paok4270 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλησπέρα θα παραγγελιών αύριο το s4 απο birdphone να ζητήσω γερμανικο; Ποιο ειναι το πιο σταθερό firmware και ποιας χώρας. Ανεξαρτήτως χώρας θα έχω ελληνικό menu;:cool: Καλυτερα γερμανικο...γιατι καποιες παρτιδες για την ελληνικη αγορα εχουν διαφορα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης υπάρχει ακόμα; Κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα που έχει βγάλει το κινητό υπάρχει; Α και κάτι τελευταίο το ηχειάκι δυνατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης υπάρχει ακόμα; Κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα που έχει βγάλει το κινητό υπάρχει; Α και κάτι τελευταίο το ηχειάκι δυνατό; Εγω με MH1συνεχεια είμαι 28-32 αντε άμα το ζορισω πολυ 39.. Καλος ήχος, το έχω κανένα 2μηνο δεν μου έχει βγάλει τιποτα ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ρε παιδια πως αλλαζει ο ηχος απο την αφυπνιση.Δεν τον αντεχω αλλο τον μανισιο Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εκει που ρυθμιζεις το ξυπνητηρι πατα κατω την επιλογη που λεει περισσοτερα.Σου ανοιγει κι αλλες επιλογες και βαζεις οποιο τραγουδι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ρε παιδια πως αλλαζει ο ηχος απο την αφυπνιση.Δεν τον αντεχω αλλο τον μανισιο Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εμένα μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι κάνω? http://img62.imageshack.us/img62/1865/jx0r.png Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τη χώρα προέλευσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αγγλικό.. Ρίξε μια ματία στο Faq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αγγλικό.. Ρίξε μια ματία στο Faq Κοίταξα και εκεί... αλλά τζίφος. Πως το κατάλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Κοίταξα και εκεί... αλλά τζίφος. Πως το κατάλαβες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Στο δευτερο ποστ..Έχει κάτι κωδικούς.. Βλέπεις τι κωδικό έχει στην παρένθεση στο KIES και κοιτάς από ποιά χώρα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Στο δευτερο ποστ..Έχει κάτι κωδικούς.. Βλέπεις τι κωδικό έχει στην παρένθεση στο KIES και κοιτάς από ποιά χώρα είναι.. Ευχαριστώ. Άλλη μια απορία.: Θέλω οι αγαπημένες μου επαφές να μην είναι σε αλφαβητική σειρά και μόλις πατήσω το εικονίδιο της επαφής να κάνει αμέσως κλήση. Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εκει που ρυθμιζεις το ξυπνητηρι πατα κατω την επιλογη που λεει περισσοτερα.Σου ανοιγει κι αλλες επιλογες και βαζεις οποιο τραγουδι θες. Ευχαριστω μολις γλυτωσαμε απο το πρωινο βρισιδι με τον προεπιλεγμενο ηχο.. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης υπάρχει ακόμα; Κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα που έχει βγάλει το κινητό υπάρχει; Α και κάτι τελευταίο το ηχειάκι δυνατό; Ηχος κορυφαιος...και σε ενταση και σε ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ξαφνικά πριν καιρό πηγαίνοντας να επιλέξω ήχο κλήσης για μια επαφή μου με τοντρόπο που έκανα πάντα, δεν με έβαζε σε ΟΛΑ τα αρχεία του κινητού, αλλά ΜΟΝΟ στο αρχείο ''ήχος κλήσης'' που έχει το κινητό, όπου έχει κάποιους προεγκατεστημένους ήχους. Τελικά το παρέκαμψα μέσω του εξαιρετικού Poweramp, όπου επιλέγοντας τα τραγούδια που ήθελα σαν ringtones, τα έστελνε αυτό στον φάκελο που προανέφερα! Χθες διαπίστωσα κάτι ακόμη πηγαίνοντας να επιλέξω φωτογραφία για μια επαφή μου! Ότι πλεόν κατά την επιλογή εικόνας δενμου βγάζει ΟΛΟΥΣ τους φακέλους με τις φωτογραφίες που έχω, παρά μόνο τον φάκελο της κάμερας και κάτι άλλους! Ακόμη δεν μπόρεσα να καταλάβω τι έχει συμβεί! Το έχει προσέξει και κανείς άλλος; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρες. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, θέλω όμως να λύσω μια πολύ σημαντική για μένα απορία, σχετικά με το gps. Όσοι είστε με την μαμίσια ρομ, σε τι χρόνους σας κλειδωνει τους δορυφόρους κ τι ποιότητα σήματος έχετε; Παράδειγμα, με το σημερινό κινητό που εχω (huawei ideos x5 pro με custom rom) μέσα σε κλειστό χώρο κλειδώνω σε ικανοποιητικό χρόνο, περίπου 5-10 δευτερόλεπτα με 2 μπάρες σήμα. Σε εξωτερικό κλειδώνω στα 3 κ πλήρες σήμα. ΠΟιοι είναι οι αντίστοιχοι χρόνοι με τις εταιρικές ρομ? Επίσης, ψάχνω εδώ κ καιρό για έναν πλήρες οδηγό για το πώς να κρατήσω πλήρες backup της εταιρικής ρομ, ΑΛΛΑ κ του εταιρικού recovery.img (αν δεν απατώμαι σε όλα τα android έτσι δε λέγεται το μαμίσιο recovery;) Βρίσκω για το φλασαρισμα της ρομ, αλλά τίποτα για το πώς να πάρω στο pc μου backup του recovery πριν το οποιοδήποτε φλασάρισμα. Πιθανότατα δε ψάχνω σωστά, αν όμως έχει κανείς κάποιο site που να εξηγεί τη διαδικασία, θα το εκτιμούσα. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρες. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, θέλω όμως να λύσω μια πολύ σημαντική για μένα απορία, σχετικά με το gps. Όσοι είστε με την μαμίσια ρομ, σε τι χρόνους σας κλειδωνει τους δορυφόρους κ τι ποιότητα σήματος έχετε; Παράδειγμα, με το σημερινό κινητό που εχω (huawei ideos x5 pro με custom rom) μέσα σε κλειστό χώρο κλειδώνω σε ικανοποιητικό χρόνο, περίπου 5-10 δευτερόλεπτα με 2 μπάρες σήμα. Σε εξωτερικό κλειδώνω στα 3 κ πλήρες σήμα. ΠΟιοι είναι οι αντίστοιχοι χρόνοι με τις εταιρικές ρομ? . εκπληκτικά γρήγορα! Μη το σκέφτεσαι καθόλου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 καλημερα παιδια εκανα το τελευταιο update.μπορει καποιος να μου πει πιεσ ειναι οι διαφορεσ με την προηγουμενη ρομ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος εδω και 2 εβδομάδες του galaxy s4!! Κανα 2 φορές έχει "κολλήσει" και όταν πάω να πάρω ένα τηλ μου βγάζει μνμ not registered on network!! Το κινητό είναι root... αλλά αν θυμάμαι καλά μου το είχε κάνει και πριν να το κάνω root!! Έχει συμβεί σε κανέναν?? Ευχαριστώ προκαταβολικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος εδω και 2 εβδομάδες του galaxy s4!! Κανα 2 φορές έχει "κολλήσει" και όταν πάω να πάρω ένα τηλ μου βγάζει μνμ not registered on network!! Το κινητό είναι root... αλλά αν θυμάμαι καλά μου το είχε κάνει και πριν να το κάνω root!! Έχει συμβεί σε κανέναν?? Ευχαριστώ προκαταβολικα !!! To πιθανότερο, έχεις προβληματική σιμ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Λες??? Αυτη την είχα και στο iphone!! Πώς μπορώ να δω σίγουρα ότι φταίει η sim? Υπάρχει τρόπος? Edited September 18, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πώς μπορώ να δω σίγουρα ότι φταίει η sim? Υπάρχει τρόπος? Φαντάζομαι ή βαζεις για λίγο μια άλλη sim ή αλλάζεις sim.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiLopSaRo Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να μου πειτε εαν εχετε παρατηρησει το φαινομενο που θα περιγραψω. Πριν κλειδωσω το τηλεφωνο με το πλαινο κουμπι, κανω συνηθως εκκαθαριση μνημης Ram, κρατωντας παρατεταμενο το Ηοme Button, επιλεγοντας την τερμα αριστερα επιλογη απο κατω-κατω κλπ. Μετα απο αυτο ομως, δεν λειτουργει η κινηση του Air Gesture οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο! Αυτη που σου δειχνει εν συντομια μπαταρια, ωρα, καμια αναπαντητη κλπ. Εαν μπω στον πινακα, ξετικαρω και ξανατικαρω την λειτουργια και κλειδωσω, δουλευει κανονικα! Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να μου πειτε εαν εχετε παρατηρησει το φαινομενο που θα περιγραψω. Πριν κλειδωσω το τηλεφωνο με το πλαινο κουμπι, κανω συνηθως εκκαθαριση μνημης Ram, κρατωντας παρατεταμενο το Ηοme Button, επιλεγοντας την τερμα αριστερα επιλογη απο κατω-κατω κλπ. Μετα απο αυτο ομως, δεν λειτουργει η κινηση του Air Gesture οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο! Αυτη που σου δειχνει εν συντομια μπαταρια, ωρα, καμια αναπαντητη κλπ. Εαν μπω στον πινακα, ξετικαρω και ξανατικαρω την λειτουργια και κλειδωσω, δουλευει κανονικα! Καμια ιδεα; Μην κάνεις εκκαθάριση της μνήμης, δεν υπάρχει λόγος και χαλάς και περισσότερη μπαταρία έτσι διότι ο επεξεργαστής αναγκάζεται να κλείνει τις εφαρμογές και να τις ξαναανοίγει όταν χρειαστεί. Αυτό είχε κάποιο νόημα στο S1 το οποίο έχει ελάχιστη μνήμη και κολλούσε συχνά πυκνα, από το S2 όμως και μετά είναι τελείως περιττό. το σύστημα κλείνει αυτόματα εφαρμογές όταν αυτό είναι απαραίτητο Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiLopSaRo Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μην κάνεις εκκαθάριση της μνήμης, δεν υπάρχει λόγος και χαλάς και περισσότερη μπαταρία έτσι διότι ο επεξεργαστής αναγκάζεται να κλείνει τις εφαρμογές και να τις ξαναανοίγει όταν χρειαστεί. Αυτό είχε κάποιο νόημα στο S1 το οποίο έχει ελάχιστη μνήμη και κολλούσε συχνά πυκνα, από το S2 όμως και μετά είναι τελείως περιττό. το σύστημα κλείνει αυτόματα εφαρμογές όταν αυτό είναι απαραίτητο Μαλιστα, νομιζα οτι κανει καποιο καλο αυτη η ενεργεια, μαλλον εκανα λαθος. Απλα, μετα απο ενα σημειο η μνημη παιζει σταθερα πανω απο 1.1 GB (χωρις να εχω ανοιχτο κατι) και φοβαμαι μην προκαλεσει καποια καθυστερηση. Θα μου πεις, εχω αλλα 600 MB, απλα μου φαινεται μεγαλο το νουμερο και προσπαθω να το ελλατωσω καπως, τουλαχιστον οταν το τηλεφωνο δεν χρησιμοποιειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος εδω και 2 εβδομάδες του galaxy s4!! Κανα 2 φορές έχει "κολλήσει" και όταν πάω να πάρω ένα τηλ μου βγάζει μνμ not registered on network!! Το κινητό είναι root... αλλά αν θυμάμαι καλά μου το είχε κάνει και πριν να το κάνω root!! Έχει συμβεί σε κανέναν?? Ευχαριστώ προκαταβολικα !!! Γειά σου, Έχει συμβεί και σε μένα 2 φορές. Με Wind. Την πρώτη φορά έκανα restart το κινητό, ενώ την δεύτερη, πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου, και αντί για αυτόματη επιλογή δικτύου, τσέκαρα χειροκίνητα την Wind και συνδέθηκε κανονικά μετά. Δεν έχω καταφέρει πάντως να βρώ τί ακριβώς έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts