Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Και εμένα κίτρινο ειναι στα σημεία που λέτε αλλά όταν κατέβασα απο το πισι μία μαύρη εικονα δεν είναι κίτρινο για ελέγξτε και εσείς μπας και ειναι του λειτουργικού Στο κατραμι μαυρο δεν το κανει, εκει σβηνουν εντελως τα πιξελς! σε ολα τα υπολοιπα σκουρα χρωματα το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ναι έτσι είναι και όταν κατεβάσω την μπάρα δεν το κάνει οπότε δεν είναι η οθόνη Εεε? Αυτό διορθώνεται λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ναι έτσι είναι και όταν κατεβάσω την μπάρα δεν το κάνει οπότε δεν είναι η οθόνη Εεε? Αυτό διορθώνεται λες Ναι με αλλαγη οθονης :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτό ειναι επιβεβαιωμενο η θα ειναι και η άλλη έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Όταν είχα πάρει το s3 (πριν 10 μηνες) είχε μια προσφορά του dropbox για 50 GB για 2 χρόνια νομίζω αν έκανες login από το κινητό σου. Και το είχα κάνει και ακόμα είμαι με τα 50. Τώρα που πήρα το s4 ανανεώνεται αυτό το διάστημα? Γνωριζει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτό ειναι επιβεβαιωμενο η θα ειναι και η άλλη έτσι Ενδεχεται να ειναι κ η αλλη ετσι, αλλα θα το ελεγξουν οι τεχνικοι! Ελπιζω.. Και να την ξαναλλαξουν μονοι τους.. Η να την ελεγξουν πριν την τοποθετησουν... Θα επικοινωνησω αυριο με την smartec και θα χω νεοτερα! Να δω τι θα μ πουν κ εκεινοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Να και η δικια μου οθονη...τραβηγμενη σε τελειως σκοταδι http://i40.tinypic.com/oqzuxe.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Architekt πας για αλλαγη οθονης εμενα ειναι σαν του PAOK4270 ισως και καλυτερη.Εχω την συσκευη 3μηνες το εβαλα σε τερμα φωτεινοτητα και σε 35% και δεν φαινεται το παραμικρο σε κιτρινιλα οπως στο δικο σου.Μην το σκεφτεσαι στην Smartec αμεσως δεν υπαρχει καλυτερη ειχα κανει 2 οθονες αλλαγη σε SG S2 και δεν ακουγοταν το παραμικρο τριξιμο ειναι κορυφαιοι στο ειδος τους. Edited September 4, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρεεε εσεις ειστε μια χαρα!! Εμενα ειναι δραμα :( Αυριο παιρνω smartec! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μια βοηθεια σας παρακαλω.Εχω το εξης προβλημα.Εχω στην συσκευη καποιες επαφες τις οποιες τις βλεπω και στον υπολογιστη στο Google.Αν διαγραψω μια επαφη απο το κινητο διαγραφεται και απο τον υπολογιστη.Ως εδω καλα.Αν ομως στο κινητο αλλαξω κατι σε μια επαφη προσθεσω παραδειγμα ενα γραμμα στο ονομα της επαφης δεν ενημερωνεται στον υπολογιστη και αντιστροφα. Δευτερο προβλημα που πιθανον εχει σχεση με το παραπανω ειναι το εξης.Αν στο κινητο σε μια επαφη που εχει παραδειγμα τρια πεδια διαγραψω το ενα πεδιο μετα απο 3 δευτερολεπτα επανερχεται το πεδιο που διεγραψα. Εννοειται οτι ο συγχρονισμος ειναι ενεργοποιημενος και το WI FI ανοιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Όταν είχα πάρει το s3 (πριν 10 μηνες) είχε μια προσφορά του dropbox για 50 GB για 2 χρόνια νομίζω αν έκανες login από το κινητό σου. Και το είχα κάνει και ακόμα είμαι με τα 50. Τώρα που πήρα το s4 ανανεώνεται αυτό το διάστημα? Γνωριζει κανεις. Στο s4 που πήρα, με το που εβαζα τα στοιχεία του Dropbox είχε την ίδια προσφορά κι έτσι απο 2 gb πήγα στα 50. Τώρα εσύ που το είχες ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει...(λες να παει 100);;; Αλλά το κόβω λίγο δύσκολο, ίσως σου δώσει 50 και να ξεκινάνε απο τώρα το πιο πιθανό. Και αλήθεια, μετά τα 2 χρονια τι γίνεται; Ξαναγυρνας στα 2; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν συνεχιζει τον αυτοματο συγχρονισμο και πρεπει να το κανεις manual Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλημέρα μια και μιλάμε για συγχρονισμόυς, με το ημερολόγιο πως γίνεται;; όταν πατήσω συγχρονισμο χάνονται όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Χθες πήρε φίλος το GALAXY S4 MINI (μια χαρά μου φάνηκε...) με την 4.2.2 MF5 και βάζοντας την κάρτα μνήμης που είχε στο προηγούμενο κινητό του, είδα ότι δεν θέλει φορμάτ όπως στο S4 και την διαβάζει κανονικά! Πως γίνεται αυτό;;;:wacko: Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Χθες πήρε φίλος το GALAXY S4 MINI (μια χαρά μου φάνηκε...) με την 4.2.2 MF5 και βάζοντας την κάρτα μνήμης που είχε στο προηγούμενο κινητό του, είδα ότι δεν θέλει φορμάτ όπως στο S4 και την διαβάζει κανονικά! Πως γίνεται αυτό;;;:wacko: Όποια κάρτα και αν έχω βάλει σε όλα τα S που έχω (S1, S2 και S4, δεν έχω πουλήσει κανένα ) (το 3 το παρέκαμψα :p ) είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένη δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω φορμάτ για να την δει :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει. Εχω μια θηκη τυπου sview (οχι την γνησια της sammy) και εχε ενα αυτακι για να κλεινει μαγνητικο ετσι ωστε να κραταει στη θεση του το cover. Εχει ακουσει κανεις αν τα μαγνητακια κανουν ζημια στο nfc η ακομα χειροτερα στο κινητο? Δεν την βαζω πανω αν δεν σιγουρευτω οποτε αν ξερει κανεις θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Καλησπερα μια γρηγορη ερωτηση δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει. Εχω μια θηκη τυπου sview (οχι την γνησια της sammy) και εχε ενα αυτακι για να κλεινει μαγνητικο ετσι ωστε να κραταει στη θεση του το cover. Εχει ακουσει κανεις αν τα μαγνητακια κανουν ζημια στο nfc η ακομα χειροτερα στο κινητο? Δεν την βαζω πανω αν δεν σιγουρευτω οποτε αν ξερει κανεις θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω Μετα απο 2 μηνεε χρησης δεν εχω θεμα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Η ερώτηση που θα κάνω μπορει να χαρακτηριστεί απο γελοία έως βλακώδη αλλα θα ρωτήσω (και γιατι με έχει πρήξει η κοπέλα μου) Στα μηνύματα γίνεται να αλλάξουμε τα smileys?η να μπαινουν κάπως αλλιώς με κάποιο άλλο τρόπο και να ειναι τα γνωστά όπως τα ξέρουμε .....? :whistle: :fool: Ευχαριστώ Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Παιδια, σε περιπτωση που θέλω να πουλήσω τη συσκευη τι γίνεται με την αποδειξη μου που αποτελει και την εγγυηση της συσκευης??Πρεπει να δωσω μαζι με το κινητο και την αποδειξη με το ονομα μου ή μηπως ισχυει η εγγυηση μονο με το ιμει της συσκευης??Δεν εχω ξαναπουλησει και δε ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Η ερώτηση που θα κάνω μπορει να χαρακτηριστεί απο γελοία έως βλακώδη αλλα θα ρωτήσω (και γιατι με έχει πρήξει η κοπέλα μου) Στα μηνύματα γίνεται να αλλάξουμε τα smileys?η να μπαινουν κάπως αλλιώς με κάποιο άλλο τρόπο και να ειναι τα γνωστά όπως τα ξέρουμε .....? :whistle: :fool: Ευχαριστώ εξαρτάται, για ποιά smileys μιλάς; της μαμά εφαρμογής; θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το handcent sms το οποίο έχει αρκετά όμορφα smileys Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ναι. Επειδη δεν είναι πολλές μέρες που το πήρα στέλνω μηνύματα απο την εφαρμογή μηνυμάτων που ήδη υπάρχει.να κατέβάσω αυτό που είπες? Παράθεση [KOSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Με το που το παραλάβω παιδιά, για έλεγχο θα πάρω την Samsung τηλεφωνικώς ή μπορώ και μέσω internet να το τσεκάρω κάπως; Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σήμερα πήγα σε δύο μεγάλα καταστήματα και έλεγξα τα s4 που είχαν εκεί και λειτουργουσαν Κανένα δεν είχε το πρόβλημα με το κίτρινο πάω και εγω για σέρβις δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σήμερα πήγα σε δύο μεγάλα καταστήματα και έλεγξα τα s4 που είχαν εκεί και λειτουργουσαν Κανένα δεν είχε το πρόβλημα με το κίτρινο πάω και εγω για σέρβις δυστυχώς και γω το στελνω Δευτερα... επικοινωνησα με smartec... δεν το στειλα σημερα για να μην το στερηθω το σκ :p και γω τσεκαρα μερικα αλλα δεν το κανουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Σήμερα πήγα σε δύο μεγάλα καταστήματα και έλεγξα τα s4 που είχαν εκεί και λειτουργουσαν Κανένα δεν είχε το πρόβλημα με το κίτρινο πάω και εγω για σέρβις δυστυχώς Όταν λέτε κιτρινίλα παιδιά είναι πολύ έντονο το φαινόμενο; Το εμφανίζει σε όλη την οθόνη; Παραλαμβάνω άνευ απροόπτου μεθαύριο και θα το έχω κατα νού να το τσεκάρω. Αν το πρόβλημα υφίσταται θα το καταλάβω απο την αρχή ή προκύπτει στην συνέχεια; Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts