hic_et_nunc Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 βαλτετο στο kies υπαρχει αναβαθμιση.το τηλεφωνο μου ειναι εναι ελληνικο Καλά που το μυρίστηκες;;; Μισή ώρα έχει που βγήκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλά που το μυρίστηκες;;; Μισή ώρα έχει που βγήκε :) Εδώ και κανένα δίωρο είναι στα "Επίσημα firmwares" :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εδώ και κανένα δίωρο είναι στα "Επίσημα firmwares" :cool: Αυτό εδω υποτίθεται οτι είναι live ...Σαπίλα παντού :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grhgorhskabala Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εχω το κινητο 4 μηνες εβαλα καρτες cosmote και vodafone αλλα δεν εχω δει ποτε να μου λεει οτι εχω σημα 3g.Συνηθως δειχνει G, Η, H+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εχω το κινητο 4 μηνες εβαλα καρτες cosmote και vodafone αλλα δεν εχω δει ποτε να μου λεει οτι εχω σημα 3g.Συνηθως δειχνει G, Η, H+ Το H είναι το 3G και το H+ το 3,5G. Δες εδώ αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Όταν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Μόνο WCDMA στην λειτουργία δικτύου συνδέομαι κανονικά με 3.5G ( Η+ ) αλλά όταν επιλέξω την αυτόματη σύνδεση LTE/WCDMA/GSM στο ίδιο σημείο που πρίν είχα συνδεση 3.5G παρακάμπτει την σύνδεση WCDMA και συνδέεται σε GPRS ή EDGE, ενώ η σύνδεση 4G είναι σπάνια.Θά ήθελα να ξέρω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και που μπορεί να οφείλεται.Το δίκτυο είναι Vodafone.Ευχαριστώ. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Με δίκτυο cosmote. Λέτε να είναι πρόβλημα συσκευής? Σε εμένα συμβαίνει πάρα πολύ συχνά αυτό που αναφέρει ο φίλος.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Με δίκτυο cosmote. Λέτε να είναι πρόβλημα συσκευής? Σε εμένα συμβαίνει πάρα πολύ συχνά αυτό που αναφέρει ο φίλος.. Κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος. Όταν έχεις τη λειτουργία LTE/WCDMA/GSM τότε το τηλέφωνο αναζητάει αρχικά το LTE. Αν υπάρχει σ' εκείνη την περιοχή συνδέεται με αυτό αλλά αν η ισχύς του σήματός του είναι μικρή τότε περνάει στο WCDMA και ούτω καθεξής... Αντίστοιχα δουλεύει και η λειτουργία WCDMA/GSM. Όταν όμως έχεις ενεργοποιημένη μόνο τη λειτουργία WCDMA τότε το αναγκάζεις να συνδεθεί με 3G ακόμα και αν η ισχύς του είναι μικρή. Άρα στην περίπτωση σας μάλλον, στην περιοχή που τσεκάρετε το 3G έχει ασθενές σήμα και γι αυτό το παρακάμπτει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Με δίκτυο cosmote. Λέτε να είναι πρόβλημα συσκευής? Σε εμένα συμβαίνει πάρα πολύ συχνά αυτό που αναφέρει ο φίλος.. Το ίδιο κάνει και εμένα σε Vodafone. Στην ίδια περιοχή με κάρτα cosmote πιάνει h+ συνέχεια ενώ με Vodafone στο lte/wcdma/... πιάνει edge. Άμα βάλω μόνο wcdma πιάνει 4 μπάρες H. Τι να πω δεν ξέρω. Προφανώς έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Καλημερα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ενεργοποιησω την φωτινη κουκιδα οταν περναω το δαχτυλο μου πανω απο την οθονη?Γαλλικο το τηλ με εκδοση 4.3 εχω ενεργοποιημενη προβολη χωρις επαφη παω ρυθμισεις κλειδωμα συσκευης κ δεν εχει επιλογη εφε Edited November 24, 2013 by toothpick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλημερα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ενεργοποιησω την φωτινη κουκιδα οταν περναω το δαχτυλο μου πανω απο την οθονη?Γαλλικο το τηλ με εκδοση 4.3 εχω ενεργοποιημενη προβολη χωρις επαφη παω ρυθμισεις κλειδωμα συσκευης κ δεν εχει επιλογη εφε ρυθμίσης-συσκευή-κλείδωμα οθόνης-εφε ξεκλειδωματος.. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Λοιπόν, επιτέλους μου έδωσε ΟΤΑ τη νέα μικρή αναβάθμιση της 4.3, πέρα απ το samsung wallet δε βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Μου φαίνεται ακόμα πιο γρήγορο αλλά μάλλον είναι ιδέα μου.Ετσι κι αλλιώς η 4.3 ήταν άψογη. Εχει παρατηρήσει κάποιος κάτι καινούριο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδες με την τελευταια αναβαθμηση βγαζει ακομα το προειδοποιητικο μυνημα που λογικα ειναι περι knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ρυθμίσης-συσκευή-κλείδωμα οθόνης-εφε ξεκλειδωματος.. vasilakis13 δεν υπαρχει η επιλογη εφε ξεκλειδωματος οταν παω στο κλειδωμα οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 https://www.dropbox.com/s/f0ihyixpx5wgoew/2013-11-24%2017.39.09.png Δεν έχει αυτήν εδώ την επιλογή στις ρυθμίσεις κλειδώματος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 https://www.dropbox.com/s/f0ihyixpx5wgoew/2013-11-24%2017.39.09.png Δεν έχει αυτήν εδώ την επιλογή στις ρυθμίσεις κλειδώματος;;; Φυσικα την εχουν τα S4 αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανει ... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Αν επιλέξεις το εφέ φωτισμού στην οθόνη κλειδώματος όταν πλησιάζεις το δάχτυλο στην οθόνη υπάρχει μια φωτεινή κουκίδα που το ακολουθεί. Η φωτεινή κουκίδα(εφέ φωτισμού) δουλεύει μόνο οταν έχουμε επιλέξει την ''κυλιση'' https://www.dropbox.com/s/wy8v2h1owo2n5yj/2013-11-24%2018.30.05.png ..αν έχει επιλεγεί π.χ ξεκλείδωμα με μοτίβο ή με κωδικό η φωτεινή κουκίδα δεν δουλεύει Edited November 24, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αν επιλέξεις το εφέ φωτισμού στην οθόνη κλειδώματος όταν πλησιάζεις το δάχτυλο στην οθόνη υπάρχει μια φωτεινή κουκίδα που το ακολουθεί. Η φωτεινή κουκίδα(εφέ φωτισμού) δουλεύει μόνο οταν έχουμε επιλέξει την ''κυλιση'' https://www.dropbox.com/s/wy8v2h1owo2n5yj/2013-11-24%2018.30.05.png ..αν έχει επιλεγεί π.χ ξεκλείδωμα με μοτίβο ή με κωδικό η φωτεινή κουκίδα δεν δουλεύει Να προσθέσω οτι η με την νεα αναβάθμιση της 4.3 προστέθηκαν wake-up commands https://www.dropbox.com/s/1bu5qvq0gmlydrz/2013-11-24%2018.25.37.png Ευχαριστω αλλα ποια είναι η χρησιμοτητα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ευχαριστω αλλα ποια είναι η χρησιμοτητα ? Καμία ,είναι για εντυπωσιασμό /εφέ ,όλα αυτά βαραίνουν το ήδη υπερφορτωμένο λειτουργικό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Οπως όλα τα εφέ, καμία. Είναι μόνο για εφέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αν και δεν ειμαι στο καταλληλο θεμα μιας και για την οθονη του κινητου για να μην ταλαιπωρω τα κουμπια πολυ με τις δυο αυτες εφαρμογες ανοιγω και κλεινω την οθονη πιο ευκολα Automaton Locker https://play.google.com/store/apps/details?id=aky.akshay.coveralgorithm&hl=el Περασμα του δαχτυλου στον αισθητηρα του κινητου Screen Off and Lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Προσπαθω να κάνω την τελευταια αναβάθμιση απο το ΚIES και το τηλέφωνο συνέχεια μένει κολλημένο σε downloading- don't turn off target. Το στρώνει βέβαια μια επανεκίνηση. Είναι η πτώτη φορά που κάνω αναβάθμιση απο το ΚΙΕS.Εχω κάνει 3 άκαρπες προσπάθειες!!! Αναμενω να λάβω μέσω wifi την αναβάθμιση????Τι μπορεί να κάνω λάθος??? Edited November 24, 2013 by jtkar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Γιατι χρησιμοποιειτε ακομα το kies ρε παιδια? Ταλαιπωρια ειναι το προγραμμα. Σχεδον το ιδιο για κλωτσιες με το itunes... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Γιατι χρησιμοποιειτε ακομα το kies ρε παιδια? Ταλαιπωρια ειναι το προγραμμα. Σχεδον το ιδιο για κλωτσιες με το itunes... και τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όταν είμαστε μαμά και δεν είμαστε root? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 To odin φυσικα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 To odin φυσικα... αυτό νομίζω κάνει όταν είσαι root. Όταν δεν είσαι όμως...??? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts