Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πειράζει αν κατεβάζουμε π.χ. την αγγλική και την περάσουμε μόνοι μας; Το δικό μου γερμανικό είναι αλλά ακόμα δεν έχει έρθει ειδοποίηση μέσω ΟΤΑ.

Δεν παθαίνει τίποτα το κινητό, αν αυτό εννοείς.

Ενδεχεται όμως να χάσεις την εγγύηση σου

Αν δεν σε απασχολεί, προχώρα άφοβα :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατι μερικες φορες(Πολυ σπανια αλλα συμβαινει) το κινητο με το που το ανοιξω μου βγαζει οτι διακοπηκε η ταδε υπηρεσια.

Σας εχει τυχει ποτε και αν ναι πως το λυσατε?

Καλημέρα, έχω ενα i9505 και το touch μου εμφανίζει προβλήματα, δίαφορα σημεία της οθόνης σε ενα συγκεκριμενο μενου για παραδειγμα δεν δουλευόυν ενώ σε άλλα μενου δουλεύουν κανονικά, οταν το έχω πλάγια δουλεύουν τα πάντα, καμια ιδέα τι παίζει?
iPhone 6 64GB Jailbroken

Γιατι μερικες φορες(Πολυ σπανια αλλα συμβαινει) το κινητο με το που το ανοιξω μου βγαζει οτι διακοπηκε η ταδε υπηρεσια.

Σας εχει τυχει ποτε και αν ναι πως το λυσατε?

Γιατί κάτι πηγαίνει στραβά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην εκκίνηση της.

Αν είναι εφαρμογή τότε πηγαίνεις στη διαχείριση Εφαρμογών μέσω ρυθμίσεων, βρίσκεις την εν λόγω εφαρμογή και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων (θα σβηστούν οι ρυθμίσεις της).

Αν δεν την βρίσκεις, γράψε ακριβώς τι γράφει το σφάλμα μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Καλημέρα, έχω ενα i9505 και το touch μου εμφανίζει προβλήματα, δίαφορα σημεία της οθόνης σε ενα συγκεκριμενο μενου για παραδειγμα δεν δουλευόυν ενώ σε άλλα μενου δουλεύουν κανονικά, οταν το έχω πλάγια δουλεύουν τα πάντα, καμια ιδέα τι παίζει?

Πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι service αλλά αν στα ίδια σημεία σου δουλεύει το touch τότε μάλλον πρόκειται για θέμα λογισμικού.

Θες να μας πεις σε ποιο μενού σου δημιουργείται το πρόβλημα?

Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι πολύ πιθανόν να σου λύσει τέτοια προβλήματα παρεμπιπτόντως (προσοχή, θα σου διαγράψει επαφές, μηνύματα κλπ οπότε ένα φουλ backup συστήνεται).

Γιατί κάτι πηγαίνει στραβά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην εκκίνηση της.

Αν είναι εφαρμογή τότε πηγαίνεις στη διαχείριση Εφαρμογών μέσω ρυθμίσεων, βρίσκεις την εν λόγω εφαρμογή και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων (θα σβηστούν οι ρυθμίσεις της).

Αν δεν την βρίσκεις, γράψε ακριβώς τι γράφει το σφάλμα μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι service αλλά αν στα ίδια σημεία σου δουλεύει το touch τότε μάλλον πρόκειται για θέμα λογισμικού.

Θες να μας πεις σε ποιο μενού σου δημιουργείται το πρόβλημα?

Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι πολύ πιθανόν να σου λύσει τέτοια προβλήματα παρεμπιπτόντως (προσοχή, θα σου διαγράψει επαφές, μηνύματα κλπ οπότε ένα φουλ backup συστήνεται).

Έχω κάνει επαναφορά και τα πάντα, και rom έχω αλλάξει, αυτήν την στιγμή έχω kushan touchwiz lollipop v3.1, και κατεβάζω τώρα το official 4.4.2 να το ξαναδοκιμάσω μήπως και, απο μια αναζήτηση που έκανα είδα οτι σε πολλούς προκαλούνται παρόμοια προβλήματα αφού εγκατέστησαν την kitkat. Tο πρόβλημα του touch είναι κυρίως στο κάτω μερος της οθόνης αλλά και στην μέση, κυρίως οταν θέλω να πατήσω καποιο οκ η κάτι παρόμοιο, όταν το γυρίζω σε landscape mode δουλέυουν κανονικά.

iPhone 6 64GB Jailbroken

παιδια καλημερα

περασα και εγω την 5.0.1 και μεχρι στιγμης ολα καλα

ο knox δεν εγραψε ( περασα την official αγγλικη black edition)

απλα δεν εχω δει ακομα τη διαφορα τη μεγαλη στη μπαταρια

την εχω 2 μερες τωρα τη lollipop

παιδια καλημερα

περασα και εγω την 5.0.1 και μεχρι στιγμης ολα καλα

ο knox δεν εγραψε ( περασα την official αγγλικη black edition)

απλα δεν εχω δει ακομα τη διαφορα τη μεγαλη στη μπαταρια

την εχω 2 μερες τωρα τη lollipop

Τι κωδικό csc σου βγάζει; εφόσον βέβαια το κίνητρο σου δεν ήταν εξ αρχής από Αγγλία (BTU).

frastgr

Καλημέρα σε όλους έχει ιδέα κανείς πως δουλεύει το on body detection smart lock ? Το έχω ενεργοποίησει αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά

αν εννοεις το csc code μου δειχνει euro και το firmware και country greece

Τελικά μόνο Αγγλικό δεν είναι το λογισμικό, οτι θέλει βγάζει στον καθένα. Εμένα μου βγάζει Ελβετία δλδ CSC AUT. Σε άλλους έχει βγάλει ΑΤΟ δλδ Αυστρία, εννοώ εδώ στην Ελλάδα. Άντε βγάλε εξήγηση.

frastgr

Ρε παιδια για βοηθηστε.Εβγαλα κατα λαθος τον συγχρονισμο εφαρμογων με το facebook και τωρα δε μπορω να συγχρονισω τις εφαρμογες με το facebook. (Στις ρυθμισεις-Λογαριασμοι-Προσθηκη Λογαριασμου θελω να προσθεσω το Συγ εφαρ με το facebook).Συνεχεια μου λεει ¨Η συνδεση απετυχε .Δοκιμαστε αργοτερα".

Τι να κανω?

Καλημέρα σε όλους έχει ιδέα κανείς πως δουλεύει το on body detection smart lock ? Το έχω ενεργοποίησει αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά

Απλά αν το κρατάς στα χέρια σου και πατήσεις το κουμπί κλειδώματος,κλειδώνει μεν αλλά χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το μοτίβο που έβαλες.Αν το αφήσεις ας πούμε σε ένα σταθερό σημείο όπως το τραπέζι τότε θα σου ζητά το μοτίβο για να ξεκλειδώσει.Σαν γρήγορη λύση αν το βγάζεις απο την τσέπη με λίγα λόγια το ξεκλειδώνεις άμεσα.:happy:

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Απλά αν το κρατάς στα χέρια σου και πατήσεις το κουμπί κλειδώματος,κλειδώνει μεν αλλά χωρίς να χρειάζεται να βάλεις το μοτίβο που έβαλες.Αν το αφήσεις ας πούμε σε ένα σταθερό σημείο όπως το τραπέζι τότε θα σου ζητά το μοτίβο για να ξεκλειδώσει.Σαν γρήγορη λύση αν το βγάζεις απο την τσέπη με λίγα λόγια το ξεκλειδώνεις άμεσα.:happy:

Κρατώντας το στα χέρια κλειδώνει κανονικά και ζητάει πιν αφήνοντας το στο τραπέζι κλειδώνει μετά από 10 δευτερόλεπτα όπως και παλιότερα

Κρατώντας το στα χέρια κλειδώνει κανονικά και ζητάει πιν αφήνοντας το στο τραπέζι κλειδώνει μετά από 10 δευτερόλεπτα όπως και παλιότερα

Παιδιά που είναι η ρύθμιση αυτή γιατί δεν την ξέρω ευχαριστώ!

Μανώλης

Παιδιά που είναι η ρύθμιση αυτή γιατί δεν την ξέρω ευχαριστώ!

Στην κατηγορία ασφάλεια είναι φίλε μου τελευταία επιλογή κάτω ..μαν βρεις πως δουλεύει κάνε και σε μένα μια επεξήγηση γιατί δεν μπόρεσα να το καταφέρω

Στην κατηγορία ασφάλεια είναι φίλε μου τελευταία επιλογή κάτω ..μαν βρεις πως δουλεύει κάνε και σε μένα μια επεξήγηση γιατί δεν μπόρεσα να το καταφέρω

Το βρήκα είναι σαν τη ρύθμιση με αναγνώριση προσώπου όταν ήταν παλιά απλός τώρα σου έχει και για αξιόπιστες συσκευές όπως car Bluetooth και τέτοια πάντως αυτό που λένε ότι το κρατάς και το ξεκλειδώνει δεν το βρήκα....θα το ψάξω καλά αύριο Καλό βράδυ !

Μανώλης

Το βρήκα είναι σαν τη ρύθμιση με αναγνώριση προσώπου όταν ήταν παλιά απλός τώρα σου έχει και για αξιόπιστες συσκευές όπως car Bluetooth και τέτοια πάντως αυτό που λένε ότι το κρατάς και το ξεκλειδώνει δεν το βρήκα....θα το ψάξω καλά αύριο Καλό βράδυ !

Εμένα πάντως δεν κλειδώνει ούτε όταν το αφήνω στο τραπέζι. Κλειδώνει κανονικά μετά από 10 δευτερόλεπτα

έχω περάσει κι εγώ την αγγλική lollipop και δεν βρίσκω το εξής.. μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τον καιρό και τον μετρητή βημάτων.. και δεν βρίσκω από που να απενεργοποιήσω τουλάχιστον τα βήματα!! στις ρυθμίσεις κλειδώματος έχει μια επιλογή πρόσθετες πληροφορίες "ενεργό" αλλά είναι γκρίζο και δεν μπορώ να το επιλέξω.. γνωρίζετε τίποτα;

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Παιδια εχω προβλημα με το kies3 για να κάνω εγκατασταση το lollipop με το που το ανοίγω μου βγαζει σφαλμα και σβήνει μονο τού το προγραμμα.

Παιδια εχω προβλημα με το kies3 για να κάνω εγκατασταση το lollipop με το που το ανοίγω μου βγαζει σφαλμα και σβήνει μονο τού το προγραμμα.

απο ποια χωρα ειναι το κινητο σου?

Κάνε το απεγκατάσταση και reboot το pc.Στη συνέχεια ξαναπέρασε το.

Εχω το εξής προβλημα μετα την αναβαθμιση σε λολιποπ στις ρυθμίσεις για κληση στο υπομενου επιπλεον ρυθμίσεις μολις μπω μεσα μου μου βγάζει σφαλμα σιμ ή δικτύου. Ξερεις κανεις που οφείλεται ευχαριστω προκαταβολικα!!!

για Βραζιλια εχει βγει με ποιο καινουριο changelist ιδου PDA: I9505VJUHOC1 CSC: I9505ZTOHOC1 CHANGELIST: 4429114 BUILD DATE: 10.03.2015

την εχει δοκιμασει κανεις ? Για Ευρωπη απο οτι βλεπω ολες ιδιες ειναι

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)