makouin Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εσένα είναι μια χαρά εκείνης την τελειώνει στην μέρα πάνω .. :O Κάποια λύση υπάρχει ; Μπορει να κανει μια επαναφορα εγοστασιακων ρθμησεων...καποιες φορες δεν καθονται καλα τα app στην ρομ και δημιουργουνται μικρα θεματακια...τωρα εαν και μετα απο αυτο δεν στρωση τοτε εγω δεν μπορω να δωσω καποια αλλη εξηγηση πατα της μπαταριας(αφου οπως λες πριν την αναβαθμιση την κρατουσε πολυ περισσοτερο)...εκτος και εαν οντως ειναι τοσο ενεργοβορα η 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Κι εμένα με την γερμανική 4.4.2. μου τρώει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα από την 4.3. Οχι βέβαια μισή ημέρα, αλλά μία και κάτι. Το παίρνω full φορτισμένο το πρωϊ και την επόμενη ημέρα πριν το μεσημέρι είναι κάτω από 20%. Και αυτό με την ίδια ακριβώς χρήση που έκανα και πριν... τι χρηση κανεις και σου κραταει τοσο πολυ ; τα ντατα τα εχειςι ανοιχτα ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Γεια σας παιδια ειμαι σχετικα νεο μελος στη παρεα. Μου εκαναν δωρο το s4 και απλα θα ηθελα μια εμπιστη απαντηση για το ποση ωρα να το αφησω για φορτιση την πρωτη μερα. Edited March 2, 2014 by lastm4n Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (σχετικά με το 4g θα πρέπει να έχεις ζητήσει την ενεργοποίηση του και από τον πάροχο σου αν και πάλι δεν κάνω λάθος) Παιδιά αυτό όντως ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 ναι ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά αυτό όντως ισχύει; οχι , σου λεμε ψεμματα για να μην εχεις 4G :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Γεια σας παιδια ειμαι σχετικα νεο μελος στη παρεα. Μου εκαναν δωρο το s4 και απλα θα ηθελα μια εμπιστη απαντηση για το ποση ωρα να το αφησω για φορτιση την πρωτη μερα. Μέχρι να φορτίσει πλήρως. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Παιδια μια ερωτηση. Σκεφτομαι να κανω root στο s4.Ξερετε αν μετα θα εχω προβλημα να δουλεψει το all share dongle cast;Παλια με το s3 που δεν συνδεοταν λογω ρουτ χρησιμοποιησα το triangle away και επαιξε.Με το s4 ξερετε τι γινεται; Ευχαριστω Edited March 2, 2014 by eddiedimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καινουριος με το σ4 και εχω 3 ερωτησεις.ποτε βγαινει επισημη αναβαθμιση 4.4?οταν με καλουνε ο ηχος για ενα δυο δευτερολεπτα ακουγεται χαμηλος και μετα αυξανεται.ετσι πρεπει να ειναι?και αν οχι εχει καποια ρυθμηση?και τελος ειναι καποιος που βλεπει λαιβ αγωνες απο την βετ365?οταν παταω να δω καποιον αγωνα που εχει δυνατοτητα βιντεο μου βγαζει παραθυρο και μου λεει με πιο προγραμμα να ανοιξω το βιντεο.οτι και να πατησω(εχω και τον μχ) μου ανοιγει ενα παραθυρο και απλα φορτωνει.καποιες φορες ανοιγει αλλα τις περισσοτερες οχι.εχω περασει καιμια εκδοση φλας πλαιερ αλλα δεν ξερω αν ειναι η σωστη η αν φταει αυτο.αν γνωριζε καποιος ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για τον ηχο χρησιμοποίησε το Disable Increasing Ring απο το play store . Για το βίντεο σε broswer διάβασε το FAQ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλοδούλευτο να είναι, για την 4.4 έχει βγει εγώ την περιμένω με ΟΤΑ εχω Ελληνική συσκευή οπότε μάλλον θα μου αργήσει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μπορει να κανει μια επαναφορα εγοστασιακων ρθμησεων...καποιες φορες δεν καθονται καλα τα app στην ρομ και δημιουργουνται μικρα θεματακια...τωρα εαν και μετα απο αυτο δεν στρωση τοτε εγω δεν μπορω να δωσω καποια αλλη εξηγηση πατα της μπαταριας(αφου οπως λες πριν την αναβαθμιση την κρατουσε πολυ περισσοτερο)...εκτος και εαν οντως ειναι τοσο ενεργοβορα η 4.4 Αν κάνει back up στο kies και μετά κάνει επαναφορά ρυθμίσεων και μετά επαναφέρει από το kies εφαρμογές κτλ στο τηλέφωνο κάποια παιχνίδια που έχει θα συνεχίσουν από εκεί που ήταν η θα πανε ξανά από την αρχή ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Απο την αρχη ξανα Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Οπότε άκυρη η επαναφορά .. Άλλη λύση ; Μήπως στρώσει με κανένα νέο update η μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Οπότε άκυρη η επαναφορά .. Άλλη λύση ; Μήπως στρώσει με κανένα νέο update η μπαταρία ; Χρησιμοποίησε το Helium - App Sync and Backup για να πάρεις backup τα data και οτι άλλο θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Οπότε άκυρη η επαναφορά .. Άλλη λύση ; Μήπως στρώσει με κανένα νέο update η μπαταρία ; Εμένα πάντως η μπαταρία με την 4.4.2 είναι 15% καλύτερη σε σχέση με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εμένα πάντως η μπαταρία με την 4.4.2 είναι 15% καλύτερη σε σχέση με την 4.3 Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Με καθαρή εγκατάσταση πάντα υπάρχει μεγάλη αύξηση της αυτονομίας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μια ερωτηση επειδη ισως το χρειαστω μελλοντικα το Helium ......απαιτει και το carbon στο PC?AN ναι απο που το κατεβαζω ...γιατι το εκανα ενα google και με βγαζει στο play store Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Χρησιμοποίησε το Helium - App Sync and Backup για να πάρεις backup τα data και οτι άλλο θελεις . Και με αυτόν τον τροπο δεν θα χάσουμε τα επίπεδα που έχουμε σε κάποια παιχνίδια ;; Γιατί αυτός ειναι ο καημός μας .. :p Εμένα πάντως η μπαταρία με την 4.4.2 είναι 15% καλύτερη σε σχέση με την 4.3 Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Με καθαρή εγκατάσταση πάντα υπάρχει μεγάλη αύξηση της αυτονομίας. Κάτι άλλο παίζει τότε με την δική μας συσκευή .. Χτες το βράδυ το αφήσαμε στο 100% και το πρωί με κλειστό wifi και δεδομένα και γενικά καθόλου χρήση μέχρι της 11 το πρωί η μπαταρία είχε πέσει στο 70% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μια ερωτηση επειδη ισως το χρειαστω μελλοντικα το Helium ......απαιτει και το carbon στο PC?AN ναι απο που το κατεβαζω ...γιατι το εκανα ενα google και με βγαζει στο play store Ναι χρειαζεται και στο pc http://www.clockworkmod.com/carbon Και με αυτόν τον τροπο δεν θα χάσουμε τα επίπεδα που έχουμε σε κάποια παιχνίδια ;; Γιατί αυτός ειναι ο καημός Οχι δεν τα χάνεις . Η συζήτηση περί μπαταρίας καλύτερα να συνεχιστεί στο αντίστοιχο θεμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι χρειαζεται και στο pc http://www.clockworkmod.com/carbon Οχι δεν τα χάνεις . Η συζήτηση περί μπαταρίας καλύτερα να συνεχιστεί στο αντίστοιχο θεμα . Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις .. Μια τελευταία ερώτηση .. Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για επαναφορά της συσκευής ; Μέσω kies η από το τηλέφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις μέσω Kies. Κάνε το μέσω τηλεφώνου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις μέσω Kies. Κάνε το μέσω τηλεφώνου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολυυυυυυ!!!! Και μετά μέσω αυτής της εφαρμογής http://www.clockworkmod.com/carbon μπορώ να κάνω επαναφορά ότι είχα στο τηλέφωνο ; Μηνύματα επαφές εφαρμογές κτλ σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ναι αλλά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το θέμα για τα μηνύματα και τις επαφές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 1900 / 2100 4G Network LTE 850 / 1800 guys..?? αυτες οι παντες πιανουν Ελλαδα???εστω μια απο καθε δικτυο?? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts