maksilari Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα..... υπαρχει λογος που η συσκευη δειχνει παρα πολυ χαμηλο σημα σε διαφορα σημεια?? (το λεω γιατι σε συγκριση με ενα νοκια ε7 δειχνει τεραστια διαφορα στο σημα το νοκια ειναι τερμα και το σ4 πολυ χαμηλα και μαλλον ειναι σιμ γιατι αλλαχτηκε μαζι με την αγορα) ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχει διαβασει καποιος αν μας ερθει η Android 5.0, Lollipop ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εχει διαβασει καποιος αν μας ερθει η Android 5.0, Lollipop ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5692263#post5692263 Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δες για ποια χώρα προορίζεται η συσκευή σου(Phone info από το play) , κατέβασε το αντίστοιχο firmware από sammobile και βάλε το με odin. Αυτο το βλεπουμε απο το τηλ? Η πρεπει απο τον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegre23 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλησπερα ειμαι σχετικα νεο μελος εχω και εγω το ιδιο κινητο εχω διαγραψει απο μεσα το demo και δεν παιζει καθολου video η μονη εφαρμογη που δεν διαγραφεται ειναι το retail mode με αποτελεσμα να κανει καποιες επαναφορες εργοστασιακων. δεν υπαρχει τροπος να διαγραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 επιτελους πηρε χθες ενημερωση η ρουμανα μου :lol::p Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) για σας παιδια και να χαιρεστε την κηνιταρα σας θελω να παρω ενα s4 στη γυναικα μου και θελα να μου πειτε αν πρεπει να εχω κατι στο νου μου εκτος του οτι να ειναι ευρωπαικο. με το 9515 πιοα η διαφορα ευχαριστω εκ των προτερων Edited October 20, 2014 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 για σας παιδια και να χαιρεστε την κηνιταρα σας θελω να παρω ενα s4 στη γυνεκα μου και θελα να μου πειτε αν πρεπει να εχω κατι στο νου μου εκτος του οτι να ειναι ευρωπαικο. με το 9515 πιοα η διαφορα ευχαριστω εκ των προτερων καλό είναι να είναι unbranded, να μη είναι από πάροχο κινητής τηλεφωνίας δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλημέρα, όπως είχα προαναφέρει για το πρόβλημα κατα την διάρκεια πραγματοποίησης κλήσεων που μου έκανε το S4 και το πρόβλημα της κιτρινίλας στις φωτογραφίες, το πήγα εχθές για σέρβις και μου αλλάξανε ηχείο, μικρόφωνο, κάμερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά από δω και πέρα. Edited October 21, 2014 by pantierakos Αρχικό σχόλιο Post 9308. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Βρεθηκε καμια λυση για τους μη ρουτ οσο αφορα την καρτα μνημης micro sd που ειχαμε και δεν μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα οπως να μετακινησουμε αρκετα πραγματα εκει ή να μετονομασουμε αρχεια κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkoulis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.. Με το που τραβαω φωτο η οθονη γυρναει μαυρη δεν μπορω να κανω τπτ μονο να βγαλω μπαταρια... Τι κανω? Edited October 21, 2014 by sharkoulis Αλλαγη σε τιτλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Δεν θελω να κανω ρουτ γιατι φοβαμαι πολυ μην γραψει ο knox μετρητης και μετα αυτο δεν αναιρειτε. Και να μην γραψει οπως ισχυριζεται οτι κανει το towelroot μετα δεν ξερεις αν εγκαταστησεις καποιο προγραμμα που μπορει να το αλλαξει αυτο ετσι δεν ειναι? Υπαρχει καμια λυση για οσους δεν ειναι ρουτ? Υποστηριζει dslr? Edited October 21, 2014 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.. Με το που τραβαω φωτο η οθονη γυρναει μαυρη δεν μπορω να κανω τπτ μονο να βγαλω μπαταρια... Τι κανω? Δοκίμασε να κανεις μια εκκαθάριση στην κάμερα ,αν δεν φτιάξει τότε οι λύσεις ειναι factory reset /πέρασμα του official firmware με odin . Πριν κάνεις αυτά που σου είπα άλλαξε μέρος οπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ,αν αποθηκεύονται στην εξωτερική sd βάλε της στην εσωτερική . Επίσης δοκίμασε αν στο κανει και με κάποιο άλλο κάμερα app . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Ποτε να περιμενουμε το android 5.0 στο branded κινητο μας? Και ελπιζω στο νεο android 5.0 να εχουν βγαλει τους περιορισμους των micro sd card που προσθεσανε στο android 4.4.2 Edited October 22, 2014 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιζουν ακομα branded κινητα; Και τι το κρατας ακομα και δεν το κανεις unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Λογο knox protection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δοκίμασε να κανεις μια εκκαθάριση στην κάμερα Πως το κάνεις αυτό φίλε μου; Από την διαχείριση εφαρμογών; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ναι ,διαχείριση εφαρμογών >όλα > Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Γειας παιδια. Εχω το I9505 με EUR. Θελω να βαλω GRV ή CYV αλλα δεν με το τρεχει με το odin.Καπου στη μεση της εγκαταστασης με βγαζει FAIL.Μονο το EUR κανει install. Εχω KNOX KERNEL LOCK: 0X0 KNOX WARANTY VOIO: 0X1 Φτεει το knox ή κατι άλλο; Πως μπορω να επαναφερω το KNOX σε 0χ0; Συγνωμη δεν εχω τον χρονο να διαβασω όλα τα μνμ από πριν. Παρακαλω ας απαντηση καποιος. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Γειας παιδια. Εχω το I9505 με EUR. Θελω να βαλω GRV ή CYV αλλα δεν με το τρεχει με το odin.Καπου στη μεση της εγκαταστασης με βγαζει FAIL.Μονο το EUR κανει install. Εχω KNOX KERNEL LOCK: 0X0 KNOX WARANTY VOIO: 0X1 Φτεει το knox ή κατι άλλο; Πως μπορω να επαναφερω το KNOX σε 0χ0; Συγνωμη δεν εχω τον χρονο να διαβασω όλα τα μνμ από πριν. Παρακαλω ας απαντηση καποιος. Ευχαριστω. Δε γίνεται να το επαναφέρεις, ή εγγύηση σου έχει χαθεί. Όσο για τα αρχεία, ίσως δεν έχουν κατέβει καλά..Αλλά γιατί θες να βάλεις branded rom? Όλοι προσπαθούν να το αποφύγουν, δεν προσφέρει κάτι, αντίθετα γεμίζει τι κινητό με άχρηστα logos και εφαρμογές.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δε γίνεται να το επαναφέρεις, ή εγγύηση σου έχει χαθεί. Όσο για τα αρχεία, ίσως δεν έχουν κατέβει καλά..Αλλά γιατί θες να βάλεις branded rom? Όλοι προσπαθούν να το αποφύγουν, δεν προσφέρει κάτι, αντίθετα γεμίζει τι κινητό με άχρηστα logos και εφαρμογές.. Ευχαριστω αλλα δεν θελω να βαλω unbranded, Το αγορασα μεταχειρισμενο και δεν καταλαβα ότι είναι knox 0x1. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αφου το αγορασες μεταχειρισμενο και αφου επεσε ο knox βαλε μια omega να γουστάρεις Ευχαριστώ αλλά πρέπει να καθίσω να διαβάσω για το πως γίνετε unbranded και χρονος δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημερα παιδια γινεται να κανεις ροοτ το κινητο χωρις να χασεις εγγυηση με αυτον τον knox; και κατι αλλο μου ανοιγουν wifi και 3g μαζι μονα τους σας το κανει ακομα και εσας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το να κάνεις ροοτ ειναι υποθεση 2 λεπτων και δεν ακυρώνεται η εγγύηση (towelroot). Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν κάνετε να κερδίσετε ολα τα καλα του ροοτ π.χ. Greenify Εμένα όταν το δοκιμάζω μου βγάζει: Η συσκευή δεν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή. Ξέρεις τι παίζει. Έχω την 4.4.2 Ι9505XXUGNG8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ή μπαταρία είναι ή κάποια εφαρμογή που εβαλες τελευταία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts