H2SO4 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock S4 μου εδω και 1 μηνα περίπου. Ειχα όμως μια πολυ περίεργη εξέλιξη χτες. Επεσα για υπνο με την μπαταρία στο 35-40% . Κανενα προβλημα, το εχω κανει απειρες φορες. Συνηθως εχει χασει αλλο ενα 3-5% μεχρι να ξυπνησω το αλλο πρωι. Ελα ντε, το S4 νεκρο το αλλο πρωι. Τα ανοιγω, κλεινει στο καπακι μετα απο 0.001 δευτερολεπτα. 4-5 φορες η ιδια ιστορια, λεω δεν μπορει, τελος η μπαταρια?!?! Το βαζω στο φορτιστη για να καταφερω να το ανοιξω . Μολις καταφερνω να το ανοιξω, βλεπω οτι απο το γραφημα του ιστορικου χρησης της μπαταριας, πηγε αποτομα (οχι αποτομα, ΑΜΕΣΑ , σαν να λεμε απο το ενα λεπτο στο επομενο) απο 35% σε 0% ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Τραβηξα μερικα screenshots . Φαινεται στην 2η και 3η φωτο οτι εχει αρχισει και ξαναφορτιζει η μπαταρια. Πειτε μου φιλοι μου, τι συμβαινει?! εχω κανει κατι λαθος?! επαθε κατι το κινητο μου? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock S4 μου εδω και 1 μηνα περίπου. Ειχα όμως μια πολυ περίεργη εξέλιξη χτες. Επεσα για υπνο με την μπαταρία στο 35-40% . Κανενα προβλημα, το εχω κανει απειρες φορες. Συνηθως εχει χασει αλλο ενα 3-5% μεχρι να ξυπνησω το αλλο πρωι. Ελα ντε, το S4 νεκρο το αλλο πρωι. Τα ανοιγω, κλεινει στο καπακι μετα απο 0.001 δευτερολεπτα. 4-5 φορες η ιδια ιστορια, λεω δεν μπορει, τελος η μπαταρια?!?! Το βαζω στο φορτιστη για να καταφερω να το ανοιξω . Μολις καταφερνω να το ανοιξω, βλεπω οτι απο το γραφημα του ιστορικου χρησης της μπαταριας, πηγε αποτομα (οχι αποτομα, ΑΜΕΣΑ , σαν να λεμε απο το ενα λεπτο στο επομενο) απο 35% σε 0% ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Τραβηξα μερικα screenshots . Φαινεται στην 2η και 3η φωτο οτι εχει αρχισει και ξαναφορτιζει η μπαταρια. Πειτε μου φιλοι μου, τι συμβαινει?! εχω κανει κατι λαθος?! επαθε κατι το κινητο μου? :wacko: Το ειχα παθει και έγω μια φορα, δεν ξέρω τι ειχε πάθει , αλλα δεν μου το ξαναπαρουσιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ok.. ευχαριστώ... θα το παρακολουθω καλου κακου... μου φαινεται ομως εξαιρετικα περιεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 ok.. ευχαριστώ... θα το παρακολουθω καλου κακου... μου φαινεται ομως εξαιρετικα περιεργο! Είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί αλλά συμβαίνει. Μου έχει τύχει σε άλλη συσκευή, δεν είναι θέμα συσκευής ή μπαταρίας απλά τα battery stats παθαίνουν ιλιγγο και καταρρέουν άτακτα ;) Το πιο πιθανό είναι να μην ξανασυμβεί και να ξεχάσεις ότι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Χαχαχαχα. Να δειτε τι γινεται στο xperia T της γυναικας μου... Θα γελατε... Δειχνει το κινητο 30%. Το κλεινεις και σε 5 δευτερολεπτα το ανοιγεις και λεει 80%!!! αχαχαχαχαχα Γινεται σε καθε φορτιση αυτο που σας λεω ετσι? Οχι μια φορα και τελος. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Το μόνο κακό που διακρίνω με την μπαταρία είναι το ποσό γρήγορα πέφτει όταν είναι στα επίπεδα 10-15% και κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prk13 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εγω το εχω 2 μηνες και με εχει απογοητευσει . Ειχα κανει οτι επρεπε για να εξοικονομω μπαταρια ( φωτεινοτητα στο 50%, κλειστα wifi e tc) αλλα χρειζοταν να απενεργοποιω συνεχεια την χρηση data για να μην μου αδειαζει την μπαταρια. Βεβαια εχω χαλια σημα ανεξηγητο γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 να ρωτήσω κάτι πρώτη φόρτιση κάνω πόσες ώρες χρειάζεται να φόρτιση στις 3 το έβαλα και η ώρα είναι 7;30 ακόμα κόκκινο λαμπάκι ανάβει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Mε AOSP 4.3 Google Edition by CoOoLBoy :) την φοράω 3 εβδομάδες και ούτε θα την αλλάξω. http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/43GoogleEditionSamsungS4_zpse60e5252.png και εδω με συνεχεια ανοιχτη την οθονη λογο δουλειας http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-08-24-21-00-05_zpse7ee4c74.png http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-08-24-20-59-59_zps8de36cb6.png http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-08-24-21-00-36_zpsf27e50e5.png http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/Screenshot_2013-08-24-21-00-53_zps4fc11667.png Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Eντυπωσιακο φιλε μου το λογισμικο και οι 2+ ημερες...:respect:Τοσο μεγαλη διαφορα απο λογισμικο μπορεις να δεις?? Το εχω παραγγειλει και μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου.Η λογικη και οι γνωσεις μου λενε,για την πρωτη χρηση, να βαλω την μπαταρια μεσα οπως ειναι,να την αδειασω και μετα να τη φορτισω.Αλλα το manual λεει να βαλεις την μπαταρια,να το φορτισεις και επειτα να το ανοιξεις.Εσεις τι κανατε??Η λογικη δεν λεει το αντιθετο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Φιλε μου αυτο με την μπαταρια εχει απαντηθει πολλες φορες... Δες προηγουμενα ποστς για να μην ρωταμε συνεχεια τα ιδια. Dream21 εχεις κανενα θεμα;FC's,reboots,καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prk13 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εχεις δικιο, εγω ακολουθησα τις οδηγιες του manual αλλα το εχω βρει ουκ ολιγες φορες αδειο απο μπαταρια τα πρωινα ενω το ειχα φορτισμενο, δεν ξερω μπορει να μην εκανα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock S4 μου εδω και 1 μηνα περίπου. Ειχα όμως μια πολυ περίεργη εξέλιξη χτες. Επεσα για υπνο με την μπαταρία στο 35-40% . Κανενα προβλημα, το εχω κανει απειρες φορες. Συνηθως εχει χασει αλλο ενα 3-5% μεχρι να ξυπνησω το αλλο πρωι. Ελα ντε, το S4 νεκρο το αλλο πρωι. Τα ανοιγω, κλεινει στο καπακι μετα απο 0.001 δευτερολεπτα. 4-5 φορες η ιδια ιστορια, λεω δεν μπορει, τελος η μπαταρια?!?! Το βαζω στο φορτιστη για να καταφερω να το ανοιξω . Μολις καταφερνω να το ανοιξω, βλεπω οτι απο το γραφημα του ιστορικου χρησης της μπαταριας, πηγε αποτομα (οχι αποτομα, ΑΜΕΣΑ , σαν να λεμε απο το ενα λεπτο στο επομενο) απο 35% σε 0% ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Τραβηξα μερικα screenshots . Φαινεται στην 2η και 3η φωτο οτι εχει αρχισει και ξαναφορτιζει η μπαταρια. Πειτε μου φιλοι μου, τι συμβαινει?! εχω κανει κατι λαθος?! επαθε κατι το κινητο μου? :wacko: Απ οτι βλέπω έχεις ανοιχτό το wi fi,ίσος πήρε κάποια αναβάθμιση και σου έφαγε την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Απ οτι βλέπω έχεις ανοιχτό το wi fi,ίσος πήρε κάποια αναβάθμιση και σου έφαγε την μπαταρία. αναβαθμιση να τρωει 35%??? :blink::blink::blink: noway... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Dream21 εχεις κανενα θεμα;FC's,reboots,καμερα; Κανένα απολύτως θέμα για αυτό την έχω κρατήσει 3 εβδομάδες Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Dream αυτή η rom είναι pre- rooted ή θέλει ξανα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πριν απο ενα μηνα αγορασα το s4 και ενω θα επρεπε να ειμαι ενθουσιασμένη εχω ξενερωσει απιστευτα. Η μπαταρια κραταει το πολυ 5 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση. Στην αρχη ελεγα οτι εχω πολλες εφαρμογες να τρεχουν... τις εκλεισα κ τπτ. Εκλεισα wifi, καμια αλλαγη.... Το εβγαλα πριν απο μιση ωρα απο το ρευμα κ εχει ηδη παει στο 91% με απενεργοποιημενα τα παντα εκτος απο το 3g. Ειναι προβλημα της συσκευής; Της μπαταριας ; Ή κακης χρησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Χμμ ίσως να φταίει κάποιο πρόγραμα π έχεις στο κινητό δλδ τρέχει συνέχεια..για αρχή άρχισε να διαγράφεις πράγματα μέχρι ν δεις διαφορά. . αν δεν αλλάξει τίποτα έχεις ελλατωματική μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εχω σβησει σχεδον τα παντα εκτος απο fb, firefox, shazam.... βλακειες δλδ. Δεν φανταζομαι οτι κατι απο αυτα καταναλωνει τοση ενεργεια.... χθες απο το 43% επεσε στο 25 μεσα σε μια ωρα διαβαζοντας ενα pdf κ φυσικα ολα τα αλλα κλειστα.... 3g, φωτεινοτητα εικονας.... τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάνε μία επανεκκίνηση να δεις αν θα στρώσει. Αν δεν στρώσει τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μονο με ultrex δε λουστηκα... τα δοκιμασα κ τα 2! Μα καμια διαφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία ποια σου γράφει ότι είναι τα πρώτα στην κατανάλωση; Αν είναι το "Σύστημα Android" ή το "Λειτουργικό σύστημα Android" τότε κάτι τρέχει στο παρασκήνιο και σου καταναλώνει την μπαταρία. Μετά την επαναφορά ξαναπέρασες με την μία τις εφαρμογές σου ή το δοκίμασες πρώτα χωρίς αυτές για να δεις αν σου καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Το αφησα να δω πως θα παει αλλα η διαφορα ηταν ασημαντη. Κ οπως θα δεις το 68% το τρωει η οθονη, με φωτεινοτητα στο 0. Edited August 25, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πόση ώρα ενεργοποιημένη οθόνη και σε τι φωτεινότητα; Τα δεδομένα τα έχεις συνέχεια ανοικτά και έκανες πλοήγηση στον Browser; Πόση ώρα είναι οι κλήσεις σου; Επίσης πάτα και πάνω στο διάγραμμα και βγάλε ένα καινούργιο screenshot με αυτό που θα εμφανίσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Τα δεδομενα πλεον τα ανοιγω μονο οταν θελω να κανω κατι στο νετ. Η φωτεινοτητα στο 0 κ η οθονη κλεινει στα 15 δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts