icy20 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τις "καλές εποχές" όταν έκανες factory reset και η ρομ που είχες φλασαρει ήταν ελληνική και no wipe,συνήθως το τηλέφωνο άλλαζε csc σε ελληνικό.Στο δικό μου τηλέφωνο και σε κάποια αλλα (ίσως σε περισσότερα αλλά οι κάτοχοι μπορεί να μην το έχουν πάρει χαμπάρι) το csc δεν αλλάζει με απλό factory reset οπότε λίγο προσοχή στους φίλους που θα θέλουν να το πουλήσουν ή θα χρειαστούν service Για εμας που εχουμε βαλει τη γερμανικη απο ελληνικη rom και μετα την omega ας πουμε χρειαζεται να κανουμε κατι με το csc αν δεν το εχουμε πειραξει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Για εμας που εχουμε βαλει τη γερμανικη απο ελληνικη rom και μετα την omega ας πουμε χρειαζεται να κανουμε κατι με το csc αν δεν το εχουμε πειραξει? Αν δεν πας service,δεν πουλησεις ή δεν θες ΟΤΑ μην ασχολεισαι με το csc.Μπορει να εχει αλλαξει κατα τη διαδικασια των φλασαρισματων μπορει και οχι. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αν δεν πας service,δεν πουλησεις ή δεν θες ΟΤΑ μην ασχολεισαι με το csc.Μπορει να εχει αλλαξει κατα τη διαδικασια των φλασαρισματων μπορει και οχι. Βρε ναι το ξερω. Απλα για να ξερω τι γινεται ΑΝ ποτε χρειαστει (φτου φτου μακρια :P) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Για εμας που εχουμε βαλει τη γερμανικη απο ελληνικη rom και μετα την omega ας πουμε χρειαζεται να κανουμε κατι με το csc αν δεν το εχουμε πειραξει? Με ο λινκ που εβαλα λιγο πιο πανω μπορεις να δεις αν αλλαξε το csc? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπερα παιδια μολις εγινα και εχω κατοχος του s4(απο s1)...το πηρα οχι απο αλυσιδα αλλα απο μαγαζι που ηταν στο skroutz.Το κινητο ειναι ευρωπαικο και οχι ελληνικο και οταν το συνδεσα στο wi fi εψαξε και κατεβασε την τελευταια ευρωπαικη εκδοση(την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου)).Τωρα εγω την εχασα την εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια;Μπορω να κανω κατι τωρα ωστε να ειμαι εντος εγγυησης και παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπερα παιδια μολις εγινα και εχω κατοχος του s4(απο s1)...το πηρα οχι απο αλυσιδα αλλα απο μαγαζι που ηταν στο skroutz.Το κινητο ειναι ευρωπαικο και οχι ελληνικο και οταν το συνδεσα στο wi fi εψαξε και κατεβασε την τελευταια ευρωπαικη εκδοση(την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου)).Τωρα εγω την εχασα την εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια;Μπορω να κανω κατι τωρα ωστε να ειμαι εντος εγγυησης και παλι; Κανονικά έχει εγγύηση.Τα περισσότερα skroutzoμάγαζα φέρνουν συσκευές από αλλες χώρες,αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα,αφού το τηλέφωνό σου είναι ευρωπαικό,καλύπτεται από εγγύηση σε όλες τις ευρωπαικές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 α οκ thnx γτ νομιζα τα ευρωπαικα firmware ακυρωνουν την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Καλησπέρα και από μένα. Αγόρασα σήμερα από http://www.kaizershop.gr το S4. Στο kies μου βγάζει : PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (EUR) Αυτό δεν είναι Ελληνικό? Edited June 22, 2013 by aleman Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπέρα και από μένα. Αγόρασα σήμερα από http://www.kaizershop.gr το S4. Στο kies μου βγάζει : PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (EUR) Αυτό δεν είναι Ελληνικό? Διάβασε σε παρακαλώ το FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Καλησπερα παιδια εγω εχω την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου) με CSC:ΜF1 (ATO)...Δεν θα εχω καποιο προβλημα ειτε σε rootαρισμα ειτε σε flasharisma με odin στο μελλον ε;Το Κies μου το αναγνωριζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλησπερα παιδια εγω εχω την XXUBMEA Γαλλία 4.2.2 (29 Μαΐου) με CSC:ΜF1 (ATO)...Δεν θα εχω καποιο προβλημα ειτε σε rootαρισμα ειτε σε flasharisma με odin στο μελλον ε;Το Κies μου το αναγνωριζει κανονικα Τι πρόβλημα να έχεις ?:confused: Μια χαρά είσαι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 γινεται να αλλαξω το csc του κινητου μου ? θελω να το να κανω γιατι τωρα εχω βαλει την προ τελευταια γερμανικη εκδοση και το τηλ μου ειναι γαλλιας και δεν μπορω να παρω αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα ουτε και αναβαθμιση μεσω κkies! γιαυτο και μονο τον λογο θελω να το κανω ! υπαρχει λυση ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 γινεται να αλλαξω το csc του κινητου μου ? θελω να το να κανω γιατι τωρα εχω βαλει την προ τελευταια γερμανικη εκδοση και το τηλ μου ειναι γαλλιας και δεν μπορω να παρω αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα ουτε και αναβαθμιση μεσω κkies! γιαυτο και μονο τον λογο θελω να το κανω ! υπαρχει λυση ? Το ίδιο πρόγραμμα κατεβάζεις με αυτό που σου έγραψα στο νημα του s3 .Υπάρχει σαν οδηγία και στην πρώτη σελίδα του θέματος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Μιχαλη το κατεβαζω αδερφε μου αλλα δεν δουλευει σε σ4 ! με το που με πεταει στον dialer με αναγραφωμενο τον κωδικο μου γραφει πως δεν δουλευει! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Μιχαλη το κατεβαζω αδερφε μου αλλα δεν δουλευει σε σ4 ! με το που με πεταει στον dialer με αναγραφωμενο τον κωδικο μου γραφει πως δεν δουλευει! Χρειάζεται root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ευχαριστω ! αλλα ρουτ δεν θα θελα να κανω ! τεσπα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ευχαριστω ! αλλα ρουτ δεν θα θελα να κανω ! τεσπα. Για ποιο προγραμμα αλλαγης csc μιλατε? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Για ποιο προγραμμα αλλαγης csc μιλατε? Για το csc selector απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 νεο επισημο firmware σε γερμανικη συσκευη: MF8.Το κατεβαζω τωρα.. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Περασε καποιος την MF8? Προσπαθω να την περασω αλλα ειναι φορτομενος ο server λεει...πρεπει να περιμενω μεχρι το μεσημερι να το περασω με kies...Υπαρχει καποια διαφορα σε σχεση με την ΜΕΑ? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Περασε καποιος την MF8? Προσπαθω να την περασω αλλα ειναι φορτομενος ο server λεει...πρεπει να περιμενω μεχρι το μεσημερι να το περασω με kies...Υπαρχει καποια διαφορα σε σχεση με την ΜΕΑ? Improved stability for LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Improved stability for LTE αυτο? :p εδω καλα καλα 3g δεν πιανουμε με την wind Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Για το csc selector απο το play . Μιχάλη σήμερα μου απάντησε ο dev του csc selector οτι φτιαχνει τη v1.3 που θα παιζει σωστα,μιας και με τις τελευταιες ρομ δεν παιζει η αλλαγη csc Για να δουμε Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Παιδιά σταμάτησαν να δίνουν την MF8? Ενώ μου έλεγε να περιμένω γιατί ήταν φορτωμένος ο Server το λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Edited June 27, 2013 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Kαι μένα μια απ' τα ίδια..Μάλλον την κατέβασαν απ τον server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts