bull2oo4 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καμια διαφορα, δυστυχως :( Ξανάκανε μέχρι να στρώσει. Αλλιώς κάνε φορματ του χώρου από τον υπολογιστή. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν περασω νεα ROM θα γινει επανελθει το phone storage, ή δεν το επηρεαζει αυτο? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Αν περασω νεα ROM θα γινει επανελθει το phone storage, ή δεν το επηρεαζει αυτο? Όχι το ίδιο θα είναι ότι ρομ και να βάλεις. Εύκολο είναι μην κουράζεσαι άδικα. Κάνε αυτό που σου είπα και θα στρώσει στο λεπτό. Αλλιώς σύνδεση στον υπολογιστή, και φορματ και θα επανέλθει. Και εμένα το έκανε κάθε φορά που περνούσα καινούρια ρομ. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Όχι το ίδιο θα είναι ότι ρομ και να βάλεις. Εύκολο είναι μην κουράζεσαι άδικα. Κάνε αυτό που σου είπα και θα στρώσει στο λεπτό. Αλλιώς σύνδεση στον υπολογιστή, και φορματ και θα επανέλθει. Και εμένα το έκανε κάθε φορά που περνούσα καινούρια ρομ. Eκανα format, επανηλθε στα φυσιολογικα του. Σ ευχαριστω πολυ!:D Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια! Μια ερώτηση ακόμα. Οταν έχω ενεργοποιημένο 3g και αφήσω το κινητό για 3-5 λεπτά χωρις να ασχολουμαι μαζι του, απενεργοποιείται μόνο του! Ειναι φυσιολογικο αυτο?Υπαρχει καποια ρύθμιση? Το χω σκαλισει οσο δεν παει, δεν εχω βγαλει ακρη τι μπορει να φταει. Υπαρχει ενδεχομενο να ναι θεμα ρομ? Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited January 3, 2014 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ο κινέζος μετα απο πόλλα μηνύματα στο ίντερνετ μου έστειλε αυτό το λινκ και μου είπε οτι έτσι ίσος γίνει το θαυμαhttp://www.mediafire.com/download/1btyl3749r1p1kt/umi%20x2%20MP_mt89_v6_x2vinusw_vinus_jb2_sw_mul_20130903-083400_wujianfang_PC.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ενα θεματακι που εχει το κινητο ειναι με την ανοιχτη ακροαση. Ενω ακουω καλα τον συνομιλητη ,δεν ακουγομαι εγω καλα (μικροφωνιζω). Δοκιμασμενο με αρκετες ROM. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 καλησπέρα, όταν πάω να βρω το IMEI της συσκευής από ρυθμίσεις ->σχετικά με το τηλέφωνο -> ΙΜΕΙ μου βγάζει αυτό το σφάλμα unfortunately, the process com.android.phone has stopped έψαξα λιγάκι μήπως και βρω τίποτα σχετικό αλλά δεν τα κατάφερα. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 σεμενα παλι κανει το εξης κουφο…σε ανυποψιαστο χρονο το wifi ανοιγει απο μονο του για καποια δευτερολεπτα και μετα σβηνει το wifi και προσεξτε ανοιγει η συνδεση δεδομενων απο μονη της!!!!! αν ειναι δυνατον!!!! και εχω κανει ολες τις ρυθμεισεις ετσι ωστε να μην μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ γιατι η cosmote θα με μαμησει….τι να κανω ρε παιδες? βοηθεια…..μου το κανει σχεδον καθε μερα…οχι παντα μια ισως και δυο φορες την ημερα….μπορει βεβαια να περασει και καμια βδομαδα και να μου το ξανακανει….εχω κατεβασει και ενα προγραμματακι το data on-off το οποιο στην αρχη εκανε την δουλεια του…….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μηπως εχεις φορτωσει καμια 'περιεργη' εφαρμογη που κανει απο μονη της update? Δες τις εφαρμογες που εχεις φορτωμενες για αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μηπως εχεις φορτωσει καμια 'περιεργη' εφαρμογη που κανει απο μονη της update? Δες τις εφαρμογες που εχεις φορτωμενες για αρχη.ολες οι εφαρμογες ειναι απο το playstore…τις ιδιες εφαρμογες ειχα και στο HTC desire HD και δεν μου παρουσιαζε τετοια προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μηπως εχεις φορτωσει καμια 'περιεργη' εφαρμογη που κανει απο μονη της update? Δες τις εφαρμογες που εχεις φορτωμενες για αρχη. κινεζιές έχει μέσα στο κινητό ? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87gr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μου έπεσε από τα χέρια και έσπασε η οθόνη, υπάρχει τρόπος επισκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με μια γρηγορη αναζήτη. http://m.banggood.com/LCD-Display-Screen-And-TP-Touch-Screen-Repair-Parts-For-UMI-X2-p-911392.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 υπάρχει άραγε περίπτωση να δούμε kit kat στο κινητό μας? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zina_poli Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ποιος ειναι ο κωδικος για το zip αρχειο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 σεμενα παλι κανει το εξης κουφο…σε ανυποψιαστο χρονο το wifi ανοιγει απο μονο του για καποια δευτερολεπτα και μετα σβηνει το wifi και προσεξτε ανοιγει η συνδεση δεδομενων απο μονη της!!!!! αν ειναι δυνατον!!!! και εχω κανει ολες τις ρυθμεισεις ετσι ωστε να μην μπαινει απο μονο του στο ιντερνετ γιατι η cosmote θα με μαμησει….τι να κανω ρε παιδες? βοηθεια…..μου το κανει σχεδον καθε μερα…οχι παντα μια ισως και δυο φορες την ημερα….μπορει βεβαια να περασει και καμια βδομαδα και να μου το ξανακανει….εχω κατεβασει και ενα προγραμματακι το data on-off το οποιο στην αρχη εκανε την δουλεια του…….. μηπως εχεις βαλει το juice defender? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιος ειναι ο κωδικος για το zip αρχειο???? σε ποιο αρχειο αναφερεσαι? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 μηπως εχεις βαλει το juice defender? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποιο αρχειο αναφερεσαι? οχι δεν το εχω βαλει (juice defender) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 υπάρχει άραγε περίπτωση να δούμε kit kat στο κινητό μας? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις συσκευές με mediatek επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ραγισε η οθονη απο το κινητο μου....γνωριζει κανεις αν καποιος απο ελλαδα την επισκευαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν εννοεις μα εχει κ το ανταλλακτικο η να αναλαβει να το βρει πολυ αμφιβαλλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ραγισε η οθονη απο το κινητο μου....γνωριζει κανεις αν καποιος απο ελλαδα την επισκευαζει? Παρήγγειλε το ανταλλακτικό και δες εδώ για την επισκευή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388536 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zina_poli Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 τελικά βρήκες οθονη? αν ναι, απο που? εσπασε και ενος γνωστου μου και ψαχνει. ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κωδικος για αρχειο ..... δες αναρτηση 8 Ιαν. 2014, 23:23 #456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 θεωρω πως δεν αξιζει η επισκευη-αλλαγη οθονης λογω κοστους…σου εστειλα και μνμ.καλυτερα καινουργιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπερα!! Εδω και λίγες μέρες το τηλέφωνο τα έχει παίξει :( !!! Δεν ενεργοποιείται με τιποτα το WIFI και γενικά κολλαει πολύ το κινητό . Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Μπορεί κάποιος να με προτείνει κάποια λύση.? Έχω δοκιμάσει πολλές ROM και τα προβλήματα είναι τα ίδια με όλες . Τελευταία έχω αυτήν http://www.needrom.com/mobile/cyanogenmod-11-based-on-official-rom/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts