potokis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβασα εδω. Εχω Γαλλικη XEF mga και μου βγαζει κι εμενα αναβαθμηση στην καινουργια mj7 . Αν την περασω μετα μπορω να περναω μεσω odin stock rom αλλων χωρων χωρις να εχω προβλημα knox η οχι ? Για δωστε τα φωτα σας. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβασα εδω. Εχω Γαλλικη XEF mga και μου βγαζει κι εμενα αναβαθμηση στην καινουργια mj7 . Αν την περασω μετα μπορω να περναω μεσω odin stock rom αλλων χωρων χωρις να εχω προβλημα knox η οχι ? Για δωστε τα φωτα σας. Ναι κανονικά. Και το δικό μου γαλλικό είναι και έχω βάλει 4.3 και γερμανική και ιταλική αλλά σημερα θα το κάνω κανονικό. Μόνο για root υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Α ενταξει , οσο για root θα περιμενω ακομα μηπως γινει κατι με τον knox . Σ ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) μετά την ιταλική 4,3 που είχα σήμερα που βγήκε η δικιά του XEF την πέρασα και μου άλλαξε το csc σε ALB τι κάνω τωρα??? Edited November 1, 2013 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ναι κανονικά. Και το δικό μου γαλλικό είναι και έχω βάλει 4.3 και γερμανική και ιταλική αλλά σημερα θα το κάνω κανονικό. Μόνο για root υπάρχει πρόβλημα Πείτε μας κ σείς με τις επίσημες γαλλικές τις εντυπώσεις σας παιδιά. Κυρίως χρόνοι για το gps (το πλέον σημαντικό για μένα) κ κλασσικά μπαταρία. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μετά την ιταλική 4,3 που είχα σήμερα που βγήκε η δικιά του XEF την πέρασα και μου άλλαξε το csc σε ALB τι κάνω τωρα??? Πέρασε την ξανα ,κάνοντας κάνα δυο φορές wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Walkyrie Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 XEF εδώ...Ααααμήν! Ζούμε μεγάλες στιγμές! Κατεβαίνει σιγά σιγά, άντε να δούμε :) Παράθεση Hell Ain't A Bad Place To Be...:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 πριν περάσω ΧΕF χρειάζεται τίποτα να κάνω πρώτη φορα θα το κάνω update είχα διάβαση κάτι factory reset ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 πριν περάσω ΧΕF χρειάζεται τίποτα να κάνω πρώτη φορα θα το κάνω update είχα διάβαση κάτι factory reset ισχύει αυτό? Καλό είναι να γίνει από την 4.2 σε 4.3 factory reset ,πρέπει βέβαια να κάνεις backup αυτά που θελεις και να έχεις χρόνο να το στήσεις ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Πέρασε την ξανα ,κάνοντας κάνα δυο φορές wipe . Την πέρασα ξανά και έγινε αγγλικό :lol: Θα κάνω μόνο wipe να δω γιατί με hard reset αλλάζει χώρες προέλευσης .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εγω παιδια μου κατεβηκε η xxuemj7 αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενος. Κολαει σε απλα πραγματακια. Μηπως θελει wipe data? Αναβαθμιστικε απο 4,2,2 mga να προσθεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Εγω παιδια μου κατεβηκε η xxuemj7 αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενος. Κολαει σε απλα πραγματακια. Μηπως θελει wipe data? Αναβαθμιστικε απο 4,2,2 mga να προσθεσω. Όπως γράφω ποιο πάνω καλό είναι να γίνει wipe ώστε να κάτσει καλά η rom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εχω και εγω ενα S4 xef της γυναικας μου σημερα περασα με OTA την 4.3 και το τηλεφωνο απεκτησε το φαινομενο που εχω και εγω στο Note 3 με το επιπεδο της φωτεινοτητας να πεφτει οταν η θερμοκρασια της cpu περασει τους 56 βαθμους με το αναλογο μυνημα στις ρυθμισεις(η μεγιστη φωτεινοτητα μειωθηκε για την αποφυγη υπερθερμανσης) πριν με την 4.2.2 δεν το εκανε ποτε μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει θα συμβει αν τρεξει το Antutu μου φαινεται η Samsung ολο παει και χειροτερευει μια το Knox τωρα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Όπως γράφω ποιο πάνω καλό είναι να γίνει wipe ώστε να κάτσει καλά η rom . Ποτε δεν εκανα τίποτα τέτοιο και ουδέποτε σβήστηκε κάτι ή είχα προβλήματα. εχω και εγω ενα S4 xef της γυναικας μου σημερα περασα με OTA την 4.3 και το τηλεφωνο απεκτησε το φαινομενο που εχω και εγω στο Note 3 με το επιπεδο της φωτεινοτητας να πεφτει οταν η θερμοκρασια της cpu περασει τους 56 βαθμους με το αναλογο μυνημα στις ρυθμισεις(η μεγιστη φωτεινοτητα μειωθηκε για την αποφυγη υπερθερμανσης) πριν με την 4.2.2 δεν το εκανε ποτε μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει θα συμβει αν τρεξει το Antutu μου φαινεται η Samsung ολο παει και χειροτερευει μια το Knox τωρα αυτο Ναι το κάνει, αλλα το έκανε και στην 4.2.2, οπως επίσης εαν είσαι συνδεδεμένος σε ασθενές wifi, σε αποσυνδέει αναφέροντας οτι αποσυνδέθηκε λόγο αργής σύνδεσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ναι το κάνει, αλλα το έκανε και στην 4.2.2, οπως επίσης εαν είσαι συνδεδεμένος σε ασθενές wifi, σε αποσυνδέει αναφέροντας οτι αποσυνδέθηκε λόγο αργής σύνδεσης! Στο δικο μου με 4.2.2 δεν το έκανε ποτέ είχα κανει πολλά τεστ και δεν το ειχα δει εκτός και αν επειδή τώρα είμαι υποψιασμένος απο το note 3 το πρόσεξα για πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Στο δικο μου με 4.2.2 δεν το έκανε ποτέ είχα κανει πολλά τεστ και δεν το ειχα δει εκτός και αν επειδή τώρα είμαι υποψιασμένος απο το note 3 το πρόσεξα για πρώτη φορά Σε μένα το έκανε, οταν έπαιζα κάποιο ''βαρύ'' παιχνίδι για πολύ ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 φιλε μου lazman μου ειχε εγκαταστησει μια custom rom 4,3 to CSC μου ελεγε Maroco (MAT)το γυρισα στην 4.2.2 ksa saudikh Arabia γιατι το κουτι του απο εξω μου εχει αυτην την γραφη.οποτε του εβαλα αυτην KSA-I9500XXUBMG9-20130802110426.zip αυτην κατεβασα γιατι θελω να την παρω με τον επισημο τροπο οταν βγει για την χςρα μου!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 φιλε μου lazman μου ειχε εγκαταστησει μια custom rom 4,3 to CSC μου ελεγε Maroco (MAT)το γυρισα στην 4.2.2 ksa saudikh Arabia γιατι το κουτι του απο εξω μου εχει αυτην την γραφη.οποτε του εβαλα αυτην KSA-I9500XXUBMG9-20130802110426.zip αυτην κατεβασα γιατι θελω να την παρω με τον επισημο τροπο οταν βγει για την χςρα μου!! Ρε φιλαρακο μη γραφεις πιωμενος γιατι δεν βγαζουμε ακρη :lol: Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 φιλε μου lazman μου ειχε εγκαταστησει μια custom rom 4,3 to CSC μου ελεγε Maroco (MAT)το γυρισα στην 4.2.2 ksa saudikh Arabia γιατι το κουτι του απο εξω μου εχει αυτην την γραφη.οποτε του εβαλα αυτην KSA-I9500XXUBMG9-20130802110426.zip αυτην κατεβασα γιατι θελω να την παρω με τον επισημο τροπο οταν βγει για την χςρα μου!! δεν παει να πει ομως οτι επειδή εβαλες την ksa εχεις και το csc τις ksa.γιαυτο συνδεστο στο κιες και στην αρχική εκει που γραφει για το αν εχεις την τελευταια αναβαθμισει γραφει μεσα στην παρενθεση τρια γραμματα.εκει λεει το csc που εχεις τωρα ...για δες ειναι ksa η κατι αλλο.το csc μπορεις να το δεις και αν το κλήσης και μετα το ανοίξεις με πατημενα τα home-power-volume up.εκει σου γραφει τη csc εχεις τωρα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 *#1234# και πες μας ποιο csc εχεις τελικα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 *#1234# και πες μας ποιο csc εχεις τελικα Δεν φαίνεται το csc έτσι. Αμάν πια με αυτόν τον κωδικό. Μια χαρά τα είπε ο lazman. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δεν παει να πει ομως οτι επειδή εβαλες την ksa εχεις και το csc τις ksa.γιαυτο συνδεστο στο κιες και στην αρχική εκει που γραφει για το αν εχεις την τελευταια αναβαθμισει γραφει μεσα στην παρενθεση τρια γραμματα.εκει λεει το csc που εχεις τωρα ...για δες ειναι ksa η κατι αλλο.το csc μπορεις να το δεις και αν το κλήσης και μετα το ανοίξεις με πατημενα τα home-power-volume up.εκει σου γραφει τη csc εχεις τωρα. Το συνδεσα με το Kies κ μου βγαζει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο.κ σε παρενθεση μου γραφει τα τρια γραμματα (ΜΑΤ)αυτο ειναι maroco το Ματ.κ εχω περασει το filmware XSG united aravic emirates. Εχεις δικιο οποτε ειναι λαθος το CSC.περναω δηλ...το filmware που μου λεει moroco?(MAT) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) εμεις που εχουμε Mac OS X 10.6.8 τι θα κανουμε για οδηγους; Ξεχασα να αναφερω οτι εχω την 4.2.2 Edited November 3, 2013 by sv2qqn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το συνδεσα με το Kies κ μου βγαζει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο.κ σε παρενθεση μου γραφει τα τρια γραμματα (ΜΑΤ)αυτο ειναι maroco το Ματ.κ εχω περασει το filmware XSG united aravic emirates. Εχεις δικιο οποτε ειναι λαθος το CSC.περναω δηλ...το filmware που μου λεει moroco?(MAT) το καλητερο ειναι να κανεις ροοτ τωρα που εισαι με το mat και να κατεβασεις το csc selector απο το play store.μετα με αυτο το προγραμμα αλλάζεις το csc σε ksa που θελεις .στην συνεχεια περνας το ksa firmware που εχεις κατεβασει.λογικα το csc που εχεις τωρα υποστηριζει αλλαγη csc.αυτο που σου λεω ειναι για να γινει το s4 εντελώς μανισιο.αν ομως θελεις το αφηνεις οπως ειπες απλα κατεβαζεις το mat το περνας και τελος.αν σε μπερδεψα ρωτα οτι θελεις:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 το καλητερο ειναι να κανεις ροοτ τωρα που εισαι με το mat και να κατεβασεις το csc selector απο το play store.μετα με αυτο το προγραμμα αλλάζεις το csc σε ksa που θελεις .στην συνεχεια περνας το ksa firmware που εχεις κατεβασει.λογικα το csc που εχεις τωρα υποστηριζει αλλαγη csc.αυτο που σου λεω ειναι για να γινει το s4 εντελώς μανισιο.αν ομως θελεις το αφηνεις οπως ειπες απλα κατεβαζεις το mat το περνας και τελος.αν σε μπερδεψα ρωτα οτι θελεις:) βασικα θελω να μαθω απο που ειναι το κινητο.θα παρω την samsung αυριο δινωντας το imei κ serial number . λογικα θα μου πουν ποιας χωρας ειναι...?θα ερθει κ 4,3 κ σε αλλες χωρες επισημα κ θα την κανω!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts