snake04 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Το εχω ρουταρη. Το προβλημα σας λεω οτι ειναι οτι μετα απο μια αναβαθμιση πριν 2 μερες μου σβηνη το κινιτο κ ανοιγει χωρις να ζητηση πιν. Περισσοτερο οταν περνω τηλ αλλα κ μονο του χωρις να το πηραζω. Θα βοηθηση κανεις? Και αλλοι εχουν το προβλημα με την νεα μικρη αναβαθμιση. Το εκανα και factory reset και συνεχιζει τα ιδια. Θελω επισεις να μου προτεινετε ρομ να αλλαξω γιατι δε γινεται αυτη η δουλεια να συνεχιστη με τις επανακινησεις. Εχω μαθει για τις Omni και slimkat. Οποιος μπορει ας βοηθηση εδω η inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θα βοηθηση κανεις? Και αλλοι εχουν το προβλημα με την νεα μικρη αναβαθμιση. Το εκανα και factory reset και συνεχιζει τα ιδια. Θελω επισεις να μου προτεινετε ρομ να αλλαξω γιατι δε γινεται αυτη η δουλεια να συνεχιστη με τις επανακινησεις. Εχω μαθει για τις Omni και slimkat. Οποιος μπορει ας βοηθηση εδω η inbox τσέκαρε την μπαταρία μήπως ειναι απο τις ελλατωματικές παρτίδες και εχει φουσκωσει. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake04 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 τσέκαρε την μπαταρία μήπως ειναι απο τις ελλατωματικές παρτίδες και εχει φουσκωσει. Οχι δεν ειναι αυτο. Απο την αναβαθμιση ειναι. Το χουν παθει κ αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Οχι δεν ειναι αυτο. Απο την αναβαθμιση ειναι. Το χουν παθει κ αλλοι. Ίσως είναι σε κάποιες παρτίδες τι να πώ?Εμένα μιά χαρά έκατσε η αναβάθμιση και χωρίς reset δουλεύουν όλα πιό γρήγορα και πιό σβέλτα και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Και εμενα δουλευει αψογα...ειναι μαμα χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 οποιος εχει trip το knox μπορει να δοκιμασει μια custom rom βασισμενη στο android L !!!!! http://www.inspire-android.com/ Ακομα ειναι σε πολυ αρχικα σταδια . Επισης η phoenix rom ειναι πολυ καλη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349584 με πολλα στοιχεια απο το galaxy s5 οπως το ultra power saving mode και το download booster !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2. (Οταν το πηρα μου ζητουσε να κανω αναβαθμιση 500 MB περιπου αλλα δεν εκανα). Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνρι ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν. Τα στοιχεια του κινητου μου : [ATTACH]47214[/ATTACH] Πώς έκανε OTA update ενώ έχει γράψει το knox? Δε γίνεται, αναγνωρίζει ότι έχει πειραχτεί και δεν κάνει την αναβάθμιση OTA. Από εκεί και πέρα προτείνω να περάσεις με odin καμιά Γερμανική rom και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake04 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πώς έκανε OTA update ενώ έχει γράψει το knox? Δε γίνεται, αναγνωρίζει ότι έχει πειραχτεί και δεν κάνει την αναβάθμιση OTA. Από εκεί και πέρα προτείνω να περάσεις με odin καμιά Γερμανική rom και καθάρισες. Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται? phoenix μια ψηφος απο εμενα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται? Ρίξε μια ματιά και στην echoe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται? Δες και την cardrom είναι και όμορφα φτιαγμένη με πολύ ωραίο θέμα :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αν και φανατικός των aosp based και τελευταία της Slim (@katnjer's build), πέρασα τη Phoenix για δεύτερη και ομολογώ πως όντως φαίνεται πολύ καλή! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τις κλήσεις αλλά θα τη βρω την άκρη φαντάζομαι.. Άλλη μια ψήφος από μένα (χωρίς να έχω δοκιμάσει τις άλλες που αναφέρθηκαν). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupa Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παίδες συγγνωμη για το spamm λογικά σε άσχετο thread αλλα εχω ενα προβλημα..εχω ενα Us Cellular s4 sch-r970 και δεν δεχετε με τπτ ελληνικο sim..δεν μπορω ουτε καν να μπω στο servicemenu του κινητου ετσι ωστε να επιλεξω το gsm..h us cellular μ λεει οτι δεν γινετε να υποστιριξει ποτε gsm το συγκεκριμενο μοντελο αλλα μιλησα με την samsung us κ μου ειπε πως ολα τα μοντελα ειναι ιδια και οτι απλα η εταιρια εχει κλειδωσει το gsm..λεω να το rootarw(το εκανα ειδη βασικα)να το παω back to stock 4.3 και να του αλλαξω baseband σε ευρωπαικο τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake04 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Σου απαντάω εδώ αλλά για οποιαδήποτε απορία συνεχίζουμε στο νήμα με τις τροποποιήσεις. :-) Καταρχήν να σε ενημερώσω πως περνώντας μια custom Rom/Custom recovery/Custom kernel ανεβαίνει ο μετρητής Knox και αυτομάτως χάνεις την εγγύηση (εάν είσαι τυχερός παίζει αναλόγως το service..). Συγκεκριμένα γι'αυτό που ρωτάς χρειάζεσαι custom recovery, είτε cwm είτε twrp μέσα από το οποίο θα φλασάρεις την έκδοση 9.0 και έπειτα την 9.3. Εσύ έχεις πιθανολογώ το προεπιλεγμένο android recovery menu το οποίο σου δίνει την επιλογή "Update" και όχι "Install" και το οποίο απαιτεί συγκεκριμένη "υπογραφή" για να φλασάρει οποιοδήποτε .zip αρχείο γι'αυτό και το σφάλμα. Δοκιμάζοντας να περάσεις κάποιον Philz kernel ο οποίος θα σου περάσει και root και custom recovery θα σου επιτρέψει έπειτα να περάσεις Rom της αρεσκείας σου ειδάλλως μπορείς να περάσεις μόνος σου recovery κτλ βρίσκοντας τα κατάλληλα αρχεία μέσω Odin. ΠΡΟΣΟΧΉ : Όλα τα παραπάνω διακόπτουν την εγγύηση. συνεχιζω απο εδω λοιπον. εκανα αυτα που ειπες και ολα οκ. σευχαριστω. και κατι ακομα. πριν την εγκατασταση εκανα factory reset και wipe data μονο. αυτα μονο κανω η κανω και ολα τα format που εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 συνεχιζω απο εδω λοιπον. εκανα αυτα που ειπες και ολα οκ. σευχαριστω. και κατι ακομα. πριν την εγκατασταση εκανα factory reset και wipe data μονο. αυτα μονο κανω η κανω και ολα τα format που εχει?? Αρκούν αυτά, με το καλό να χαρείς την ρομ, είναι από τις καλύτερες custom. :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Το τηλέφωνο είναι Ρουμανίας και το είχα κάνει root με το towelroot. Του έκανα αναβάθμιση μέσω kies, χάθηκε το root, προσπάθησα ξανά με το towelroot, αλλά δεν. Μου λέει "this phone isn't currently supported! Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Mόλις έκανα root στο i9505 μου με το towelroot με KNOX 0X0 και STATUS OFFICIAL!:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι root με towelroot και μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση 44 mb να την κάνω η θα πάθω κάνα εγκεφαλικό επεισόδιο? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι root με towelroot και μου έχει βγάλει μια αναβάθμιση 44 mb να την κάνω η θα πάθω κάνα εγκεφαλικό επεισόδιο? Απο οτι θυμαμαι εχεις περασει τη γερμανικη ρομ? Αν ναι μη κανεις αναβαθμιση διοτι μπλοκαρανε το ροοτ με την τελευταια. Ετσι τη πατησα κ γω κ αναθαμισα αλλα ευτυχως του ξαναφλασαρα την προηγουμενη με odin χωρις να χασω κατι, ουτε factory reset του εκανα κ παρολα αυτα παιζει μια χαρα. Οσο προλαβα κ δουλεψα το τελευταιο update δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. Πιστευω οτι βγηκε αποκλειστικα για το ροοτ. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Απο οτι θυμαμαι εχεις περασει τη γερμανικη ρομ? Αν ναι μη κανεις αναβαθμιση διοτι μπλοκαρανε το ροοτ με την τελευταια. Ετσι τη πατησα κ γω κ αναθαμισα αλλα ευτυχως του ξαναφλασαρα την προηγουμενη με odin χωρις να χασω κατι, ουτε factory reset του εκανα κ παρολα αυτα παιζει μια χαρα. Οσο προλαβα κ δουλεψα το τελευταιο update δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. Πιστευω οτι βγηκε αποκλειστικα για το ροοτ. Ναι την γερμανική καλά θυμάσαι! Οκ οπότε δεν κάνω τίποτα! Άστο όπως είναι! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Στην τελευταία nightly της Cyanogen έχει προστεθεί η δυνατότητα απενεργοποίησης των capacitive κουμπιών για πίσω και για τις επιλογές και είναι δυνατή η αντικατάσταση τους με On-Screen Buttons.Επίσης αν απενεργοποιηθούν δεν φωτίζουν.Σαν να μην υπάρχουν δηλαδή. :D:) Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Στην τελευταία nightly της Cyanogen έχει προστεθεί η δυνατότητα απενεργοποίησης των capacitive κουμπιών για πίσω και για τις επιλογές και είναι δυνατή η αντικατάσταση τους με On-Screen Buttons.Επίσης αν απενεργοποιηθούν δεν φωτίζουν.Σαν να μην υπάρχουν δηλαδή. :D:)[/QUOT Παιδια ξερει κανεις ποιος ειναι ο καλυτερος kernel για echoe rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπέρα. Ενημερωτικά να πω, ότι μετά το πέρασμα της τελευταίας αναβάθμισης για ρουμάνικο, κάνοντας root με towel root ,έγραψε το Knox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια υπραρχει κανενα sound boost mod για την GNF1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badvariemai Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έκανα ένα γρήγορο ψάξιμο και ομολογώ ότι χάθηκα. Έχω την 4.4.2 I9505XXUFNC4 και αφού εδώ και 8 μήνες δεν έχω πρόβλημα είπα να δοκιμάσω να το κάνω root. Διαβάζω ότι μπορώ να το κάνω με το towelroot (ισχύει;) Στους οδηγούς δεν υπάρχει κάτι για την περίπτωση μου χωρίς το πρόβλημα του KNOX. Ρωτάω τώρα, πέρα από την εγγύηση αν γράψει το ΚΝΟΧ 0x1 τι άλλο πρόβλημα θα έχω; Και κάτι ακόμα αν κάνω κρυπτογράφηση της συσκευής, υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts