johnvolno1 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ενω έχω την foxhound 1.8 που είναι με MGG , στις ρυθμίσεις στο φάσμα γράφει MF8. Το μόντεμ είναι; πειράζει που είναι mf8; αλλάζει αυτό; Ξέρει κάποιος να μου φίλοι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ξέρει κάποιος να μου φίλοι μου; To φάσμα είναι το μόντεμ και δε σε πειράζει καθόλου (εκτός αν βέβαια έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Για να περάσεις custom rom θα πρέπει να έχεις φλασάρει ένα από custom recovery μέσω του Odin που ανέφερες...κάποια είναι philz touch,TWRP και φυσικά CWM.. ναι,το backup που παίρνεις μέσω recovery λέγεται nandroid και κάνεις πάντα κάτι τέτοιο,ώστε αν πάει κάτι στραβά να γυρίσεις στη προηγούμενη rom σου που δούλευε :) το Kies (τουλάχιστον για εμένα) το χρησιμοποιήσα για να περάσω τους drivers για το κινητό...απὀ΄κει και πέρα για φλασάρισμα official χρησιμοποιώ το odin.. όλα αυτά όμως εξαρτώνται αν θες να είσαι σε official state και να παίρνεις τις αναβαθμίσεις όποτε βγαίνουν ή γίνεσαι root και αναβαθμίζεσαι όποτε θές εσύ και περνάς και custom rom φυσικά... Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν περιμένω το κινητό να μου έρθει, λογικά μέχρι την Παρασκευή (να έχω με κάτι να παίξω το Σ/Κ :p ). Για λίγο καιρό σκοπεύω να μείνω με τη μαμίσια ρομ κ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές μου, με ό,τι έχω σώσει σ' αυτές, από το παλιό κινητό στο καινούριο. Θέλω να δοκιμάσω να δω πόσο πολύ τα bloatwares θα μου τρώνε ραμ, μπαταρία κ bandwidth. Από εκεί κ μετά θα κάνω κινήσεις για customιές. Λογικά με 2gb ραμ κ τόσο τέρας μπαταρία δε θα πρέπει να δω πολλά προβλήματα. :X Μια τελευταία ερώτηση (σόρρυ που σας πρήζω): Γίνεται να περάσω theme πάνω στη μαμίσια ρομ; Σκέφτομαι να περάσω το mad theme (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183099) Υποθέτω ότι πρώτα θέλει ρουτ κ μετά, αλλά γενικότερα το φλασάρισμα των themes είναι ευκολότερο από μιας ρομ τόσο σε μαμίσια ρομ όσο κ σε custom; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν περιμένω το κινητό να μου έρθει, λογικά μέχρι την Παρασκευή (να έχω με κάτι να παίξω το Σ/Κ :p ). Για λίγο καιρό σκοπεύω να μείνω με τη μαμίσια ρομ κ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές μου, με ό,τι έχω σώσει σ' αυτές, από το παλιό κινητό στο καινούριο. Θέλω να δοκιμάσω να δω πόσο πολύ τα bloatwares θα μου τρώνε ραμ, μπαταρία κ bandwidth. Από εκεί κ μετά θα κάνω κινήσεις για customιές. Λογικά με 2gb ραμ κ τόσο τέρας μπαταρία δε θα πρέπει να δω πολλά προβλήματα. :X Μια τελευταία ερώτηση (σόρρυ που σας πρήζω): Γίνεται να περάσω theme πάνω στη μαμίσια ρομ; Σκέφτομαι να περάσω το mad theme (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183099) Υποθέτω ότι πρώτα θέλει ρουτ κ μετά, αλλά γενικότερα το φλασάρισμα των themes είναι ευκολότερο από μιας ρομ τόσο σε μαμίσια ρομ όσο κ σε custom; για να περάσεις theme χρειάζεται να είσαι root αλλά και η rom να είναι deodexed... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 για να περάσεις theme χρειάζεται να είσαι root αλλά και η rom να είναι deodexed... Χμ, οπότε η μαμίσια δεν πάιζει να είναι. Νομίζω ότι αυτή εδώ είναι όμως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429072 οπότε αν είναι τελικά κ περάσω custom μάλλον για εδώ θα πάω. Τι λέτε; Αξίζει η εν λόγω να την έχω στα υπόψιν μου; Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Χμ, οπότε η μαμίσια δεν πάιζει να είναι. Νομίζω ότι αυτή εδώ είναι όμως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429072 οπότε αν είναι τελικά κ περάσω custom μάλλον για εδώ θα πάω. Τι λέτε; Αξίζει η εν λόγω να την έχω στα υπόψιν μου; Και πάλι ευχαριστώ! Αυτή η ρομ είναι ένα ανακάτεμα aosp και samsung based, δεν θα σου την σύστηνα καθότι από ότι κατάλαβα είσαι αρχάριος στο "άθλημά" μας, προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν η αυτήν οι οποίες είναι όσο κοντά γίνεται σε stock αλλά είναι root & deodexed και μπορείς να περάσεις όποιο θέμα θέλεις. και μαθαίνοντας αρκετά στην πορεία, δοκιμάζεις και πιο "δύσκολες" όπως αυτήν που ανέφερες και αυτήν την οποία έχω κι εγώ με το θέμα που αναφέρεις (είμαι στην έκδοση 1.6 βαριέμαι :lol::p να περάσω την 1.8 που τρέχει τώρα μιας και το κινητό μου σε συνδυασμό με τον adam kernel δουλεύει άψογα) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν περιμένω το κινητό να μου έρθει, λογικά μέχρι την Παρασκευή (να έχω με κάτι να παίξω το Σ/Κ :p ). Για λίγο καιρό σκοπεύω να μείνω με τη μαμίσια ρομ κ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές μου, με ό,τι έχω σώσει σ' αυτές, από το παλιό κινητό στο καινούριο. Θέλω να δοκιμάσω να δω πόσο πολύ τα bloatwares θα μου τρώνε ραμ, μπαταρία κ bandwidth. Από εκεί κ μετά θα κάνω κινήσεις για customιές. Λογικά με 2gb ραμ κ τόσο τέρας μπαταρία δε θα πρέπει να δω πολλά προβλήματα. :X Μια τελευταία ερώτηση (σόρρυ που σας πρήζω): Γίνεται να περάσω theme πάνω στη μαμίσια ρομ; Σκέφτομαι να περάσω το mad theme (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183099) Υποθέτω ότι πρώτα θέλει ρουτ κ μετά, αλλά γενικότερα το φλασάρισμα των themes είναι ευκολότερο από μιας ρομ τόσο σε μαμίσια ρομ όσο κ σε custom; Το συγκεκριμένο θέμα τρέχει κανονικά σε stock rooted rom. Αυτό έχω και είμαι με stock rom :D Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που παίζουν σε στοκ ρομ. Edited September 18, 2013 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Μετα απο 1-2 μερες με την ωμεγα 11 νομιζω οτι ειμαι σε καλη κατασταση. Ειμαι σχεδον στα ιδια σε ταχυτητα με την echoe 2.1 που ειχα πριν απλα στην ωμεγα παιζουν καποια mods που μου κολλαγαν το κινητο στην echoe... Εξισου καλες ειναι και οι 2. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 περασα fox 1.8 πριν λιγο και το κινητο πραγματικα εχει παρει φωτια. κοιταξα θερμοκρασιες και δουλευει φουλ απο 50+. τι δι@ολο? παιζει να μην εχει κατσει κατι καλα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 περασα fox 1.8 πριν λιγο και το κινητο πραγματικα εχει παρει φωτια. κοιταξα θερμοκρασιες και δουλευει φουλ απο 50+. τι δι@ολο? παιζει να μην εχει κατσει κατι καλα? Παιζει ναι...με ποιον κερνελ εκανες εγκατασταση? Αν ειναι μηπως κανεις αλλαγη στην επανεγκατασταση... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παιζει ναι...με ποιον κερνελ εκανες εγκατασταση? Αν ειναι μηπως κανεις αλλαγη στην επανεγκατασταση... adam επελεξα. φλασαρω echoe τωρα να δουμε. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλα εμενα σχεδον παντα ηταν φωτια. Ειδικα οταν περναγα νεες rom μεχρι να στησω το κινητο φλεγοταν το συμπαν... Πρεπει να πλησιαζε 60αρια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδες βοηθεια κοντευω να τρελαθω... περασα και echoe με τα ιδια αποτελεσματα. Το κινητο χτυπαει 60+ σε idle κατασταση. περασα και στοκ mga και συνεχιζει τα ιδια... τι να κανω?:cry::cry::cry: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδες βοηθεια κοντευω να τρελαθω... περασα και echoe με τα ιδια αποτελεσματα. Το κινητο χτυπαει 60+ σε idle κατασταση. περασα και στοκ mga και συνεχιζει τα ιδια... τι να κανω?:cry::cry::cry: Ολα αυτα στα καπακια τα εκανες??αστο λιγο να ηρεμησει καταρχην και μετα βαλε οτι ειναι να βαλεις... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Αυτή η ρομ είναι ένα ανακάτεμα aosp και samsung based, δεν θα σου την σύστηνα καθότι από ότι κατάλαβα είσαι αρχάριος στο "άθλημά" μας, προτείνω να δοκιμάσεις αυτήν η αυτήν οι οποίες είναι όσο κοντά γίνεται σε stock αλλά είναι root & deodexed και μπορείς να περάσεις όποιο θέμα θέλεις. και μαθαίνοντας αρκετά στην πορεία, δοκιμάζεις και πιο "δύσκολες" όπως αυτήν που ανέφερες και αυτήν την οποία έχω κι εγώ με το θέμα που αναφέρεις (είμαι στην έκδοση 1.6 βαριέμαι :lol::p να περάσω την 1.8 που τρέχει τώρα μιας και το κινητό μου σε συνδυασμό με τον adam kernel δουλεύει άψογα) Ο λόγος που έπεσε το μάτι μου σ' αυτήν που ανέφερα (blackbox Νομίζω) είναι ότι από όσες έχω κοιτάξει τις τελευταίες μέρες, μόνο αυτή ανέφερε βασικά πράγματα που με ενδιαφέρουν. Παράδειγμα, για μένα είναι απαραίτητο το gps κ χρόνοι κλειδώματος σχεδόν σε χρόνο dt (με το υπάρχον κινητό κλειδώνω σε 3 δευτερόλεπτα έξω κ 5-7 μέσα σε σπιτι). ΚΑνείς άλλος δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Επίσης, πολύ βασικό είναι η ραμ εξαιτίας του ότι πολλά προγράμματα είναι κακογραμμένα κ έχουν αρκετό memory leak. Δε θυμάμαι να έιδα κάποια (από όσες κοίταξα βέβαια) που να λέει ότι έχει βελτιώσει τη ραμ. Η πρώτη βέβαια που μου έστειλες, λέει ότι ένα πρόγραμμα που έχει μέσα έχει κόψει όλο το bloatware, αλλά δε ξέρω αν είναι το ίδιο με το να κάνει η ρομ καλύτερη διαχείρηση της υπάρχουσας ραμ. Πρωτάρης, είμαι δε τα πολυπιάνω ακόμα αυτά. :O Επίσης, καλό είναι να αντέχει η μπαταρία, μιας κ θα περάσω τον ήδη υπάρχον launcher spb shell 3d που τρέχω ήδη στο froyo. Λίγο ως πολύ βέβαια, όλοι οι devs κάνουν κάτι σχετικό με την μπαταρία, αλλά για άλλα δεν αναφέρουν αν έχουν βελτιώσει κάτι. Για αυτό κ σκεφτόμουν την blackbox, αλλά άμα μου λες ότι δεν είναι καλή, τότε... Α, επίσης, η 2η ρομ που αναφερεις, λέει ότι δεν είναι πλέον deodex... :( Το συγκεκριμένο θέμα τρέχει κανονικά σε stock rooted rom. Αυτό έχω και είμαι με stock rom :D Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα που παίζουν σε στοκ ρομ. Υποθέτω πως ναι. Κοιτάζω επίσης αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2345014 σα 2η επιλογή κ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286137 σα 3η επίλογή. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ο λόγος που έπεσε το μάτι μου σ' αυτήν που ανέφερα (blackbox Νομίζω) είναι ότι από όσες έχω κοιτάξει τις τελευταίες μέρες, μόνο αυτή ανέφερε βασικά πράγματα που με ενδιαφέρουν. Παράδειγμα, για μένα είναι απαραίτητο το gps κ χρόνοι κλειδώματος σχεδόν σε χρόνο dt (με το υπάρχον κινητό κλειδώνω σε 3 δευτερόλεπτα έξω κ 5-7 μέσα σε σπιτι). ΚΑνείς άλλος δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Επίσης, πολύ βασικό είναι η ραμ εξαιτίας του ότι πολλά προγράμματα είναι κακογραμμένα κ έχουν αρκετό memory leak. Δε θυμάμαι να έιδα κάποια (από όσες κοίταξα βέβαια) που να λέει ότι έχει βελτιώσει τη ραμ. Η πρώτη βέβαια που μου έστειλες, λέει ότι ένα πρόγραμμα που έχει μέσα έχει κόψει όλο το bloatware, αλλά δε ξέρω αν είναι το ίδιο με το να κάνει η ρομ καλύτερη διαχείρηση της υπάρχουσας ραμ. Πρωτάρης, είμαι δε τα πολυπιάνω ακόμα αυτά. :O Επίσης, καλό είναι να αντέχει η μπαταρία, μιας κ θα περάσω τον ήδη υπάρχον launcher spb shell 3d που τρέχω ήδη στο froyo. Λίγο ως πολύ βέβαια, όλοι οι devs κάνουν κάτι σχετικό με την μπαταρία, αλλά για άλλα δεν αναφέρουν αν έχουν βελτιώσει κάτι. Για αυτό κ σκεφτόμουν την blackbox, αλλά άμα μου λες ότι δεν είναι καλή, τότε... Α, επίσης, η 2η ρομ που αναφερεις, λέει ότι δεν είναι πλέον deodex... :( Υποθέτω πως ναι. Κοιτάζω επίσης αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2345014 σα 2η επιλογή κ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286137 σα 3η επίλογή. FasterGPS από market και με όποια ρομ και να είσαι δεν έχεις θέμα. Βάζεις τον ελληνικό server και κλειδώνεις ταχύτατα! Memory leak με 2GB??? Το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθείς καν με κάτι τέτοιο... Ειδικά αν αφαιρέσεις bloat από μέσα που γίνεται πολύ απλά αν είσαι root. Έχω φλασάρει σε 2 μήνες τώρα 6-7 rom, οι δύο από αυτές ήταν μία GE και μία AOSP(carbon 4.3) που έχω τώρα! Με καμία δεν είδα βελτίωση σε σημεία που να πω ότι δεν ξαναβάζω στοκ. Όλες είχαν μια ελαφρώς καλύτερη απόδοση στην μπαταρία αλλά όχι τραγικά πράγματα! Στο δικό μου την καλύτερη μπαταρία την είδα με Foxhound 1.5 + ausdim v13 και echoe 1.3.1 + ausdim v13. Μετά ακολουθεί η FH 1.7 με ausdim v16 και πλεόν σκέφτομαι να δοκιμάσω echoe v.3 με adam και ausdim. Με carbon που είμαι δεν έχω μείνει εντυπωσιασμένος μετά την 4η φόρτιση. Στα ίδια επίπεδα με στοκ η μπαταρία! Αλλά είναι AOSP και παίρνει μπόνους από αυτό! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 FasterGPS από market και με όποια ρομ και να είσαι δεν έχεις θέμα. Βάζεις τον ελληνικό server και κλειδώνεις ταχύτατα! Memory leak με 2GB??? Το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθείς καν με κάτι τέτοιο... Ειδικά αν αφαιρέσεις bloat από μέσα που γίνεται πολύ απλά αν είσαι root. Έχω φλασάρει σε 2 μήνες τώρα 6-7 rom, οι δύο από αυτές ήταν μία GE και μία AOSP(carbon 4.3) που έχω τώρα! Με καμία δεν είδα βελτίωση σε σημεία που να πω ότι δεν ξαναβάζω στοκ. Όλες είχαν μια ελαφρώς καλύτερη απόδοση στην μπαταρία αλλά όχι τραγικά πράγματα! Στο δικό μου την καλύτερη μπαταρία την είδα με Foxhound 1.5 + ausdim v13 και echoe 1.3.1 + ausdim v13. Μετά ακολουθεί η FH 1.7 με ausdim v16 και πλεόν σκέφτομαι να δοκιμάσω echoe v.3 με adam και ausdim. Με carbon που είμαι δεν έχω μείνει εντυπωσιασμένος μετά την 4η φόρτιση. Στα ίδια επίπεδα με στοκ η μπαταρία! Αλλά είναι AOSP και παίρνει μπόνους από αυτό! Με την carbon δεν μπορούσα να στείλω mms και είδα ότι το Apn mms δεν ήταν το σωστό. Όταν το άλλαξα και εκανα reboot έμεινα με την χαρά. Bootloop. Γύρισα πίσω σε GE προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Για cyanogenmod τι λέτε, την έχει δοκιμάσει κανείς,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Με την carbon δεν μπορούσα να στείλω mms και είδα ότι το Apn mms δεν ήταν το σωστό. Όταν το άλλαξα και εκανα reboot έμεινα με την χαρά. Bootloop. Γύρισα πίσω σε GE προς το παρόν. Δεν στέλνω mms... Δεν βρήκα και τον λόγο ποτέ να σου πώ την αλήθεια! Email, Hangouts κλπ για να στείλω αρχεία ή share google drive, dropbox, sugarsync. Αλλά με βλέπω να δοκιμάζω echoe v3 αφού δεν έχω μείνει και πολύ ικανοποιημένος από την AOSP εμπειρία στο S4 και τόσο πολύ! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Για cyanogenmod τι λέτε, την έχει δοκιμάσει κανείς,,, Δυστυχώς, είναι πολύ γρήγορη για να γυρίσω πάλι σε κάποια TouchWiz ρομ. Όσες δοκίμασα είχαν lag/redraws και άλλα κολλήματα. Ίσως βέβαια με stock να είναι καλύτερα. Τα θετικά της CM για μένα: Themes Stock SMS εφαρμογή έχει στο notifications επιλογές όπως quick reply / read Όχι μόνο διαλέγεις πόσα και ποία toggles θα έχεις, αλλά επιλέγεις αν θα κατεβαίνουνε με swipe από αριστερά ή δεξιά. Και το καλύτερο μου... μπορώ να αλλάξω την συμπεριφορά των κουμπιών. Κάτι με το οποίο δεν μπορώ να ζήσω χωρίς πλέον. Το back button παραμένει ως έχει, το menu button όμως πλέον δουλεύει σαν recents. Σε ένα τούμπανο και πανγρήγορο κινητό είναι χαζό να μην έχεις recents button. Επίσης, το menu, είναι τελείως unintuitive και όλοι οι developers το κράζουν. Και από ταχύτητα και απόκριση δεν συγκρίνεται με TouchWiz. Όχι πως το TW είναι αργό, απλά δεν είναι CM ;) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 βρισκω μονο την release candidate και οχι την stable...θα εχω θεματα σταθεροτητας πιστευεις.. την φλασαρω με τον ιδιο τροπο ναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Βγηκε echoe ν3!Καλα φλασαρισματα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Ήρθε το θηρίο κ παιδεύομαι με τις οδηγίες κ τα backups μέσω google που δε λένε να δουλέψουν :mad: Επίσης, παίδευομαι να βρω τα 3 γράμματα για να βρω χώρα προέλευσης (ήταν στα γαλλικά η αρχική γλώσσα, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό). Θέλω να περάσω από το παλίο μου titanium τις εφαρμογές στο νέο κινητό, αλλά ω, τι τρομερό, δεν έχω ρουτ. Μπορειτε να μου πείτε από τη φώτο που επισυνάπτω αν η έκδοση την οποία φοράει η συσκευή είναι εκείνη η οποία πλέον δεν επιτρέπει το μηδενισμό των φλασαρισμάτων (η κάτι σχετικό με ένα triangle?!); Μη χάσω την εγγύηση από την πρώτη ώρα χρήσης :p Επίσης, αρνείται να εγκατασταθεί το ΚΙΕΣ στο pc με τη δικαιολογία ότι δεν είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ (to pc!!!) Edited September 19, 2013 by mazanostra Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιζει ναι...με ποιον κερνελ εκανες εγκατασταση? Αν ειναι μηπως κανεις αλλαγη στην επανεγκατασταση... Λες αυτο να εφταιγε? Καταφερα να γυρισω με nandroid εκει που ημουν αν κ μου εβγαλε την παναγια. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όσοι περνάτε κάποια νέα rom από κάποιο νέο build, περνάτε και το αντίστοιχο modem; Ή το αφήνετε στο παλιό; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts