tarantules Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά μιλάω για την stock μπαταρία και με τα πάντα φουλ και ανοιχτά! Ακόμα και με τη στοκ εγώ στο δικό μου βγάζω 4-5 ώρες οθόνη. Πάντως σου ξαναλέω, το να έχεις στο maximum τη φωτεινότητα, δεν είναι ρεαλιστικός τρόπος μέτρησης του πόσο αντέχει μια μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Θα συμφωνισω και εγω με τον απο πανω. Προσθετα, ελπιζω να γνωριζεις οτι του δημιουργεις προβλημα δουλευοντας το ετσι! :confused: Προσωπικα στραβωνομαι με την φωτινοτητα στο φουλ. Σε εσωτερικους χωρους κιολας, που δεν υπαρχει εντονος φωτισμος, ειναι εως πολυ ενοχλιτικο, θα ελεγα. Edited March 3, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Να μιλήσουμε για αυτονομία λοιπόν. Από το Σάββατο πλήρη φόρτιση με τις κλήσεις που επρεπε να κάνω,λίγο wifi λίγο 3G,λίγο updates,λίγο παιχνιδακια,μονίμως ανοιχτό το τηλέφωνο και το βράδυ λόγο φύσης της δουλειάς,από Σάββατο μεσημέρι με σήμερα το μεσημέρι είμαι στο 50%. Βέβαια δεν είμαι hardcore user αλλά αυτή είναι η καθημερινή μου χρήση,ίσως λίγο περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις. Θα μου πείτε τι την ήθελες την μεγάλη οθόνη για αυτήν την χρήση; Όταν θα χρειαστω για πλοήγηση θα είμαι <<άρχοντας>>,αλλά κυρίως χρειαζομουν την ένδειξη των αναπαντητων,τις ευκολιες των gestures της samsung,την αποσπώμενη μπαταρία,να εχω 2κουμπια να ανοίγω την συσκευή και τέλος και το πιο σημαντικό ΧΑΜΗΛΟ SAR!!!! Τώρα είμαι πλήρης. Αυτά. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Να μιλήσουμε για αυτονομία λοιπόν. Από το Σάββατο πλήρη φόρτιση με τις κλήσεις που επρεπε να κάνω,λίγο wifi λίγο 3G,λίγο updates,λίγο παιχνιδακια,μονίμως ανοιχτό το τηλέφωνο και το βράδυ λόγο φύσης της δουλειάς,από Σάββατο μεσημέρι με σήμερα το μεσημέρι είμαι στο 50%. Βέβαια δεν είμαι hardcore user αλλά αυτή είναι η καθημερινή μου χρήση,ίσως λίγο περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις. Θα μου πείτε τι την ήθελες την μεγάλη οθόνη για αυτήν την χρήση; Όταν θα χρειαστω για πλοήγηση θα είμαι <<άρχοντας>>,αλλά κυρίως χρειαζομουν την ένδειξη των αναπαντητων,τις ευκολιες των gestures της samsung,την αποσπώμενη μπαταρία,να εχω 2κουμπια να ανοίγω την συσκευή και τέλος και το πιο σημαντικό ΧΑΜΗΛΟ SAR!!!! Τώρα είμαι πλήρης. Αυτά. με ποσες ωρες συνολικα 3g ησουν και εφτασε στο 50% ? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Όπως είπα έκανα κυρίως χρήση τηλεφώνου. 3G να ήμουν συνολικά μαζί με το wifi περίπου 1 ώρα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Τι ρυθμισεις προτεινεται για να κραταει περισσοτερη ωρα η μπαταρια?την εξοικονομηση ενεργειας την χρησιμοποιειται? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Τι ρυθμισεις προτεινεται για να κραταει περισσοτερη ωρα η μπαταρια?την εξοικονομηση ενεργειας την χρησιμοποιειται? Προσωπικά έχω οθόνη στο αυτόματο με -5 φωτεινότητα και ενεργοποιημένη εξοικονόμηση σε haptic feedback και φωτεινότητα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Προσωπικά έχω οθόνη στο αυτόματο με -5 φωτεινότητα και ενεργοποιημένη εξοικονόμηση σε haptic feedback και φωτεινότητα. Και καθε ποτε το φορτιζεις και με τι χρηση περιπου? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Και καθε ποτε το φορτιζεις και με τι χρηση περιπου? Δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί έχω πάνω την μπαταρία των 3000 mAh της Zerolemon. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημέρα Παιδιά!!! Να ρωτήσω η μπαταρία στο 4.4.2 πως είναι; Από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι τις 9:10 περίπου το πρωί - με wifi μόνο μετά τις 9:00 (το έχω βάλει να ανοίγει αυτόματα) έπεσε από το 30% στο 15%. Το κάνει και σε σας; Κοιτάω τα wakelocks δεν βρήκα κάτι περίεργο... τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημέρα Παιδιά!!! Να ρωτήσω η μπαταρία στο 4.4.2 πως είναι; Από τις 4 τα ξημερώματα μέχρι τις 9:10 περίπου το πρωί - με wifi μόνο μετά τις 9:00 (το έχω βάλει να ανοίγει αυτόματα) έπεσε από το 30% στο 15%. Το κάνει και σε σας; Κοιτάω τα wakelocks δεν βρήκα κάτι περίεργο... τι να κάνω; Δυστυχώς η ζωή της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση έχει και σε εμένα πρόβλημα και δεν πάει καλά ελπίζω να το λύσουν με κοντινή αναβάθμιση γιατί δεν παλεύετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμένα πάει καλύτερα ελάχιστα! Στα ίδια επίπεδα με 4.3... ένα κλικ καλύτερα ίσως! Αλλά δεν εχω στοκ 4.4 όπως δεν είχα και 4.3 στοκ. Η σύγκριση μου είναι 4.3 echoe vs 4.4 echoe Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμένα πάει καλύτερα ελάχιστα! Στα ίδια επίπεδα με 4.3... ένα κλικ καλύτερα ίσως! Αλλά δεν εχω στοκ 4.4 όπως δεν είχα και 4.3 στοκ. Η σύγκριση μου είναι 4.3 echoe vs 4.4 echoe Εμένα πάλι κατά τη διάρκεια της ημέρας το ίδιο ίσως καλύτερα.. Αυτό όμως να πέφτει 15% το βράδυ και χωρίς wifi.... το χαλάει... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα πάλι κατά τη διάρκεια της ημέρας το ίδιο ίσως καλύτερα.. Αυτό όμως να πέφτει 15% το βράδυ και χωρίς wifi.... το χαλάει... Και το δεύτερο κουλό είναι ότι όποιο app είχα στο hidden menu τώρα που εξαφανίστηκε αυτή η επιλογή τα εικονίδια αντί να επανέλθουν στο κανονικό ή disable menu εξαφανίστηκαν και αυτά!!!! Η Samsung δεν ξέρει πως να το διορθώσει τους πήρα τηλέφωνο... Μόνο να κάνω χειροκίνητα uninstall & install ta apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εμένα πάλι κατά τη διάρκεια της ημέρας το ίδιο ίσως καλύτερα.. Αυτό όμως να πέφτει 15% το βράδυ και χωρίς wifi.... το χαλάει... Τα data τα κοίταξες? Άμα δεν έχεις καλό δίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας και αλλάζει συνεχώς σήμα είναι απόλυτα λογικό! Μην ξεχνάς άλλαξες και και modem και άλλα πράγματα με αποτέλεσμα αν υπάρχει βελτίωση στο σήμα για 3g/H και εσύ δεν έχεις καλό στην περιοχή σου να μπαίνει πιο σύχνα/εύκολα σε 3G και πάνω το κινητό αφού βρίσκει πιο εύκολα καλύτερο σήμα αλλά ταυτόχρονα αυτό να μην είναι ικανό να το αφήσει εκεί και να εναλλάσσεται πάλι σε E/2G. Επίσης πάντα με το πέρασμα μίας καινούριας rom/firmware δίνουμε τουλάχιστον 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης για να δούμε τα αποτελέσματα. να στρώσει λίγο το κινητό. Και πάντα εγώ προτείνω καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τα data τα κοίταξες? Άμα δεν έχεις καλό δίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας και αλλάζει συνεχώς σήμα είναι απόλυτα λογικό! Μην ξεχνάς άλλαξες και και modem και άλλα πράγματα με αποτέλεσμα αν υπάρχει βελτίωση στο σήμα για 3g/H και εσύ δεν έχεις καλό στην περιοχή σου να μπαίνει πιο σύχνα/εύκολα σε 3G και πάνω το κινητό αφού βρίσκει πιο εύκολα καλύτερο σήμα αλλά ταυτόχρονα αυτό να μην είναι ικανό να το αφήσει εκεί και να εναλλάσσεται πάλι σε E/2G. Επίσης πάντα με το πέρασμα μίας καινούριας rom/firmware δίνουμε τουλάχιστον 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης για να δούμε τα αποτελέσματα. να στρώσει λίγο το κινητό. Και πάντα εγώ προτείνω καθαρή εγκατάσταση Ta data δεν τα έχω ανοιχτά όταν έχω το wifi... Με το που βγαίνω από το σπίτι ή το γραφείο τα ανοίγω. Διαφορετικά τα κλείνω. Έτσι και το βράδυ είναι κλειστά. Αλλά και πάλι σπίτι έχω πολύ καλό σήμα γενικά (Η+ ή 4G ανάλογα την επιλογή). Η αλήθεια είναι ότι δεν του έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί βαριέμαι να ξανακατεβάζω τα app μου, να φτιάχνω πάλι τα folders κλπ. Btw, είδα κάποιον που λέει ότι με το που βάλει το google account του κατεβάζει αυτόματα τα apps εμένα ποτέ δεν μου το έχει κάνει πάντως δεν ξέρω γιατί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Εγώ είμαι αυτός ο κάποιος που το έχω πει και δεν είμαι ο μόνος. Σε όλους το έχει κάνει, το έχουν αναφέρει κ άλλη για το αυτόματο κατέβασμα. Wifi δεν είχες, τουλάχιστον αυτό λες στο αρχικό ποστ σου. 4-9 και λες wifi μετά τις 9. Το location reporting και το remote access τα έχεις κλείσει στο google settings? Είναι από τους πρώτους λόγους κατανάλωσης μπαταρίας... Και είναι πιθανό να έχουν ανοίξει με την νέα εγκατάσταση. Επίσης μου λες για H/4G.... E τότε μου φαίνεται λογική η κατανάλωση για δίκτυο που εναλλάσσεται και ψάχνει 4G. Πολύ πιθανόν να το χάνει και να ψάχνει συνέχεια δίκτυο LTE edit: Εμένα από το πρωί στις 8 μέχρι τώρα είναι το 95% με κανα μισάωρο χρήση airdroid, 10λεπτο messenger, και 1 μικρή κλήση. (wifi/ 2g) Edited March 7, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγώ είμαι αυτός ο κάποιος που το έχω πει και δεν είμαι ο μόνος. Σε όλους το έχει κάνει, το έχουν αναφέρει κ άλλη για το αυτόματο κατέβασμα. Wifi δεν είχες, τουλάχιστον αυτό λες στο αρχικό ποστ σου. 4-9 και λες wifi μετά τις 9. Το location reporting και το remote access τα έχεις κλείσει στο google settings? Είναι από τους πρώτους λόγους κατανάλωσης μπαταρίας... Και είναι πιθανό να έχουν ανοίξει με την νέα εγκατάσταση. Επίσης μου λες για H/4G.... E τότε μου φαίνεται λογική η κατανάλωση για δίκτυο που εναλλάσσεται και ψάχνει 4G. Πολύ πιθανόν να το χάνει και να ψάχνει συνέχεια δίκτυο LTE edit: Εμένα από το πρωί στις 8 μέχρι τώρα είναι το 95% με κανα μισάωρο χρήση airdroid, 10λεπτο messenger, και 1 μικρή κλήση. (wifi/ 2g) Για να μην μπερδευόμαστε... wifi από τις 4-9 κλειστό. Και data κλειστά επίσης... Ανοίγει αυτόματα στις 9 το wifi. Αυτό που έγραψα είναι ότι όταν (γενικά όχι την συγκεκριμένη ώρα) χρησιμοποιώ data στο σπίτι έχω καλό σήμα και H+ & 4G ανάλογα του ποια επιλογή δικτύου έχω στις ρυθμίσεις... Location reporting επίσης κλειστό το ίδιο και το remote access. Γενικά τα της google λόγω drain battery τα έχω όσο πιο περιορισμένα γίενται... Αλλά από τις 4-9:10 με μόλις 10 λεπτά wifi (που ανοίγει αυτόματα) 15% δεν είναι φυσιολογικό... Πως κατάφερες ρε μόνο 5%? Εγώ σπάνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για να μην μπερδευόμαστε... wifi από τις 4-9 κλειστό. Και data κλειστά επίσης... Ανοίγει αυτόματα στις 9 το wifi. Αυτό που έγραψα είναι ότι όταν (γενικά όχι την συγκεκριμένη ώρα) χρησιμοποιώ data στο σπίτι έχω καλό σήμα και H+ & 4G ανάλογα του ποια επιλογή δικτύου έχω στις ρυθμίσεις... Location reporting επίσης κλειστό το ίδιο και το remote access. Γενικά τα της google λόγω drain battery τα έχω όσο πιο περιορισμένα γίενται... Αλλά από τις 4-9:10 με μόλις 10 λεπτά wifi (που ανοίγει αυτόματα) 15% δεν είναι φυσιολογικό... BBS και δες και για εφαρμογή εκτός των wakelocks... Εκτός και δεν έχει στρώσει ακόμα το τηλέφωνο. Σίγουρα δεν δικαιολογείται αυτό μόνο από τηλέφωνο. Κάτι άλλο φταίει. Είναι τεράστιο drain με wifi/data κλειστά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 BBS και δες και για εφαρμογή εκτός των wakelocks... Εκτός και δεν έχει στρώσει ακόμα το τηλέφωνο. Σίγουρα δεν δικαιολογείται αυτό μόνο από τηλέφωνο. Κάτι άλλο φταίει. Είναι τεράστιο drain με wifi/data κλειστά. ΒΒS? Ποιο είναι;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 ΒΒS? Ποιο είναι;;;; BetterBatteryStats Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 BetterBatteryStats Ευχαριστώωωωωωω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ευχαριστώωωωωωω!!!!! Λοιπόν μου το έκανε κ σήμερα με 6 ώρες φουλ κλειστό κ 10 λεπτά wifi έπεσε 15%. Τσέκαρα το wakelock κ το περισσότερο ήταν το deleted_wakelock.... το έψαξα κ δρν είμαι σίγουρος τι φταίει. Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 εχω την εντυπωση οτι κατω απο το 20% πεφτει τραγικα γρηγορα αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου.... συνολικα εχω δει καλυτερη καταναλωση με την 4.4.2 12 ωρες χθες με πολλα τηλεφωνα μηνυματα χρηση wifi και data και ηταν στο 59% εχω επεισης την εντυπωση οτι οταν φορτιζει πιο αργα μεσω pc πχ κραταει η μπαταρια περισσοτερο απ οτι να το ειχα στη πριζα:O το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος η απλα το νομιζω εγω? :worry::worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 εχω επεισης την εντυπωση οτι οταν φορτιζει πιο αργα μεσω pc πχ κραταει η μπαταρια περισσοτερο απ οτι να το ειχα στη πριζα:O το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος η απλα το νομιζω εγω? :worry::worry::blink: Ο φορτιστής που συνοδεύει το S4 είναι ταχυφορτιστής.Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ ταχυφορτιστή γιατί μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Πάντα χρησιμοποιώ εξωτερικό φορτιστή που φορτίζει τη μπαταρία έξω από το κινητό.Την φορτίζει με 350mA τη στιγμή που ο ταχυφορτιστής της Samsung εαν δεν κάνω λάθος τη φορτίζει με ρεύμα 2000mA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ο φορτιστής που συνοδεύει το S4 είναι ταχυφορτιστής.Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ ταχυφορτιστή γιατί μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Πάντα χρησιμοποιώ εξωτερικό φορτιστή που φορτίζει τη μπαταρία έξω από το κινητό.Την φορτίζει με 350mA τη στιγμή που ο ταχυφορτιστής της Samsung εαν δεν κάνω λάθος τη φορτίζει με ρεύμα 2000mA. Μέχρι να μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα χεις αλλάξει κινητό. Ακόμα όμως κι αν το κρατήσεις 3 χρόνια, μιας και κάπου εκεί θα αρχίσει να μειώνεται η απόδοση της μπαταρίας, δίνεις 20 ευρώ και παίρνεις μια καινούρια. Κοινώς ολα αυτά μου φαίνονται τελείως χαζά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts