jpcupra Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πέρνα την πάλι με Odin μήπως και δεν έκατσε κάτι καλά αφού κάνεις πάλι ένα Factory Reset. Επίσης η "Έκδοση βασικού φάσματος" μπορεί να είναι η ίδια με κάποια άλλη έκδοση Firmware οπότε μην σε προβληματίζει αυτό. φλασαρα και modem mga τπτ. τελικα περασα prerooted mga και δουλευει κανονικα. το κακο ειναι οτι πρεπει να το ξαναστησω απο την αρχη καθως εσβησε τα παντα.... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Φιλε superuser,Με αλλαγη φιρμ Θα μπει και η οριτζιναλ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Αν ξέρεις ποιο Firmware είχες και το περάσεις σύμφωνα με αυτόν τον οδήγό τότε το κινητό θα γίνει όπως όταν το πήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδιά καλησπέρα.. Επειδή γύρισα σε μαμά firmware τελικά και το μετετρεψα σε de odexed,χάνοντας όμως το widget του splanner..Θα μπορούσε να μου το στείλει κάποιος στο nikos.stasinakis@gmail.com ;; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Εχει δοκιμάσει κανεις την slim bean ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εχει βγει tw rom jb 4.3?? βλεπω οτι εδω αυτος ο kernel βγαινει και για 4.3 tw rom :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2297379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Παιδιά καλησπέρα.. Επειδή γύρισα σε μαμά firmware τελικά και το μετετρεψα σε de odexed,χάνοντας όμως το widget του splanner..Θα μπορούσε να μου το στείλει κάποιος στο nikos.stasinakis@gmail.com ;; Ευχαριστώ!! Νικο το widget πως το τραβαμε και στο στελνουμε? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα.. Επειδή γύρισα σε μαμά firmware τελικά και το μετετρεψα σε de odexed,χάνοντας όμως το widget του splanner..Θα μπορούσε να μου το στείλει κάποιος στο nikos.stasinakis@gmail.com ;; Ευχαριστώ!! Οριστε ολα τα apk. Λογικά βρισκεται κ τι widget μεσα http://d-h.st/users/Unknownforce/?fld_id=16196 Edited August 26, 2013 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νικο το widget πως το τραβαμε και στο στελνουμε? Με root explorer η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Οριστε ολα τα apk. Λογικά βρισκεται κ τι widget μεσα που ειναι ντε? :p Με root explorer η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα και βρισκονται σε ποια διαδρομη? edit: found it! Edited August 26, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsekxxx Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) καλησπέρα .... απο εμενα για 4,3 android custom rom σας προτεινωhttp://www.probam.net/probam-for-s4/ απλά δεν παίζεται αλλά διαβασμα τις οδηγιες πριν κανετε κάτι ..!! χρειάζεται το τελευταίο [RECOVERY] ClockworkMod 6.0.3.6 και θα τον βρείτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397108 Edited August 26, 2013 by kotsekxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Οριστε ολα τα apk. Λογικά βρισκεται κ τι widget μεσα Βάλε μας και το link :) Είναι απο de odexed rom ; Ευχαριστώ Κώστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Βάλε μας και το link :) Είναι απο de odexed rom ; Ευχαριστώ Κώστα.. :lol::lol: περιττό να πώ ότι γελάω ασταμάτητα! Ξέχασα να κάνω επικόλληση το link. Είμαι λίγο επικός... Fail Ορίστε και θα τροποποιήσω και το ποστ. http://d-h.st/users/Unknownforce/?fld_id=16196 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 :lol::lol: περιττό να πώ ότι γελάω ασταμάτητα! Ξέχασα να κάνω επικόλληση το link. Είμαι λίγο επικός... Fail Ορίστε και θα τροποποιήσω και το ποστ. http://d-h.st/users/Unknownforce/?fld_id=16196 Ευχαριστώ Κώστα το έφτιαξα. . Κάτι τελευταίο. .Γνωρίζει καποιος ποιο Apk χρειάζεται για να δουλεύει σωστά το wi-fi direct ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ευχαριστώ Κώστα το έφτιαξα. . Κάτι τελευταίο. .Γνωρίζει καποιος ποιο Apk χρειάζεται για να δουλεύει σωστά το wi-fi direct ;; https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0ApUQpspiZeBTdHotUXJ5bTQycHJLMHA1U0ROQ1NpZ1E&usp=sharing Είναι για ασφαλή διαγραφή αλλά σε μερικά λέει δίπλα τι κάνουν οπότε ίσως καταλάβεις! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καλησπερα. Το framaroot για απλο ρουταρισμα και μονο, εχει δοκιμαστει? Δουλευει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλησπερα. Το framaroot για απλο ρουταρισμα και μονο, εχει δοκιμαστει? Δουλευει? Από όσο γνωρίζω δεν δουλεύει ακόμα στο s4 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Wanam Xposed... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2383484 Το εβαλα σε stock MGA rooted και δουλευει τελεια...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπερα. Το framaroot για απλο ρουταρισμα και μονο, εχει δοκιμαστει? Δουλευει? τα ονόματα στα exploits μου αρέσουν...κάποιος έχει κόλλημα με το LOTR απ'ότι φαίνεται :p μήπως το δοκίμασες αν δουλεύει??είμαστε υπό την προστασία του Gadalf :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι καινουριος στο θεμα. Με bootloader και kernel κλπ επειδη εχω χιλιομπερδευτει μπορει καποιος να εξηγησει η να βρω καπου να διαβασω γιατι εχω χαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι καινουριος στο θεμα. Με bootloader και kernel κλπ επειδη εχω χιλιομπερδευτει μπορει καποιος να εξηγησει η να βρω καπου να διαβασω γιατι εχω χαθει? Κερνελ γιατι να κατεβασεις? Εχεις βαλει custom? Οταν λες να κατεβασεις bootloader τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 διαβαζα διαφορα για ενα xperia arc με bootloader και τετοια και λεω μηπως ενδιαφερει και εμας... το kernel παιζει μονο για custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά έχω το S4 πως γίνεται να κλείνω τις διεργασίες ευκολότερα όπως πχ στο iPhone όπου πατάς δυο φορές το homebutton και πως να μεταβαίνω από την μια εφαρμογή στην άλλη χωρίς να πρέπει να γυρίσω συνέχεια πίσω στην αρχική σελίδα Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δε χρειάζεται να κλείνεις κάτι στο κινητό, άστα μόνα τους και το λειτουργικό κανονίζει. Για το άλλο που θες, κρατάς πατημένο το Home. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 υπαρχει τροπος να γινουν disable τα quick toggles στο notification area ενω τα εξακολουθησουν να υπαρχουν τα quick settings που εμφανιζονται οταν τραβαμε με τα δυο δαχτυλα προς τα κατω απο το notification tray? να ειναι δηλαδη σαν AOSP Οπου τα toggles υπαρχουν μονο στην "δευτερη σελιδα"?? εχω φαει το internet. δεν εχω βρει πουθενα κανενα Mod που να το κανει αυτο. εχει κανεις τιποτα υποψην του?? ή ακομα καλυτερα μπορει καποιο τζιμανι απο εδω να το φτιαξει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts