Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα αν ενεργοποιησεις τις συντομευσεις στο βγαζει απο μονο του...Εννοειται με swipe to unlock παντα ομως...
Μάριος...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγουμε τη κάμερα από την οθόνη κλειδώματος χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσει η συσκευή; (βλέπε iPhone)

Πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης στο google :ninja:

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες γινεται να βαλω σε ια επαφη στο κινητο 2 αριθμους??η πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη που να μου το επιτρεπει?

Διπλα στο ονομα επαφης πατα το +

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

δεν εχει + διπλα στα ονοματα επαφης..

θα κάνεις edit την επαφή που θες (έχει ένα μολυβάκι πάνω) και προσθέτεις ότι νούμερο θες (σπίτι,κινητό κλπ)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

παταω πανω στο μολυβακι και μετα επεξεργασια και μου βγαζει το ονομα και το τηλεφωνο..εχω γραψει το τηλεφωνο αλλα δεν μου εχει πουθενα επιλογη να προσθεσω και 2..τεσπα σορρυ για το κομφουζιο..αφου ειναι ετσι η λυση θα την βρω που θα παει...ευχαριστω πολυ παιδια.. :)

Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς το WatchOn ή κάποια άλλη εφαρμογή remote IR με τους αποκωδικοποιητές της Nova. Και αν ναι, τι μάρκα επέλεξε και φυσικά αν το έκανε με την μαμα εφαρμογή ή κάποια άλλη από google play

Google Pixel 9 Pro XL

παταω πανω στο μολυβακι και μετα επεξεργασια και μου βγαζει το ονομα και το τηλεφωνο..εχω γραψει το τηλεφωνο αλλα δεν μου εχει πουθενα επιλογη να προσθεσω και 2..τεσπα σορρυ για το κομφουζιο..αφου ειναι ετσι η λυση θα την βρω που θα παει...ευχαριστω πολυ παιδια.. :)

Αν τα αποθηκεύεις στο Gmail ή στο τηλέφωνο σου υπάρχει αυτή η δυνατότητα όπως σου είπε το παιδί από πάνω.

Εκτός αν τα αποθηκεύεις στη SIM που είναι πλέον περιορισμένων δυνατοτήτων κ αναχρονιστικός τρόπος αποθήκευσης επ επαφών.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δες στο screen shot τι πρέπει να κάνεις.

http://img835.imageshack.us/img835/7348/k38a.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα

Μόλις ολοκληρώθηκε από KIES αναβάθμιση με τα εξής χαρακτηριστικά: PDA: MGA / PHONE: MGA / CSC MG3 (ITV). Ιταλική συσκευή, εντελώς stock και unrooted. Και μόλις τελειώσε η αναβάθμιση, τσουπ και η επιλογή για LTE δίκτυα (έχω Vodafone)!!!

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα

Μόλις ολοκληρώθηκε από KIES αναβάθμιση με τα εξής χαρακτηριστικά: PDA: MGA / PHONE: MGA / CSC MG3 (ITV). Ιταλική συσκευή, εντελώς stock και unrooted. Και μόλις τελειώσε η αναβάθμιση, τσουπ και η επιλογή για LTE δίκτυα (έχω Vodafone)!!!

Την επιλογη αυτη που την βρισκεις στο τηλ ειναι γαλλικο εμενα.Ακυρο το βρηκα αλλα δυστηχως δεν εχει LTE

Edited by Yiorgos
I'm not driving fast...just flying slow

Απ οτι καταλαβα δηλαδη δεν φταιει το csc. Αν φλασαρουμε MGA αγγλικη θα γινει δουλεια?

Ναι θα γίνει. Εγώ αυτήν έχω, και ανέβασα screenshot προηγουμένως. Δουλεύουν όλα κανονικά.

- Alex

Ναι θα γίνει. Εγώ αυτήν έχω, και ανέβασα screenshot προηγουμένως. Δουλεύουν όλα κανονικά.

Ευχαριστω αν και σημερα περασα τη prerooted και ειμαι κομπλε! Ολα δουλευουν ρολοι!

Την επιλογη αυτη που την βρισκεις στο τηλ ειναι γαλλικο εμενα.Ακυρο το βρηκα αλλα δυστηχως δεν εχει LTE

Και μένα γαλλικό είναι αλλά την έχω την επιλογή για lte. Έχω cosmote.

:D

Εγώ το αγόρασα προχθές, είναι γερμανικό και πήρε αμέσως την MGA. Από τότε έχω τα εξής θέματα. Δε δείχνει το 4G σε Cosmote ενώ στις ρυθμίσεις λέει LTE. Όταν έχω μήνυμα ή αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος και πατάω πάνω να το δω βγάζει ένα αχνό τετράγωνο και κολλάει. Πρέπει να το ξεκλειδώσω για να τα δω. Και χθες στις 1 το βράδυ είχε 36% μπαταρία το πρωί στις 8 το βρήκα κλειστό με άδεια μπαταρία! :( Τί λέτε να φταίει;

Για ποιον λογο πατε ολοι σε mga?

Τι εννοείς γιατί πάμε όλοι σε mga αφού είναι η τελευταία που έχει δώσει

4.2.2 σε galaxy s4 και είναι η καλύτερη τι θες να μάθεις τι άλλο??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Η MGA σε τι είναι καλύτερη και σε τι χειρότερη από την MF8;

LTE έχω και εγώ με VODAFON, αλλά με μια πολύ μικρή δοκιμή που έκανα με ενεργοποίηση δεδομένων δεν είδα 4G. Δεν το αφήνω όμως για να μην αρχίσει να χρεώνει, μια που δεν έχω ελεύθερη ογκοχρέωση.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Nεο Firmware EUR με PDA:MGA / PHONE:MGA /CSC:MG3 (EUR) :D,

LTE Vodafone Support!!!

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Αυτό το ICE-Επαφές έκτ. ανάγκης τι ηλίθιο πράμα είναι και με ποια λογική μου έκανε 2πλες κάποιες επαφές;:mad:

Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ γρήγορο και όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. Ούτε lag ούτε τίποτε. Το GPS σε σχέση με το sII κλειδώνει σφαίρα και μου θυμίζει το HTC II! Το μόνο που με έχει εκνευρίσει-απογοητεύσει πραγματικά και είναι ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι το θέμα με την κάρτα μνήμης, όπου πλέον δεν την διαβάζει ο υπολογιστής αν την βγάλω από το τηλέφωνο και κάνει άπειρο χρόνο να περάσει αρχεία. Πχ για 16 gb αρχείο πήρε πάνω από 7 ώρες!!!!:mad: Υπάρχει τρόπος να διαβάζει την κάρτα συμβατικά και χωρίς το ηλίθιο φορμάτ που κάνει το τηλέφωνο;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)