dimitrisdsg7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψαξε στο play μηπως πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο codec για τον ήχο.:) Δε μου βγάζει κάποιο codec στην αναζήτηση. Περίεργο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό εδώ και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ τον bs. Στο S2 δε μου το έκανε ποτέ αυτό. Και είναι ο μόνος player στο android που έχει αναζήτηση υποτίτλων αλλιώς δε θα τον χρησιμοποιούσα..:mad: Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δε μου βγάζει κάποιο codec στην αναζήτηση. Περίεργο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό εδώ και τόσο καιρό που χρησιμοποιώ τον bs. Στο S2 δε μου το έκανε ποτέ αυτό. Και είναι ο μόνος player στο android που έχει αναζήτηση υποτίτλων αλλιώς δε θα τον χρησιμοποιούσα..:mad: Ψαξτο λιγο καλα φιλε.Καποια ρυθμιση θα ειναι(καποια παραμετροποιηση στις ρυθμισης) γι'αυτο και δεν παιζει ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπερα μολις παρατηρησα κατι πολυ περιεργο.στην αρχικη οθονη στο πανω μερος εχει αποτυπωθει και φενεται αχνα η μπαρα διευθυνσεων που μπαινω στο ιντερνετ.το εχει παρατηρησει κανεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπερα μολις παρατηρησα κατι πολυ περιεργο.στην αρχικη οθονη στο πανω μερος εχει αποτυπωθει και φενεται αχνα η μπαρα διευθυνσεων που μπαινω στο ιντερνετ.το εχει παρατηρησει κανεις αυτο; welcome to the world of amoled... burn in λεγεται και θεωρειται "φυσιολογικο" εγω αυριο παιρνω για αλλαγη οθονης καθως εμενα ειναι καπως ετσι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εμενα δεν ειναι τοσο εντονο.υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει;τι μου προτεινεις να κσνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εμενα δεν ειναι τοσο εντονο.υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει;τι μου προτεινεις να κσνω; Ναι αν συνεχισει να προβαλεται το ιδιο στοιχειο στα ιδια εικονοστοιχεια ενδεχεται να χειροτερεψει... Εαν χειροτερεψει πας για αλλαγη οθονης... Και τωρα μπορεις να πας, αλλα αργοτερα ισως στο ξαναεμφανισει, και δεν ξερω ποσες αλλαγες οθονης μπορει να αντεξει η συσκευη πριν αρχισει να τριζει... Εχω εμπειρια σε αυτα απο S2 αλλα κ απο Ν8 παλιοτερα... Αυτο ομως που εμφανιζεται στην δικη μ οθονη, αυτο το κιτρινο tint κατω χαμηλα πρωτη φορα το αντιμετωπιζω σε amoled :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δηλαδη θα το παθουμε ολοι αυτο;; εχω ξενερωρει τωρα....το s1 και s2 που ειχα δεν ειχαν κανενα θεμα...αυτο το φαινομενο το εχω ξαναδει σε s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εαν αλλαξω φοντο δεν φαινεται.θα κανω αυτο προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αν δεν χρησιμοποιείται το κινητό συνέχεια με φουλ φωτεινότητα,και δεν το αφήνετε για πολύ ωρα με ανοιχτή οθόνη,χωρις να το χρησιμοποιείτε.Δεν νομίζω να το πάθετε εύκολα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Γίνεται να εξηγήσετε τί ακριβώς λέτε; επειδή δεν κατάλαβα και στο βίντεο δεν παρατήρησα κάτι. Ίσως δεν ήξερα που έπρεπε να κοιτάξω *οκ διάβασα τί είναι και όταν κατάλαβα το είδα και στο βίντεο. Μου κάνει πάντως εντύπωση. Είναι όντως τόσο αισθητό στο μάτι; Edited September 3, 2013 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδια αν ειναι να παθει και το s4 burn in και αν ειναι με τον καιρο να πεφτει και η φωτεινοτητα αληθεια γυρναω σε lcd....το θεωρω απαραδεκτο και με ξενερωνει η ιδεα οτι το κινητο εχει κατι σαν ημερομηνια ληξης μεχρι να το παθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 *οκ διάβασα τί είναι και όταν κατάλαβα το είδα και στο βίντεο. Μου κάνει πάντως εντύπωση. Είναι όντως τόσο αισθητό στο μάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 *οκ διάβασα τί είναι και όταν κατάλαβα το είδα και στο βίντεο. Μου κάνει πάντως εντύπωση. Είναι όντως τόσο αισθητό στο μάτι; το burn in που εχει ο φιλος ειναι αυτο: http://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=902388&page=40 εμενα εχει αυτο που δειχνει το βιντεο, και ναι ειναι τοσο εντονο!! στο κατω μερος τις οθονης ειναι κιτρινοπο το πεπλο και καθως ανεβαινει γινεται μοβ! ειναι γενικο προβλημα αυτο.. στο xda αποτι βλεπω γινεται ψιλοχαμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδια αν ειναι να παθει και το s4 burn in και αν ειναι με τον καιρο να πεφτει και η φωτεινοτητα αληθεια γυρναω σε lcd....το θεωρω απαραδεκτο και με ξενερωνει η ιδεα οτι το κινητο εχει κατι σαν ημερομηνια ληξης μεχρι να το παθει... Νομίζω ότι υπερβάλλεται λίγο με το θέμα ,δεν πρόκειται να πάθουν όλες οι συσκευές κάτι τέτοιο .Όλοι γνωρίζουμε οτι στις amoled με τον καιρό τα χρώματα δεν είναι τόσο έντονα ,όπως επίσης ότι η επίσημη αντιπροσωπία αναγνωρίζει το πρόβλημα και αντικαθιστά την οθόνη στα πλαίσια της εγγύησης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Φιλε μου δεν μου εχει παρουσιάσει το δικο μου. Υποστηριζεις δηλαδη οτι ειναι θεμα παρτιδας; γιατι στα φορουμ γενικα διαβασα οτι θα το παθουν ολοι αργα η γρηγορα...απλα με χαλαει πολυ η ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπέρα...λοιπόν έχω να αναφέρω το εξής: προχθές και μόνο για μία μέρα κάποιες στιγμές μου έδειχνε ότι η κάρτα μνήμης έχει αποσυνδεθεί...μόλις έκανα restart έφτιαχνε, μετά έφτιαχνε και χωρίς να κάνω restart... αυτό κράτησε για μία μέρα και μετά δεν το ξαναπαρουσίασε.... Το έχει πάθει κανείς??? καμιά ιδέα για πιο λόγο έγινε????? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπερα! Παιδια ειναι φυσιολογικο να λαγκαρει τοσο πολυ στο αρχειο κλησεων? Οχι στον καταλογο ονοματων. Εκει παει αερας. Μονον στις προσφατες κλησεις. Ειναι και το μονο σημειο που μου λαγκαρει αλλα ειναι εντονο. Απλα και μονο, αν ειναι το φυσιολογικο του ή κατι μπορει να ρυθμιστει και δεν το εχω κανει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Με samsung micro sd class 10 plus βλεπουνε το φως το αληθινο οι περισσοτεροι εδω. Προσωπικη αποψη απο μεθαυριο που θα την εχω. Μια χαρα τα εχει καταφερει η σαμμυ στις ασυμβατοτητες λ στα bugs με αλλες msd. Το μόνο που με ανησυχεί μην προκαλέσει τπτ στο κινητό και χαλάσει ...υπάρχει τέτοια περίπτωση???? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 welcome to the world of amoled... burn in λεγεται και θεωρειται "φυσιολογικο" εγω αυριο παιρνω για αλλαγη οθονης καθως εμενα ειναι καπως ετσι: δεν υπαρχει burn in στην οθονη του S4. Εγω δεν εχω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλημερα στην παρέα του galaxy. Λοιπόν εχω μια απορία. Είχα κάνει παλιότερα μια-δυο δοκιμες και τεστ στο antutu και ειχε βγάλει σκορ 23000-24000 περιπου. Σήμερα μου ήρθε να κανω άλλο ενα τεστακι και εβγαλε 27900, με βγάζει επισης στο top-20 των σκορ ever. Είναι δυνατόν τόσο μεγάλη διαφορά απ το ενα τεστ στο άλλο. Φυσικά δεν ειμαι root, δεν ξέρω και δε θέλω να πειραξω τίποτα. Αλλά 5000 ποντοι σχεδον διαφορά δεν ειναι τεράστια διαφορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 δεν υπαρχει burn in στην οθονη του S4. Εγω δεν εχω παντως. Δυστυχώς όλες οι amoled έχουν burn in. Φαίνεται πιο πολύ στη μπάρα ειδοποιήσεων. To s4 ευτυχώς έχει πάρει μέτρα για να το μειώσει, π.χ. επιτρέπει full screen backgrounds, και στα τελευταία firmwares όπου φαίνεται η μπάρα την έχουν κάνει λιγότερο μαύρη (μικρότερο contrast). Αν μείνατε καιρό με το παλιό firmware και δεν είχατε full screen backgrounds, μπορεί να δείτε burn in στο screen test, κάνοντας *#0*# και κοιτάζοντας το μπλε. (Στο μπλε φαίνεται καλύτερα, λόγω της κατανομής pixel στις amoled). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δυστυχως με τις Amoled ετσι ειναι οσο περναει ο καιρος απο την χρηση πεφτουν ενα ελαχιστο τα χρωματα.Ειχα την ιδια εμπειρια στο S3 περσυ το ειχα 6μηνες και το συγκρινα με ενος φιλο μου που μολις το ειχε παρει καινουργιο η διαφορα στα χρωματα ηταν εμφανεις του φιλου μου ηταν ενα τακ ποιο ζωντανα.Το ιδιο διαπιστωσα και εχ8ες εχω το S4 περιπου 3μηνες και ενας φιλος μου το πηρε εχθες καινουργιο το εβαλα διπλα και οντος παλι ηταν ενα ελαχιστο ποιο εντονα τα χρωματα της οθονης στου φιλου μου το S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κατα κάποιο τρόπο όλα αυτά είναι θεωρητικά και γίνονται ελάχιστα αντιληπτά. Δεν έχω κρατήσει πανω απο 9 μήνες συσκευή της Samsung αλλά τουλάχιστον στο διάστημα αυτό δεν με ενόχλησε κάτι. Αν τώρα γίνεται ενοχλητικό μετα απο δυο χρόνια δεν θα το μάθω ποτέ.:) Το Note2 μου αν και 9 μηνών συνέχιζε να έχει πολύ καλύτερα χρωματα απο το καινούργιο Nexus 4 της συζηγου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Δυστυχως με τις Amoled ετσι ειναι οσο περναει ο καιρος απο την χρηση πεφτουν ενα ελαχιστο τα χρωματα.Ειχα την ιδια εμπειρια στο S3 περσυ το ειχα 6μηνες και το συγκρινα με ενος φιλο μου που μολις το ειχε παρει καινουργιο η διαφορα στα χρωματα ηταν εμφανεις του φιλου μου ηταν ενα τακ ποιο ζωντανα.Το ιδιο διαπιστωσα και εχ8ες εχω το S4 περιπου 3μηνες και ενας φιλος μου το πηρε εχθες καινουργιο το εβαλα διπλα και οντος παλι ηταν ενα ελαχιστο ποιο εντονα τα χρωματα της οθονης στου φιλου μου το S4. Φιλε μου εισαι σιγουρος για αυτο που λες? Χτες θυμηθηκα οτι το ιδιο ειχα παρατηρησει στο s2 που ειχα και ειχε super amoled+. (φαινομενο burn in καθολου). Στο s1 που εχει ομως ακομα η γυναικα μου δεν εχω παρατηρησει ουτε burn in ουτε απωλεια φωτεινοτητας-χρωματων. Αν θυμαμαι καλα το s1 φοραει απλη amoled. Απλα μου κανει εντυπωση ολο αυτο...μηπως ειναι και λιγο θεμα χρησης? Μηπως και θεμα παρτιδας? Αν ηταν ολες οι amoled πανω στο 6μηνο-8μηνο να ειχαν burn-in δεν θα επελεγε η samsung αλλο τυπο οθονης? Η το αγοραστικο κοινο δεν θα αντιδρουσε? Edited September 4, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μηπως καποιος απο εσας ξερει αν μπορουμε να κανουμε φωνητικη κληση στις επαφες του τηλεφωνου?Ποια ειναι η διαδικασια ποιο κουμπι παταμε και πως γινεται? Υπάρχει αυτή η εφαρμογή που κάνει φωνητική κλήση στα Ελληνικά ονόματα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&hl=el Πρέπει όμως να απενεργοποιήσεις την φωνητική λειτουργία του κινητού και να είναι τα ονόματα σωστά γραμμένα. Όντως το πρόγραμμα που έχει το κινητό αναγνωρίζει μόνο αγγλικά και μάλιστα με σωστή προφορά αν δεν κάνω λάθος, οπότε και το απενεργοποίησα για να μπορέσει να δουλέψει το εξαιρετικό πρόγραμμα φωνητικών κλήσεων και όχι μόνο που έβαλε ο φίλος πιο πάνω. Δεν έχει να κάνει με Ελληνικά, αλλά με το πως θα ονομάσεις εσύ την οποιαδήποτε λειτουργία που θες. Πχ ηχογραφείς τον φίλο σου Μιχάλη και αντί για Μιχάλη ηχογραφείς για πλάκα Εμμανουέλα! Όταν πεις Εμμανουέλα θα καλέσει τον Μιχάλη! Τόσο απλό! Δυστυχως με τις Amoled ετσι ειναι οσο περναει ο καιρος απο την χρηση πεφτουν ενα ελαχιστο τα χρωματα.Ειχα την ιδια εμπειρια στο S3 περσυ το ειχα 6μηνες και το συγκρινα με ενος φιλο μου που μολις το ειχε παρει καινουργιο η διαφορα στα χρωματα ηταν εμφανεις του φιλου μου ηταν ενα τακ ποιο ζωντανα.Το ιδιο διαπιστωσα και εχ8ες εχω το S4 περιπου 3μηνες και ενας φιλος μου το πηρε εχθες καινουργιο το εβαλα διπλα και οντος παλι ηταν ενα ελαχιστο ποιο εντονα τα χρωματα της οθονης στου φιλου μου το S4. Εγώ το S2 που το είχα 2 χρόνια με πολύ δούλεμα, δεν αντιλήφθηκα ΤΙΠΟΤΕ, όπως και S1 που έχει φίλος 3 χρόνια δουλεύει άψογα!;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts