DALIKERMAN84 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p. :) Από που ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p. :) 267?? ?? :eek: Από που? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 267?? ?? :eek: Από που? Μεταχειρισμενο μαλλον εννοει η με επιδοτηση... Δεν υπαρχει πουθενα το 4 με 267 ευρω... Εκτος αν ειναι κινεζικη απομιμιση... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slade Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Από που ???? Kinitomania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p. :) λιγο δυσκολο να το πηρες 267..ακομα κ μεταχειρισμενο δεν κανει τοσο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Οντως dalikerman84 μαλλον σου δωσανε αλλο κινητο φιλε γιατι με βαση τα λεγομενα σου στο kinitomania δεν εχει τοσο το samsung galaxy s4 i9505. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Εκτος αν πηρες το mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokinito Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Συμφωνώ αν και δεν βλέπω να πουλάει το s4 mini το συγκεκριμένο online κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p. :) Φιλε Slade θα σου προτεινα να ψαχτεις ο ιδιος πρωτα με το τηλεφωνο που σου δωσανε διοτι κατι δεν παει καλα στην τιμη που το πηρες...ακομη και για μεταχειρισμενο η τιμη του ειναι σχεδον απιθανη για να ειναι αληθινη. Edited February 15, 2014 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Slade μαλλον πρεπει να ψαχτεις εσυ λιγακι. Αλλο κινητο αγορασες για s4..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadi Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 θελω να αγορασω ενα galaxy s4 κ δν ξερω εαν απο εδω ειναι αξιοπηστο http://citisshop.com/eshop/samsung-galaxy-s4-i9505-16gb/ πειτε μ εαν ειναι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδιά τελικά το S4 Black Edition δεν εμφανίστηκε πουθενά. :mad: http://9to5google.files.wordpress.com/2014/02/galaxy-s4-black-edition-02.png?w=347&h=607 Στο amazon.de νομίζω το χει 470. 100 ευρώ σχεδόν περισσότερο από τα κοινά s4. Άραγε η πρόσοψη είναι ίδια με του κοινού μαύρου? Διαφέρει μόνο στο πίσω καπάκι? Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας δώσει τα φώτα του. Υ.Γ. Το Σ5 τελικά χωρίς ψευτόδερμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 το ζαχαρωνω καιρο τωρα τι λετε αξιζει τωρα η αγορα του στα 380 η να περιμενω το 5 ελλαδα; παιζει με το 5 να πεσει κοντα στα 300; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 το ζαχαρωνω καιρο τωρα τι λετε αξιζει τωρα η αγορα του στα 380 η να περιμενω το 5 ελλαδα; παιζει με το 5 να πεσει κοντα στα 300; Σε 3-5 μήνες αφού κυκλοφορήσει το S5 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 θα κανω μια συνηθισμενη ερωτηση,αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα,θελω να μαθω καποια πραγματα. το s4 παιζει στο skroutz στα 377 ευρω.συγκεκριμενα μιλησα με birdphone και με διαβεβαιωσαν,οτι σε περιπτωση προβληματος με καλυπτει κανονικα η Ελληνικη αντιπ/εια. απο κει και περα.αλλαζει σε κατι απο τα της Ελληνικης εισαγωγης? δηλαδη κατι στην κατασκευη,προελευση η γενικοτερα κατι αλλο? αγοραζουμε αφοβα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 θα κανω μια συνηθισμενη ερωτηση,αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα,θελω να μαθω καποια πραγματα. το s4 παιζει στο skroutz στα 377 ευρω.συγκεκριμενα μιλησα με birdphone και με διαβεβαιωσαν,οτι σε περιπτωση προβληματος με καλυπτει κανονικα η Ελληνικη αντιπ/εια. απο κει και περα.αλλαζει σε κατι απο τα της Ελληνικης εισαγωγης? δηλαδη κατι στην κατασκευη,προελευση η γενικοτερα κατι αλλο? αγοραζουμε αφοβα? ευχαριστω Αγοράζεις άφοβα. Λόγω της πανευρωπαικής εγγύησης 2 χρόνων της samsung, η συσκευή καλύπτεται κανονικότατα απο όποια ευρωπαϊκή χώρα κι αν προέρχεται. Επίσης το birdphone όπως και άλλα καταστήματα, αν δεν κάνω λάθος παρέχει DOA οπότε σε περίπτωση που παραλάβεις προβληματική παρτίδα γίνεται άμεση αντικατάσταση της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 θα κανω μια συνηθισμενη ερωτηση,αλλα επειδη τα λεφτα δεν ειναι λιγα,θελω να μαθω καποια πραγματα. το s4 παιζει στο skroutz στα 377 ευρω.συγκεκριμενα μιλησα με birdphone και με διαβεβαιωσαν,οτι σε περιπτωση προβληματος με καλυπτει κανονικα η Ελληνικη αντιπ/εια. απο κει και περα.αλλαζει σε κατι απο τα της Ελληνικης εισαγωγης? δηλαδη κατι στην κατασκευη,προελευση η γενικοτερα κατι αλλο? αγοραζουμε αφοβα? ευχαριστω Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν θα παίρνεις software updates από τη Samsung Hellas αλλά είτε από Γερμανία είτε Γαλλία (αναλόγως χώρας εισαγωγής), κάτι που μάλλον μόνο προς όφελος σου δουλεύει. Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως στα είπαν. Προχώρα άφοβα σε αγορά του. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 αρα παλι μεσω kies ομως φανταζομαι οτι περνω updates,απλα δεν θα ειναι οι Ελληνικη rom(?) κατασκευαστικα αλλαζει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 αρα παλι μεσω kies ομως φανταζομαι οτι περνω updates,απλα δεν θα ειναι οι Ελληνικη rom(?) κατασκευαστικα αλλαζει κατι? Οχι δεν αλλάζει τίποτα κατασκευαστικά. Εγω π.χ εγω γερμανική συσκευή και παίρνω πάντα πρώτος αναβαθμίσεις. Την 4.4.2 KitKat μόνο τα γερμανικά την έχουν πάρει μέχρι στιγμής :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) ευχαριστω πολυ παιδια..προχωραω...:D ***** γινομαι κουραστικος,αλλα επειδη δεν εχω αγορασει ξανα ευρωπαικης εγγυησης,θα ρωτησω κατι τελευταιο.. τα Ελληνικης εισαγωγης,ειναι π.χ made in Korea και της Ευρωπαικης εισαγωγης,made in poland, ή απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν ολα? ευχαριστω Edited February 26, 2014 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παντως καθε μερα πεφτει 1 με 1.5 ευρω στο skroutz. Περιμενω να ερθει το s5 για να πεσει κι αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το s3 περσυ οταν παρουσιαστηκε το 4 ειχε 403 και μεχρι να ερθει το s4 ελλαδα(27-4-13) εφτασε 350 εχασε 13% μετα πηγε ρελαντι το 4 τωρα(και με μεγαλυτερη αρχικη τιμη) παρουσιαση του 5 εχει 380 και μεχρι να ερθει το 5(νωριτερα απο το 4) θα παει καπου στα 340 σε περιπου 2 μηνες απο τωρα.εγω παντως θα το χτυπησω αυριο γιατι το iphone 4 μετα απο 4 χρονια τα χει δει ολα και παιδεμα ακομα 2 μηνες για να γλιτωσω 30 ευρω δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το s3 περσυ οταν παρουσιαστηκε το 4 ειχε 403 και μεχρι να ερθει το s4 ελλαδα(27-4-13) εφτασε 350 εχασε 13% μετα πηγε ρελαντι το 4 τωρα(και με μεγαλυτερη αρχικη τιμη) παρουσιαση του 5 εχει 380 και μεχρι να ερθει το 5(νωριτερα απο το 4) θα παει καπου στα 340 σε περιπου 2 μηνες απο τωρα.εγω παντως θα το χτυπησω αυριο γιατι το iphone 4 μετα απο 4 χρονια τα χει δει ολα και παιδεμα ακομα 2 μηνες για να γλιτωσω 30 ευρω δεν παιζει Για να μη σου πω οτι δεν πρόκειται να πέσει άλλο. Εχει πέσει ήδη πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 επεσε πολυ και αποτομα... δεν θυμαμαι αλλη ναυαρχιδα με τοσο μεγαλη πτωση τιμης,σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα. αλλες εποχες θα μου πεις,αλλα ειναι γεγονος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ως περιεργος και...ψειρας κανω μια τελευταια ερωτηση. birdpone@kaizer κλπ,τα τηλεφωνα τα παραδιδουν ανοιχτα(παρεμβαση για τσεκ του τηλεφωνου απο τους ιδιους) ή το παιρνουμε σφραγισμενο.thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts