hic_et_nunc Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά παρατήρησα οτι συζητάτε για το 9506. Το εχω παρει απο Σουηδία και το κινητο ειναι πολυ καλο. Σε αναβαθμίσεις ειναι λιγο πισω αλλα δεν τρελαίνομαι να θελω εδω και τωρα την κιτκατ. Πάντως στο σέρβις που το πήγα μου ειπανε οτι καλύπτεται απο εγγύηση κανονικά και στην Ελλάδα. Δεν κατάλαβα γιατί να μην καλύπτεται που αναφέρετε μερικοί. Το κινητο μου το εφερε ο ξαδερφος μου που ζει στη Σουηδία, αν του χαλασει π.χ. το κινητο του ενώ είναι Ελλάδα δεν μπορει να το φτιάξει επειδή δεν έρχεται στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο; Στο service τους είπες οτι είναι το 9506 που δεν έρχεται Ελλάδα και σου είπαν οτι καλύπτεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γράφω και στο τοπικ του 9506 αναλυτικά! Πήγα με το κινητο και κοίταξε το ΙΜΕΙ ο άνθρωπος εκεί και είδε οτι πρόκειται για αυθεντικό samsung s4. Γιατί αυτός ήθελε να σιγουρευτεί ότι υπάρχει στη βάση δεδομένων τους. Και όντως είδαμε πότε φτιάχτηκε και πότε πουλήθηκε προς Σουηδία... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γράφω και στο τοπικ του 9506 αναλυτικά! Πήγα με το κινητο και κοίταξε το ΙΜΕΙ ο άνθρωπος εκεί και είδε οτι πρόκειται για αυθεντικό samsung s4. Γιατί αυτός ήθελε να σιγουρευτεί ότι υπάρχει στη βάση δεδομένων τους. Και όντως είδαμε πότε φτιάχτηκε και πότε πουλήθηκε προς Σουηδία... Αυτό είναι ενα μεμονωμένο περιστατικό και απλά έτυχε. Ισως ο τεχνικός δεν κατάλαβε οτι πρόκειται για το 9506. Επίσημα όμως οτιδήποτε δεν προορίζεται για την αγορά της Ελλάδας, δεν καλύπτεται απο εγγύηση στην Ελλάδα. Εγω αυτό γνωρίζω, τώρα εαν η Samsung έχει τόσο άριστο service που πέρα απ την εκπληκτική εξυπηρέτηση, καλύπτει και συσκευές που δεν θα έπρεπε τότε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το s4 i9506 η εγγυηση καλυπτεται κανονικα στην ελλαδα,ειναι ευρωπαικο κινητο!!!!!το κορεατικο S4(E330S) δεν καλυπτεται και το s4(I9500) δεν καλυπτονται..ειναι για ασιατικες χωρες!!!4.4 θα την δωσουν και στο i9506!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 το s4 i9506 η εγγυηση καλυπτεται κανονικα στην ελλαδα,ειναι ευρωπαικο κινητο!!!!!το κορεατικο S4(E330S) δεν καλυπτεται και το s4(I9500) δεν καλυπτονται..ειναι για ασιατικες χωρες!!!4.4 θα την δωσουν και στο i9506!!! Σωστά έτσι όπως τα λες είναι !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά παρατήρησα οτι συζητάτε για το 9506. Το εχω παρει απο Σουηδία και το κινητο ειναι πολυ καλο. Σε αναβαθμίσεις ειναι λιγο πισω αλλα δεν τρελαίνομαι να θελω εδω και τωρα την κιτκατ. Πάντως στο σέρβις που το πήγα μου ειπανε οτι καλύπτεται απο εγγύηση κανονικά και στην Ελλάδα. Δεν κατάλαβα γιατί να μην καλύπτεται που αναφέρετε μερικοί. Το κινητο μου το εφερε ο ξαδερφος μου που ζει στη Σουηδία, αν του χαλασει π.χ. το κινητο του ενώ είναι Ελλάδα δεν μπορει να το φτιάξει επειδή δεν έρχεται στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο; Τη καρτούλα του φοράς ? Εγώ λέω να πάρω αυτή http://www.skroutz.gr/s/3670829/Sandisk-microSDXC-64GB-Class-10-UHS-I-Extreme.html η http://www.skroutz.gr/s/2856361/Samsung-microSDXC-Pro-64GB-Class-10.html αλλά έχω διαβάσει ότι της καίει της 64GB να το ρισκάρω ? :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 πηρα το black edition απο σκρουτζομαγαζο !!! η συσκευασια σφραγισμενη και ολα καλα !!! εχω δυο ερωτησεις για απαντηση : 1) ενω λενε οτι στο black edition τα ακουστικα ειναι μαυρα,εμενα ειναι λευκα !!! 2) ισχυει λενε κανονικα εγγυηση 2 χρονια με την αποδειξη αγορας !! εμενα η αποδειξη γραφει μονο το ποσο πληρωμης του κινητου , αν γινει κατι θα μετραει αυτη η αποδειξη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 πηρα το black edition απο σκρουτζομαγαζο !!! η συσκευασια σφραγισμενη και ολα καλα !!! εχω δυο ερωτησεις για απαντηση : 1) ενω λενε οτι στο black edition τα ακουστικα ειναι μαυρα,εμενα ειναι λευκα !!! 2) ισχυει λενε κανονικα εγγυηση 2 χρονια με την αποδειξη αγορας !! εμενα η αποδειξη γραφει μονο το ποσο πληρωμης του κινητου , αν γινει κατι θα μετραει αυτη η αποδειξη ?? Μοντέλο; IMEI;; Δεν γράφει η απόδειξη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 και στο δικο μου black edition αγορασμενο απο skroutz τα ακουστικα ηταν ασπρα.οσο για την αποδειξη σιγουρα δεν αναγραφει πουθενα το imei της συκευης γιατι σε εμενα το γραφει κανονικα στο χαρτι της αποδειξης. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 οχι,αυτο λεω,μονο τεμαχιο ενα, και το ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 καλα ειναι σοβαροι αυτοι στο καταστημα που στο πουλησαν αποδειξη χωρις imei τηλεφωνου γινεται Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 τωρα τι κανουμε οεο ??? αυτο με τα ακουστικα παλι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 οχι,αυτο λεω,μονο τεμαχιο ενα, και το ποσο Τότε δεν έχεις εγγύηση φίλε, να το ξέρεις! Απο ποιο μαγαζί το πήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 αστα τα ακουστικα δεν εισαι ο μοναδικος που ειναι ασπρα κυτα να παρεις το καταστημα και να τους ρωτησεις γιατι δεν γραφουν το imei του τηλεφωνου πανω στην αποδειξη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 απο mobilehellas το πηρα το κινητο επειδη ειχε καλες κριτικες !!! επισης εκτος απο τα λευκα ακουστικα δεν ειδα πουθενα τα εξτρα wallpapers που εχει το black edition ,περιεργο !!! το κουτι να αναφερω ηταν κανονικα σφραγισμενο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι να σου πω ρε φίλε. Επικοινώνησε μαζί τους και πες τους τι γίνεται. Αν πάθει κάτι η συσκευή και τρέχεις στη Samsung, πως θα τους πείσεις οτι η απόδειξη είναι της συσκευής αφού δεν υπάρχουν στοιχεία;; Μην το αφήσεις έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 θα επικοινωνησω και μακαρι να βρω ακρη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά ενός Samsung Galaxy S4 και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος εχει αγοράσει πότε από το expansys... Οι τιμές είναι πιο ακριβές, αλλά έχω ακούσει ότι τα τηλέφωνα ειναι γαλλικά ή αγγλικά και ότι υπάρχει καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης κλπ. Λογικά τα τηλέφωνα που πουλάνε υποστηρίζονται από το service της Samsung εδώ Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η αγορά ενός Samsung Galaxy S4 και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος εχει αγοράσει πότε από το expansys... Οι τιμές είναι πιο ακριβές, αλλά έχω ακούσει ότι τα τηλέφωνα ειναι γαλλικά ή αγγλικά και ότι υπάρχει καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης κλπ. Λογικά τα τηλέφωνα που πουλάνε υποστηρίζονται από το service της Samsung εδώ Ελλάδα; Σε περίπτωση βλάβης θα πας στη Samsung και οχι στο expansys αρα δεν έχει σημασία απο που έχει αγοραστεί. Κοίταξε απο skroutz και αγόρασε απ οπου σε συμφέρει. Αν θέλεις οπωσδήποτε απο expancys νομίζω οτι είναι γαλλικά αλλά δε στο λεω με 100% σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Σε ευχαριστώ, αν κατάλαβα καλά είσαι της άποψης ότι δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά η αγορά από το expansys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Σε ευχαριστώ, αν κατάλαβα καλά είσαι της άποψης ότι δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά η αγορά από το expansys; Τώρα είδα οτι το expansys το έχει μαζί με τα μεταφορικά γύρω στα 100 ευρώ παραπάνω απ τα μαγαζιά του skroutz. Οχι δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Υπάρχουν μπόλικα αξιόλογα μαγαζιά στο skroutz :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες. Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχεις να προτίνεις κάτι σε κατάστημα για αγορά s4; Από το συνολικό διάβασμα του νήματος καταλήγω σε kaizer και birdphone αλλά θα πρέπει να προσέξω επιπρόσθετα κάτι άλλο; Βλέπω ότι οι περισσότεροι ανησυχούνε για κινητό που ίσως δεν υποστηρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία, ανοιγμένο κινητό δηλ. παραβιασμένη ταινία, χαλασμένο εξαρχής κινητό κλπ. Edited May 8, 2014 by akis1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες. Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχεις να προτίνεις κάτι σε κατάστημα για αγορά s4; Από το συνολικό διάβασμα του νήματος καταλήγω σε kaizer και birdphone αλλά θα πρέπει να προσέξω επιπρόσθετα κάτι άλλο; Βλέπω ότι οι περισσότεροι ανησυχούνε για κινητό που ίσως δεν υποστηρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία, ανοιγμένο κινητό δηλ. παραβιασμένη ταινία, χαλασμένο εξαρχής κινητό κλπ. Απο birdphone εχω αγοράσει τις περισσότερες συσκευές μου αλλα εχω αγοράσει και απο kaizershop και εμεινα ευχαριστημένος και απο αυτό. Το http://www.cityshop.gr επίσης απ οτι ξέρω είναι μια χαρά κατάστημα, το open365, το play247 ... Η επιλογή είναι δική σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Το δικο μου black edition εχει μαυρα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Σκέφτομαι τις τελευταίες ημέρες να πάρω το Galaxy S4 σε λευκό από το birdphone. Το έχει πάρει κανείς από εκεί να μου πει αν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα; Γενικά ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts