jpcupra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ημουν MGA...και αυτή που έβαλα και είναι MH8 είναι η echoe v2.1....δεν θα περάσεις τη v2 γιατί εκεί ήθελε να περάσεις και το μαμίσιο firmware...στη v2.1 όμως δεν έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως,ούτε baseband αλλάζει ούτε τίποτα!! 2 μέρες τώρα την έχω...χωρίς κανένα reboot,χωρίς F/C τέλεια...αλλά με Adam Kernel 1.6 :) οι εντυπωσεις σου απο αυτη την διημερη συμβιωση? :) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 για ποια fox μιλας απ'ολες? γιατι ο αλλος καθε μερα βγαζει κ απο μια :lol: διευκρινησε λιγο το θεμα μπαταρια πλιιιιιζζζζ :p ξερουμε τι αλλαξε στην 1.8? edit: τα βρηκα στην σελιδα του Την 1.6, η 1.7 βγήκε τελείως πατάτα γιαυτο και ο dev έβγαλε τόοοοσο γρήγορα την 1.8 την οποία θα δοκιμάσω απόψε αν και από όσα διάβασα στο θέμα του ως τώρα με βλέπω να κάνω restore το nandroind πάλι :lol::p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πως μπορω να διαγραψω τα παντα απο το κινητό; τα παντα όμως. Κσι την. Sd card. Όχι την. Ext sd card. Την sd card που είναι στο κινητό εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Την 1.6, η 1.7 βγήκε τελείως πατάτα γιαυτο και ο dev έβγαλε τόοοοσο γρήγορα την 1.8 την οποία θα δοκιμάσω απόψε αν και από όσα διάβασα στο θέμα του ως τώρα με βλέπω να κάνω restore το nandroind πάλι :lol::p Μια χαρα είναι η 1.7 φίλε , αυτήν εχω +adam 1.6 και δουλευουν ολα απροβληματιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Την 1.6, η 1.7 βγήκε τελείως πατάτα γιαυτο και ο dev έβγαλε τόοοοσο γρήγορα την 1.8 την οποία θα δοκιμάσω απόψε αν και από όσα διάβασα στο θέμα του ως τώρα με βλέπω να κάνω restore το nandroind πάλι :lol::p Μια χαρα είναι η 1.7 φίλε , αυτήν εχω +adam 1.6 και δουλευουν ολα απροβληματιστα +1 και από εδώ με ausdim v16. No lag, FC, BSOD ή κάτι άλλο και όλα δουλεύουν. Και σε μένα πολύ καλύτερη αυτονομία με Ausdim. Απόδοση ίδια. Μόνο μου θέμα είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζω σε όλες ως τώρα rom που έχω δοκιμάσει εκτός της στοκ. Echoe 1.3.1 + ausdim or adam, FH 1.5,1.6,1.7 + adam or ausdim είναι ότι αν έχω ανοιχτό wifi και βγώ εκτός εμβέλειας παρόλο που έχω data on και στο σήμα μέσα δείχνει ότι ανταλλάζει δεδομένα, δεν έχω internet και γενικά καμία απολύτως πρόσβαση και αυτό λύνεται μόνο με reboot ή 1-2 λεπτά σε Airplane mode. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μόνο μου θέμα είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζω σε όλες ως τώρα rom που έχω δοκιμάσει εκτός της στοκ. Echoe 1.3.1 + ausdim or adam, FH 1.5,1.6,1.7 + adam or ausdim είναι ότι αν έχω ανοιχτό wifi και βγώ εκτός εμβέλειας παρόλο που έχω data on και στο σήμα μέσα δείχνει ότι ανταλλάζει δεδομένα, δεν έχω internet και γενικά καμία απολύτως πρόσβαση και αυτό λύνεται μόνο με reboot ή 1-2 λεπτά σε Airplane mode. Περίεργο αυτό, εμένα δεν μου το έχει παρουσιάσει ποτέ με καμία custom rom :confused: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) οι εντυπωσεις σου απο αυτη την διημερη συμβιωση? :) Αψογες :) Δεν εχω να πω κατι αρνητικο...δεν εχει τα φουλ μονταρισματα η κατι,αλλα τα tweaks που εχει περασει ο dev σου προσφερουν μια ρομ απροβληματιστη και smooth!! Απο αποψη μπαταριας δεν εχω να πω πολλα,1 φορτιση εχω κανει απο προχθες...παντως ο kernel του Adam ειναι σουπερ :) Ειμαι τωρα στις 23 ωρες αναμονη μρ ανοιχτη οθονη 1μιση ωρα και με υπολοιπο μπαταριας 63%!!!! Edited September 12, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marha Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα, γνωρίζετε αν υπαρχει τρόπος να αφαιρέσω το εισαγωγικό μηνυμα της εταιρειας που αγορασα το κινητο (cosmote) απο την εναρξη και λήξη της λειτουργίας της συσκευής? (s4 mini) Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 ειδα αυτο το βιντεο και ζηλεψα και ειπα να την δοκιμασω. Την εχω καμια ωρα τωρα και ειμαι ενθουσιασμενος. Δουλευουν ολα και ειναι παρα πολυ παραμετροποιησιμη. για οποιον flashacholic ενδιαφερεται ας κοιταξει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2370375. μπορειτε να την κατεβασετε για το i9505 απο εδω http://goo.im/devs/carbon/jfltexx/nightly. εγω εβαλα την CARBON-JB-NIGHTLY-20130911-0638-jfltexx.zip και ΟΛΑ λειτουργουν αψογα. LTE, καμερα τα παντα. Προς το παρον μου αρεσει τοσο πολυ που σκεφτομαι να μεινω εδω. Δοκιμαστε αφοβα. edit. και ναι μπορουμε να αλλαξουμε και να προσθαφαιρεσουμε quick settings toggles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Για τις τελευταιες ποιο recovery χρησιμοποιειτε? Εγω παλια χρησιμοποιουσα TWRP.Τωρα βλεπω πολυ το philz cwm...Ποια εκδοση ειναι συμβατη με τις νεες εκδοσεις? Κατεβασα μια 5.13 αλλα ειναι σε zip οχι σε md5 και φοβαμαι οτι με το odin δεν θα μπει... ΥΓ Βεβαια μετα απο αυτα που διαβαζω οτι καποιοι δεν μπορουν καν να βαλουν custom recovery, οτι το triangle away δεν δουλευει κτλ αρα αν χαλασει κατι και εισαι unofficial το τρως, μαλλον θα με κανουν να μεινω με την mga μεχρι να διορθωθουν. Αλλιως θα αναγκαστω να βαζω μονο stock prerooted roms και τελειωσε η υποθεση. Και αν συνεχισει ετσι το θεμα το πουλαω κιολας και τελειωνουμε γιατι με εχει τσαντισει λιγο το ολο θεμα... Edited September 12, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Πως μπορω να διαγραψω τα παντα απο το κινητό; τα παντα όμως. Κσι την. Sd card. Όχι την. Ext sd card. Την sd card που είναι στο κινητό εννοώ. Βγάλε την εξωτερική κάρτα, πήγαινε ρυθμίσεις - αντίγραφα ασφαλείας - επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Βαρέθηκα την βαριά rom της samsung και θα το κάνω google edition. Υπάρχει κάπου οδηγός; Κι αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια να βάλω; Θέλω να είναι stock όπως πουλάει το τηλέφωνο η google από το play store Edited September 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδιά έβαλα το cwm. Κάποιος φίλος είχε πει οτι με αυτό μπορώ να βγάλω τον περιορισμό για το 5% στην κάμερα. Επίσης έχω και omega rom. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πως μπορω να ενεργοποιησω το 4g στη συσκευη;εχω cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πως μπορω να ενεργοποιησω το 4g στη συσκευη;εχω cosmote Παρε την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε για να στο ενεργοποιησουν.Θα σου πουν τι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πως μπορω να ενεργοποιησω το 4g στη συσκευη;εχω cosmote Εγώ τα ενεργοποίησα σε έναν Γερμανό μέσα σε 2 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Οποιος μπορεσει να μου απαντησει και να με συγχωρησετε αλλα δεν μπορω να διαβασω 126 σελιδες οχι γιατι βαριεμαι αλλα δεν εχω χρονο... Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1) Γενικα οσο εχω παρακολουθησει η διαφορα της ταχυτητας του κινητου μεταξυ stock rom και custom ειναι μεγαλη. Iσχυει ? αξιζει τον κοπο? 2) Μπορω να γυρισω οποιαδηποτε στιγμη σε stock rom ευκολα? 3) Με ενδιαφερει μια rom σταθερη, overclock δεν θα κανω, απλα θελω συγκεκριμενα πραγματα. - να ειναι ομορφη (επιλογη themes) - Το βασικοτερο να εχει τελεια καμερα (αν υπαρχει δυνατοτητα να εχει την μαμα της samsung ακομα καλυτερα (υπαρχει καλυτερο app?) - καλο gps - αυτονομια (δεν τρελλαινομαι το φορτιζω οποτε χρειαστει) - αν ειναι δυνατον να ειναι 4.3 για να εχω opengl es3 - να μην λαγκαρει τοσο πολυ σε μενου και internet browser οπως το μαμα. - οι αισθητηρες air view+head tracking κτλ. δεν τα χρησιμοποιω μιας και μου σπανε τα νευρα δεν δουλευουν σωστα Απλα ρωταω εσας που εχετε ασχοληθει και δοκιμασει αρκετες. Θα με βγαλετε απο μεγαλο κοπο :rolleyes: Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Τρελη διαφορα στην αποδοση δεν εχουν καθως και με στοκ ρομ μπορεις να βγαλεις απο μεσα εφαρμογες αν εισαι root... Απο οτι καταλαβαινω ζητας μια rom βασισμενη στην στοκ απλα deodexed... Αρα πας κατι σε omega/echoe μαλλον. Αυτες ειναι 4.2.2 βεβαια ακομα. Για 4.3 αναγκαστικα πας σε GE rom που χανεις τις περισσοτερες εξτραδιες τις συσκευης με κυριο της καμερας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Οποιος μπορεσει να μου απαντησει και να με συγχωρησετε αλλα δεν μπορω να διαβασω 126 σελιδες οχι γιατι βαριεμαι αλλα δεν εχω χρονο... Οι αποριες μου ειναι οι εξης: 1) Γενικα οσο εχω παρακολουθησει η διαφορα της ταχυτητας του κινητου μεταξυ stock rom και custom ειναι μεγαλη. Iσχυει ? αξιζει τον κοπο? 2) Μπορω να γυρισω οποιαδηποτε στιγμη σε stock rom ευκολα? 3) Με ενδιαφερει μια rom σταθερη, overclock δεν θα κανω, απλα θελω συγκεκριμενα πραγματα. - να ειναι ομορφη (επιλογη themes) - Το βασικοτερο να εχει τελεια καμερα (αν υπαρχει δυνατοτητα να εχει την μαμα της samsung ακομα καλυτερα (υπαρχει καλυτερο app?) - καλο gps - αυτονομια (δεν τρελλαινομαι το φορτιζω οποτε χρειαστει) - αν ειναι δυνατον να ειναι 4.3 για να εχω opengl es3 - να μην λαγκαρει τοσο πολυ σε μενου και internet browser οπως το μαμα. - οι αισθητηρες air view+head tracking κτλ. δεν τα χρησιμοποιω μιας και μου σπανε τα νευρα δεν δουλευουν σωστα Απλα ρωταω εσας που εχετε ασχοληθει και δοκιμασει αρκετες. Θα με βγαλετε απο μεγαλο κοπο :rolleyes: Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων 1)Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. 2)Μέσω pc odin εύκολα. 3)Stock rooted ή wannam η γώμη μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παρε την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε για να στο ενεργοποιησουν.Θα σου πουν τι να κανεις. Εχω στειλει ενα δωρεαν μνμ που μου ειχε στειλει η cosmote λεγοντας μου οτι θα ενεργοποιησω το 4g στελνοντας ενα δωρεαν μνμ..περα απο αυτο χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι αλλο στη συσκευη;Γιατι οταν μπαινω στο internet με το κινητο εκτος wifi μου βγαζει το σημα H+!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κανε και ενα restart το κινητο και αν στην περιοχη που εισαι πιανει lte θα πιασεις κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το δοκιμασα τωρα και γραφει 4g απο H+...αρα ειναι σωστα τωρα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Το δοκιμασα τωρα και γραφει 4g απο H+...αρα ειναι σωστα τωρα ετσι; Απο τη στιγμή που γράφει 4G είσαι οκ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 τελικά αυτή η voda έχει 4g η μπα; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Γιατι να μην εχει 4G? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Τρελη διαφορα στην αποδοση δεν εχουν καθως και με στοκ ρομ μπορεις να βγαλεις απο μεσα εφαρμογες αν εισαι root... Απο οτι καταλαβαινω ζητας μια rom βασισμενη στην στοκ απλα deodexed... Αρα πας κατι σε omega/echoe μαλλον. Αυτες ειναι 4.2.2 βεβαια ακομα. Για 4.3 αναγκαστικα πας σε GE rom που χανεις τις περισσοτερες εξτραδιες τις συσκευης με κυριο της καμερας... Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Θα δοκιμασω Omega. 1)Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. 2)Μέσω pc odin εύκολα. 3)Stock rooted ή wannam η γώμη μου. Οταν λες δεν ισχυει εννοεις οτι δεν εχει διαφορα αισθητη? γιατι σε αλλα κινητα που ειχα, ειχα παρατηρησει αισθητη διαφορα και δεν ηταν τοσο φορτωμενα οσο ειναι το s4 με την εργοστασιακη rom. Επισης οταν προτεινεις stock rooted φανταζομαι ξηλωνεις απο μεσα με π.χ. το titanium backup καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζονται?\ Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Edited September 13, 2013 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts