνει κανονικά updates. Αν όχι, όχι. Απλό δεν είναι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μόλις έβαλα από kies σε ελληνικό τηλ την MGA. Φορτίζω και βλέπω αυτονομία μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 πως θα δω απο ποια χωραειναι το κινητο μου? μεταχειρισμενο το πηρακαι ειχε αλλη ρομ απο kaizer ειναι αγορασμενο αρχες του μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μόλις έβαλα από kies σε ελληνικό τηλ την MGA. Φορτίζω και βλέπω αυτονομία μπαταρίας. Αυτο πως το εκανες βγηκε για ελλαδα η MGA; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 πως θα δω απο ποια χωραειναι το κινητο μου? μεταχειρισμενο το πηρακαι ειχε αλλη ρομ απο kaizer ειναι αγορασμενο αρχες του μηνα Είτε ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται εδω , είτε παίρνοντας τηλέφωνο στην samsung δίνοντας το imei της συσκευής. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αυτο πως το εκανες βγηκε για ελλαδα η MGA; Κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί και τον έκανα update με το Kies :happy: Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αυτο πως το εκανες βγηκε για ελλαδα η MGA; Έλεος ρε παιδιά, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη σελίδα... :p:) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnelo Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 τι γινετε τελικα με την mga?εχει προβληματα? με τα shortcuts τι γινετε κ αν γνωριζουμε changelog? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έλεος ρε παιδιά, ρίξτε μια ματιά στην πρώτη σελίδα... :p:) :) σορυυυ δεν περιμενα να βγει τοσο γρηγορα η ελληνικη! μπραβο παντος στο s3 περιμεναμε μηνες. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Αν θελω μεσω Kies να βαλω την MGA που παω ρε παιδια??Kies(pc)=>εργαλεια =>ρυθμισεις αναβαθμισης?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπέρα. Παιδιά έχει διαφορά λέτε η MGA ισπανιας που έχω με την ελληνική που είδα σήμερα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τον κωδικο της χωρας που ειναι το κινητο που τον βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Τον κωδικο της χωρας που ειναι το κινητο που τον βρισκω Στο FAQ ..... Καλησπέρα. Παιδιά έχει διαφορά λέτε η MGA ισπανιας που έχω με την ελληνική που είδα σήμερα? Kαμία. Edited July 25, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Στο FAQ ..... τους κωδικους του ειδα στο κινητο που τον γραφει για να δω απο ποια χωρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 τους κωδικους του ειδα στο κινητο που τον γραφει για να δω απο ποια χωρα ειναι Ας το πουμε μια φορα ακομα: Στο kies... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Ας το πουμε μια φορα ακομα: Στο kies... BTU μου γραφει αλλα αυτο ειναι του κινητου ή εξαρτατε απο την ρομ που φοραει? εχει custom rom μεταχειρισμενο το πηρα Edited July 26, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 BTU μου γραφει αλλα αυτο ειναι του κινητου ή εξαρτατε απο την ρομ που φοραει? εχει custom rom μεταχειρισμενο το πηρα Αν έχει custom rom τι σε ενδιαφέρει ο κωδικός??? Δεν είναι αυτός που είναι το τηλέφωνο!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αν έχει custom rom τι σε ενδιαφέρει ο κωδικός??? Δεν είναι αυτός που είναι το τηλέφωνο!!! θελω να βαλω official rom πηρα τηλ στην samsung , αυστριας ειναι λεει αλλα στο sαmfirware βγαζει τρεις εταιρειες οποια και να βαλω ειμαι οκ με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 θελω να βαλω official rom πηρα τηλ στην samsung , αυστριας ειναι λεει αλλα στο sαmfirware βγαζει τρεις εταιρειες οποια και να βαλω ειμαι οκ με την εγγυηση? Αυστρίας είναι η συσκευή βάση BTU ή serial??? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Τον κωδικο της χωρας που ειναι το κινητο που τον βρισκω Υποθέτω κάνεις πλάκα. Σου απάντησα, όλοι οι κωδικοί με τις χώρες προέλευσης είναι στο FAQ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 θελω να βαλω official rom πηρα τηλ στην samsung , αυστριας ειναι λεει αλλα στο sαmfirware βγαζει τρεις εταιρειες οποια και να βαλω ειμαι οκ με την εγγυηση? Βάλε Open Austria ATO και είσαι εντάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Βάλε Open Austria ATO και είσαι εντάξει . δεν το βρισκω στην λιστα στο samfirmware!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 δεν το βρισκω στην λιστα στο samfirmware!! http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=ATO#firmware Εδω είσαι.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnelo Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 παιδια τελικα περασε κανενας την MGA να μας πει λεπτομεριες:wacko::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts