Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη το i9505 βγαζει χαλια φωτος?

Επισης εχει κανενας το i9506 να μας πει τι λεει το κινητο και ποτε θα ερθει ελλαδα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισης εχει κανενας το i9506 να μας πει τι λεει το κινητο και ποτε θα ερθει ελλαδα.

Το 9505 βγαζει εντυπωσιακες φωτος τη μερα και ειναι απ τα κορυφαια.

Στα νυχτερινα η σε εσωτερικους χωρους απλα εχει θεματακια αλλα ειναι εν μερη και φυσιολογικο για τοσο μικρους αισθητηρες!

Απλα το 8πυρινο λογο νεωτερου αισθητηρα ειναι λιγο(εως πολυ?)καλυτερο.

Δες μια ματια και στις φωτος που υπαρχουν ανεβασμενες στο παρον νημα απο χρηστες να παρεις 1 ιδεα μονος σου.

Εδω να πω οτι αν και δεν εχει OIS οπως το G2 για μενα overal το S4 ειναι καλυτερο καθως το G2 θελει ταμα και υπομονη για να καταφερει να εστιασει σωστα σε εσωτερικους χωρους χωρια που θολωνει καπως το viewfinder στη κινηση!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το i9506 υπάρχει (κλειδωμένο για την ώρα Orange) στην Γαλλία που σημαίνει ότι μπορείς να το παραγγείλεις και φυσικά έχεις και εγγύηση. "ξεκλειδώνει εύκολα"

Ξεκλείδωτο σε περίπου ένα μήνα (συνήθως τόσο είναι η συμφωνίες) και λογικά θα έρθει "παραεισαγωγή" σε κάποιο κατάστημα στα 800€ περίπου (750 η χαμηλότερη)

Δε χρειάζεται να ρωτάς πως είναι το κινητό (λίγο καλύτερο από το i9505) δες lg g2 ίδιο hardware με καλύτερη κάμερα)

Πολλά τα χρήματα! και σε 5 περίπου μήνες θα υπάρχουν καλύτερα!!! και με λιγότερα χρήματα.

Αν ειναι το i9506 να ερθει σε παραεισαγωγη και να ερθει και στη τιμη των 700-800 ευρω τη στιγμη που το i9505 στα ιδια καταστηματα παραεισαγωγης κοστιζει 400-450 ευρω ενω σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων παραμενει στη τιμη των 600-700.

Δεν υπαρχει περιπτωση οταν ερθει το i9506 να ερθει στα καταστηματα παραεισαγωγης στη τιμη 400-500 ευρω?

Επι την ευκαιρια θυμαται κανεις οταν προτοηρθε το i9505 στα καταστηματα παραεισαγωγης ποσο το δινανε?

Για πες ενα καλυτερο του i9506 που θα υπαρχει σε 5-6 μηνες.

Μην μου πεις το lg nexus 5 γιατι στην ουσια το ιδιο hardware(cpu, chipset & vga) θα εχει.

Edited by Lordoftherings

το i9506 που λενε οτι κυκλοφορησε κ ευρωπη αυτο δεν ειναι????

http://www.ebay.com/itm/Samsung-SHV-E330S-Galaxy-S4-LTE-A-32GB-Quad-core-2-3GHz-Unlock-Smartphone-Phone-/221248907584

απλα αλλιως το κυκλοφορουν σε ευρωπη(i9506)lte-a..νομιζω οτι ειναι ακριβως τα ιδια..οποτε καλυτερα το Samsung-SHV-E330S-Galaxy-S4-LTE-A-32GB απο amazon..που εχει κ filmware south korea μονο!!!κ παιρνει κ πολυ γρηγορα τις αναβαθμισεις!!!

I Want To Believe

το i9506 που λενε οτι κυκλοφορησε κ ευρωπη αυτο δεν ειναι????

http://www.ebay.com/itm/Samsung-SHV-E330S-Galaxy-S4-LTE-A-32GB-Quad-core-2-3GHz-Unlock-Smartphone-Phone-/221248907584

απλα αλλιως το κυκλοφορουν σε ευρωπη(i9506)lte-a..νομιζω οτι ειναι ακριβως τα ιδια..οποτε καλυτερα το Samsung-SHV-E330S-Galaxy-S4-LTE-A-32GB απο amazon..που εχει κ filmware south korea μονο!!!κ παιρνει κ πολυ γρηγορα τις αναβαθμισεις!!!

ΝΑΙ πρόκειται για το ίδιο!

1 δεν έχει εγγύηση

2 για να αποφύγει το τελωνείο θα πρέπει να το αγοράσεις από Amazon.uk = 700€+ τα υπόλοιπα κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς (μεταφορικά - φόρους κ.α) αν το παραγγείλεις .com στην ολοκλήρωση θα προστεθούν και τελωνείο!!!

3 από ebay υπάρχει το ρίσκο με το τελωνείο, και καλύτερα για τέτοια ποσά - συσκευές, είναι να αποφεύγονται.

Edit

Το κόλπο με το τάχα μου δώρο δε πιάνει πάντα, και τότε?

Edited by SpyGlass

Πιστευετε οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχει ερθει ελλαδα το i9506?

Αν ναι σε τι τιμη λετε να το πουλανε τα μαγαζια που θα το φερουν παραεισαγωγη και οχι οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων?

ΝΑΙ πρόκειται για το ίδιο!

1 δεν έχει εγγύηση

2 για να αποφύγει το τελωνείο θα πρέπει να το αγοράσεις από Amazon.uk = 700€+ τα υπόλοιπα κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς (μεταφορικά - φόρους κ.α) αν το παραγγείλεις .com στην ολοκλήρωση θα προστεθούν και τελωνείο!!!

3 από ebay υπάρχει το ρίσκο με το τελωνείο, και καλύτερα για τέτοια ποσά - συσκευές, είναι να αποφεύγονται.

Edit

Το κόλπο με το τάχα μου δώρο δε πιάνει πάντα, και τότε?

ναι καπου εκει θα φτασει..οποτε ειναι να περιμενουμε να δουμε το s5 πρωτα που θα κυκλοφορησει κ εκει βλεπουμε...με τα πολλα τεσσαρια αρκετα παθαμε κ μαθαμε!!!το κακο ειναι οτι δεν πεφτουν οι τιμες γρηγορα amazon & ebay..

I Want To Believe

Τι εννοεις "αρκετα παθαμε" εχεις δυσαρεστες εμπειριες απο τα samsung galaxy s4 φιλε και γι' αυτο σε βλεπω τοσο απογοητευμενο?

Τι εννοεις "αρκετα παθαμε" εχεις δυσαρεστες εμπειριες απο τα samsung galaxy s4 φιλε και γι' αυτο σε βλεπω τοσο απογοητευμενο?

απλα ικανοποιημενος οχι δυσαρεστημενος,ουτε ενθουσιασμενος!!!με τα πολλα s4 !!!

I Want To Believe

Πάντως είναι λίγο περίεργο πού στην Ελλάδα βρίσκεις S4 στα 415 και στην Γερμανία το φθηνότερο από Geizhals αρχίζει από 445 και στην Αγγλία γύρω στα 500!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ναι καπου εκει θα φτασει..οποτε ειναι να περιμενουμε να δουμε το s5 πρωτα που θα κυκλοφορησει κ εκει βλεπουμε...με τα πολλα τεσσαρια αρκετα παθαμε κ μαθαμε!!!το κακο ειναι οτι δεν πεφτουν οι τιμες γρηγορα amazon & ebay..

Αργεί πολύ το i9506 ρε παιδιά. Αν είναι να έρθει 1 μήνα πριν το S5, καλύτερα να πάει κάποιος σε S5 που θα έχει καλύτερη κάμερα, οθόνη κλπ.

Δεν υπαρχει περιπτωση οταν ερθει το i9506 να ερθει στα καταστηματα παραεισαγωγης στη τιμη 400-500 ευρω?

Επι την ευκαιρια θυμαται κανεις οταν προτοηρθε το i9505 στα καταστηματα παραεισαγωγης ποσο το δινανε?

Για πες ενα καλυτερο του i9506 που θα υπαρχει σε 5-6 μηνες.

1. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.700 ευρώ θα ξεκινήσει

2.Ξεκίνησε στα 700.(το 700 γενικά είναι κλασσική τιμή στην Ελλάδα για συσκευή "ναυαρχίδα").

3.S5. Σε πολύ λιγότερο από 6 μήνες μάλιστα αν αληθεύουν τα όσα γράφονται.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Με αυτη τη λογικη τοτε ρε φιλε θα πρεπει οταν βγει το s5 να πεσει κατακορυφα η τιμη του s4.

Εγω παλι δεν νομιζω/ελπιζω να ειναι τοσο ακριβο το i9506 αφου στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια μετεξελιξη του απλου s4 i9505.

Εχει αγορασει κανεις το κινητο i9506 ή καποιο αλλο απο το εξωτερικο και χωρα της ευρωπης για να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την πανευρωπαικη εγγυηση?

Edited by Lordoftherings

Με αυτη τη λογικη τοτε ρε φιλε θα πρεπει οταν βγει το s5 να πεσει κατακορυφα η τιμη του s4.

Εγω παλι δεν νομιζω/ελπιζω να ειναι τοσο ακριβο το i9506 αφου στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια μετεξελιξη του απλου s4 i9505.

Εχει αγορασει κανεις το κινητο i9506 ή καποιο αλλο απο το εξωτερικο και χωρα της ευρωπης για να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την πανευρωπαικη εγγυηση?

Κόλλημα με το i9506 Εεε?

1: δε θα κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα!!!

2: θα είναι διαθέσιμο σε λίγες χώρες με μικρό αριθμό συσκευών!!! (από την ίδια τη Samsung, ειδικά για τις χώρες της Ευρώπης με lte-a)

Έχει ένας γνωστός μου το κορεάτικο e330 (από ταξίδι) και οι διαφορές είναι μηδαμινές, για τα 100€ (200 από ίντερνετ) διάφορα!!! Σίγουρα δεν αξίζει.

Εγγύηση = αν και εφόσον αγοράσεις το ευρωπαϊκό (i9506) θα έχεις.

Θα είναι πάντα πολύ ακριβότερα από το i9505 (αφού έτσι κι αλλιώς δε θα είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές)

Αν παρόλα αυτά επιμείνεις!

Το κορεάτικο υπάρχει για αγορά σε ευρωπαϊκά sites (χωρίς τελωνείο =δασμοί) συμφέρει γιατί έχει 32gb και είναι φθηνότερο"φυσικά δεν έχει εγγύηση" αν βρεις κάποιον να στο φέρει έχει περίπου 550+ (από Κορέα γιατί στο ίντερνετ έχει 700 + τα υπόλοιπα)

Νομίζω σε κάλυψα?!

Edited by SpyGlass

Κόλλημα με το i9506 Εεε?

1: δε θα κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα!!!

2: θα είναι διαθέσιμο σε λίγες χώρες με μικρό αριθμό συσκευών!!! (από την ίδια τη Samsung, ειδικά για τις χώρες της Ευρώπης με lte-a)

Έχει ένας γνωστός μου το κορεάτικο e330 (από ταξίδι) και οι διαφορές είναι μηδαμινές, για τα 100€ (200 από ίντερνετ) διάφορα!!! Σίγουρα δεν αξίζει.

Εγγύηση = αν και εφόσον αγοράσεις το ευρωπαϊκό (i9506) θα έχεις.

Θα είναι πάντα πολύ ακριβότερα από το i9505 (αφού έτσι κι αλλιώς δε θα είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές)

Αν παρόλα αυτά επιμείνεις!

Το κορεάτικο υπάρχει για αγορά σε ευρωπαϊκά sites (χωρίς τελωνείο =δασμοί) συμφέρει γιατί έχει 32gb και είναι φθηνότερο"φυσικά δεν έχει εγγύηση" αν βρεις κάποιον να στο φέρει έχει περίπου 550+ (από Κορέα γιατί στο ίντερνετ έχει 700 + τα υπόλοιπα)

Νομίζω σε κάλυψα?!

ετσι ακριβως φιλε μου ειναι οπως τα λες...κ για εμενα καλυτερα να παρει καποιος το κορεατικο (Samsung SHV-E330S E330 Galaxy S4 LTE-A ADVANCED 32GB Quad-core 2.3GHz Unlocked Smartphone Phone) κ οχι το ι9506..συν τα 32 gb που εχει και τα filmware που βγαζει κατευθειαν απο south korea..καθε μηνα κ αναβαθμιση..εχει 579 αλλα ολα με τα εξοδα αποστολης μου φτανει στα 779..κ το ακυρωσα..ειναι παρα πολλα!!!κ εγγυηση δεν θα εχεις..το ρισκαρεις?????:rolleyes:

I Want To Believe

Δεν μπορει ρε παιδια να κυκλοφορει μια νεα εκδοση s4 η samsung και να μην εχει βασικες διαφορες απο την ναυαρχιδα της i9505.

Το i9505 με βαση αυτα που βλεπω εδω εχει διαφορετικο chipset, cpu & καρτα γραφικων που απο μονα τους αυτα αλλαζουν κατα πολυ τις επιδοσεις του βασικου s4 i9505.

Εγω οπως εχω ξαναπει δεν νομιζω να ειναι τρομερα ποιο ακριβο απο το i9505.

Εγω πιστευω οτι αντε να εχει 50-100 ευρω ποιο πολλα απ' οτι το i9505 αν εχει παραπανω πραγματικα δεν αξιζει να το αγορασει κανεις ειδικα τωρα που ολοι ξερουμε οτι λογικα φεβρουαριο - μαρτιο θα κυκλοφορησει το s5.

Edited by Lordoftherings

Δεν μπορει ρε παιδια να κυκλοφορει μια νεα εκδοση s4 η samsung και να μην εχει βασικες διαφορες απο την ναυαρχιδα της i9505.

Το i9505 με βαση αυτα που βλεπω εδω εχει διαφορετικο chipset, cpu & καρτα γραφικων που απο μονα τους αυτα αλλαζουν κατα πολυ τις επιδοσεις του βασικου s4 i9505.

Εγω πιστευω οτι αντε να εχει 50-100 ευρω ποιο πολλα απ' οτι το i9505 αν εχει παραπανω πραγματικα δεν αξιζει να το αγορασει κανεις ειδικα τωρα που ολοι ξερουμε οτι λογικα φεβρουαριο - μαρτιο θα κυκλοφορησει το s5.

575 euro εχει!!!αλλα με ολα τα μεταφορικα παει 750..

I Want To Believe

575 euro εχει!!!αλλα με ολα τα μεταφορικα παει 750..

Τοσο εχει σε αναλογια με το δολλαρια απο εξωτερικο.

Εγω δεν μιλησα για αυτη την τιμη αλλα για το ποσο θα το πουλανε στην ελλαδα τα μαγαζια που δεν ειναι μεγαλες αλυσιδες και το φερνουν παραεισαγωγη.

Αν ειναι να ειναι να κοστιζει πανω απο 550 ευρω εγω προσωπικα δεν προκειτε να το αγορασω γιατι ηδη τα 420 που κοστιζει το απλο s4 gt-i9505 τα βλεπω πολλα, αλλα για ενα τετοιο κινητο πιστευω τα αξιζει....

Κοίταξε το s4 με τα 32 gb έχει 632 ευρώ. Και είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο, απλά έχει 16 gb παραπάνω! Όταν βγήκε το S3, μετά από λίγο καιρό βγήκε το S3 LTE.2GB RAM και LTE.καμία άλλη διαφορά.Και έκανε 200 ευρώ παραπάνω από το απλό! Άσε και το άλλο: Τις αναβαθμίσεις θα τις βλέπεις με τα κυάλια! Το απλό το S4 θα παίρνει τις καινούργιες αναβαθμίσεις πολύ πιο πριν για ευνόητους λόγους.

Κοίταξε το s4 με τα 32 gb έχει 632 ευρώ. Και είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο, απλά έχει 16 gb παραπάνω! Όταν βγήκε το S3, μετά από λίγο καιρό βγήκε το S3 LTE.2GB RAM και LTE.καμία άλλη διαφορά.Και έκανε 200 ευρώ παραπάνω από το απλό! Άσε και το άλλο: Τις αναβαθμίσεις θα τις βλέπεις με τα κυάλια! Το απλό το S4 θα παίρνει τις καινούργιες αναβαθμίσεις πολύ πιο πριν για ευνόητους λόγους.

Με την μόνη διαφορά οτι το 4πυρινο S3 με 2GB RAM ανασαίνει, ενώ το απλό άστα να πάνε. Οσο για τα υπόλοιπα έχετε όλοι δίκιο, δεν υπάρχει λόγος αγοράς του S4 LTE-A. Πέρα απ το γεγονός οτι δεν θα ρθει ποτέ στην Ελλάδα(μιας και δεν έχουμε LTE-a), ακόμα και Ευρώπη να έρθει, θα είναι 700+ η τιμή του. Δώσε τα για το S5 ;)

Μα απ' οτι ξερω η samsung αργει γενικως να κυκλοφορήσει τις αναβαθμίσει ακομα και για τις ναυαρχίδες τις, δεν ειναι nexus αλλωστε να την παρει με το που βγει.

Τωρα αυτο που λες οτι στο i9506 θα αργουν ποιο πολυ απ' οτι στο i9505 που το στηριζεις?

Ισα - ισα επειδη το i9506 ειναι και ποιο νεο κινητο αλλα και ποιο δηνατο απο το απλο i9505 λογικα θα πρεπει να τις δινει ποιο γρηγορα τις αναβαθμησεις και οχι ποιο αργα.....

Με την μόνη διαφορά οτι το 4πυρινο S3 με 2GB RAM ανασαίνει, ενώ το απλό άστα να πάνε. Οσο για τα υπόλοιπα έχετε όλοι δίκιο, δεν υπάρχει λόγος αγοράς του S4 LTE-A. Πέρα απ το γεγονός οτι δεν θα ρθει ποτέ στην Ελλάδα(μιας και δεν έχουμε LTE-a), ακόμα και Ευρώπη να έρθει, θα είναι 700+ η τιμή του. Δώσε τα για το S5 ;)

Μακαρι να ειχε τοσο οταν ερχοταν το s5 πιστεψε με θα προτημουσα να περιμενα μερικους μηνες ακομα αν ηξερα οτι θα το βρω σε αυτη τη τιμη και οχι παντου στα 600-800 ευρω που εχουν ολα τα s... οταν προτοκυκλοφορησουν.

Και γιατι να μην ερθει το s4 i9506 στην ελλαδα?

Απο μαγαζια που κανουν παραεισαγωγη απο αλλες χωρες τις ευρωπης γιατι να μην ερθει?

:!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Τωρα αυτο που λες οτι στο i9506 θα αργουν ποιο πολυ απ' οτι στο i9505 που το στηριζεις?

Ισα - ισα επειδη το i9506 ειναι και ποιο νεο κινητο αλλα και ποιο δηνατο απο το απλο i9505 λογικα θα πρεπει να τις δινει ποιο γρηγορα τις αναβαθμησεις και οχι ποιο αργα.....

[/size][/b]

Γιατί το ίδιο γίνεται τώρα με το S3 το απλό και το LTE μοντέλο. Το S3 το απλό πήρε την 4.3 (με τα προβλήματα της αλλά έστω)το LTE ακόμα περιμένει. Και είναι λογικό στο απλό να βγαίνουν πιο γρήγορα σε σχέση με το άλλο, διότι στο απλό είναι πολλοί οι "ενδιαφερόμενοι".

καλημερα σας φιλοι μου,εχω το s4 και θελω κανω αλλο ενα ιδιο δωρο στην γυναικα μου,χρονι αγοραζω απο birdphone αλλα δυστηχως δεν ειχει διαθεσιμα σε ασπρο η μαυρο,καποιο εξησου εξιοπιστο για να αγορασω?να ειναι πληρης σφραγισμενο κ κατα προτιμηση οχι γερμανικο.σας ευχαριστω.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά