Spyros91 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Μάγκες μάλλον ξέρω γιατί αργούν τα πράγματα μας από το e-bay κλπ http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=509477 Edited June 29, 2013 by Spyros91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μάγκες μάλλον ξέρω γιατί αργούν τα πράγματα μας από το e-bay κλπ http://www.dake-elta.eu/content.asp?catid=1228 H πηγή στο λινκ είναι του 2010 οπότε δε νομίζω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) χαχαχα δεν το ειχα δει,ειμαι τραγικος...αλλα και παλι ειναι επικαιρο γιατι κατι τετοιο ακουγετε...δεν ξερω αν το εχετε ακουσει και εσεις! (αλλαξα και το link εβαλα φρεσκο οχι ληγμενο :-) ) Edited June 29, 2013 by Spyros91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Καλύτερα να ποστάρεις στα αξεσουάρ για την ερώτηση σου.Προσωπικά το πήρα από ebay http://www.ebay.com/itm/NEW-Original-Samsung-Galaxy-S4-SIV-GT-I9500-Battery-Door-Back-Cover-Housing-OEM-/171033241749?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27d2602895 μπορείς να απευθυνθείς στην Smartec στο Χαιδάρι ή μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ http://rounded.com/i9505-galaxy-s-4/ Του ανεβαζεις το κοστος του άνθρωπου :) Του έχω ποσταρει λύση απο eBay αυθεντικοτατη.Έχω πάρει απο εκεί γιατί το μαμά καπάκι ηταν ντίβα και γρατσουνιστηκε απο το πουθενα Edit Καλά έκανες :) Και μια πλάκα που κάναμε σε ενα συνφορουμιτη με άσπρο τηλέφωνο "πρόσεξε μην στο κοτσιλισουν τα περιστερια " :D:D:D:D Edited June 30, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Του ανεβαζεις το κοστος του άνθρωπου :) Του έχω ποσταρει λύση απο eBay αυθεντικοτατη.Έχω πάρει απο εκεί γιατί το μαμά καπάκι ηταν ντίβα και γρατσουνιστηκε απο το πουθενα έχεις ένα δίκιο,απλά είπα να βάλω όλες τις εναλλακτικές...και η rounded έχει όλα τα μπλιμπλίκια που μπορεί να χρειαστεί κάποιος για επισκευή (αχρείαστη βέβαια). εγώ τώρα θέλω να πάρω το μαύρο καπάκι,να το κάνω διχρωμία,όπως έιχα το mini :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Κανενα θεμα φιλε μου! Θα πραξω οπως και εσυ, case κλπ κλπ! Καβαντζα θηκουλα! :D Παντως το κανει μεγαλο το κινητο. Στο γραψιμο με βολευει. Στην κληση οχι. Just refunded :D Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ερώτηση,έχει πάρει κάποιος το πίσω καπάκι για ασύρματη φόρτιση?είναι μεγαλύτερο από το ήδη υπάρχων?επίσης μετά μπορεί να φορτίσει με οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Nαι είναι λίγο πιο χοντρό. Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Ποσες ωρες πρεπει να το φορτιζεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ποσες ωρες πρεπει να το φορτιζεις??? Μεχρι να παει 100% Το δικο μου με λογικη χρηση κραταει 2 μερες(αν σε βοηθαει αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μεχρι να παει 100% Το δικο μου με λογικη χρηση κραταει 2 μερες(αν σε βοηθαει αυτο) Εχεις ανοιχτα wifi 3g 24 ωρες? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εχεις ανοιχτα wifi 3g 24 ωρες? εσυ τα χρησιμοποιεις και τις 24 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 καλησπερα, Ερωτηση: Οσοι εχετε το ΝΕΟ HYBRID της SPIGEN --> οταν τοποθετεις το TPU, μετα το καλυμα, και βαζετε το τηλ. σας κανει σαν ενα πολυ μικρο 'deforming' στην πανο γονια δεξια (φανταζομαι μπορει να συμβει/υπαρξει σε οπιαδηποτε σημειο/γονια')? σορρυ που το ρωταω αλλα ηθελα να ξερω αν ειναι το δικο μου, η ετσι ειναι... δειτε εικονα, δεν ειναι καλη αλλα νομιζω θα καταλαβετε http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33889&stc=1&d=1372709980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εχουν κολλησει οι θηκες μου στo l.a απο τις 19-6;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα γιατι εχουν κολλησει οι θηκες μου στo l.a απο τις 19-6;;; Δεν θα σου δειξει ποτε το eBay οτι έχουν φτασει Ελλάδα.Ο χρονος που έχει περάσει είναι αρκετός.Για Αθήνα μπορεί να κανει και 10 εργάσιμες (έχω κανει παρα πολλές παραγγελιες απο το συγκεκριμένο seller) Σου έχει δώσει και track number.Θα εκανα μια ερώτηση στα ΕΛΤΑ της περιοχης σου γιατί όπως σου είπα έχει περάσει αρκετός καιρος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν θα σου δειξει ποτε το eBay οτι έχουν φτασει Ελλάδα.Ο χρονος που έχει περάσει είναι αρκετός.Για Αθήνα μπορεί να κανει και 10 εργάσιμες (έχω κανει παρα πολλές παραγγελιες απο το συγκεκριμένο seller) Σου έχει δώσει και track number.Θα εκανα μια ερώτηση στα ΕΛΤΑ της περιοχης σου γιατί όπως σου είπα έχει περάσει αρκετός καιρος Με αυτον τον αριθμο να παω να ρωτησω στα ελτα?υποψιν οτι τ που βρησκετε η παραγγελια το ειδα στο σαιτ της usps Ευχαριστω για τ χρονο σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 εσυ τα χρησιμοποιεις και τις 24 ωρες; Δεν τα κλεινω ποτε Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 καλησπερα, Ερωτηση: Οσοι εχετε το ΝΕΟ HYBRID της SPIGEN --> οταν τοποθετεις το TPU, μετα το καλυμα, και βαζετε το τηλ. σας κανει σαν ενα πολυ μικρο 'deforming' στην πανο γονια δεξια (φανταζομαι μπορει να συμβει/υπαρξει σε οπιαδηποτε σημειο/γονια')? σορρυ που το ρωταω αλλα ηθελα να ξερω αν ειναι το δικο μου, η ετσι ειναι... δειτε εικονα, δεν ειναι καλη αλλα νομιζω θα καταλαβετε http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33889&stc=1&d=1372709980 Δεν βαζεις και ενα κυκλακι γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Δεν βαζεις και ενα κυκλακι γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις? Καλημερα icy20, το ανεβαζω με κυκλακι. Κανει σαν ενα 'deformation' και οταν βαζεις το τηλ. δεν καλυπτει σωστα αυτο το σημειο γιατι κανει σαν ενα 'bump'... δεν ειναι κατι τραγικο, απλα τωρα το πηρα και βλεπω οτι σε αυτο το σημειο δεν καλυπτει σωστα... ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33902&stc=1&d=1372746587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Δεν τα κλεινω ποτε Καλημερα.....ενταξει αν σου χρειαζονται και τις 24 ωρες της μερας ασ'τα ανοιχτα,εμενα προσωπικα δεν μου χρειαζονται τοοοσο πολυ.. ρε παιδια πηγα στα ελτα και μου λενε οτι δεν μπορουν με τον κωδικο να δουνε το δεμα γιατι ειναι απλη αποστολη και οχι συστημενη....τι αλλο μπορω να κανω;;;;;;;;;;;;;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 2, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Υπομονή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλημερα icy20, το ανεβαζω με κυκλακι. Κανει σαν ενα 'deformation' και οταν βαζεις το τηλ. δεν καλυπτει σωστα αυτο το σημειο γιατι κανει σαν ενα 'bump'... δεν ειναι κατι τραγικο, απλα τωρα το πηρα και βλεπω οτι σε αυτο το σημειο δεν καλυπτει σωστα... ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33902&stc=1&d=1372746587 Εμενα παντως δε το εχει και την τσεκαρα και γυρω γυρω σε ολες τις γωνιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Υπομονή :) εμενα με νοιαζει να ερθουν κ ας κανουν και κανα μηνα...τα χρηματα μην χασω γιατι δεν μου περισευουν ;) τελικα μιλησα με τα ελτα και μου λενε οτι δεν το εχουν παρει ακομα....εμενα αυτο με φοβιζει Edited July 2, 2013 by Spyros91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Υπομονή :) στα έστειλε first class αυτό σημαίνει ότι τα έστειλε πότε θα έρθουν είναι άλλο θέμα πάντως με το customs number που σου έστειλε αυτός είναι ok απλά εσύ τώρα περιμένεις τα LXXXXXXXXXXXUS δεν φαίνονται στα ΕΛΤΑ Μόνο τα R..........US ή C..........US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 στα έστειλε first class αυτό σημαίνει ότι τα έστειλε πότε θα έρθουν είναι άλλο θέμα πάντως με το customs number που σου έστειλε αυτός είναι ok απλά εσύ τώρα περιμένεις τα LXXXXXXXXXXXUS δεν φαίνονται στα ΕΛΤΑ Μόνο τα R..........US ή C..........US εχεις δικιο...οποτε κανω μοκο και υπομονη μεχρι να ερθουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts