Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p.

:)

Από που ????

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p.

267?? ?? :eek:

Από που?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

267?? ?? :eek:

Από που?

Μεταχειρισμενο μαλλον εννοει η με επιδοτηση... Δεν υπαρχει πουθενα το 4 με 267 ευρω... Εκτος αν ειναι κινεζικη απομιμιση...

Μάριος...

λιγο δυσκολο να το πηρες 267..ακομα κ μεταχειρισμενο δεν κανει τοσο!!

I Want To Believe

Φιλε Slade θα σου προτεινα να ψαχτεις ο ιδιος πρωτα με το τηλεφωνο που σου δωσανε διοτι κατι δεν παει καλα στην τιμη που το πηρες...ακομη και για μεταχειρισμενο η τιμη του ειναι σχεδον απιθανη για να ειναι αληθινη.

Edited by makouin

θελω να αγορασω ενα galaxy s4 κ δν ξερω εαν απο εδω ειναι αξιοπηστο http://citisshop.com/eshop/samsung-galaxy-s4-i9505-16gb/ πειτε μ εαν ειναι......

Παιδιά τελικά το S4 Black Edition δεν εμφανίστηκε πουθενά. :mad:

http://9to5google.files.wordpress.com/2014/02/galaxy-s4-black-edition-02.png?w=347&h=607

Στο amazon.de νομίζω το χει 470. 100 ευρώ σχεδόν περισσότερο από τα κοινά s4.

Άραγε η πρόσοψη είναι ίδια με του κοινού μαύρου?

Διαφέρει μόνο στο πίσω καπάκι?

Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας δώσει τα φώτα του.

Υ.Γ. Το Σ5 τελικά χωρίς ψευτόδερμα.

το ζαχαρωνω καιρο τωρα

τι λετε αξιζει τωρα η αγορα του στα 380

η να περιμενω το 5 ελλαδα;

παιζει με το 5 να πεσει κοντα στα 300;

το ζαχαρωνω καιρο τωρα

τι λετε αξιζει τωρα η αγορα του στα 380

η να περιμενω το 5 ελλαδα;

παιζει με το 5 να πεσει κοντα στα 300;

Σε 3-5 μήνες αφού κυκλοφορήσει το S5

Παναγιώτης

θα κανω μια συνηθισμενη ερωτηση,αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα,θελω να μαθω καποια πραγματα.

το s4 παιζει στο skroutz στα 377 ευρω.συγκεκριμενα μιλησα με birdphone και με διαβεβαιωσαν,οτι σε περιπτωση προβληματος με καλυπτει κανονικα

η Ελληνικη αντιπ/εια.

απο κει και περα.αλλαζει σε κατι απο τα της Ελληνικης εισαγωγης?

δηλαδη κατι στην κατασκευη,προελευση η γενικοτερα κατι αλλο?

αγοραζουμε αφοβα?

ευχαριστω

θα κανω μια συνηθισμενη ερωτηση,αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα,θελω να μαθω καποια πραγματα.

το s4 παιζει στο skroutz στα 377 ευρω.συγκεκριμενα μιλησα με birdphone και με διαβεβαιωσαν,οτι σε περιπτωση προβληματος με καλυπτει κανονικα

η Ελληνικη αντιπ/εια.

αγοραζουμε αφοβα?

ευχαριστω

Αγοράζεις άφοβα. Λόγω της πανευρωπαικής εγγύησης 2 χρόνων της samsung, η συσκευή καλύπτεται κανονικότατα απο όποια ευρωπαϊκή χώρα κι αν προέρχεται. Επίσης το birdphone όπως και άλλα καταστήματα, αν δεν κάνω λάθος παρέχει DOA οπότε σε περίπτωση που παραλάβεις προβληματική παρτίδα γίνεται άμεση αντικατάσταση της συσκευής

η Ελληνικη αντιπ/εια.

αγοραζουμε αφοβα?

ευχαριστω

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν θα παίρνεις software updates από τη Samsung Hellas αλλά είτε από Γερμανία είτε Γαλλία (αναλόγως χώρας εισαγωγής), κάτι που μάλλον μόνο προς όφελος σου δουλεύει.

Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως στα είπαν.

Προχώρα άφοβα σε αγορά του.

αρα παλι μεσω kies ομως φανταζομαι οτι περνω updates,απλα δεν θα ειναι οι Ελληνικη rom(?)

κατασκευαστικα αλλαζει κατι?

αρα παλι μεσω kies ομως φανταζομαι οτι περνω updates,απλα δεν θα ειναι οι Ελληνικη rom(?)

κατασκευαστικα αλλαζει κατι?

Οχι δεν αλλάζει τίποτα κατασκευαστικά. Εγω π.χ εγω γερμανική συσκευή και παίρνω πάντα πρώτος αναβαθμίσεις. Την 4.4.2 KitKat μόνο τα γερμανικά την έχουν πάρει μέχρι στιγμής :)

ευχαριστω πολυ παιδια..προχωραω...:D

γινομαι κουραστικος,αλλα επειδη δεν εχω αγορασει ξανα ευρωπαικης εγγυησης,θα ρωτησω κατι τελευταιο..

τα Ελληνικης εισαγωγης,ειναι π.χ made in Korea και της Ευρωπαικης εισαγωγης,made in poland,

ή απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν ολα?

ευχαριστω

Edited by dp8

το s3 περσυ οταν παρουσιαστηκε το 4 ειχε 403

και μεχρι να ερθει το s4 ελλαδα(27-4-13) εφτασε 350 εχασε 13%

μετα πηγε ρελαντι

το 4 τωρα(και με μεγαλυτερη αρχικη τιμη) παρουσιαση του 5 εχει 380

και μεχρι να ερθει το 5(νωριτερα απο το 4) θα παει καπου στα 340 σε περιπου 2 μηνες

απο τωρα.εγω παντως θα το χτυπησω αυριο γιατι το iphone 4 μετα απο 4 χρονια τα χει δει ολα και παιδεμα ακομα 2 μηνες

για να γλιτωσω 30 ευρω δεν παιζει

το s3 περσυ οταν παρουσιαστηκε το 4 ειχε 403

και μεχρι να ερθει το s4 ελλαδα(27-4-13) εφτασε 350 εχασε 13%

μετα πηγε ρελαντι

το 4 τωρα(και με μεγαλυτερη αρχικη τιμη) παρουσιαση του 5 εχει 380

και μεχρι να ερθει το 5(νωριτερα απο το 4) θα παει καπου στα 340 σε περιπου 2 μηνες

απο τωρα.εγω παντως θα το χτυπησω αυριο γιατι το iphone 4 μετα απο 4 χρονια τα χει δει ολα και παιδεμα ακομα 2 μηνες

για να γλιτωσω 30 ευρω δεν παιζει

Για να μη σου πω οτι δεν πρόκειται να πέσει άλλο. Εχει πέσει ήδη πάρα πολύ.

επεσε πολυ και αποτομα...

δεν θυμαμαι αλλη ναυαρχιδα με τοσο μεγαλη πτωση τιμης,σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.

αλλες εποχες θα μου πεις,αλλα ειναι γεγονος..

ως περιεργος και...ψειρας κανω μια τελευταια ερωτηση.

birdpone@kaizer κλπ,τα τηλεφωνα τα παραδιδουν ανοιχτα(παρεμβαση για τσεκ του τηλεφωνου απο τους ιδιους)

ή το παιρνουμε σφραγισμενο.thx

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά