Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Αν θελετε να δειτε αισθητη διαφορα βαλτε αυτη εδω...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265998

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γραφει οτι ειναι για T-mobile Samsung Galaxy S4.Σιγουρα κανει για το i9505;Την δοκιμασες;

Επισης αισθητη διαφορα ως προς τι;Παραφορτωμενη τη βλεπω...

Γραφει οτι ειναι για T-mobile Samsung Galaxy S4.Σιγουρα κανει για το i9505;Την δοκιμασες;

Επισης αισθητη διαφορα ως προς τι;Παραφορτωμενη τη βλεπω...

ναι την εχω περασει και δουλευει μια χαρα...

ναι την εχω περασει και δουλευει μια χαρα...

μια χαρα μου φενεται αρκετα καλη...!

Μπορεις να τρεξεις το antutu 4 το καινουργιο και να μας πεις το score? οχι οτι παιζει καποιο ρολο...ενημερωτικα και μονο.

Γενικα το κινητο παει καλυτερα? στο browsing λαγκαρει?

Ελληνικα δεν εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

μια χαρα μου φενεται αρκετα καλη...!

Μπορεις να τρεξεις το antutu 4 το καινουργιο και να μας πεις το score? οχι οτι παιζει καποιο ρολο...ενημερωτικα και μονο.

Γενικα το κινητο παει καλυτερα? στο browsing λαγκαρει?

benchmark έβγαλε 26086... ελληνική γλώσσα δεν έχει αλλά και παλι αξίζει... και στο browsing εχω την εντύπωση οτι είναι καλύτερα ...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Edited by m7ixalis

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Θα δοκιμασω Omega.

Οταν λες δεν ισχυει εννοεις οτι δεν εχει διαφορα αισθητη? γιατι σε αλλα κινητα που ειχα, ειχα παρατηρησει αισθητη διαφορα και δεν ηταν τοσο φορτωμενα οσο ειναι το s4 με την εργοστασιακη rom.

Επισης οταν προτεινεις stock rooted φανταζομαι ξηλωνεις απο μεσα με π.χ. το titanium backup καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζονται?\

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Αν δεν εχεις ξανά αλλάξει Ρομ θα σου πρότεινα κάποια αλλη. Γιατί με omega δε δούλευει το wifi και θέλει επιλέον δουλειά.

Εγώ έχω foxhound 1.8 με kernel adam. Για δες την ..... ;)

Απο χτες που εγινα συνδρομητης vodafone στο red 1 εχω ενα θεμα με το ιντερνετ.

Οσο ημουν στην κοσμοτε δεν ειχα προβληματα συνδεσης με το 3g οποια ρομ κι αν ειχα βαλει,ακομα και σε παλαιοτερα Samsung Galaxy.Τωρα φοραω echoe v2.1 με adam kernel.

Ενω δειχνει οτι συνδεεται(βλεπω το σηματακι του Η+ και τα βελακια σε λειτουργια) δεν μπορει να ανοιξει σελιδα ή να φορτωσει το οτιδηποτε.Εκανα hard reset,ανοιγοκλεισιμο του κινητου,εβγαλα την σιμ και την ξαναεβαλα,πηρα την εξυπηρετηση πελατων(αυτοι με βλεπουν συνδεδεμενο κανονικα) και τιποτα.

Εβαλα την σιμ της μητερας μου που στο δικο της κινητο(οχι smartphone) λειτουργει μια χαρα και δουλεψε για 2-3 δευτερα.Μετα παλι σταματησε να φορτωνει.

Τωρα δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα,δεν ξερω αν φταιει η ρομ,το κινητο,η σιμ,η vodafone,δεν ηξερα καν που να κανω την ερωτηση μου.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλον;Να αλλαζα ρομ;Αν και δε νομιζω οτι φταιει αυτο καθως χτες για λιγο ειχα επισημη mh8 rooted και παλι το ιδιο εκανε.

Απο χτες που εγινα συνδρομητης vodafone στο red 1 εχω ενα θεμα με το ιντερνετ.

Οσο ημουν στην κοσμοτε δεν ειχα προβληματα συνδεσης με το 3g οποια ρομ κι αν ειχα βαλει,ακομα και σε παλαιοτερα Samsung Galaxy.Τωρα φοραω echoe v2.1 με adam kernel.

Ενω δειχνει οτι συνδεεται(βλεπω το σηματακι του Η+ και τα βελακια σε λειτουργια) δεν μπορει να ανοιξει σελιδα ή να φορτωσει το οτιδηποτε.Εκανα hard reset,ανοιγοκλεισιμο του κινητου,εβγαλα την σιμ και την ξαναεβαλα,πηρα την εξυπηρετηση πελατων(αυτοι με βλεπουν συνδεδεμενο κανονικα) και τιποτα.

Εβαλα την σιμ της μητερας μου που στο δικο της κινητο(οχι smartphone) λειτουργει μια χαρα και δουλεψε για 2-3 δευτερα.Μετα παλι σταματησε να φορτωνει.

Τωρα δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα,δεν ξερω αν φταιει η ρομ,το κινητο,η σιμ,η vodafone,δεν ηξερα καν που να κανω την ερωτηση μου.

Εχει συμβει σε κανεναν αλλον;Να αλλαζα ρομ;Αν και δε νομιζω οτι φταιει αυτο καθως χτες για λιγο ειχα επισημη mh8 rooted και παλι το ιδιο εκανε.

Εγώ με custom ρομ το έχω αυτό το πρόβλημα αλλά το έχω ότι δίκτυο και να έχω όταν βγαίνω από wifi. Λύση έχω βρεί βάζοντας το κινητό σε airplane mode για 1-2 λεπτά και την ξαναβγάζω πάλι μετά και όλα ΟΚ. Το πρόβλημα το είχα και με echoe και με Foxhound και με adam και με ausdim kernel. Και εγώ είμαι με cosmote.

Google Pixel 9 Pro XL

Αν δεν εχεις ξανά αλλάξει Ρομ θα σου πρότεινα κάποια αλλη. Γιατί με omega δε δούλευει το wifi και θέλει επιλέον δουλειά.

Εγώ έχω foxhound 1.8 με kernel adam. Για δες την ..... ;)

Με ωμέγα είμαι κ μια χαρα παιζει το wifi και χωρις το φιξακι του κασκευαστη της

Μη λέμε ότι να ναι...

υπαρχει τροπος να εχουμε μονο ενεργοποιημενο το 4g και οχι να ειναι σε αυτοματη επιλογη(δηλαδη αν δεν εχει σημε 4g να συνδεεται αυτοματα σε 3g)..το λεω αυτο γτ η cosmote εχει για λιγο καιρο ακομα δωρεαν το 4g νομιζω

Γιατί μετά θα το χρεώνει; θα χρεώνει όσο το χρησιμοποιείς....όπως και το 3g

Είχε δωρεάν κάποια mb για τον Αύγουστο

από κει και πέρα ότι καίει το πρόγραμμα σου

Καλησπέρα σε όλους! Έχω καμία εβδομάδα το galaxy και δεν ξέρω και πολλά! Από εχθές είμαι rooted και είμαι στο ψάξιμο πως μπορώ να το αξιοποιήσω! Μίλησα με ένα φίλο που έχει το S2 και ασχολείται γενικά και μου είπε να αλλάξω rom. Δεν είμαι σίγουρος εάν θέλω να το κάνω για το λόγο ότι φοβάμαι αν είναι οι και σε τυχών προβλήματος μπορεί να επανέλθει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση!

Θέλω την γνώμη σας!

Καλησπέρα σε όλους! Έχω καμία εβδομάδα το galaxy και δεν ξέρω και πολλά! Από εχθές είμαι rooted και είμαι στο ψάξιμο πως μπορώ να το αξιοποιήσω! Μίλησα με ένα φίλο που έχει το S2 και ασχολείται γενικά και μου είπε να αλλάξω rom. Δεν είμαι σίγουρος εάν θέλω να το κάνω για το λόγο ότι φοβάμαι αν είναι οι και σε τυχών προβλήματος μπορεί να επανέλθει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση!

Θέλω την γνώμη σας!

Σε νήμα "τροποποίησεις" τι περιμένεις να ακούσεις κι εσύ τώρα? Πες στον φίλο σου πάντως ότι στο S4 οι λόγοι να πας σε κάποια custom rom είναι σίγουρα λιγότεροι από ότι ισχύει για το S2. Προσωπική συμβουλή άσε το σε stock firmware αν δεν θες να το πειράξεις και δεν νιώσεις confident.. Ξέρω πολλά μέλη, εξαιρετικά έμπειρα στο χώρο του Android και του rooting/modding να είναι με stock firmware στο S4 (καθόλου τυχαίο ;))

Που στην ευχη ειναι ο φακελλος που εγκαθιστανται οι εφαρμογες .ειμαι με foxhund και ψαχνω που ειναι ο novalauncher

Με ωμέγα είμαι κ μια χαρα παιζει το wifi και χωρις το φιξακι του κασκευαστη της

Μη λέμε ότι να ναι...

Συγγνώμη . δεν το είπα για να μπερδεψω. Αλλά έτσι γράφει. Όπως και εγώ όταν την έβαλα δεν επαιζε το wifi. Δεν λέω οτι να ναι...

Που στην ευχη ειναι ο φακελλος που εγκαθιστανται οι εφαρμογες .ειμαι με foxhund και ψαχνω που ειναι ο novalauncher

Data -> app

Νικήτας

Καλημερα (που δεν ειναι...).Εχθες αποφασισα να κανω το update μεσω kies.Κανοντας το λοιπον στην επανεκινηση δεν ανοιγε το wifi.Διαφορα δεν ειδα πριν και μετα.Κανω factory retore ,root και μετα cwm recovery ωστε να επαναφερω την ρομ που ειχα πριν (απο cwn backup που εκανα).Επαναφερω την ρομ ,ξανα τα ιδια,Δεν δουλευει το wifi.Στην ρομ που ειχα παρει nandroid backup και που δουλευαν ολα.

Σημερα λοιπον κατεβαζω ενα επισημο firmware και καθως το περναω με το odin βγαζει ενα τεραστιο FAIL (και στο odin αλλα και στην οθονη της συσκευης πανω αριστερα).

Αποτελεσμα:Εχω ενα μηνυμα στη οθονη οτι "Firnware ugrade encounterd an issue" και να επιλεξω recovery mode in kies ,το οποιο ομως δεν βλεπει την συσκευη...

Heeeeeelp!!!

Edit:Απ'οτι ειδα το odin βλεπει την συσκευη αλλα βαζοντας το firmaware για να φλασαρω βγαζει fail.Παιζει να μην κατεβηκε σωστα το αρχειο;

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Σε νήμα "τροποποίησεις" τι περιμένεις να ακούσεις κι εσύ τώρα? Πες στον φίλο σου πάντως ότι στο S4 οι λόγοι να πας σε κάποια custom rom είναι σίγουρα λιγότεροι από ότι ισχύει για το S2. Προσωπική συμβουλή άσε το σε stock firmware αν δεν θες να το πειράξεις και δεν νιώσεις confident.. Ξέρω πολλά μέλη, εξαιρετικά έμπειρα στο χώρο του Android και του rooting/modding να είναι με stock firmware στο S4 (καθόλου τυχαίο ;))

Αυτο φιλε μου το εχω ακουσει και εγω απο αρκετους...και πολλοι πηγαν σε custom rom και ξαναγυρισαν σε μαμα...

Οντως μου εχει κανει εντυπωση...ισως στο s4 τα πραγματα να ειναι διαφορετικα απο τα αλλα κινητα..

Απλα εχει πολυ bloat...σκεφτομαι να γινω root και να πεταξω αρκετα απο μεσα αλλα κοιταζοντας τον πινακα στην αρχη του thread δεν πολυκαταλαβα τι να ξηλωσω..

Αυτο φιλε μου το εχω ακουσει και εγω απο αρκετους...και πολλοι πηγαν σε custom rom και ξαναγυρισαν σε μαμα...

Οντως μου εχει κανει εντυπωση...ισως στο s4 τα πραγματα να ειναι διαφορετικα απο τα αλλα κινητα..

Απλα εχει πολυ bloat...σκεφτομαι να γινω root και να πεταξω αρκετα απο μεσα αλλα κοιταζοντας τον πινακα στην αρχη του thread δεν πολυκαταλαβα τι να ξηλωσω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258952

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ειπα να δοκιμασω την echoe 2.1 απλα βλεπω οτι το modem εχει μεινει στην mga... Θελει φλασαρισμα με odin τωρα? Το εχουμε καπου προχειρο της mh8?
Μάριος...

Downgrade απο ΜΗ5....

O bootloader εμεινε ο ιδιος αλλά πήγα σε ΜΕ3.

Τώρα θα προσπαθήσω να περάσω ΜΗ1 stock...Για να δουμε...

http://img39.imageshack.us/img39/9780/otbw.png

Edit:....failed...I feel trapped...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

γεια σας παιδιά! εδω κ 5 περιπου μέρες είμαι νέος κάτοχος του S4 . για αρχή ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ανάβει η οθόνη όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή από το κεντρικό πλήκτρο (home button)

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις