super_f Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 πως αφαιρώ την ώρα που δείχνει πάνω δεξιά ? Μόνο με XPosed Framework αλλά θέλει root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 μετα το τελευταιο update εχω προσεξει οτι κανει πολυ συχνα επανεκινησεις...βεβαια αυτο το κανει μονο οταν ''ζοριζεται''..δηλαδη οταν το βαζω σε τζιν παντα μα παντα οταν το βγαζω απο την τσεπη του τζιν ειναι κλειστο...το κανει και σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 για κανε μια καθαρη εγκατασταση παλι με odin και μετα factory reset,το xposed framework με καποιες εφαρμογες προκαλει επανεκκινησεις Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 τι ειναι το xposed framework?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodricXxX Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 καλησπέρα έχω το s4 και πέρασα μια rom του s5 και θέλω τώρα να περάσω την official αλλά δεν ξέρω ποια είναι και ποια εκδοση ηταν.. ξέρω ότι είναι γαλικής προέλευσης.. υπάρχει περίπτωση με κάποιο προγραμμα για την βρω την ίδια και τα την περάσω πάλι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 μετα το τελευταιο update εχω προσεξει οτι κανει πολυ συχνα επανεκινησεις...βεβαια αυτο το κανει μονο οταν ''ζοριζεται''..δηλαδη οταν το βαζω σε τζιν παντα μα παντα οταν το βγαζω απο την τσεπη του τζιν ειναι κλειστο...το κανει και σε αλλους αυτο? Προφανώς πατιέται παρατεταμένα το pοwer και κλείνει ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά Έκανα όλα τα βήματα αλλά ενώ μου έχει δείξει και το σήμα της Cosmote και το σήμα της Samsung δεν πάει παρακάτω . Μου γράφει Samsung και έχει ανάψει το μπλε λαμπάκι σαν ειδοποίηση αλλά μέχρι εκεί . Και τελικά μπήκε . Δεν ενεργοποιείτε όμως το wifi . Τι λάθος έκανα ;;; Θα τρελαθώ μία έτσι μία αλλιώς Please Help Edited December 24, 2014 by CASH Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Προφανώς πατιέται παρατεταμένα το pοwer και κλείνει ;) χμμ και στα παντελονι της δουλειας μου το εχω στις πλαγιες τσεπες που δεν ειναι στενες και παλι καμια φορα κλεινει...:wacko: ας ελπισουμε το lollipop να το λυσει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπερα και καλη χρονια σ' ολα τα μελη του φορουμ!Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το αν γνωριζει καποιος τι γινεται με το θεμα αναβαθμισης της kit kat σε lollipop για το s4.Αυτο μονο.Ευχαριστω... Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα και καλη χρονια σ' ολα τα μελη του φορουμ!Μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με το αν γνωριζει καποιος τι γινεται με το θεμα αναβαθμισης της kit kat σε lollipop για το s4.Αυτο μονο.Ευχαριστω... Αναμονή... Φλεβάρη στη καλύτερη πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδιά αναβάθμισα σε 4.4.2 και δεν ανοίγει το wifi έχει κάνεις καμία ιδέα; έχω πειράξει τίποτα; Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πέρνα ξανά τον kernel ,αλλιώς κανε ένα wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πέρνα ξανά τον kernel ,αλλιώς κανε ένα wipe . Θά κάνω μια επαναφορά συστήματος και Θά σου πω, Ευχαριστώ Μιχάλη, είναι κανένα bug της 4.4.2 Η Όχι; μέσω kies το έκανα το update, γαλλικό είναι Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitax69 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια και εμενα εχει θεμα το wifi. Περασα Phoenix ROM και τωρα πια δεν συνδεεται σε ακνενα wifi. Προσπαθησα να φλασαρω και καινουργιους modem αλλα δεν βγαζω ακρη. Μπορει να βοηθσει καποιος? Εχω πελαγωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasispapias13 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλημερα :) Εχω ρουταρει με odin και θελω να ρωτησω αν το να κανω update μεσω kies θα μου βγαλει καποιο προβλημα..(στην προειδοποιηση του kies λεει για ασταθειες και αλλα,ισχυουν?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Θέλω τη βοήθειά σας. Έχω Ιταλική συσκευή με firmware N005XXUGNG1 και σκέφτομαι να περάσω την Ελληνική N005XXUGNH1 ή της cosmote την πιο φρέσκια N005XXUGNI4. Τι λέτε να κάνω. Αξίζει να αλλάξω? Και αν ναι, ποια απ τις δυο να περάσω? Λέτε μετά να έχω κανένα πρόβλημα με τις OTA αναβαθμίσεις? Λέτε να ανοίγει με λογότυπο της COSMOTE η συσκευή αν περάσω τελικά της Cosmote? Edited January 14, 2015 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αν δεν αλλάξει το csc δεν θα μπορείς να παίρνεις OTA updates ,θα πρέπει να περνάς την ενημερώσεις με odin ,αν δεν εχεις πρόβλημα με αυτο τότε βάλε την Ελληνική ( EUR) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Ξέρει κάποιος ποιο tar αρχείο μπορώ να φλασάρω μέσω του Odin για να βάλω custom recovery (CWM ή TWRP); Έκανα μια χαζομάρα και τώρα το i9505 μου δεν κάνει τίποτα εκτός από το να μπει σε download mode. Ήταν με CM12 nightly. Δοκίμασα να φλασάρω και stock software και δεν μπορεί να το ανοίξει (κολλάει στο logo της Samsung) παρόλο που το Odin δίνει πράσινο PASS. edit: νομίζω ότι εφόσον έτρεχα CM έχω ξεκλείδωτο bootloader. Βλέπω στο πρώτο post στην εικόνα ότι δεν πρέπει (ή δεν υπάρχει λόγος) να φλασάουμε και τον bootloader. Μήπως στην περίπτωσή μου πρέπει; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/medium/odin3.jpg Εντάξει, μετά από πολλές προσπάθειες μπόρεσα να βάλω recovery και να εγκαταστήσω και πάλι την CM12. :) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 18, 2015 by truckman Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dev7 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 εχω το s4 i9505 και για καπιο λογο εχω ακομα το android 4,2,2 παω μεσο KIES για αναβαθμιση κ λεει οτι εχω ειδι τιν πιο νεα εκδοση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σύμφωνα με αυτά που βλέπω εχεις την 4.4.2 και οχι 4.2.2 άρα σωστά σου λέει οτι εχεις το τελευταίο update . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dev7 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σύμφωνα με αυτά που βλέπω εχεις την 4.4.2 και οχι 4.2.2 άρα σωστά σου λέει οτι εχεις το τελευταίο update . ναι οντως 4,4,2 εχω εγω εκανα λαθος ... Αλλα δεν θα επρεπε να ειχα παρει τιν 4,4,4 ?? Η η δεν παιζει διαφορα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ναι οντως 4,4,2 εχω εγω εκανα λαθος ... Αλλα δεν θα επρεπε να ειχα παρει τιν 4,4,4 ?? Η η δεν παιζει διαφορα ?? δεν έχει βγει 4.4.4 για το galaxy s4.. περιμένουμε την 5 (lollipop) τώρα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 leakαρε η επισημη εκδοση 5.0.1 για το s4..σχεδον για ολα εκτος του ι9505 αλλα για τα κινεζικα μοντελα μονο...οπου να'ναι θα ρθει και σε μας επισημα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Με λίγη υπομονή, θα έχουμε Lollipop στο κινητό μας επίσημα....ευελπιστώ τον Απρίλιο να έχει βγεί και για εμάς εδώ...αν όχι, αφού θα έρθει σίγουρα, δεν χάθηκε και ο κόσμος για λίγη αναμονή.... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Με λίγη υπομονή, θα έχουμε Lollipop στο κινητό μας επίσημα....ευελπιστώ τον Απρίλιο να έχει βγεί και για εμάς εδώ...αν όχι, αφού θα έρθει σίγουρα, δεν χάθηκε και ο κόσμος για λίγη αναμονή.... Το σίγουρο μην το έχεις και τόσο... σίγουρο! Αν δεν μας έχει έρθει μέχρι να βγει το S6 τότε δεν θα είναι καθόλου σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts