mazanostra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δοκίμασε αυτο ,σε roms δεν δουλεύει σίγουρα ,δεν ξέρω με themes . Αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θέλω να περάσω theme πάνω στη στοκ 4.2.2, αλλά προς το παρόν δεν ήθελα να περάσω recovery. Το έχεις δοκιμάσει αυτό κ όντως κάνει όσα λεεί ο dev; Κάτι μου έιχε πει κάποτε κάποιος για deodex/odex :confused::wacko::blink: , αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέ αιγα όλα αυτα ούτε τι από αυτά είναι η στοκ ρομ. Χώρια που επίσης δε ξέρω πώς το βγάζουν μετά το theme αν δε λειτουργεί κ προκαλέι προβλήματα... Αν το έχεις δοκιμάσει ή κάποιος άλλος εδώ (γιατι όσα λένε στο xda μου φαίνονται κινέζικα από ένα σημείο κ μετά, ας μας πει Please αν δουλέυει κ πώς!!!! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Θέλω να περάσω theme πάνω στη στοκ 4.2.2, αλλά προς το παρόν δεν ήθελα να περάσω recovery. Το έχεις δοκιμάσει αυτό κ όντως κάνει όσα λεεί ο dev; Κάτι μου έιχε πει κάποτε κάποιος για deodex/odex :confused::wacko::blink: , αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέ αιγα όλα αυτα ούτε τι από αυτά είναι η στοκ ρομ. Χώρια που επίσης δε ξέρω πώς το βγάζουν μετά το theme αν δε λειτουργεί κ προκαλέι προβλήματα... Αν το έχεις δοκιμάσει ή κάποιος άλλος εδώ (γιατι όσα λένε στο xda μου φαίνονται κινέζικα από ένα σημείο κ μετά, ας μας πει Please αν δουλέυει κ πώς!!!! εγω το δοκιμασα και κολαει στο unziping theme, δεν προχωρησε παρακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 εγω το δοκιμασα και κολαει στο unziping theme, δεν προχωρησε παρακατω Στο έκανε όσες φορές το δοκίμασες ή μόνο 1 φορά το ρίσκαρες; Επίσης, ψάχνω μέσα στο OP του κ δε βρίσκω πώς επανέρχεσαι στην προηγούμενη κατάσταση, χωρίς να γίνει πάλι φλασάρισμα στοκ ρομ. Μη διαλυθεί κ το κινητό... ;) Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός εύκολος και ελληνικός για να βάλω εργοστασιακή ρομ; Θέλω δηλαδή να το κάνω όπως το αγόρασα; γίνεται; βρήκα κάτι αλλά δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς κάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Υπάρχει κάποιος οδηγός εύκολος και ελληνικός για να βάλω εργοστασιακή ρομ; Θέλω δηλαδή να το κάνω όπως το αγόρασα; γίνεται; βρήκα κάτι αλλά δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς κάνω..... Έχεις κάνει root ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Έχεις κάνει root ?? Ναι........ Επίσης πως βλέπουμε από ποια χώρα είναι το κινητό; :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 8, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Σταυρο καλά τα λες. αλλα δινει αλλο modem για τοnπαλιο bootloader. Please read the following before flashing v13.2: Bootloader - Knox: Omega v13.2 does not include bootloader and v13.2 will not change your knox warranty status. Wipe: Omega v13.2 is a No Full wipe rom, but Full wipe is strongly recommended if you have issues! Backup: Make sure to make and keep in a safe place an efs backup - nadroid backup - titanium backup - etc, in case you ever need to restore! Installation Instructions: 1. Backup your device (nadroid backup, titanium backup, efs backup ... etc) 2. Copy rom to your device 3. Flash modems (If you already have the correct modems, ignore this step): Power Off your device completely Wait a little and then power on device to download mode (Power button + Home button + Volume down button) **If you are having the old bootloader XXUB flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUBMH1.tar file with odin by selecting phone. **If you are having the new bootloader XXUD flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUEMJ5.tar file with odin by selecting phone. Go to Settings and make sure that modems flashed ok This step is necessary to be done correct because XXUEMJ5 LTE modem will break your sound on old Bootloader 4. Boot to recovery and flash Omega v13.2 PLEASE FOLLOW THE EASY INSTALLATION INSTRUCTIONS ELSE YOU WILL HAVE VARIOUS ISSUES! csc: Multi csc included in Omega Remove bloatware: You can remove all bloatware during Omegas installation Στην echoe πάντως ένα modem δίνει. Από ότι βλέπω η διαφορά είναι στο modem για LTE αλλά πουθενά στο xda πλην omega δεν έχω δει να λένε για 2 διαφορετικά modem! Πουθενά όμως. Ακόμα και στο θέμα με τα modem. Ένα έχει για κάθε έκδοση! Δεν έχει ένα GSM και ένα για LTE. Τώρα δεν είμαι και ειδικός. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Ναι........ Διάβασε τον οδηγό για unroot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Για την χώρα προέλευσης διάβασε το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Edited November 8, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά μια βοήθεια,με το triangle away δεν μου μηδενίζει ο counter,ξερει κανείς για ποιό λόγο και τι δεν κάνω σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Στο έκανε όσες φορές το δοκίμασες ή μόνο 1 φορά το ρίσκαρες; Επίσης, ψάχνω μέσα στο OP του κ δε βρίσκω πώς επανέρχεσαι στην προηγούμενη κατάσταση, χωρίς να γίνει πάλι φλασάρισμα στοκ ρομ. Μη διαλυθεί κ το κινητό... ;) κανα 5αρη φορες δοκιμασα ολες το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά SOS. Πέρασα την επίσημη MJ5 Odin και το κινητό έχει πάθει σοκ. Όλες οι εφαρμογές κολλάνε και δεν ανοίγει καμιά. Το είχε τελείως επίσημο και πριν..... Ούτε ο Nova de paizei... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά SOS. Πέρασα την επίσημη MJ5 Odin και το κινητό έχει πάθει σοκ. Όλες οι εφαρμογές κολλάνε και δεν ανοίγει καμιά. Το είχε τελείως επίσημο και πριν..... Ούτε ο Nova de paizei... :( Factory reset μέσα από recovery mode. Ελπίζω να είχες πάρει backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Factory reset μέσα από recovery mode. Ελπίζω να είχες πάρει backup. Πώς recovery???? Αφού δεν είμαι Root. Και εννοείται πως δεν έχω backup. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παιδιά SOS. Πέρασα την επίσημη MJ5 Odin και το κινητό έχει πάθει σοκ. Όλες οι εφαρμογές κολλάνε και δεν ανοίγει καμιά. Το είχε τελείως επίσημο και πριν..... Ούτε ο Nova de paizei... :( Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών με το titanium ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πώς recovery???? Αφού δεν είμαι Root. Και εννοείται πως δεν έχω backup. :( Για σένα εννοείται όχι.Για μένα εννοείται ναι :cool: Δεν έχει σχέση το recovery με το root. Μπες και κάνε factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πόσες φορές να το γράψει κανείς; Διαβάζουμε καλά και ξανά και ξανά πριν αρχίσουμε να πειράζουμε πράγματα. Υπάρχουν οδηγίες και πληροφορίες για όλα. Έτσι γλιτώνουμε κόπο, χρόνο κυρίως τα δεδομένα μας και την ηρεμία μας! Αλλιώς ο καθένας μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο του "παθαίνω και μαθαίνω"... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 χαιρετω. εχει κανεις βαλει AOSP,CM? πως ειναι η μπαταρια και με ποιον κερνελ; Γενικα με τον καλυτερο συνδυασμο για μπαταρια και σταθεροτητα ,οχι επιδοσεις, ποιο ειναι το μεγιστο που πιανει το κινητο σε αυτονομια ,χρηση οθονη; παντα μιλαω με custom rom/kernel. ευχαριστω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μόλις φλάσαρα CM10.2 nightly και σκέφτομαι να δοκιμάσω faux ή KT Έχει βγει stable cm10.2 για το i9505. Δοκίμασε αυτή. Είναι άψογη. Για το θέμα της μπαταρίας εγώ παρήγγειλα καινούργια. Δεν νομίζω να με σώσει κανένας kernel με 2 περίπου ώρες screen time. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulisss Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδιά μια ερώτηση που μπορεί να ακουστέι κλασσική αλλά δεν μπόρεσα να βρω απάντηση. Έχω γαλλικό S4 με τα εξής στοιχεία. https://www.dropbox.com/s/cxhd7uic9gl55xc/2013-11-10%2010.58.12.png Η ρομ που φοράω τώρα είναι στοκ απλά έχω κάνει ρουτ. Θέλω να περάσω την Omega v13.2 και δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα modem. προφανώς θα πρέπει να περάσω αυτό που είναι για τον παλιό bootloader. το αρχείο γράφει GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUBMH1.tar Μου κάνει αυτό? Επίσης λέει για efs backup. Τι εννοεί με αυτό? Τις εφαρμογές μου δεν σκοπεύω να τις κάνω backup με titanium μιας και πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο καλό να περάσω στο φρέσκο rom τις εφαρμογές από το παλιό με backup. Τέλος θα πρέπει να περάσω την τα μοντεμ αλλά και την ρομ στην sd και από εκεί μέσω του recovery boot την κάνω εγκατάσταση? Ο υπολογιστής δεν μεσολαβεί για την εγκατάσταση της νέας ρομ? Οι οδηγίες από το γειτονικό φόρουμ λενε αυτά: Installation Instructions for Omega v13.2: 1. Backup your device (nadroid backup, titanium backup, efs backup ... etc) 2. Copy rom to your device 3. Flash modems (If you already have the correct modems, ignore this step): Power Off your device completely Wait a little and then power on device to download mode (Power button + Home button + Volume down button) **If you are having the old bootloader XXUB flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUBMH1.tar file with odin by selecting phone. **If you are having the new bootloader XXUD flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUEMJ5.tar file with odin by selecting phone. Go to Settings and make sure that modems flashed ok This step is necessary to be done correct because XXUEMJ5 LTE modem will break your sound on old Bootloader 4. Boot to recovery and flash Omega v13.2 Παίδες σόρρυ για το σεντόνι ποστ αλλά η εμπειρία μου από custom rom περιορίζεται στο N8 που είχα.. Παράθεση Ελληνικά Video Tutorials για το ποδήλατο!:dance: Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UC9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Facebook Page: https://www.facebook.com/thebikeguruchannel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδια υπαρχει καμια pre roooted 4.3 rom ,themed, που να μην κανει το knox 0x1? τωρα ειμαι 4.2.2 root dela vega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μήπως έκανες επαναφορά εφαρμογών με το titanium ? Όχι, δεν ήμουν root. Για σένα εννοείται όχι.Για μένα εννοείται ναι :cool: Δεν έχει σχέση το recovery με το root. Μπες και κάνε factory reset. Σκέφτηκα ότι μάλλον εννοούσες το Recovery με το CWM. Τελικά το έκανα από το δικό του Recovery. (vol up+κεντικό+power) Πόσες φορές να το γράψει κανείς; Διαβάζουμε καλά και ξανά και ξανά πριν αρχίσουμε να πειράζουμε πράγματα. Υπάρχουν οδηγίες και πληροφορίες για όλα. Έτσι γλιτώνουμε κόπο, χρόνο κυρίως τα δεδομένα μας και την ηρεμία μας! Αλλιώς ο καθένας μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο του "παθαίνω και μαθαίνω"... Μέχρι τώρα, εδώ και 2,5 χρόνια, από την εποχή του S2 έχω κάνει γύρω στα 800 φλασαρίσματα, φορμαρίσματα και root-αρίσματα. Το πρόβλημα μου σε αυτή τη περίπτωση ήταν ότι ενώ ήμουν oficial, πέρασα με Odin πάλι official (4.3) και κόλλησαν όλες οι εφαρμογές. Δεν έκανα format γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάνει. Τελικά με το format όλα ΟΚ, απλά με προβλημάτισε που έφαγε τέτοιο κόλλημα από official σε official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά Νομίζω υπάρχει πρόβλημα. .Όταν μπαίνω στο recovery μου λέει recovery is not seandroid enforcing..να ανησυχώ? Θα εκραγεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μέχρι τώρα, εδώ και 2,5 χρόνια, από την εποχή του S2 έχω κάνει γύρω στα 800 φλασαρίσματα, φορμαρίσματα και root-αρίσματα. Το πρόβλημα μου σε αυτή τη περίπτωση ήταν ότι ενώ ήμουν oficial, πέρασα με Odin πάλι official (4.3) και κόλλησαν όλες οι εφαρμογές. Δεν έκανα format γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάνει. Τελικά με το format όλα ΟΚ, απλά με προβλημάτισε που έφαγε τέτοιο κόλλημα από official σε official. Δεν θα επτεπε να σε προβληματισει. Ειναι λογικο και πολυ πιθανο αν δεν κανεις φορματ σε αλλαγη εκδοσης να εχει προβληματα. Εσυ πηγες απο 4.2.2 σε 4.3 και για αυτο συνεβη αυτο κατα πασα πιθανοτητα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmania Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπερα πριν απο 2 μερες ειπα να προβω και γω στην αναβαθμιση του s4 στην 4.3 παρατηρησα λοιπον οτι μ βγαζει το παρακατω μηνυμα Πληροφορίες ασφαλείας. Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο “σύστημα” χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή των εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια. 《Ακύρωση》 《Πρβ εφαρ.》 μηπως καποιος μπορει να μ εξηγησει τι σημαινει ?? ( το βρισκω λιγο εκνευριστικο να τ βλεπω συνεχεια ) ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ΤΟ knox της Samsung είναι πρέπει να αφαιρέσεις την εφαρμογή. .έχεις κάνει ρουτ? Αν ναι πάγωσε ότι λέει knox με το titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts