Te_salat Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 7 ωρες οθονη? Εμενα με το ζορι 4 ωρες Αν μείνεις σπίτι και χρησιμοποιείς μόνο το wifi για σύνδεση θα βγάλεις 7 ώρες. Όταν παραμένουμε στο ιδιο σημείο έχοντας επιλέξει gsm, η κατανάλωση είναι πολυ μικρότερη αφού δεν ψάχνει συνεχώς για καλύτερη κεραία. Το router είναι κοντα σου οπότε υπάρχει πολύ καλό σήμα. Αν έχεις και την οθόνη στο αυτόματο, δεν χρησιμοποιησεις εφαρμογές που καταναλώνουν υπερβολικά όπως κάμερα, επεξεργασία φωτο, hangouts βίντεο κλήσεις και φυσικά games, θα πιάσεις αυτές τις ώρες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Συμφωνω απολύτως! Γενικα παντως ειμαι ευχάριστημενος με την αυτονομία του κινητου. Σε μια περιπτωση θυμαμαι συγκεκριμένα οτιι μου κρατησε 3 μερες και 3/4 χωρις βαρια χρηση βέβαια , με 3 ωρες οθονη, 50 λεπτα ομιλια και wifi, gps ολη την ωρα ανοιχτα. Αυτο που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι μεγάλο ποσοστό έχει η αδράνεια και παρα πολυ μικρο ποσοστό εχω στην αφύπνιση (1%). Τα δε ποσοστα του συστήματος παιζουν απο 2 εως 5 και ποτε πιο πάνω. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα Χθές το βράδυ το έβγαλα από την φόρτιση και σήμερα το πρωί είχε πάει στο 93% ύστερα από 7 ώρες αδράνειας, χωρίς να έχω ανοιχτά προγράμματα. Δηλαδή καταναλώνει σε αδράνεια περίπου 1% ανα ώρα. Είναι φυσιολογικό; Επίσης τα widgets καταναλώνουν πολύ μπαταρία; (π.χ εορτολόγιο, weather κτλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δυστυχως καπως ετσι ειναι φιλε.....στην αδρανεια κι εμενα μου τρωει.....και μπολικη κιολας Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαστάσεις της μπαταρίας του s4; Μήκος και πλάτος; Ευχαριστώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαστάσεις της μπαταρίας του s4; Μήκος και πλάτος; Ευχαριστώ Δεν έχω παχυμετρο με χαρακακι μέτρησα τις διαστάσεις της υποδοχής. Είναι 6,4Χ5,5 μηκος Χ πλάτος. Επειδή μάλλον σκέφτεσαι μα την βάλεις σε αλλο τηκεφωνο εχε υπ οψη οτι στο κάτω μέρος της υπάρχουν 3 δοντάκια που μπαίνουν σε υποδοχές και θα πρέπει ίσως να τα τροχισεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Λοιπόν.... Χτες μου ήρθε η Zerolemon 3000mAh που είχα παραγγείλει... Όταν την έβαλα πάνω ήταν κάπου στο 53% φορτισμένη και την έβαλα να φορτίσει στο 100%. Σαν πρώτη παρατήρηση, το πάχος της είναι ελάχιστα μεγαλύτερο της stock (θα μετρήσω με παχύμετρο και θα ενημερώσω για το πόσο ακριβώς), με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα ελαφρύ ζόρισμα του πίσω καλύματος για να κουμπώσει.Ανεπαίσθητο μεν , υπαρκτό δε. Όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις, αν και η μπαταρία είναι άστρωτη ουσιαστικά και θα βγάλω ασφαλή συμπεράσματα μετά τις 4-5 πρώτες φορτίσεις, έχω να πω οτι είναι αρκετά καλή. Ενδεικτικά, την έχω πάνω από χτες το πρωί, έχω κάνει 3-4 ολιγόλεπτα τηλεφωνήματα, και πριν λίγο έβαλα και είδα ένα ντοκυμανταίρ σε 720p 45 λεπτών και η μπαταρία είναι στο 88%.Συνολική χρήση μπαταρίας 1 ώρα 25 λεπτά. Να επισημάνω οτι το κινητό το βράδυ το σβήνω. Όσον αφορά την ταινία, χοντρικά παρατήρησα να κατεβαίνει 1% για κάθε 6 περίπου λεπτά θέασης. Αν και είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ακούω γνώμες και από τους υπόλοιπους μιας και το κινητό το έχω μόλις 1,5 μήνα και δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ πόσο κρατάει η stock μπαταρία για να τη συγκρίνω με τη zerolemon. -edit- Για όσους ενδιαφέρονται: Το πάχος της zerolemon 3000mAh είναι στα 5 χιλιοστά και 8/10 ενώ η στοκ της Samsung είναι 5mm και 1/10. Για την αυτονομία της μπαταρίας , είμαι μέχρι στιγμής στο 25% με συνολική χρήση 18ώρες και 15 λεπτά με οθόνη στο 73% (4ώρες και 30λεπτά). -edit2- Τελείωσε χθες βράδυ το πρώτο πλήρες ξεφόρτισμμα με συνολική χρήση στις 26 ώρες εκ των οποίων 6+ ώρες οθόνη (κυρίως τανίες σε 720p και 1080p). Λογικά μετά τις 4-5 πρώτες φορτίσεις θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αυτονομία. Edited February 8, 2014 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές (συνήθως ύστερα από πολλή χρήση) οτι ενώ το ποσοστό της μπαταρίας είναι για παράδειγμα 40%, μετά απο λίγο που θα το ξανακοιτάξω το ποσοστό θα έχει ανέβει στο 42%. Πριν λίγο ήταν στο 1% και μιλούσα και μετα απο λίγο πήγε στο 3%. Πρόκειται για visual bug ή κάποιο πρόβλημα της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές (συνήθως ύστερα από πολλή χρήση) οτι ενώ το ποσοστό της μπαταρίας είναι για παράδειγμα 40%, μετά απο λίγο που θα το ξανακοιτάξω το ποσοστό θα έχει ανέβει στο 42%. Πριν λίγο ήταν στο 1% και μιλούσα και μετα απο λίγο πήγε στο 3%. Πρόκειται για visual bug ή κάποιο πρόβλημα της μπαταρίας; Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, σε μια δυο πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα στρώσει. Μετά από έντονη χρήση (παιχνίδια κτλ)δεν διαβάζει σωστά καμιά φορά τη χωρητικότητα της μπαταρίας οπότε δείχνει μεγαλύτερη κατανάλωση.. όταν το καταλαβαίνει ανεβάζει το ποσοστό. @tarantules ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 @tarantules ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Παρακαλώ! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 παιδιά να πω κ εγώ την εμπειρία μου για την μπαταρία του κινητού....διαβαζα για μπαταρίες που φουσκώνουν και σήμερα διαπίστωσα μετά από 5 μήνες που έχω το τηλ ότι έχω φουσκωμένη μπαταρία . 500 ευρώ τηλ κ φούσκωσε η μπαταρία, τόσα τηλέφωνα έχω αλλάξει ποτέ δεν είχα θέμα .ίδιος τρόπος φόρτισης και στο 2χ και στο atrix και στο 4χ μόνο αυτό μου έβγαλε πρόβλημα .να πω βέβαια πως η μπαταρία ακόμα κρατάει 3-4 μέρες (ομιλία και λίγο wifi)με το live chat τησ samsung που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να στείλω όλο το τηλ για έλεγχο κ όχι μόνο την μπαταρία (θα μείνω κ χωρίσ τηλ ...αρε samsung θα παρεις αλλη φορα...)σερβισ έχει μόνο στην Αθήνα και για πιο λόγο να πληρώσω το courier 10 ευρώ να πάει το τηλ για έλεγχο όταν μια μπαταρία από Ελλάδα έχει 15 ευρώ ? αν είχε κανείσ παρόμοια εμπειρία ας δώσει τα φώτα του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 παιδιά να πω κ εγώ την εμπειρία μου για την μπαταρία του κινητού....διαβαζα για μπαταρίες που φουσκώνουν και σήμερα διαπίστωσα μετά από 5 μήνες που έχω το τηλ ότι έχω φουσκωμένη μπαταρία . 500 ευρώ τηλ κ φούσκωσε η μπαταρία, τόσα τηλέφωνα έχω αλλάξει ποτέ δεν είχα θέμα .ίδιος τρόπος φόρτισης και στο 2χ και στο atrix και στο 4χ μόνο αυτό μου έβγαλε πρόβλημα .να πω βέβαια πως η μπαταρία ακόμα κρατάει 3-4 μέρες (ομιλία και λίγο wifi)με το live chat τησ samsung που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να στείλω όλο το τηλ για έλεγχο κ όχι μόνο την μπαταρία (θα μείνω κ χωρίσ τηλ ...αρε samsung θα παρεις αλλη φορα...)σερβισ έχει μόνο στην Αθήνα και για πιο λόγο να πληρώσω το courier 10 ευρώ να πάει το τηλ για έλεγχο όταν μια μπαταρία από Ελλάδα έχει 15 ευρώ ? αν είχε κανείσ παρόμοια εμπειρία ας δώσει τα φώτα του . Εγώ στη θέση σου δεν θα το έστελνα καν το κινητό για έλεγχο.Πάρε μια καινούρια μπαταρία και βάλτην πάνω να ησυχάσεις.Καμιά φορά τυχαίνει από αστοχία υλικού να χαλάσει. Εννοείται οτι είναι απαράδεκτοι και δεν το συζητάω.Άκου εκεί 10 ευρώ κουριερ και να μείνεις και χωρίς κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Αυτές τις μπαταρίες των 15 ευρώ τις εχετε τσεκάρει αν είναι original? Ρωτάω γιατι πολυ φθινες μου φαινονται. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alalexd Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Καλησπέρα παιδια. Εχω ενα προβλημα που εμφανίστηκε τελευταια στο κινητο μου το Samsung galaxy s4 gt-i9505. Εκει που επεζα ξαφνικα εκλεισε για να κανει επανεκκίνηση και μετα απο εκει φόρτωνε μεχρι το λογότυπο της samsung και μετα ξανα δονηση και επανεκκίνηση. Παρατήρησα οτι και την μπαταρια να βγαλω και να ξαναβάλω πάλι τα ιδια εκανε. Οταν το συνδεσα ομως με τον φορτιστη στην πριζα και ανοιξε το τηλεφωνο σταματησε να το κανει. Αμα πχ οταν δεν το φορτιζω το κανω restart τοτε κανει συνέχεια επανεκκίνηση, ουτε καν σε αφηνει να βαλεις pin.αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθήσει. Υ.Γ το κινητο ειναι αγορασμενο απο το kaizershop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Την μπαταρια δες φιλε μου....βγαλε και δες την αν φουσκωσε στη μεση....αλλαξε μια μπαταρια και δες ...πιθανοτατα απο αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alalexd Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αυτο θα κανω. Αλλα ρε συ οταν κατεβαινει στο 70% κλεινει κανει επανεκκινησεις συνεχεια και οταν συνδεσω τον φορτιστη και ανοίξει εχει παει 9%. Και πρεπει να εχει φουσκώσει λιγο δεν μπορω να το καταλαβω. Αλλα απο την στιγμή που οταν βαζω φορτιστη ανοιγει μαλλον η μπαταρια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μπαταρια ειναι φιλε μου...εχει συμβει σε πολλους αυτο......... απλα εχει δικο του θεμα το Samsung S4 και γραφουμε εκτος θεματος....για οτι θες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363564&page=465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Standard είσαι off από μπαταρία. Έχει φουσκώσει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) 3 μέρες με mpj 3500mah battery και βλεπω μια μικρή διαφορά σίγουρα δεν είναι χειρότερη απο την stock.Θα ανεβάσω και screen shots ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/463a7e7u4ki7udx/2014-03-02%2019.58.45.png https://www.dropbox.com/s/2c2uexbfxe73i1j/2014-03-02%2019.59.43.png ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η οθόνη στο αυτόματο και περίπου 10 λεπτα κλήσεις. Πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας παιδια Edited March 3, 2014 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 3 μέρες με mpj 3500mah battery και βλεπω μια μικρή διαφορά σίγουρα δεν είναι χειρότερη απο την stock.Θα ανεβάσω και screen shots ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/463a7e7u4ki7udx/2014-03-02%2019.58.45.png https://www.dropbox.com/s/2c2uexbfxe73i1j/2014-03-02%2019.59.43.png ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η οθόνη στο αυτόματο και περίπου 10 λεπτα κλήσεις. Πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας παιδια Κατά καιρούς βλέπω τρελές ώρες οθόνης, αλλά κανείς σας δεν λέει οτι έχει μισή φωτεινότητα ή εξοικονόμηση ή κλειστά τα μισά πράγματα. Η συσκευή πάνω απο 2/2,5 ώρες οθόνη δεν πιάνει σε καμιά των περιπτώσεων εαν το δουλεύεις στο maximum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Φίλε η φωτεινότητα της οθόνης σου γράφω οτι είναι στο αυτόματο τώρα γιατί μου τη λες δεν έχω καταλάβει . Επίσης στο φουλ η οθόνη τουλάχιστον σε εμένα μου δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια γιαυτό το έχω παντα στο αυτόματο το οποίο δουλεύει υποδειγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) @Vag74 δεν ξέρω απο που συμπεραίνεις οτι σου ''την λεω'' . Δεν είχα δει οτι το αναφέρεις οτι είναι στο αυτόματο, αλλά και πάλι, αντικειμενικές μετρήσεις δεν μπορούν να γίνουν οταν ο καθένας χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικά την συσκευή του. Απλά αναφέρω ότι η συγκεκριμένη συσκευή για κάποιον που έχει φουλ φωτεινότητα και τα πάντα ανοιχτά, gps, gestures, και οτι υπάρχει στην συσκευή πανω απο 2 ώρες και κάτι δεν βγάζει οθόνη. Μόνο έτσι μιλάμε για τις δυνατότητες τις μπαταρίας κι οχι για το ''αν κλείσεις το ενα, εαν μειώσεις το άλλο'' . Με χρήση στο maximum η συσκευή δεν σε απογοητεύει σε μια γεμάτη μέρα, αυτή είναι η ουσία και τίποτα άλλο. Οτιδήποτε άλλο γράφεται για 4-5-6 ώρες οθόνης και 3 μέρες αφόρτιστο είναι καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού και δεν ισχύει. Edited March 3, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Οτιδήποτε άλλο γράφεται για 4-5-6 ώρες οθόνης και 3 μέρες αφόρτιστο είναι καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού και δεν ισχύει. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό... Εαν πας μερικά post πίσω, θα δεις οτι έχω γράψει για τη zerolemon των 3000mAh οτι βγάζει 6+ ώρες βλέποντας ταινίες FullHD και διαβάζοντας βιβλία epub και pdf. Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι οτι η φωτεινότητα δεν είναι στο τέρμα αλλά εξήγησέ μου κάτι απλό: Εγώ πχ όταν βλέπω μια ταινία ή ένα ντοκυμανταίρ μέσα στο σπίτι ή το βράδυ, που θα πρέπει να βάλω τη μπάρα φωτεινότητας κατά τη γνώμη σου; Ακόμα και με επαρκή φωτισμό στο δωμάτιο, πάνω από τη μέση η φωτεινότητα είναι υπερβολική. Η μόνο περίπτωση να έχεις τη φωτεινότητα στο μέγιστο είναι να είσαι έξω με δυνατό ήλιο που ακόμα και εκεί η φωτεινότητα είναι ανεπαρκής λόγω της τεχνολογίας AMOLED που υστερεί σε σχέση πχ με μια IPS οθόνη. Εγώ όταν βγαίνω έξω από το σπίτι πχ βάζω την φωτεινότητα στο αυτόματο και οι μόνες περιπτώσεις να δω την οθόνη του κινητού είναι είτε να πάρω ένα τηλέφωνο , είτε να γράψω στα γρήγορα κάτι. Πρακτικά δηλαδή, θέλω να σου πω οτι η μέγιστη φωτεινότητα είναι για όταν είσαι έξω στο ύπαιθρο και όχι μέσα στο σπίτι που κυρίως γίνεται η χρήση της οθόνης. Edited March 3, 2014 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Κατά καιρούς βλέπω τρελές ώρες οθόνης, αλλά κανείς σας δεν λέει οτι έχει μισή φωτεινότητα ή εξοικονόμηση ή κλειστά τα μισά πράγματα. Η συσκευή πάνω απο 2/2,5 ώρες οθόνη δεν πιάνει σε καμιά των περιπτώσεων εαν το δουλεύεις στο maximum. Φίλε θα διαφωνήσω μαζί σου , οτιδήποτε και να κάνεις 2 με 2,5 ώρες είναι πάρα πολύ λίγο. Εγώ με φωτεινότητα στο αυτόματο +5, data και Wi-Fi πάντα ανοικτά , συγχρονισμός 2 email στην προώθηση , ημερολογίων ,νέων ισοτιμιών κ.α. βγάζω χαλαρά 4 με 4,5 ώρες οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά μιλάω για την stock μπαταρία και με τα πάντα φουλ και ανοιχτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts