Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σημασία αυτό. Branded cosmote π.χ είναι όταν υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της κοσμοτέ στην συσκευή και συνήθως υπάρχει και το σήμα της εταιρίας κατα την ενεργοποίηση.

μπα δεν είχε καμιά εφαρμογή δικιά τους τπτ..

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα και εγώ στην 4.3. όλα δείχνουν να λειτουργούν καλά και ομαλά. ίσως να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ο touchwiz αλλά δεν είμαι σίγουρος... έγινα και root οπότε όλα καλά μέχρι που έβαλα το titanium back up... Με το που το ανοίγω για πρώτη φορά και βγάζει το κλασσικό μήνυμα "αίτηση πρόσβασης root" μένει εκεί και βγαίνει από πάνω η ηλίθια ειδοποίηση του knox και πάπαλα... Έχει κανείς καμιά ιδέα; Χωρίς το titanium τι να το κάνω το root και την 4.3 ή την 4.4 ή την 4.5333...

Απενεργοποίησε /διέγραψε όλα τα knox apps .

Samsung galaxy s21+

Απενεργοποίησε /διέγραψε όλα τα knox apps .

Ποια δηλαδή; και από που;;; Από τον διαχειριστή εφαρμογών;

Δε βλέπω κάποια τέτοια εφαρμογή παρά μόνο μία την οποία δεν έχει στο διαχειριστή εφαρμογών για να τη σβήσω...

Edited by dimitrisdsg7

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Το παλικάρι ζήτησε αυτό που είναι στα bold.

Copy paste από το mybackup pro:

Το MyBackup Pro λειτουργεί σε όλες τις Android συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ή όχι πρόσβαση root.

Για χρήστες που έχουν κάνει root τις συσκευές τους: Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των apk+data, καθώς και των συνδέσμων του Android market!

Ειλκρινα αλλα δεν καταλαβα την διαφορα απο αυτο που κανει σε μενα....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ποια δηλαδή; και από που;;; Από τον διαχειριστή εφαρμογών;

Δε βλέπω κάποια τέτοια εφαρμογή παρά μόνο μία την οποία δεν έχει στο διαχειριστή εφαρμογών για να τη σβήσω...

Χρησιμοποίησε κάποιον file manager με root access ή κάποιο root unistaller και διέγραψε/παγωσε αυτά :

ContainerAgent.apk

KNOXAgent.apk

/system/app/KNOXAgent.odex

-KnoxAttestationAgent.apk

-KnoxAttestationAgent.odex

-KNOXStore.apk

-KNOXStore.odex

-KNOXStub.apk

Samsung galaxy s21+

Χρησιμοποίησε κάποιον file manager με root access ή κάποιο root unistaller και διέγραψε/παγωσε αυτά :

ContainerAgent.apk

KNOXAgent.apk

/system/app/KNOXAgent.odex

-KnoxAttestationAgent.apk

-KnoxAttestationAgent.odex

-KNOXStore.apk

-KNOXStore.odex

-KNOXStub.apk

Δοκίμασα με root explorer και βγάζει σε όλα η διαγραφή ήτανε ανεπιτυχής... να δοκιμάσω με άλλον explorer;;;

Δημήτρης

Δοκίμασα με root explorer και βγάζει σε όλα η διαγραφή ήτανε ανεπιτυχής... να δοκιμάσω με άλλον explorer;;;

Λογικα θα ειναι σε r/o και πρεπει να το γυρισεις σε r/w

Λογικα θα ειναι σε r/o και πρεπει να το γυρισεις σε r/w

ούτε αυτό γίνεται... ενώ μπαίνω στα Permissions και τα αλλάζω και πατάω k δεν κάνει την αλλαγή... για να μην αρχίσω και και βρίζω παώ μια βόλτα να ηρεμήσω και θα ξαναπροσπαθήσω μετά... ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που αποφάσισα να χάσω την εγγύηση περνώντας και ρουτάρωντας την 4.3. Τι να την κάνω χωρίς το titanium;;; Τι να το κάνω το root έτσι; να το βάλω στον @#$%@^#^;;; Συγχωρέστε με αλλά αγανάκτησα.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημήτρης

Δημήτρη είσαι σίγουρα root ? μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά ,ενταξει το titanium αλλά να μην μπορείς να κάνεις mount r/w :confused::confused:

edit : τώρα διάβασα ότι και άλλοι με την 4.3 root έχουν το ίδιο πρόβλημα .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Επιτέλους η 4.3 και για τα ελληνικά s4.

Προστέθηκε και το Polaris office.

Όντος το τηλέφωνο πετάει, το μόνο που δεν μου δούλεψε από τις εφαρμογές που είχα είναι το running pro, θα προσπαθήσω να το απεγκαταστήσω και να το ξανά εγκαταστήσω για να δω εάν δουλέψει.

Φιλε ακομα δεν εχει βγει η 4.3 για τα ελληνικά. . Η κανω λάθος? ?
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φιλε ακομα δεν εχει βγει η 4.3 για τα ελληνικά. . Η κανω λάθος? ?

Βγήκε ,δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603

Samsung galaxy s21+

στην samsung μεσα δεν την εχει γιατι;; ειναι η official ελλ ;; http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=EUR#firmware Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Δημήτρη είσαι σίγουρα root ? μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά ,ενταξει το titanium αλλά να μην μπορείς να κάνεις mount r/w :confused::confused:

edit : τώρα διάβασα ότι και άλλοι με την 4.3 root έχουν το ίδιο πρόβλημα .

Κανονικά είμαι root Μιχάλη. Το greenify για παράδειγμα δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω τι να πω, μεγάλη απογοήτευση. Ήθελα να ξερα αν κάποιο από τα παιδιά που έχουν βάλει 4.3 έχει δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει titanium.

Δημήτρης

Παιδια μου ρθε και εμενα η 4.3! Εχω 2 ερωτησεις ομως...!

1) ειναι καλυτερα να κανω ενημερωση και μετα hard reset η το αναποδο? Για να κατσει καλυτερα...!? Εχει διαφορα?

2) εχω καποια τασκ που κανω συγχρονισμο με το samsung account...αυτα θα τα εχω κ μετα το update? Και αν οχι πως θα το κανω?

Σας ευχαριστω !

Κανονικά είμαι root Μιχάλη. Το greenify για παράδειγμα δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω τι να πω, μεγάλη απογοήτευση. Ήθελα να ξερα αν κάποιο από τα παιδιά που έχουν βάλει 4.3 έχει δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει titanium.

Αφού έχεις γράψει 0x1 πια, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι.

1. Βάζεις cwm και κατεβάζεις το SuperSU 1.65 σε zip για cwm εγκατάσταση.

2. Μπαίνεις recovery και κάνεις mount /system.

3. Από adb δημιουργείς το φάκελο init.d στο system/etc, δηλαδή θα γίνει system/etc/init.d

4. Μόλις τον δημιουργήσεις, κάνεις εγκατάσταση το SuperSU και κάνεις reboot.

Aν μπορείς να το κάνεις και σου δουλέψει έχει καλώς.

Αλλιώς υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιο fix.

Τι είναι όλες αυτές οι ειδοποιήσεις του τύπου "μια εφαρμογή προσπαθεί να αοιοτησει πρόσβαση στο συστημα..." κτ κτλ ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εκανα αναβαθμ την 4,3 και μου βγαζει αυτο,

PDA:MJ7/PHONE:MJ7/CSC:MJ8(ALB)

και οτι η συσκευη δεν εχει αναβαθμ απο το kiss,

ειναι ελλ;;

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγώ είμαι με know 0χ1 από την πρώτη στιγμή.

Είχα βάλει pre rooter Rom από την αρχή νομίζω MP3.

Τώρα είμαι με Echoe 6 και όλα δουλεύουν κανονικά.

Νικήτας

Βλέπω Η Samsung έκανε ζωή κόλαση για τους powerusers με το νέο της update και το knox

Δεν την ενδιαφέρουν οι power users. Οι οποίοι παρεπιπτοντως έχουν τα περισσότερα lag.

Για μένα πέρασαν οι εποχές που αγοράζαμε τηλέφωνο για να περνάμε την ώρα μας με δοκιμές custom.

Τα smartphones είναι για επικοινωνία, κατανάλωση περιεχομένου, πρόσβαση στα αρχεία της δουλειάς ανά πάσα στιγμή, φωτογραφία, διασκέδαση.

Οι χρήστες που βρίσκονται 3-4 φορές την μέρα σε recovery, θα πρέπει να αλλάξουν εταιρεία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάθισα καμιά ωρίτσα και έβαλα ετικέτες στις φωτογραφίες.

Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να πάρω backup? διότι

1ο) από το s3 δεν μεταφέρθηκαν και

2ο) και στο s4 καποια στιγμή (δεν ξέρω τι έκανα) χάθηκαν και αναγκάστηκα να τις βάλω από την αρχή.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

ρε παιδια εκανα αναβαθμ την 4,3 και μου βγαζει αυτο,

PDA:MJ7/PHONE:MJ7/CSC:MJ8(ALB)

και οτι η συσκευη δεν εχει αναβαθμ απο το kiss,

ειναι ελλ;;

Όχι δεν είναι ...πως έκανες την ενημέρωση ? τι χώρας προέλευσης ειναι η συσκευή ? ..αφού έχεις το τελευταίο firmware (4.3) τι άλλη ενημέρωση να σου δώσει το kies ?

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)