Jump to content

Tsoupa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tsoupa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Tsoupa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παίδες συγγνωμη για το spamm λογικά σε άσχετο thread αλλα εχω ενα προβλημα..εχω ενα Us Cellular s4 sch-r970 και δεν δεχετε με τπτ ελληνικο sim..δεν μπορω ουτε καν να μπω στο servicemenu του κινητου ετσι ωστε να επιλεξω το gsm..h us cellular μ λεει οτι δεν γινετε να υποστιριξει ποτε gsm το συγκεκριμενο μοντελο αλλα μιλησα με την samsung us κ μου ειπε πως ολα τα μοντελα ειναι ιδια και οτι απλα η εταιρια εχει κλειδωσει το gsm..λεω να το rootarw(το εκανα ειδη βασικα)να το παω back to stock 4.3 και να του αλλαξω baseband σε ευρωπαικο τι λετε??
  2. δεν το ειχα εχτες μου το εφτιαξε ενας φιλος το εχτ..απλα το ειχα ρουταρει και η ρομ απο μονη της ειχε 1γκιγκα ιντερναλ..δεν ξερω το πως..μηπως παιζει να μου δωσεις ενα λινκ να κατεβασω με το καλυτερο ρομ κατα την δικη σου αποψη??εχτ=1γκιγκα σε εμενα..κανα 4+ ανδροιντ που να κυλαει ομαλα εχουμε??
  3. Καλησπερα παιδια..σημερα βρηκα το site και θα ηθελα αν γινοταν μια βοηθηουλα..εχω το desire 3 χρονια αποφασισα να το rootarw αλλα δεν δουλευε με unrevoked ετσι το εκανα με revolutianary..εγκατεστησα ρομ Supernova latsest version sta 2.3.3 γιατι ειχε μονο του ενα προγραμμα που εκανε αυτοματα την sd σε εσωτερικο χωρο..δλδ αντι 150 mb exw 1gb..θελω ομως ενα καινουργιο rom προσφατο που να ειναι παλι ετσι στον αυτοματο με 1gb εσωτερικη μνημη καμια συμβουλη..??
×
×
  • Create New...