Jump to content

Nikos_5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikos_5

  1. Αυτό το κάνει η ταμπλέτα που έχω. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι με update της εφαρμογής πρέπει να την ξαναμετακινήσεις στην sd οπότε είναι λίγο σπαστικό. Έλεγα μήπως κάτι έχει αλλάξει με το Android 5.1
  2. Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι να το πάρω για τον γιο μου να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω εφαρμογές στην SD? Δεν θέλω με 1 2 παιγνιδάκια να γεμίσει. Ρωτάω γιατί με το Galaxy Tab S που έχω υπάρχει πρόβλημα.
  3. Κάθισα καμιά ωρίτσα και έβαλα ετικέτες στις φωτογραφίες. Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να πάρω backup? διότι 1ο) από το s3 δεν μεταφέρθηκαν και 2ο) και στο s4 καποια στιγμή (δεν ξέρω τι έκανα) χάθηκαν και αναγκάστηκα να τις βάλω από την αρχή.
  4. Έχω Cosmote και έχω το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να απαντήσει ? Ευχαριστώ
  5. Έχει κανείς τα Links της 7004 για HD7 ? Ευχαριστώ
  6. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να βάλουμε Dual Sim στο HD2 ? Βασικά αυτό που θέλω να κάνω (και όποιος ξέρει ας μου πει αν γίνετε) είναι το εξής: Έχω Cosmote Συμβόλαιο και χρειάζομαι περιστασιακά Internet on the Phone (σε εκδρομές κλπ) γι' αυτό δεν με συμφέρει να τους δώσω τα 5€ / μήνα. Έτσι σκέφτηκα να πάρω και μια What's up (που έχει προπληρωμένο χρόνο 3€/60ΜΒ) και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία 2in1 να βάλω και τα 2 νούμερα σε μία sim. α) Υποστηρίζει το τηλέφωνο λοιπόν την dual sim? (γνωρίζω ότι το diamond που είχα το έκανε) β) Στην συνέχεια μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να βγαίνει στο Internet από τον αριθμό του what's Up και όχι από τον αριθμό συμβολαίου? Ευχαριστώ
  7. Έχει κανείς πρόβλημα με Bloutooth. Το πήρε ένας φίλος χθες. Την πρώτη κρυάδα την φάγαμε όταν προσπαθήσαμε να στείλουμε τις επαφές από sony ericcson. Ενώ μία μία τις έπαιρνε, όταν τις στέλναμε όλες μετά από περίπου μισό λεπτό κόλλαγε. Σήμερα έγινε δοκιμή με 2 διαφορετικά Bluetooth Hands Free στα οποία παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Κάθε μισό λεπτό περίπου χάνει την σύνδεση με το HF. Στην συνέχεια (και μετά από περίπου μισό λεπτό) την ξαναβρίσκει και στην συνέχεια την ξανά χάνει κοκ. Έχει κάποιος μια λύση και το παραπάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω εκγατάσταση των java εφαρμογών στο w800i ? Μέχρι στιγμής έχω κάνει μόνο αυτές που κατεβαίνουν μέσω wap. Εχω όμως και αρχεία jar & jad και δεν γνωρίζω πως να τα εγκαταστήσω.
×
×
  • Create New...