Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...Ειμαι καινουργιος κατοχος του εκπληκτικου Galaxy S4 κι εχω ενα μικρο προβλημα. Θελω επειγωντος να παρω μια θηκη για το κινητο διοτι φοβαμαι και μονο που το πιανω στα χερια μου. Εχοντας ψαξει ελαφρως κατεληξα ειτε στην Incipio DualPro ή στην Otterbox Commuter. Το θεμα ειναι πως επειδη το κινητο ειναι υπερβολικα καινουργιο,αδυνατω να βρω ετοιμοπαραδοτη μια απο αυτες. Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια εαν καποιος ξερει κανα μαγαζι που πιθανως να το εχει (Αθηνα). Ή μηπως αν καποιος εχει να προτεινει καποια ισαξια θηκη (με ενδιαφερει κυριως να ειναι αντικραδασμικη ΧΩΡΙΣ να διπλασιαζει το μεγεθος/βαρος της συσκευης) Βρηκα μονο ενα υποψηφιο μαγαζι http://www.expansys.com.gr/ αλλα κι αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι online η και φυσικο καταστημα. Και παλι ειναι εξαιρετικα πιθανο να το εχουν βαλει ως ετοιμοπαραδοτο μονο και μονο για την επισκεψιμοτητα.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους και όλες ...Είπα να βάλω μερικά link που βρήκα με θήκες ...;-)

Εγώ προσωπικά έχω μια σκληρή τελείως διαφανές της Puro γιατί πολύ απλά δεν είμαι των θηκών.Θέλω το κινητό ''γυμνό''...;-)

link1.

Link2

Link3.

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Μωρε κι εγω ετσι το προτιμω αλλα απο το να εχουμε "ατυχηματα" προτιμω να μην το νιωθω τοσο καλα. Και μια ερωτηση...καλές οι τιμες απο amazon & ebay αλλα ρε παιδια το κοστος της αποστολης και μονο ειναι αν οχι πολλαπλασιο ισαξιο με το προιον...δεν αξιζει για μενα.

Ειναι ωραια. Το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι μεγαλωνει ελαχιστα το κινητο και ειναι πιο τετραγωνιζε στα πλαινα. Αλλα ειναι πολυ ομορφη.
Μάριος...

Ειναι ωραια. Το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι οτι μεγαλωνει ελαχιστα το κινητο και ειναι πιο τετραγωνιζε στα πλαινα. Αλλα ειναι πολυ ομορφη.

Αυθεντική ειναι φιλε μου ή μαϊμού απο το ebay?

Πηρα σημερα την s view θηκη απο extreme mobile. Τα σπαει πραγματικα. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει η οθονη μονη της με το που σηκώνεις το κάλυμμα. Δεν περίμενα να είναι τόσο πρακτική.

Λοιπόν παρέλαβα σήμερα την protective case της samsung.

Απλά ότι καλύτερό

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απλά ότι καλύτερό

Γιαννη απο εξω την πηρες?τη χρωμα?

Γιαννης

Απλά ότι καλύτερό

+1, φοβερή θηκούλα, δείχνει να προστατεύει αρκετά χωρίς να δίνει όγκο.

Γιαννη απο εξω την πηρες?τη χρωμα?

Υπάρχει στα Public Χαλανδρίου, σε μπλε σκούρο χρώμα (Navy Blue).

Όχι,από πλαίσιό παραγγελία και αποστολή στο σπίτι μου.

+1, φοβερή θηκούλα, δείχνει να προστατεύει αρκετά χωρίς να δίνει όγκο.

Υπάρχει στα Public Χαλανδρίου, σε μπλε σκούρο χρώμα (Navy Blue).

ειμαι απο επαρχια ομως...στο site του public την εχει μονο σε ....ροζ!

Όχι,από πλαίσιό παραγγελία και αποστολή στο σπίτι μου.

τη χρωμα την πηρες?την navy Ελλαδα δεν την βρηκα ακομα.

Γιαννης

Έχω το WM600 sony ericsson το σύνδεσα στο s4 η ένταση τέρμα και στο τηλ και στο ακουστικό ενώ οι άλλοι με ακούνε πολύ καθαρά εγώ ακούω πολύ χαμηλά, έχει κάποιος άλλος εμπειρία με το ίδιο βτ?

Έχω το WM600 sony ericsson το σύνδεσα στο s4 η ένταση τέρμα και στο τηλ και στο ακουστικό ενώ οι άλλοι με ακούνε πολύ καθαρά εγώ ακούω πολύ χαμηλά, έχει κάποιος άλλος εμπειρία με το ίδιο βτ?

Δοκίμασε με άλλα ακουστικά, αυτά που έχει η συσκευασία δεν είναι και πολύ δυνατά.

Δοκίμασε με άλλα ακουστικά, αυτά που έχει η συσκευασία δεν είναι και πολύ δυνατά.

Έχω κάτι της νοκια που είναι φανταστικά, το 600 τα έκανα ξανά pairing και τώρα όλα μια χαρά θα μας τρελάνει αυτό το τηλ..:rolleyes:

ειμαι απο επαρχια ομως...στο site του public την εχει μονο σε ....ροζ!

τη χρωμα την πηρες?την navy Ελλαδα δεν την βρηκα ακομα.

Σε λευκό χρώμα

καλησπερα!γνωριζετε κανενα Ελληνικο μαγαζι που να εχει επωνημα - καλης ποιοτητας screen protector?γιατι δεν γνωριζω απο αγορες εξωτερικου..κατι σε zagg η spigen θα ηθελά...
kountouraN

Μόλις παρήγγειλα αυτή τη θήκη. Νομίζω θα βολέψει περισσότερο από τη flip case της Samsung την οποία θεωρώ ότι έχουν υπερκοστολογήσει σε σχέση με την αντίστοιχη χωρίς άνοιγμα επάνω.

Εγώ αγόρασα χθες μια κάρτα μνήμης και μια θήκη:

http://www.ebay.co.uk/itm/151035060120?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

http://www.amazon.de/gp/product/B00BTCPHHY/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Όταν έρθουν στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις...

Η θήκη ήρθε σήμερα το πρωί και την έβαλα πριν λίγο. Δηλώνω εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι αυτομάτως όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται στο μικρό κενό όταν την έχω κλειστή. Επίσης μόλις την ανοίξω ανοίγει και η συσκευή στη homepage του TouchWiz ενώ όταν την κλείσω απλά για λίγο δείχνει τα βασικά με μαύρο φόντο στο μικρό κενό από το οποίο μπορείς και να απαντήσεις κλήσεις βλέποντας ποιος σε καλεί.

Είχα δοκιμάσει διάφορες θήκες στο παρελθόν στις συσκευές μου και πάντα μετάνιωνα την αγορά τους. Αυτή τη φορά νιώθω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή!!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)