StratosGR Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπερα και παλι... Ωπος ειχα πει εχω ετοιμο το αρχειο zip που θα ενεργοποιηση την LTE ρυθμιση στις ρυθμισεις της συσκευης μας. Εγκατασταση απο CWM και μετα reboot. https://docs.google.com/file/d/0B7S-bznVXd7BWm1kRGZvOEtMdjA/edit?usp=sharing Περιμενω να μου πειτε αν σας δουλεψε.. Ευχαριστω. Για την ενεργοποίηση της επιλογής του lte,η λύση υπήρχε κάτω απο τη μύτη σας και δεν το googlarate (28/5) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299221 Post 8 ;) Και για προσπαθησε να το κανεις αυτο χωρις hard reset και φυσικα οχι με Cosmote καρτα μεσα και ελα πες μου αν σου δουλεψε. Μαλλων μου φενεται εκτος απο το google θα πρεπει να δουλεψουμε λιγακι και τα μυαλουδακια μας εκτος απο το να το παιζουμε εξυπνοι. Φιλικα παντα. Δημητρης Φίλε μου επειδή δε βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες εσύ και αυτό που αναφέρει στην οδηγία το παιδί στο XDA, αν υπάρχει κάποια διαφορά που μου διαφεύγει, ευχαρίστως να την μάθω. Να εμπλουτίσουμε και τις γνώσεις μας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Για την ενεργοποίηση της επιλογής του lte,η λύση υπήρχε κάτω απο τη μύτη σας και δεν το googlarate (28/5) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299221 Post 8 ;) Το είχα πρωτοποστάρει από την ημέρα που είχε ανέβει στο xda :) Αλλά πολλοί δεν το διάβασαν, κι όσοι αναβαθμίστηκαν στην ΒΜΕΑ έχασαν τη δυνατότητα να το κάνουν γιατί έκλεισε το ServiceMode menu η Sammy στην τελευταία αναβάθμιση :( Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το είχα πρωτοποστάρει από την ημέρα που είχε ανέβει στο xda :) Αλλά πολλοί δεν το διάβασαν, κι όσοι αναβαθμίστηκαν στην ΒΜΕΑ έχασαν τη δυνατότητα να το κάνουν γιατί έκλεισε το ServiceMode menu η Sammy στην τελευταία αναβάθμιση :( Να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι βλακεια φυσικα.Αν γυρισουμε απο ΒΜΕΑ στην MDN και κανουμε αυτο το κολπακι κ ειναι οκ,μετα αν παμε παλι στην ΒΜΕΑ δεν θα παραμείνει σαν ρυθμιση? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι βλακεια φυσικα.Αν γυρισουμε απο ΒΜΕΑ στην MDN και κανουμε αυτο το κολπακι κ ειναι οκ,μετα αν παμε παλι στην ΒΜΕΑ δεν θα παραμείνει σαν ρυθμιση? Δυστυχώς όχι... Το έχω δοκιμάσει και rooted και unrooted, και δε δουλεύει επειδή αλλάζει το modem.bin στην αναβάθμιση και περνάει από πάνω τα καινούργια :( Δεν είναι σαν τις ρυθμίσεις που μένουν στην cache και ό,τι αναβάθμιση και να κάνεις παραμένουν ίδιες.. Οκ οποτε δουλευει κανονικα. Χαιρομαι... :D Οχι που θα κατσουμαι να περιμενουμε ποτε και αν θα βγαλει σε συνεννόηση με την Vodafone Hellas αναβαθμισει η samsung. :ninja: Ρε παιδια να φτιαξω λετε ενα thread καινουργιο με το zip για να το βρισκουν ολοι? Η οχι? Στείλε μου σε pm το link για να το ανεβάσω στο 1ο ποστ, με το workaround που έχω γράψει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366751 Απλά επιβεβαίωσε αν δουλεύει και στην ΒΜΕΑ το patch, και αν πρέπει να είναι rooted ή όχι η συσκευή για να δουλέψει... Edited June 21, 2013 by Aristeides Latou Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Φίλε μου επειδή δε βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες εσύ και αυτό που αναφέρει στην οδηγία το παιδί στο XDA, αν υπάρχει κάποια διαφορά που μου διαφεύγει, ευχαρίστως να την μάθω. Να εμπλουτίσουμε και τις γνώσεις μας :) Α Οκ βλεπω περνουν μερος κ οι moderator στην τρελα καποιον... Οκ λοιπον βρειτε μου ολοι εσεις που προσπαθητε δεν ξερω για πιο ακριβως λογο να με πεισετε για κατι, ενα zipaki ετοιμο που να κανει αυτην δουλεια η στο xda η εδω. ;) Το οτι πολλοι το σκεφτηκατε και ισως να το κανατε ειναι πληρος κατανοητο lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Παλαιωτερα πετωντας τα 408.mui στις ρομ των windows και με καποια αλλαγη στην registry γυρναγε το μηχανακι στα Ελληνικα (εποχες P3600 αν θυμαστε) Λοιπον τοτε τα πακεταρα ολα αυτα σε ενα .cab και τα ανεβασα εδω και στο xda. Πιστευω πως και τοτε ηταν γνωστο σε ολους πως τα αρχεια .408.mui γυρνανε το λειτουργηκο σε Ελληνικα αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το κανει τοσο απλο. Η διαφορα λοιπον Στρατο ειναι οτι εφτιαξα ενα zipaki το flasharis και με ενα reboot εισαι οκ. Το αμφυσβητει κανεις αυτο μηπως? Και ξαναροταω βρειτε μου καπου κατι παρομοιο με αυτο που εφτιαξα. Α και η διαφορα ειναι πως αν ακολουθησεις την μεθοδο του να πειραξης μονο το αρχειο lteon_netlist.xml και κανετε reboot απλα δεν θα αλλαξει τιποτα παρα μονο με hard reset. Η λυση λοιπον ειναι εκτος του παραπανω αρχειου κ εδω: delete("/data/property/persist.radio.lteon"); Και επειδη υπαρχει πολυ αρνητικη αυρα ας μου εξηγησει καποιος τον λογο. Εκανα η ειπα κατι κακο? Βοηθησα μηπως postarontas κατι που ειδη βοηθησε αρκετους? Και ξαναλεω ολα τα εκανα μονος μου δεν διαβασα πουθενα κ δεν εκλεψα κανενος την δουλεια. lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Βρειτε λοιπον κατι αλλο καινοτομο να κανετε εκτος απο το να τρωγεστε με τα ρουχαλακια σας και θα ειμαι ο πρωτος που θα σας ευχαριστησω. Ναι Ok ολοι μα ολοι το ξερατε και αλλοι τοσοι το εχετε κανει ειδη στειλτε μου ενα Link του ποστ σας λοιπον. Φιλικα Δημητρης Edited June 21, 2013 by ausdim Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 @ausdmin αστους να λενε. Εγω ενα ξερω. Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια :cool: Και μπραβο στον Aristeides Latou που ειναι ακομπλεξαριστος και παροτι ανοιξε ενα σχετικο thread προθυμοποιηθηκε να συμπεριλαβει το .zip σου στο thread του, επειδη η δουλεια σου δειχνει πολυ ωραια ! Απλα εχω και εγω την ιδια απορια με τον Aristeides Latou... Το .zip σου χρειαζεται root ? Παιζει στις συσκευες που ειναι περασμενη η ROM ΒΜΕΑ ? Πρεπει να εχει CWM η συσκευη για να μπορεσουμε να περασουμε το zipaki. Αν το περασουμε μετα μπορουμε να φλασαρουμε την μαμα recovery και παλι. Ναι δουλευει σε ολες τις εκδωσεις firmware. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Μετά από 10ημέρες σήμερα είχα μία πτώση, δυστυχώς ο δρόμος ήταν σαγρέ. Γενικά απέφυγα τα χειρότερα απλά έχω στο πλαίσιο στην πάνω δεξιά γωνία και στο σημείο που είναι στην ευθεία του γράμματος "G" απώλεια υλικού από το αλουμινένιο πλαίσιο. Σημειωτέον ότι το αλουμιναίνιο πλαίσιο αποτελείται από 2 στρώσεις, το χοντρό περίβλημα και αμέσως από πάνω τη λεπτή φέτα. Το υλικό που μου έφυγε είναι απο την λεπτή φέτα περιβλήματος. Γνωρίζουμε αν αλλάζει μόνο αυτό ή είναι κολλημένο με την οθόνη; Κόστος; Σημεία επισκευής; Παίζει να το πάρω το ανταλλακτικό από ebay και να το αλλάξω μόνος μου; Δεν είναι πολύ αλλά σου χαλάει τη διάθεση της αγοράς του καινούργιου :( Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έγινε μια διαγραφή /τροποποίηση κάποιων post ,σας παρακαλώ να μείνετε εντός θέματος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Α Οκ βλεπω περνουν μερος κ οι moderator στην τρελα καποιον... Οκ λοιπον βρειτε μου ολοι εσεις που προσπαθητε δεν ξερω για πιο ακριβως λογο να με πεισετε για κατι, ενα zipaki ετοιμο που να κανει αυτην δουλεια η στο xda η εδω. ;) Το οτι πολλοι το σκεφτηκατε και ισως να το κανατε ειναι πληρος κατανοητο lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Παλαιωτερα πετωντας τα 408.mui στις ρομ των windows και με καποια αλλαγη στην registry γυρναγε το μηχανακι στα Ελληνικα (εποχες P3600 αν θυμαστε) Λοιπον τοτε τα πακεταρα ολα αυτα σε ενα .cab και τα ανεβασα εδω και στο xda. Πιστευω πως και τοτε ηταν γνωστο σε ολους πως τα αρχεια .408.mui γυρνανε το λειτουργηκο σε Ελληνικα αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το κανει τοσο απλο. Η διαφορα λοιπον Στρατο ειναι οτι εφτιαξα ενα zipaki το flasharis και με ενα reboot εισαι οκ. Το αμφυσβητει κανεις αυτο μηπως? Και ξαναροταω βρειτε μου καπου κατι παρομοιο με αυτο που εφτιαξα. Α και η διαφορα ειναι πως αν ακολουθησεις την μεθοδο του να πειραξης μονο το αρχειο lteon_netlist.xml και κανετε reboot απλα δεν θα αλλαξει τιποτα παρα μονο με hard reset. Η λυση λοιπον ειναι εκτος του παραπανω αρχειου κ εδω: delete("/data/property/persist.radio.lteon"); Και επειδη υπαρχει πολυ αρνητικη αυρα ας μου εξηγησει καποιος τον λογο. Εκανα η ειπα κατι κακο? Βοηθησα μηπως postarontas κατι που ειδη βοηθησε αρκετους? Και ξαναλεω ολα τα εκανα μονος μου δεν διαβασα πουθενα κ δεν εκλεψα κανενος την δουλεια. lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Βρειτε λοιπον κατι αλλο καινοτομο να κανετε εκτος απο το να τρωγεστε με τα ρουχαλακια σας και θα ειμαι ο πρωτος που θα σας ευχαριστησω. Ναι Ok ολοι μα ολοι το ξερατε και αλλοι τοσοι το εχετε κανει ειδη στειλτε μου ενα Link του ποστ σας λοιπον. Φιλικα Δημητρης Ούτε σου επιτέθηκα, ούτε σου έκανα τον έξυπνο. Ρώτησα για να μάθω. Η διαφορά λοιπόν είναι στο delete του persist.radio.lteon, που δε το είχα προσέξει στο update script. Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντησή σου σε μένα και να ξαναδιαβάσεις το post μου. Όλα τα υπόλοιπα που είπες τα ρίχνω στο recycle bin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ούτε σου επιτέθηκα, ούτε σου έκανα τον έξυπνο. Ρώτησα για να μάθω. Η διαφορά λοιπόν είναι στο delete του persist.radio.lteon, που δε το είχα προσέξει στο update script. Αυτή θα έπρεπε να είναι η απάντησή σου σε μένα και να ξαναδιαβάσεις το post μου. Όλα τα υπόλοιπα που είπες τα ρίχνω στο recycle bin. Εισαι Moderator και πιστευω πως ειδες τις προηγουμενες συζητησεις μου με τον φιλο afilopou (posts τα οποια σβηστηκαν) και το υφος αυτων. Συμπεριλαμβανεωντας στο ερωτημα σου ενα απο τα ποστ του φιλου afilopou ισως να το πηρα λαθος και εγω απο την μερια μου. Ζητω συγνωμη σε σενα για τον τροπο που σου απαντησα αλλα πραγματικα εχουμε ανοιξει ενα μπιρι-μπιρι χωρις να υπαρχει λογος κανενας. Δεν επιτιθωμαι σε κανεναν να βοηθησω θελω κ να μοιραστω μαζι σας οτι μπορει να βοηθησει και εσας. Συγκεκριμενα αυτην την στιγμη ειμαι στην δουλεια και προσπαθω να φτιαξω κατι το οποιο θα περναμε χωρις CWM οχι ωμος για μενα γιατι δεν με ενδιαφερει, αλλα για οσους απλα δεν θελουν να φλασαρουν CWM. Ευχαριστω και συγνωμη κ παλι αν φανηκα λιγο επιθετικος. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 @aptaliko ΟΧΙ φίλε μου το λεπτό κομμάτι είναι με την οθόνη μαζί δεν αλλάζει μόνο του αν ψάξεις λίγο τα ποστ θα το δεις έχω ανεβάσει Φώτο από το δικό μου που το αλλαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έκανα αυτό το βίντεο θέλοντας να δημιουργήσω μια ταινιούλα με την οποία παίρνω το Galaxy S4 με έναν "μαγικό τρόπο"! Ήθελα ο θεατής να βυθιστεί σε έναν τρισδιάστατο κόσμο και να νιώσει τον ενθουσιασμό που ένιωσα ανοίγοντας το κουτί! (έβαλα και λίγο ψιλοχιούμορ μέσα) Υπέροχος συνδυασμός τρισδιάστατων γραφικών με πραγματικό βίντεο και εκπληκτικά εφέ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Χρειάστηκα: Τις γνώσεις που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια σε 3D animation + greenbox + compositing + μοντάζ, 1 μήνα προεργασία και 2 εβδομάδες συνεχόμενης δουλειάς. Επίσης τον Η/Υ μου με τον 8πύρινο επεξεργαστή και την υδρόψυξη του, όπου έκανε render κάθε βράδυ τις τελευταίες 2 εβδομάδες! Δείτε το εδώ -> και δεν θα το μετανιώσετε! Αλήθεια! :) Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ρέστα!!!Άμα βούταγες και τα πόδια στο νερό θα ήτνα πιό δροσιστικό!:p(ακόμα ειμαι στο 4,25) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδάκια (επειδή σαν παιδάκια συμπεριφέρεστε μοου φαίνεται), Σταματήστε να μετράτε ποιος την έχει πιο μεγάλη (υπομονή, επιμονή, γνώση, κι ό,τι άλλο μπορεί να είναι μεγάλο!!), σεβαστείτε από τη μια τους mods, από την άλλη το Δημήτρη που μπήκε στον κόπο να κάνει αυτό το patch (ομολογουμένως το persist δεν το είχα σκεφτεί... το lteon το έχω πειράξει, μέχρι και το contents.db είχα πειράξει, επειδή αλλάζοντας το μέγεθος του xml φοβόμουν μήπως δε συμβαδίζει και γι αυτό δεν το διάβαζε!), και πείτε ένα ευχαριστώ! Δημήτρη περιμένω ακόμα το λίνκ για να το βάλω στο άλλο τόπικ, και δες το αν μπορεί να περαστεί και χωρίς CWM γιατί εγώ πχ έχω προτίμηση σε Chainfire και δε μου αρέσει να αλλάζω όλη την ώρα το recovery :) Αυτά και καλό μεσημέρι! Μου φτάνει η ζέστη και οι 3 όμορφες ώρες στην εφορία όπου είχε ΚΑΙ κλιματισμό, μη διαβάζω και χαζοκόντρες τώρα! Μια παρέα είμαστε :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδάκια (επειδή σαν παιδάκια συμπεριφέρεστε μοου φαίνεται), Σταματήστε να μετράτε ποιος την έχει πιο μεγάλη (υπομονή, επιμονή, γνώση, κι ό,τι άλλο μπορεί να είναι μεγάλο!!), σεβαστείτε από τη μια τους mods, από την άλλη το Δημήτρη που μπήκε στον κόπο να κάνει αυτό το patch (ομολογουμένως το persist δεν το είχα σκεφτεί... το lteon το έχω πειράξει, μέχρι και το contents.db είχα πειράξει, επειδή αλλάζοντας το μέγεθος του xml φοβόμουν μήπως δε συμβαδίζει και γι αυτό δεν το διάβαζε!), και πείτε ένα ευχαριστώ! Δημήτρη περιμένω ακόμα το λίνκ για να το βάλω στο άλλο τόπικ, και δες το αν μπορεί να περαστεί και χωρίς CWM γιατί εγώ πχ έχω προτίμηση σε Chainfire και δε μου αρέσει να αλλάζω όλη την ώρα το recovery :) Αυτά και καλό μεσημέρι! Μου φτάνει η ζέστη και οι 3 όμορφες ώρες στην εφορία όπου είχε ΚΑΙ κλιματισμό, μη διαβάζω και χαζοκόντρες τώρα! Μια παρέα είμαστε :) Θα συνφωνησω απολυτα με τον φιλο.Δεν χρειαζονται κοντρες μια παρεα ειμαστε κ προσπαθουμε να βρουμε λυσεις για να χαιρομσατε την κινηταρα μας. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Επιτελους βγηκε το GT-I9505_JB_Opensource_Update2.zip kernel source απο την samsung... http://opensource.samsung.com/ Ωταν επιτελους κατεβει και παω σπιτι θα κανω compile εναν kernel με ολα default εκτος απο το root restrictions και θα το ποσταρω εδω κ ελπιζω να μην αρπαχτουμαι παλι. :) :) (πλακα κανω το θεμα εχει ειδη ληξει).... Μωλις κατεβει θα ψαξω να δω διαφορες με το προηγουμενο. Εχω ενημερωσει ειδη τους guru wanam - faux - ktoonsez οποτε κ οσοι ειστε σε custom kernel περιμενεται κ το αναλογο Update. Μην μπειτε στον κοπο να το κατεβασετε αν δεν ξερετε καν τι ειναι. Απλα δεν θα σας χρησιμευσει σε τιποτα. Ευχαριστώ. Edited June 21, 2013 by ausdim Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογη που να κάνω τακτικά μπακ απ τα πάντα του τηλεφώνου ; Θα ειθελα και αν είναι δυνατόν να επαναφερω μέχρι και το στήσιμο του τηλεφώνου εννοω πρόσοψη ριθμισεις κτλ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Backup & Restore σε Android συσκευές Επίσης μπορείς να ρωτήσεις στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 το πρωι εγινα και εγω κατοχος της συσκευης. Ερωτηση,η μπαταρια ειναι καλυτερη απο του S 3; Επισης πως μπορω να μαθω " απο που ειναι η συσκευη μου " ; ( Αγορα απο Wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έτσι λένε και είναι λογικό αφού είναι μεγαλύτερη από του S3 αλλά αν θες ρώτα και στο θέμα Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S4. Για να μάθεις από που είναι η συσκευή σου διαβάζεις το Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Έτσι λένε και είναι λογικό αφού είναι μεγαλύτερη από του S3 αλλά αν θες ρώτα και στο θέμα Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S4. Για να μάθεις από που είναι η συσκευή σου διαβάζεις το Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4. Σε ευχαριστω :) *** Αυτο με το απο που ειναι ...δεν το καταλαβα καθολου. Καποια βοηθεια ;; Edited June 21, 2013 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Που βρήκες δυσκολία; Νομίζω πως είναι πολύ απλά και κατανοητά γραμμένο. Κάνεις εγκατάσταση το KIES στον υπολογιστή. Βρίσκεις το product code ακολουθώντας αυτά τα βήματα. Βρίσκεις την χώρα από αυτήν τη λίστα βάση του product code. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Που βρήκες δυσκολία; Νομίζω πως είναι πολύ απλά και κατανοητά γραμμένο. Κάνεις εγκατάσταση το KIES στον υπολογιστή. Βρίσκεις το product code ακολουθώντας αυτά τα βήματα. Βρίσκεις την χώρα από αυτήν τη λίστα βάση του product code. Το 2 πως το βρισκω ;;; Δεν εχω ασχοληθει ξανα με τετοια θεματακια αν και εχω αλλαξει πανω απο 10 S 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ακολουθείς τις οδηγίες... δεν καταλαβαίνω τη δυσκολία του να κάνεις αυτό που λένε οι οδηγίες! Αν θες κάτι συγκεκριμένο στείλε μου PM γιατί εδώ θα κουράσουμε τους υπόλοιπους.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Επιτελους βγηκε το GT-I9505_JB_Opensource_Update2.zip kernel source απο την samsung... http://opensource.samsung.com/ Ωταν επιτελους κατεβει και παω σπιτι θα κανω compile εναν kernel με ολα default εκτος απο το root restrictions και θα το ποσταρω εδω κ ελπιζω να μην αρπαχτουμαι παλι. :) :) (πλακα κανω το θεμα εχει ειδη ληξει).... Μωλις κατεβει θα ψαξω να δω διαφορες με το προηγουμενο. Εχω ενημερωσει ειδη τους guru wanam - faux - ktoonsez οποτε κ οσοι ειστε σε custom kernel περιμενεται κ το αναλογο Update. Μην μπειτε στον κοπο να το κατεβασετε αν δεν ξερετε καν τι ειναι. Απλα δεν θα σας χρησιμευσει σε τιποτα. Ευχαριστώ. Και όπως είχα πει έκανα compile έναν kernel για το η9505 από τα σημερινά sources τις samsung. Είναι όλα default με την μονη διαφορα την απενεργοποίηση των root restrictions. Ευχαριστώ. http://s24.postimg.org/njv318sn9/Screenshot_2013_06_21_18_45_58.png https://docs.google.com/file/d/0B7S-bznVXd7BLVluaFQ0OXR5c3M/edit?usp=sharing Edit:Τεστάρω τώρα και τον 1.4 kernel του wanam με ενσωματωμένα τα καινούρια sources τις samsung. ;) Edited June 21, 2013 by ausdim Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts