kotsekxxx Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ποια 4.3 custom rom εχει την καλυτερη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Αυτην την στιγμη στην λειτουργια δικτυου εχω επιλεξει το LTE/WCDMA/GSM (αυτοματη σύνδεση) Υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο Mod δεν ξερω, να ορισω LTE/WCDMA; Τωρα, υπαρχουν περιπτωσεις που ενω υπαρχει δικτυο σε 4G, H, H+, το τηλεφωνο κλειδωνει σε GSM (E) γιατι προφανως τα αλλα σηματα θα ειναι πιο αδυναμα. Το θεμα ειναι ομως οτι προτιμω να παιζω με αδυναμο 4G, H, H+ σημα γιατι με το Ε δεν παλευεται καθολου η δουλεια. Απο την αλλη αν επιλεξω WCDMA Μονο, χανω το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286137 Αυτά τα απαίσια διακοπτάκια on of να έβγαζε θα την έβαζα! προς το παρόν προτιμώ αυτό το θέμα με πολύ μικρές τροποποιήσεις από μένα σε κάποια εικονίδια Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 εβαλα να δοκιμασω σημερα την 4.3 GE του CoolBoy. το 4G πως το ενεργοποιουμε??? Να ξέρεις μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις να αποθηκεύει τις φωτογραφίες σου στην κάρτα μνήμης. Παραμετροποίηση των quick settings tiles έχει? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αυτην την στιγμη στην λειτουργια δικτυου εχω επιλεξει το LTE/WCDMA/GSM (αυτοματη σύνδεση) Υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο Mod δεν ξερω, να ορισω LTE/WCDMA; Τωρα, υπαρχουν περιπτωσεις που ενω υπαρχει δικτυο σε 4G, H, H+, το τηλεφωνο κλειδωνει σε GSM (E) γιατι προφανως τα αλλα σηματα θα ειναι πιο αδυναμα. Το θεμα ειναι ομως οτι προτιμω να παιζω με αδυναμο 4G, H, H+ σημα γιατι με το Ε δεν παλευεται καθολου η δουλεια. Απο την αλλη αν επιλεξω WCDMA Μονο, χανω το 4G. Ετσι από περιέργεια Vodafone έχεις? Μου έκανε και εμένα κάτι τέτοια με το σήμα (κλειδωνε Ε και δεν γύριζε με τίποτα σε H) και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ναι vodafone εχω. Λες να ειναι θεμα με την εταιρεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 λοιπον παιδια, για την omega περασα cwm εκανα wipe και στην συνεχεια την φλασαρα απο το zip. Μετα για το fix του wifi περασα το αρχειο tar (νομιζω) στην επιλογη pda του odin. Δουλεψε και αυτο μετα. Οκ μεχρι στιγμης ετσι? Τωρα το αρχειο zip της rom που πιανει και 2 gb μπορω να το σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 λοιπον παιδια, για την omega περασα cwm εκανα wipe και στην συνεχεια την φλασαρα απο το zip. Μετα για το fix του wifi περασα το αρχειο tar (νομιζω) στην επιλογη pda του odin. Δουλεψε και αυτο μετα. Οκ μεχρι στιγμης ετσι? Τωρα το αρχειο zip της rom που πιανει και 2 gb μπορω να το σβησω? ναι..το σβήνεις,δεν σου χρειάζεται πλέον!!! επίσης μόλις πέρασα την rom που αναφέρθηκε πριν λίγα post,από το section του S4 T-Mobile...προς το παρόν δεν δείχνει να υπάρχει κανένα πρόβλημα..οπότε την δοκιμάζω και βλέπουμε :) όχι τίποτα άλλο,αλλά έχει κάτι καλά στο συγκεκριμένο section,αν παίζουν τότε θα είναι καλή φάση :) Πέρασα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265998 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 ναι..το σβήνεις,δεν σου χρειάζεται πλέον!!! επίσης μόλις πέρασα την rom που αναφέρθηκε πριν λίγα post,από το section του S4 T-Mobile...προς το παρόν δεν δείχνει να υπάρχει κανένα πρόβλημα..οπότε την δοκιμάζω και βλέπουμε :) όχι τίποτα άλλο,αλλά έχει κάτι καλά στο συγκεκριμένο section,αν παίζουν τότε θα είναι καλή φάση :) Πέρασα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265998 Το σβήνει εφόσον έχει ένα backup για κάθε ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Το σβήνει εφόσον έχει ένα backup για κάθε ενδεχόμενο. έχεις δίκιο...απλά δεν το ανέφερα,γιατί το θεώρησα δεδομένο :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostelos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 παιδια πιον τροπο για ρουτ προτεινετε? αυτον που υπαρχει στον οδηγο η και με το motochopper? υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 παιδια πιον τροπο για ρουτ προτεινετε? αυτον που υπαρχει στον οδηγο η και με το motochopper? υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα? Εγώ το έκανα με τον τρόπο που έχουν γράψει τα παιδιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Κάντο βήμα βήμα και θα τελείωσεις γρήγορα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) παιδια πιον τροπο για ρουτ προτεινετε? αυτον που υπαρχει στον οδηγο η και με το motochopper? υπαρχει καμια ουσιαστικη διαφορα? Αν είναι η πρώτη σου φορά? Εύκολα σαν να βάζεις official! (official βάζεις! απλά είναι ήδη root! Συν ότι δεν αλλάζει το status της συσκευής!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 Edited August 31, 2013 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 παιδια πανω που νομιζα οτι κατι καταλαβα. Χθες περασα την omega. Σημερα την εσβησα και περασα την official (εκανα wipe κλπ). Μετα εκανα ξανα root και εβαλα την echoe. Ολα καλα και μολις μπηκα μεσα εκανα μονη της install τις 3 εφαρμογες που ειχα περασει πριν στν omega. και εχει ακομα το εικονιδιο omega files. Επισης ενω ειχα περασει την official και μετα πηγα να περασω την echoe στην μνημη του κινητου για να την κανω εγκατασταση υπηρχε ακομα η omega (το zip της). Κανονικά δεν έπρεπε να είχε σβηστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 καλησπερα μερικες ερωτησεις 1) μπορουμε να περασουμε στο GT-I9505 την καθαρη εκδοση 4.3 που εχει το google s4 ? 2) αν υπαρχει τροπος θα δεχεται μετα κανονικα της αναβαθμισεις η θα πρεπει να παρασω παλι την νεα εκδοση εγω 3) αν χρειαστει να το παω στο service μπορω να περασω παλι την official χωρις να αλλαξει ο μετρητης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) καλησπερα μερικες ερωτησεις 1) μπορουμε να περασουμε στο GT-I9505 την καθαρη εκδοση 4.3 που εχει το google s4 ? 2) αν υπαρχει τροπος θα δεχεται μετα κανονικα της αναβαθμισεις η θα πρεπει να παρασω παλι την νεα εκδοση εγω 3) αν χρειαστει να το παω στο service μπορω να περασω παλι την official χωρις να αλλαξει ο μετρητης ? 1)http://www.technobuffalo.com/videos/how-to-turn-a-galaxy-s4-into-a-google-edition-phone/ 2)δεν νομιζω 3) πρωτα μηδενιζεις με το triangle away και μετα βαζεις το φιρμ μαμα που ειχες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Edited August 31, 2013 by teo_notis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Να ξέρεις μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις να αποθηκεύει τις φωτογραφίες σου στην κάρτα μνήμης. Παραμετροποίηση των quick settings tiles έχει? Και τα δύο γίνονται φίλε μου με xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 εχει δοκιμασει κανεις omega v10? αν ναι εχει καμια διαφορα με την v9 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 παιδια πανω που νομιζα οτι κατι καταλαβα. Χθες περασα την omega. Σημερα την εσβησα και περασα την official (εκανα wipe κλπ). Μετα εκανα ξανα root και εβαλα την echoe. Ολα καλα και μολις μπηκα μεσα εκανα μονη της install τις 3 εφαρμογες που ειχα περασει πριν στν omega. και εχει ακομα το εικονιδιο omega files. Επισης ενω ειχα περασει την official και μετα πηγα να περασω την echoe στην μνημη του κινητου για να την κανω εγκατασταση υπηρχε ακομα η omega (το zip της). Κανονικά δεν έπρεπε να είχε σβηστεί? Για να σβήσεις ολα τα αρχεία που υπάρχουν στην internal sd κανε ένα reset μέσα από τις ρυθμίσεις .Αν το zip της omega ήταν στην εξωτερική sd φυσικά και δεν σβήνεται με το wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καλησπέρα σας, Θέλω να ρωτήσω το εξής : Έχω την echoe rom lite. Είμαι πολύ ευχαριστημενος αλλά έλεγα να βάλω μαμά mga. Με μαμά κερνελ φυσικά. Θα χάσω το cwm; Επίσης υπάρχει οδηγός στα ελληνικά; Είναι εύκολα τα βήματα; Να σημειωθεί ότι δεν έχω υπολογιστή με Windows αλλά έχω imac book pro...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 1) μπορουμε να περασουμε στο GT-I9505 την καθαρη εκδοση 4.3 που εχει το google s4 ? Έχω και εγώ την ίδια απορία , αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα τελειως stock καθαρή Rom , όπως του Google Edition S4. Ούτε 4.3 , ούτε 4.2.2. 1)http://www.technobuffalo.com/videos/how-to-turn-a-galaxy-s4-into-a-google-edition-phone/ Δεν είναι καθαρή αυτή η Rom σε καμία περίπτωση. Την έχει πειράξει ο συγκεκριμένος developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Έχω και εγώ την ίδια απορία , αλλά όσο και να έψαξα δεν βρήκα τελειως stock καθαρή Rom , όπως του Google Edition S4. Ούτε 4.3 , ούτε 4.2.2. Δεν είναι καθαρή αυτή η Rom σε καμία περίπτωση. Την έχει πειράξει ο συγκεκριμένος developer. αυτή εδω την έχεις κοιτάξει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369922 είναι 4.3 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Για να σβήσεις ολα τα αρχεία που υπάρχουν στην internal sd κανε ένα reset μέσα από τις ρυθμίσεις .Αν το zip της omega ήταν στην εξωτερική sd φυσικά και δεν σβήνεται με το wipe . Έχω παρατηρήσει ότι με ρεσετ από ρυθμίσεις δεν σβήνονται φάκελοι με προγράμματα ούτε φώτο από την εσωτερική μνήμη. Το navigon πχ μου έσβησε μόνο το apk αλλά το folder που είδε μέσα χάρτες pois κλπ δεν το έσβησε. Ο μονος τροπος να καθαρίσεις τελείως την εσωτερική μνήμη είναι με cwm format internal SD card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 αυτή εδω την έχεις κοιτάξει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369922 είναι 4.3 Ευχαριστώ Luciferia. Είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που ψαχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts