djkostas20 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, και ας βγαίνουμε τώρα εκτός θέματος. Η διαφορά του 4G είναι μεγάλη στην μπαταρία. Ίσως εσένα δε σου φαίνεται τόσο γιατί στις περιοχές που κινείσαι (Θεσσαλονίκη λες) το σήμα είναι καλό (και λογικό είναι, αν δεν έχει καλό 4G σε Θεσσαλονίκη/Αθήνα, πού θα έχει). Αλλά τη στιγμή που θα πέσεις σε 1-2 γραμμές στις 5 στο σήμα τότε η μπαταρία σου θα φεύγει πριν πεις "Αχ να χα πίσω το 3G". Σε "επαρχιακές" πόλεις που βρίσκομαι συνέχεια (Καρδίτσα, Βόλο, Σέρρες) και που καλό 4G έχει μόνο στο κέντρο γύρω από την κεραία, αναγκάζομαι να έχω πάντα το κινητό μόνο σε 3G. Και όσο για τα downloads που αναφέρεις, ναι τόσο πιάνει, αλλά στα κινητά πολύ σπάνια κανείς θα κατεβάσει αρχεία για να χαρεί που θα δει τέτοια ταχύτητα. Στο browsing και τις εφαρμογές το 3G/H/H+ είναι άνω του ικανοποιητικού. Ίσως αλλά είναι πολλές στιγμές που έχω 1-2 γραμμές μόνο με 4G και πάλι δεν την "καταπίνει" ! Ίσως επειδή δεν έχει κλείσει ούτε μήνα το κινητό, δεν έχει δουλέψει δλδ τόσο πολύ.. Καλά σίγουρα αλλά περί ορέξεως... Μπορεί κανείς να το κάνει και hotspot και να κατεβάζει στο pc αλλά... τα όρια από τις εταιρίες κινητής είναι μικρά οπότε δεν μπορούμε να χαρούμε για πολύ :P Ανέφερα απλά τη διαφορά που έχει που είναι όντως τεράστια απλά όχι τόσο στο browsing όπως λες κι εσύ. Ο λόγος είναι καθαρά τεχνικός και κατ' επέκταση λογικό να μην φαίνεται η διαφορά εκει :) Μπαταρία καταπίνει κατα κύριο λόγω λόγω συνχών αλλαγών αν δεν κάνω μεγάλο λάθος. Εκτός και κάνεις force την χρήση 4G έτσι ώστε να μην ψάχνει όλη την ώρα διαφορετικό δίκτυο 2G/E/3G/H/LTE τότε έχεις καλύτερη μπαταρία. Αυτά όμως δεν έουν σημασία. Στις περισσότερες πόλεις το LTE δεν είναι καλό ακόμα και άρα το κινητό μπαίνει σε mode συνεχούς αναζήτησης για καλύτερη ισχύ και αλλαγή σε άλλο mode δεδομένων. Το 4G στα κινητά αντικειμενικά είναι εντελώς άχρηστο! Browsing και λοιπά τα κάνεις απίστευτα γρήγορα και απροβλημάτιστα και με H+. Κατέβασμα αρχείων ΟΚ αλλά δεν είναι ρεαλιστικό μιας και αρχεία δεν κατεβάζεις από κινητό.(3-4-5 αρχεία και ειδικά των μερικων ΜΒ δεν χρήζουν αναφοράς) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 θα συμφωνησω!!! το 4 G ακομα δεν μας χρειαζεται.. απλα ....θελουμε να λεμε ολοι οτι εχουμε 4 G στο κινητο μας κ κατι εγινε!!!με το 3 G ειναι ικανοποιητικο θα ελεγα! στο i9305 μια φορα το ανοιξα να δω πως ειναι εκανα κ ενα speedtest 100 mb χρεωση κυριοι.κ τι καταλαβα......???απο τοτε δν το ξανα εβαλα ποτε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 τι σχεση εχει το 4G με τον ογκο των mb; Ταχυτητα μεγαλυτερη έχει απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πάντως με την τελευταία 4.3 γερμανική που έχω βάλει η κατανάλωση της μπαταρίας με 4g είναι αισθητά καλύτερη σε σχέση με πριν. Πάλι είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το 3g αλλά πλέον σε ανεκτά επίπεδα.Δηλαδή παλιότερα με την χρήση που του έκανα με 4g δεν μου έβγαζε καν την μέρα τώρα την βγάζει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 θα συμφωνησω!!! το 4 G ακομα δεν μας χρειαζεται.. απλα ....θελουμε να λεμε ολοι οτι εχουμε 4 G στο κινητο μας κ κατι εγινε!!!με το 3 G ειναι ικανοποιητικο θα ελεγα! στο i9305 μια φορα το ανοιξα να δω πως ειναι εκανα κ ενα speedtest 100 mb χρεωση κυριοι.κ τι καταλαβα......???απο τοτε δν το ξανα εβαλα ποτε!!! Με συγχωρείς αλλά αν γνώριζες τα specs των πρωτοκόλλων καθώς και το πως λειτουργούν τα speed test θα σου φαίνονταν ελάχιστα τα 100 mb :) Αν όμως δεν είχαμε ποτέ 4G, θα παραπονιόμασταν σαν καλοί Ελληνάρες επειδή σε άλλες χώρες έχουν ε? :) Hahaha... Μη γινόμαστε αχάριστοι κύριοι, plz :) Ούτε τα 3GB ram (βλέπε note 3) μας χρειάζονται με την ίδια λογική αλλά αφου είναι τζάμπα.... ε ? :lol: Anyway, ο καθένας με τις ανάγκες του.. εδώ η κουβέντα ξεκίνησε για το εάν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα πρωτόκολλα και κατά πόσο επηρρεάζουν τη διάρκεια της μπαταρίας όχι για να προκαλέσει εριστικό ύφος... Φιλικά :) Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγω που εχω cosmote - whats'up τους εχω παρει τηλ. και τους εχω ρωτησει αν το 4g εχει διαφορετικη χρεωση απο το 3g και μου ειπαν οχι. Δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εγω που εχω cosmote - whats'up τους εχω παρει τηλ. και τους εχω ρωτησει αν το 4g εχει διαφορετικη χρεωση απο το 3g και μου ειπαν οχι. Δεν ισχυει κατι τετοιο δηλαδη? Διαφορετική χρέωση δεν έχει. Μπορεί να διαφέρει στο ρυθμό "κατανάλωσης". Σκέψου δυο αμάξια. Βάζεις και στα δυο 30€ βενζίνη. Το ένα θα την τελειώσει πιο γρήγορα και το άλλο πιο αργά. Εσύ όμως 30€ βενζίνη έχεις βάλει όπως και να χει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Διαφορετική χρέωση δεν έχει. Μπορεί να διαφέρει στο ρυθμό "κατανάλωσης". Σκέψου δυο αμάξια. Βάζεις και στα δυο 30€ βενζίνη. Το ένα θα την τελειώσει πιο γρήγορα και το άλλο πιο αργά. Εσύ όμως 30€ βενζίνη έχεις βάλει όπως και να χει! Σε εμενα που εχω cosmote whats' up λενε οτι 1 ευρω τη μερα χρεωνετε το νετ οσο και να κατεβασεις οποτε ειτε 3g, ειτε 4g το ιδιο δεν θα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Σε εμενα που εχω cosmote whats' up λενε οτι 1 ευρω τη μερα χρεωνετε το νετ οσο και να κατεβασεις οποτε ειτε 3g, ειτε 4g το ιδιο δεν θα ειναι? Ναι απ' αυτή την άποψη το ίδιο είναι. Στα πακέτα με MB είναι που έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 τι σχεση εχει το 4G με τον ογκο των mb; Ταχυτητα μεγαλυτερη έχει απλα Μην το βλέπεις έτσι. Ετσι την πατανε οι περισσοτεροι. Άμεση σχέση δεν έχει αλλά εαν βάλεις και τον παράγοντα "χρόνο" τότε έρχεται και δενει και ο ογκος. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτο που λες ομως δεν μεταφραζεται οτι το 4G καταναλωνει περισσοτερα mb. Μην μπερδευουμε τον κοσμο. Αν μια σελιδα ενος site είναι 10mb, τότε 10mb θα καταναλωσεις αν χρησιμοποιησεις gprs ή edge ή Η ή 3G ή 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτο που λες ομως δεν μεταφραζεται οτι το 4G καταναλωνει περισσοτερα mb. Μην μπερδευουμε τον κοσμο. Αν μια σελιδα ενος site είναι 10mb, τότε 10mb θα καταναλωσεις αν χρησιμοποιησεις gprs ή edge ή Η ή 3G ή 4G οποτε το αποτελεσμα ειναι οτι αυτα τα 10 mb θα στα καταναλωσει ποιο γρηγορα κ θα συνεχιζει να γραφει το κοντερ!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 κ θα συνεχιζει να γραφει το κοντερ!! Τι εννοεις θα συνεχισει να γραφει... Παιδια ξαναεγινε θεμα στο forum ...το 4G ΔΕΝ καταναλωνει πιο πολλα data...μια μικρη εξαιρεση ειναι το cash..αλλοιως τα κατεβασμενα 100mb ειναι 100mb Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 οποτε το αποτελεσμα ειναι οτι αυτα τα 10 mb θα στα καταναλωσει ποιο γρηγορα κ θα συνεχιζει να γραφει το κοντερ!! Θα εχει φορτωσει την σελιδα και θα γράφει το κοντερ; Πως θα γράφει; Data από το πουθενα; Τιποτα δεν θα γραψει. Οπως τα λεει ο optostyle ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Σε εμενα που εχω cosmote whats' up λενε οτι 1 ευρω τη μερα χρεωνετε το νετ οσο και να κατεβασεις οποτε ειτε 3g, ειτε 4g το ιδιο δεν θα ειναι? Αν και πολύ off topic, δεν είναι τελείως σωστό αυτό που λες! 1 ευρώ/μέρα αλλά πολιτική ορθής χρήσης 20ΜΒ. Μετά 4G για να μην σου πω και 3G πάπαλα αφού δεν σε χρεώνει μεν αλλά σου κατεβάζει την ταχυτητα πλοήγησης! Από μπαταρία πολύ απλά καταναλώνει παραπάνω όπου δεν υπάρχει πολύ καλό δίκτυο! Απλά πράγματα! Το κινητό ψάχνει συνέχεια το καλύτερο σήμα αλλάζοντας από E σε H+ και σε LTE. 3 εναλλαγές! Τώρα αν είσαι σε μέρος με full σήμα τότε ναι δεν επηρρεάζει την μπαταρία πολύ! Έβαλα Echoe GE kitkat και το κινητό είναι τέλειο! Όλα λειτουργούν μια χαρά... Πραγματικά νιώθω ότι επιτέλους θα μείνω σε Google εμπειρία! Edited December 18, 2013 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Η κάμερα πως τα πάει σε σχέση με την stock? Επίσης η μπαταρία στα ίδια επίπεδα; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Η κάμερα πως τα πάει σε σχέση με την stock? Επίσης η μπαταρία στα ίδια επίπεδα; Προσωπικά στην κάμερα δεν βλέπω διαφορά! Αλλά δεν τις έβαλα δίπλα δίπλα και ούτε ας πούμε τράβηξα το ίδιο σκηνικό και να κάνω ανάλυση. Μπαταρία ως τώρα δείχνει στα ίδια επίπεδα με echoe TW που είχα πριν. Το θέμα είναι ότι πλέον δίνει την αίσθηση του lag free που είχα με το Nexus πριν. Καμία Samsung rom δεν μου το έδωσε αυτό. Απλώς το κακό ακόμα είναι ότι όπως φαίνεται για να μην έχεις RRs πρέπει να έχεις interactive/row και δεν χρησιμοποιώ σε daily χρήση αυτό το setup Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι όντως διάβασα τα 4.4.2 GE θέματα και όλοι έχουν σχεδόν το ίδιο ζήτημα. Και σε αρκετούς δεν λύνεται ούτε με τον συνδυασμό που λες. Οπότε αναμονή ακόμα... Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Ναι όντως διάβασα τα 4.4.2 GE θέματα και όλοι έχουν σχεδόν το ίδιο ζήτημα. Και σε αρκετούς δεν λύνεται ούτε με τον συνδυασμό που λες. Οπότε αναμονή ακόμα... Αλλά έχει λυθεί επίσης σε αρκετούς με αυτό το συνδυασμό. Εμένα ως τώρα είναι εντελώς σταθερή! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Προσωπικά στην κάμερα δεν βλέπω διαφορά! Αλλά δεν τις έβαλα δίπλα δίπλα και ούτε ας πούμε τράβηξα το ίδιο σκηνικό και να κάνω ανάλυση. Μπαταρία ως τώρα δείχνει στα ίδια επίπεδα με echoe TW που είχα πριν. Το θέμα είναι ότι πλέον δίνει την αίσθηση του lag free που είχα με το Nexus πριν. Καμία Samsung rom δεν μου το έδωσε αυτό. Απλώς το κακό ακόμα είναι ότι όπως φαίνεται για να μην έχεις RRs πρέπει να έχεις interactive/row και δεν χρησιμοποιώ σε daily χρήση αυτό το setup Αν μπορείς να ανέβεις ένα sample της κάμερας θα σου ήμουν υπόχρεος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Κατάφερες να την περάσεις τελικά; πως σου φαίνεται; Αν έχεις voda, θα περιμένεις ακόμα για να δεις 4g δεν έχει βάλει ακόμα. Δεν θα δεις και καμιά τρελή διαφορά εκτός του ότι θα σου καταπίνει την μπαταρία. :) Καλησπέρα μόλις τώρα το είδα ναι το πέρασα κανονικά το 4G vodafone έχω μεγάλη διαφορα σε σχέσει με το 3G αλλα τελικά θα το αφήσω στο 3G γιατί τρώει τα Mb στον αέρα!!!! Edited December 19, 2013 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τελικά τρώει ή δεν τρώει παραπάνω ΜΒ το 4G ;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τελικά τρώει ή δεν τρώει παραπάνω ΜΒ το 4G ;;; Δεν τρώει παραπάνω mb... Τα τρώει ποιο γρήγορα εξαιτίας της ταχύτητας. Ότι mb χρειαστείς για ένα 5λεπτο βίντεο στο YouTube πχ θα είναι το ίδιο είτε με 4G είτε με 3G.Απλα θα το δεις ποιο άμεσα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αυτο που λες ομως δεν μεταφραζεται οτι το 4G καταναλωνει περισσοτερα mb. Μην μπερδευουμε τον κοσμο. Αν μια σελιδα ενος site είναι 10mb, τότε 10mb θα καταναλωσεις αν χρησιμοποιησεις gprs ή edge ή Η ή 3G ή 4G Ειμαστε offtopic και να μην το συνεχισουμε. Εχουμε δικιο και οι δυο. Απο αλλη πλευρα το βλεπεις εσυ απο αλλη εγω. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι στον ιδιο χρονο τα data με το 4g ειναι πολλαπλασια. Εκει την πατανε οι περισσοτεροι. Οταν λενε σερφαρισμα με 3g 1ωρα τοτε ο ογκος των data ειναι πολυ λιγοτερος απ' οτι σερφαρισμα με 4g 1 ωρα. Προσοχη δεν λεω να βλεπεις τα ιδια πραγματα και στις δυο περιπτωσεις. Τοτε προφανως και ειναι τα ιδια. Με 4g ομως στην 1ωρα εχεις δει πολλα περισσοτερα πραγματα που με 3g δεν εχεις προλαβει. Εν ολιγις, το βλεπεις απο την πλευρα του ογκου δεδομενων, το βλεπω απο την πλευρα του χρονου που σερφαρεις. Offtopic mode off. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Συγκρινεις μηλα με αχλαδια. Σωστα αυτα που λες, αλλα ετσι μπερδευεται ο κοσμος. Λες οτι μεσα σε μια ωρα με το 3G πχ βλεπεις 50 video απο το youtube ενω με το 4G σε μια ωρα βλεπεις 80 video, αρα καταναλωνεις περισσοτερα mb. Αυτο δεν ειναι λογικη ομως. Η ουσια ειναι οτι αν θελω να δω 1 Video, ιδια Mb θα καταναλώσω ειτε με gprs ειτε με 4G. Μην ξαναλεμε τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts