kostas1308 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παιδια ειδα σημερα το galaxy απλα απιστευτο τελεια οθονη παιδια τελειο lag ειχε λιγο δεν μ ενοχλησε τωρα θερμοκρασια μια χαρα μ φανηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 To θέμα θερμοκρασίας φτιάχνει μετά το τελευταίο ΟΤΑ update Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έτσι για να έχουμε μια ιδέα για τον εσωτερικό του κόσμο ....παρατηρήστε το λάστιχο για στεγανοποίηση!!! που έχει στον χώρο του επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εχω την αισθηση οτι το κινητο ειναι unfinished. Ολα αυτα τα προβληματα με υπερθερμανση, lag κ.τ.λ οφειλονται στην βιαστικη κυκλοφορια του τηλεφωνου. Η Samsung βιαστηκε να προβει στην κυκλοφορια του τηλεφωνου φοβουμενη το buzz που θα δημιουργοταν γυρω αποτην κυκλοφορια του HTC One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Είμαι με Wind. Που και που εμφανίζεται το Η+. Είναι αυτό, η ένδειξη του 4G/LTE ή τι; Σας ευχαριστώ, Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Είμαι με Wind. Που και που εμφανίζεται το Η+. Είναι αυτό, η ένδειξη του 4G/LTE ή τι; Σας ευχαριστώ, Αυτή είναι η ένδειξη του 3G.Δέν υποστηρίζει το δίκτυο της wind ακόμα 4G ταχύτητες από όσο γνωρίζω.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση... Είμαι με Wind. Που και που εμφανίζεται το Η+. Είναι αυτό, η ένδειξη του 4G/LTE ή τι; Σας ευχαριστώ, Σωστά, με wind μην περιμένεις να δεις 4G, δεν το υποστηρίζει ακόμα. To H+ ειναι ουσιαστικά ενισχυμένο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το TouchWiz μετά από επανεκκίνηση συσκευής; Μου βγάζει ένα σπαστικό μήνυμα κάθε φορά μου προτείνει με τι θέλω να ολοκληρώσω τη διαδικασία..TouchWiz ή Εύκολο Πρόγραμμα. Επειδή διάβαζα 2 σελίδες και είμαι μετά από δουλειά και βαριέμαι να ψάχνω αν σου απάντησαν... Σου συνέβη επειδή πήγες να το ρουτάρεις, του πέρασες άλλη μανίσια ρομ, και τελικά δε σου δούλεψε ούτε το ρουτ, και σουσπάει τα νεύρα κι αυτό! Και μην πεις όχι, εκ πείρας στο λέω γιατί κι εγώ το πέρασα αυτό που περνάς! 1. Μπες σε Recovery Mode (VOL+, HOME, PWR button) 2. Clear Data/Factory Data Reset 3. Reboot και σέτταρε το τηλέφωνό σου από την αρχή. Αν στο ξανακάνει μετά από τα 3 βήματα, τότε: 4. Κατέβασε την πιο πρόσφατη Open Europe για την Ελλάδα από εδώ: http://www.hotfile.com/dl/214902123/f9fe8d2/I9505XXUAMDM_I9505OXXAMDB_EUR.zip.html 5. Φλάσαρέ την με το odin 6. Μετά που θα ανάψει η συσκευή σου και θα σε πάει στις ρυθμίσεις γλώσσας, βγαλε τη μπαταρία, ξαναβάλτην και πήγαινε να κάνεις τα βήματα 1, 2 και 3 παραπάνω. Αν θελήσεις να ρουτάρεις το τηλέφωνό σου μετά, ξαναρώτα για να σου πω πώς θα το κάνεις. ΔΕΝ παίζει το αρχείο από Chainfire. Πρέπει να κατεβάσεις μια MODIFIED έκδοση, από τον ίδιο, για να παίξει... EDIT: Ηθελημένα έκανα 2 ποστς. Μην τα ενώσετε οι admins, γιατί θα γίνει μπέρδεμα με τις εικόνες που έχω κάτω :) Thanks :D Edited May 17, 2013 by Aristeides Latou Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα παίδες, μου'χουν μπει τριζόνια εδώ και μέρες με το Galaxy S4 και ν'απαρνηθώ το iPhone 5 μου. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Android (πέρα από κάτι 5λεπτα σποραδικά), κι έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Γίνεται οι επαφές μου που'ναι στο iCloud να μεταφερθούν στο S4 με κάποιον τρόπο; 2) Το iCloud μ'έχει βολέψει απίστευτα γιατί κάθε φορά που φορτίζει το 5αρι και είναι σε Wi-Fi κρατάει αυτόματα backup. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στο Android; 3) Η δουλειά μου μ'έχει πάνω στο κινητό όλες τις ώρες της μέρας, κι εξαρτάται απ'αυτό. Τη σταθερότητα που'χω με το 5αρι θα την έχω και με το S4; 1. Ναί, γίνεται. μπαίνεις στη σελίδα του icloud από τον Browser της επιλογής σου. Πατάς στο εικονίδιο CONTACTS, πατάς κάτω αριστερά στη ροδέλλα (1), πατάς Select All (2), πατάς Export vCard (3), και κάνεις αποθήκευση το αρχείο (2η φωτό). Πρόσεχε να γράφει "AND xxx OTHERS.vcf", όπου xxx είναι το σύνολο των επαφών που έχεις στο iPhone/iPad/iCloud... Τώρα, παίρνεις αυτό το αρχείο, κι ανοίγεις το gmail σου. Πατάς επάνω στο gmail (4), και επιλέγεις το ΕΠΑΦΕΣ/CONTACTS (5). Πατάς στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (6), ΕΙΣΑΓΩΓΗ (7), Πατάς στο BROWSE/ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ (8), και επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες από το icloud (9), και συνήθως το βρίσκεις στο φάκελο ΛΗΨΕΙΣ, ή όπου αλλού κατεβάζεις τα αρχεία σου. Για μεγαλύτερη ευκολία, αφού κατέβει, μπορείς να το μετακινήσεις στο desktop και να το βρεις πιο εύκολα για να το φορτώσεις. Περιμένεις να ανέβει, και μετά από λίγη ώρα οι επαφές σου είναι στο gmail και συγχρονίζουν στο κινητό σου :) http://users.otenet.gr/~latou/ic1.jpg http://users.otenet.gr/~latou/ic2.jpg http://users.otenet.gr/~latou/gm1.jpg http://users.otenet.gr/~latou/gm2.jpg http://users.otenet.gr/~latou/gm3.jpg 2. Υπάρχει η δυνατότητα. Επιλέγεις στο κινητό σου να κρατάει συγχρονισμό με τους διακομιστές της Google. Επίσης δημιουργείς κι ένα Samsung Account, και κρατάει εκεί μέσα τα μηνύματα, το μητρώο κλήσεων και τα MMS, όπως και τα S Notes... Συν ότι τις φωτό σου μπορείς να τις σώζεις (εκτός από την κάρτα μνήμης σου) και στο Dropbox, οπότε μπορείς να τις βλέπεις σε ΟΠΟΙΟ κινητό ή tablet με Andoid ή iOS ή και υπολογιστή με Mac ή Windows επιθυμείς! Οχι σαν το Photo Stream που ΜΟΝΟ από Apple device σε Apple device μπορείς.... 3. Θα σε αφήσει πολύ πιο ικανοποιημένο σε σχέση με το iPhone. Και το καλό; Το βαρέθηκες, το έδωσες, πήρες ένα άλλο κινητό με Android, ό,τι είχες θα το έχεις και στο άλλο. Επαφές κι εφαρμογές. Δε χρειάζεται να έχεις πάλι Samsung S4 για να τα έχεις :) Και αν πάρεις πάλι Samsung (S3, S2, Note, κλπ), θα συγχρονίσεις και το Samsung Account και θα έχεις και τα μηνύματα και το μητρώο κλήσεων και τα notes σου! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εβαλα τον Nova launcher...ξαναγυρισα σε Touchwiz και τωρα στο dock εχω 4 εικονιδια αντι για 5.Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εβαλα τον Nova launcher...ξαναγυρισα σε Touchwiz και τωρα στο dock εχω 4 εικονιδια αντι για 5.Τι φταιει? Γιατί ό tw σου είχε 5 εικονίδια στην σειρά??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Εβαλα τον Nova launcher...ξαναγυρισα σε Touchwiz και τωρα στο dock εχω 4 εικονιδια αντι για 5.Τι φταιει? Μάλλον κάποιο εικονίδιο που είχες στο TouchWiz το έβαλες και στο Nova, οπότε δε μπορεί να έχει διπλή συντόμευση! Δοκίμασε να ανοίξεις το Nova, αφαίρεσε τη συντόμευση, και πρόσθεσέ την στο TouchWiz :) Αν και για να πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω ποια η έννοια του να βάλεις APEX/NOVA Launcher σε ένα τηλέφωνο που δουλεύει με TouchWiz... Εγώ το χρησιμοποιούσα στο Nexus S και στο Nexus 4, επειδή δε μπορούσα να συνηθίσω το μη παραμετροποιημένο περιβάλλον του μαμά android :) @galanakop προφανώς εννοεί 4 + Κεντρικό μενού, και τώρα του βγάζει 3 + κεντρικό μενού Edited May 17, 2013 by Aristeides Latou Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδιά καλησπέρα τι πρεπει να πατισω για να μην χάσω ποτε της επαφές μου όταν ξανά πάρω Samsung ; πια ριθμισει πρεπει να κάνω ; Που μπορω να αποθηκευσω της φωτογραφίες μου ; Υπάρχει καπιο προγραματακι που μπορω να φτιάξω ένα αρχείο exel και να το στείλω με mail ;νευχαριστω παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παιδιά καλησπέρα τι πρεπει να πατισω για να μην χάσω ποτε της επαφές μου όταν ξανά πάρω Samsung ; πια ριθμισει πρεπει να κάνω ; Που μπορω να αποθηκευσω της φωτογραφίες μου ; Υπάρχει καπιο προγραματακι που μπορω να φτιάξω ένα αρχείο exel και να το στείλω με mail ;νευχαριστω παιδιά Επαφές: Μενού, Ρυθμίσεις, Λογαριασμοί, Google, πατάς επάνω στη διεύθυνση email@gmail.com που έχεις δηλώσει, και τικάρεις (αν δεν είναι τικαρισμένα) τα: Πληροφορίες Εφαρμογών Ημερολόγιο Επαφές Gmail Πληροφορίες φίλων ή κάτι τέτοιο Picasa Web Albums Μετά πάτα κάτω αριστερά και το ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ, να είσαι σίγουρος πως έχεις πάρει ένα backup! Από εκεί και μετά θα συγχρονίζει αυτόματα. Φωτογραφίες: Στην κάρτα SD, και στο Dropbox. Από το dropbox, μπορείς να τις δεις σε όλους τους υπολογιστές, και επίσης σε όλα τα κινητά που υποστηρίζουν dropbox (Android, όλα, iPhone, όλα από το 3G και μετά, iPad, όλα). Αρχείο excel: υπάρχουν αρκετά προγραμματάκια. Polaris Mobile, Documents to Go κι άλλα. Συνίσταται να πάρεις μια έκδοση full για να μπορείς ΚΑΙ να δημιουργείς ΚΑΙ να επεξεργάζεσαι αρχεία! Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Στον ηχο κλησης πως μπορω να μην ξεκιναει απο χαμηλα η ενταση ηχου κ μετα να δυναμωνει η' δεν γινεται? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Στον ηχο κλησης πως μπορω να μην ξεκιναει απο χαμηλα η ενταση ηχου κ μετα να δυναμωνει η' δεν γινεται? Δεν γίνεται από όσο ξέρω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Στον ηχο κλησης πως μπορω να μην ξεκιναει απο χαμηλα η ενταση ηχου κ μετα να δυναμωνει η' δεν γινεται? Increasing Ring από τον developer SashoMasho στο Play Store, δωρεάν και με 4.2/5.0 αστέρια. Δεν το έψαξες καθόλου πριν ρωτήσεις; :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Δεν δουλευει φιλε μου παλi ξεκινάνει απο χαμηλα η ενταση στην κλιση κ μετα αυξανεται. Edited May 17, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Θεωρώ πως όταν βγει Μοντ για αυτό πρέπει να σαι ρουτ για να το περάσεις...Όπως και στα s1/2/3 Είναι στάνταρ έτσι σε όλα τα sgs για να μη ξεκουφαινεις τους τριγύρω σου μέχρι να απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν δουλευει φιλε μου παλi ξεκινάνει απο χαμηλα η ενταση στην κλιση κ μετα αυξανεται. Παράξενο ,αρκετοί έχουν αναφέρει οτι το Disable Increasing Ring δουλεύει και στο s4 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Increasing Ring από τον developer SashoMasho στο Play Store, δωρεάν και με 4.2/5.0 αστέρια. Δεν το έψαξες καθόλου πριν ρωτήσεις; :) Εψαξα ολο το μενου. Οχι το store. Θα δοκιμασω αυτο που μου γραφεις. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εψαξα ολο το μενου. Οχι το store. Θα δοκιμασω αυτο που μου γραφεις. Δες το! Θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις από Nokia και Ericsson του 2000 :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ερωτηση Το τελευταιο firmware που εβαλα εκανε και update στην καμερα. Αμα κανω hard reset και βαλω μια παλια ROM...θα γινει downgrade και στο firmware της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ερωτηση Το τελευταιο firmware που εβαλα εκανε και update στην καμερα. Αμα κανω hard reset και βαλω μια παλια ROM...θα γινει downgrade και στο firmware της καμερας? Από όσο γνωρίζω ναί,θα χάσεις το update. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 καλησπερα.σημερα πηρα στα χερια μου το σ4 και παρατηρησα οτι δεν μπορω να καταργησω ενα widget ή μια εφαρμογη απο την αρχικη οθονη. παιζει ρολο το γεγονος οτι δεν εχω τοποθετησει την καρτα sim στην συσκευη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts