Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πόσο καλύτερο κινητό να θέλουμε ρε παιδιά??τελικά οι ανάγκες μας είναι τόσο αυξημένες ώστε να θέλουμε καλύτερο επεξεργαστή,μνήμη και πάει λέγοντας??

το μόνο που χρειάζεται κατ'εμέ είναι χωρητικότητα...δηλαδή τα 16GΒ δεν φτάνουν στους περισσότερους από εμάς και οκ,βάζουμε και μια κάρτα,αλλά δεν είναι το ίδιο!!

Τέσπα,νομίζω ότι τις ανάγκες τις αυξάνουμε μόνοι μας,χωρίς πραγματικά να χρειάζεται...όπως και με τα χρήματα ένα πράγμα...παλιά βγάζαμε περισσότερα και δεν μας έφταναν και τώρα κάποιοι βγάζουν λιγότερα και όμως τα έχουμε κάνει να μας φτάνουν,περίεργο δεν είναι??:wacko:

Φιλοσοφικές ανησυχίες πρωινιάτικο :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο την στιγμη που θα εχει μονο πιο καινουργιο επεξεργαστη δεν βλεπω τον λογο να λυπομαστε , τοση ταχυτητα τι να την κανουμε πλεον ? Αμα ειχε περισσοτερη μνημη ραμ τοτε θα αξιζε η λυπηση κατα την γνωμη μου .

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Παρατηρώ ένα φρενάρισμα στην κάθοδο του S4 πάντως.

Δες παλιοτερο μου ποστ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4789246#post4789246

Παιδια μην περιμενετε ότι ένα σουπερ εμπορικο μοντελο θα ξεφτιλιστεί η τιμη του...

Δες παλιοτερο μου ποστ:

Παιδια μην περιμενετε ότι ένα σουπερ εμπορικο μοντελο θα ξεφτιλιστεί η τιμη του...

Το έγραψα εντελώς πληροφοριακά και δεν σκέφτομαι να το αποκτήσω .

London for ever

Θα βρεις πολύ εύκολα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά. Από που το πήρες και όταν το συνδέεις στο kies από ποια χώρα σου λέει ότι είναι;

Η χωρα που μου δινει τι kies ειναι η κυπρος.το firmware ειναι ελληνικο vodafone.

SAMSUNG NOTE 5

Δες παλιοτερο μου ποστ:

Ναι καλά τα λες αλλά είναι ήδη στα 460€ σήμερα που μιλαμε. Εγώ εικάζω πώς τον Σεπτέμβριο θα έχει πέσει κι άλλο, θα έχει πάει γύρω στα 430€.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Τελικα οσοι ειστε εντος των πραγματων τι λετε; Αξιζει η αγορα του i9505 τωρα η να περιμενει κανεις;

Περιμενε 5-6 μηνες να πεσει στα 400 ευρω και μετα αγορασε το...αξιζει να κανεις υπομονη ενα 6μηνο για να γλιτωσεις ενα 50ευρω

:)

Εμένα μου φαίνεται αστείο να συζητάτε για αναμονή, για 10-20-30-40 ευρώ.

Κάτι, οτιδήποτε, το παίρνεις όποτε το χρειάζεσαι.

Δε το χρειάζεστε άμεσα, περιμένετε.

Πάτε διακοπές και θέλετε νέο κινητό, gps, κάμερα, ε δε το συζητάμε το πάρετε.

Να στε σίγουροι ότι σε χίλια μύρια άλλα, χάνετε πολύ περισσότερα χρήματα χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Σίγουρα όχι.

Το 9505 θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά.

Το 9506 είναι άλλο προϊόν με άλλη τιμή.

απλα εννοω οτι με τα ιδια χρηματα θα μπορουσαμε σε λιγο καιρο να παιρναμε το 9506 αντι του 9505 που πηραμε τωρα!!!

απλα εννοω οτι με τα ιδια χρηματα θα μπορουσαμε σε λιγο καιρο να παιρναμε το 9506 αντι του 9505 που πηραμε τωρα!!!

Και με τα ίδια χρήματα θα παίρνεις σε λίγο περισσότερο καιρό το 9507 (λέμε τώρα). Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι δεν εχει νόημα αυτό που λες;; Πάντα θα υπάρχουν φήμες για κάτι καλύτερο..με αυτή τη λογική μια ζωή θα περιμένεις "το κάτι καλύτερο"

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ρε παιδιά έτσι είναι με την τεχνολογία...μην τρελαίνεστε. Κατά μια έννοια πεταμένα λεφτά...Δεν κάνεις επένδυση. Το παίρνεις για το τώρα για να το χαρείς. Το 89 είχα έναν ΙΒΜ και τον είχα πάρει 450000 δρχ ξέρετε που είναι τώρα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795218#post4795218 αυτο περι ζελατινα,ταινια warranty κτλ.

@autokinitakias τι παει να πει μονο 4 εισαγωγικες υπαρχουν για σαμσουνγκ.οποιος θελει δεν μπορει να φερει και μονος του ακομη και απο ε.ε. με την ιδια εγγυηση?!Παραεισαγωγη για μενα ειναι να τα φερουν εκτος ε.ε. χωρις εγγυηση και να δεινουν δικια τους εγγυηση.

@βεφος τι παει να πει δεν ειναι επενδυση?δηλ.εσυ θες του χρονου να το σκοτωσεις(να χασεις 100αδες ευρω μεσα σε μηνες) γιατι η σαμσουνγκ αποφασισε να κανει τα δικα της-ανεξηγητα-?ή μηπως θες να μου πεις οτι τα κινητα που αγοραζετε τα βαζετε στο ντουλαπι και καθε 1-2-3 χρονια παιρνετε αλλο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795218#post4795218 αυτο περι ζελατινα,ταινια warranty κτλ.

@autokinitakias τι παει να πει μονο 4 εισαγωγικες υπαρχουν για σαμσουνγκ.οποιος θελει δεν μπορει να φερει και μονος του ακομη και απο ε.ε. με την ιδια εγγυηση?!Παραεισαγωγη για μενα ειναι να τα φερουν εκτος ε.ε. χωρις εγγυηση και να δεινουν δικια τους εγγυηση.

@βεφος τι παει να πει δεν ειναι επενδυση?δηλ.εσυ θες του χρονου να το σκοτωσεις(να χασεις 100αδες ευρω μεσα σε μηνες) γιατι η σαμσουνγκ αποφασισε να κανει τα δικα της-ανεξηγητα-?ή μηπως θες να μου πεις οτι τα κινητα που αγοραζετε τα βαζετε στο ντουλαπι και καθε 1-2-3 χρονια παιρνετε αλλο?

Αυτό ακριβώς δεν ειναι επένδυση...αν το παίρνεις με την λογική να το πουλησεις λίγο πιο χαμηλά από ότι το αγορασες ειναι τρελό fail. Μακάρι σε λίγο καιρό να βγάλει και 16πυρηνο S4 για να μπορώ εγώ να πάρω το i9505 με 100€ .Σιγα μην κάτσω να σκεφτώ εσένα που το πήρες 500€ και θέλεις να τη δώσεις 490€

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Εχω πει και αναφερει,και εχω κανει και διαξιφισμο,εδω στο φορουμ,οτι δεν ειναι ροδινα,απο τα παραλληλης εισαγωγης,τα λεω ετσι διοτι τα αναφερα παραεισαγωγης και με κραξανε φιλικα...λοιπον επειδη δουλευε ο κουνιαδος σε ενα απο αυτα τα μαγαζια,γινοντε πολλα και παμε και αφηνουμε το ρευστο....

Εγω ειχα παρει απο γνωστοτατο μαγαζι πολυκαταστημα το xperia z,και το εδωσα πισω,εδωσα και 100 ευρω επιπλεον,και πηρα το OG και μια sony tv 40" και ατοκα για 36 μηνες....δεν δινεις ρευστο σημερα,η διαφορα του κινητου απο τα παραμαγαζα ηταν 90 ευρω,στην τηλεοραση ειχε ακριβως ιδια τιμη.

Και ετσι ειμαι και υσηχος απο ολες τις μεριες,και πηρα και καινουργια πραγματα....οποιος καταλαβε καταλαβε....

android or ios or wm......who cares.....???

Εχω πει και αναφερει,και εχω κανει και διαξιφισμο,εδω στο φορουμ,οτι δεν ειναι ροδινα,απο τα παραλληλης εισαγωγης,τα λεω ετσι διοτι τα αναφερα παραεισαγωγης και με κραξανε φιλικα...λοιπον επειδη δουλευε ο κουνιαδος σε ενα απο αυτα τα μαγαζια,γινοντε πολλα και παμε και αφηνουμε το ρευστο....

Εγω ειχα παρει απο γνωστοτατο μαγαζι πολυκαταστημα το xperia z,και το εδωσα πισω,εδωσα και 100 ευρω επιπλεον,και πηρα το OG και μια sony tv 40" και ατοκα για 36 μηνες....δεν δινεις ρευστο σημερα,η διαφορα του κινητου απο τα παραμαγαζα ηταν 90 ευρω,στην τηλεοραση ειχε ακριβως ιδια τιμη.

Και ετσι ειμαι και υσηχος απο ολες τις μεριες,και πηρα και καινουργια πραγματα....οποιος καταλαβε καταλαβε....

Ναι τόσο καινούργια που ενώ το δικό μου iPad το πήρανε με DOA στο birdophone και σε 5 μέρες είχα νέο σφραγισμένο στα χέρια μου,ενώ φίλος μου πήρε iPad μετά από λιγο από Public και προσπαθούσαν να του πασαρουν δικές τους εγγυήσεις γιατί και καλα έπρεπε να τα πήγαινε αυτός στη αντιπροσωπεία.:X

Φίλε το να λέμε γενικά και αόριστα πράγματα δεν ειναι καλο.Και όταν τα κινητά που παίρνω ειναι καινούργια και καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπειας,δεν πα να μου λες και για κουνιαδους,θειους και θειαδες,ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του.

Και πάλι τελείως φιλικά.:cool:

Ναι τόσο καινούργια που ενώ το δικό μου iPad το πήρανε με DOA στο birdophone και σε 5 μέρες είχα νέο σφραγισμένο στα χέρια μου,ενώ φίλος μου πήρε iPad μετά από λιγο από Public και προσπαθούσαν να του πασαρουν δικές τους εγγυήσεις γιατί και καλα έπρεπε να τα πήγαινε αυτός στη αντιπροσωπεία.:X

Φίλε το να λέμε γενικά και αόριστα πράγματα δεν ειναι καλο.Και όταν τα κινητά που παίρνω ειναι καινούργια και καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπειας,δεν πα να μου λες και για κουνιαδους,θειους και θειαδες,ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του.

Και πάλι τελείως φιλικά.:cool:

Οκ...ετσι και αλλιως δεν εχω οφελος....δεν χρειαζετε να μεταπεισω κανεναν,ο καθενας απο οπου θελει αγοραζει....αγορασε μεταχειρισμενο σε τιμες καινουργιο.....απλως εγω ενημερωνω.....δεν παιρνω μιζες.....εξαλλου εδω μεσα καποιοι που κοιταγαν την τσεπη τους οπως λες ειδαν 2πλη ταινια ασφαλειας,για ψαξω λιγο εδω στα thread.....

Οσο για τις εγγυησης,ειναι να μην σου κατσει διοτι οταν πας βλεπεις την αληθεια,σου λενε Ε.Ε,και ειναι απο εκει που ειναι οι μαιμουδες "μακακα"

Edited by tarirs
android or ios or wm......who cares.....???

Το καλύτερο είναι αλλά δεν είναι πάντα εφικτό, να πηγαίνουμε στα μαγαζιά επί τόπου και να ελέγχουμε την συσκευή, έστω εξωτερικά το κουτί για ταινίες ασφαλείας κτλ, πριν το αγοράσουμε. Δυστυχώς τα πιο πολλά μαγαζιά είναι αθήνα και παιδιά από επαρχία δεν μπορούν να το κάνουν εύκολα. Πάντως για μένα όλα είναι σχετικά, δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι σίγουρα στα μεγάλα μαγαζια θα πετύχεις συσκευή τζι τζι και κάποιος άλλος κανόνας που να λέει στα μικρά μαγαζιά θα πάρεις μάπα κινητό. Ξέρω και εγώ περίπτωση που δουλέυει φίλος σε αλυσίδα και μου έχει πει για εκθεσιακά που τα πακετάρουν με ζελατίνα και τα πουλάνε για καινούργια αν δεν έχουν στόκ, οπότε μην λέμε. Η τάση σίγουρα λόγω της κρίσης είναι να ψωνίζουμε λόγου χαμηλότερου κόστους από τα μικρά μαγαζιά, τουλάχιστον όσοι είναι ψαγμένοι, γιατί ξέρω και άτομα που πάνε πλαισιο και παίρνουν turbo-x κινητό. Εγώ πάντως από ομόνοια που ψωνίζω, ότι σάμσουγκ έχω πάρει δεν έχω πρόβλημα, μια φορά μόνο είχα θέμα με υπερθέρμανση σε htc και το πήγα πίσω και προς τιμή τους μου το άλλαξαν.

Καλησπέρα. Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα δεν γινόταν να μην σχολιάσω...είναι πεταμένα λεφτά κατά την γνώμη μου πάντα μη παρεξηγηθώ, να αγοράζει κάποιος το ΊΔΙΟ προϊόν 3 κατοστάρικα πάνω, μόνο και μόνο για να λέει ότι το δικό μου είναι ΕΛΛΙΝΙΚΟ και το πήρα από τον Γερμανό. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι έχουμε το ίδιο (αν όχι καλύτερο) αποτέλεσμα αν αγοράσουμε από αξιόπιστα σκρουτζομαγαζα. Είμαστε νέοι άνθρωποι που μπορούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο λόγος για τα 300ευρω παραπάνω. Και κάτι τελευταίο περί αναμονής για πτώση τιμής. Όσοι έχετε την δυνατότητα και την τρέλα με τα κινητά πάρτε το δεν θα το μετανιώσετε. Εγώ όταν βγήκε με 739 είπα με το που φτάσει στα 6μιση θα το πάρω. Βλέποντας την κατακόρυφη πτώση όμως περίμενα ακόμα λίγο και το πήρα 599. Ναι με ψηλό ενοχλεί που σε 2 μήνες από τότε έπεσε τόσο πολύ αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Την τεχνολογία στις μέρες μας δεν την προλαβαίνεις. Φιλικά... Νικος
kountouraN

ξερετε τι λενε πολλοι ως προς αυτο??? ενισχυστε τα Ελληνικα μαγαζια!! βεβαια αυτο ταιριαζει πιο πολυ οταν παραγγελνουν μεσω ebay κτλ.. οχι απο γερμανιες κτλ (λογω ΔΝΤ - μισος ως προς την χωρα αυτη κτλ). Βεβαια εγω πανω σε αυτο λεω το εξης,,,,δλδ να το παρω απο το πλαισιο πχ που ειναι ελληνικη εταιρεια,και να δωσω 739? οκ..το πλαισιο ομως στους εργαζομενους του Ελληνες γιατι φερεται σαν να εχει να κανει με δουλους με μισθο 360? ειναι πιο μαγγες οι Ελληνες επιχειρηματιες ε??? ρε παρτε ξενα οσο φθηνοτερα μπορειτε,ειτε απο ebay,ειτε απο οπου ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! κ ας κλεισει το καθε πλαισιο τι μας νοιαζει,μας σεβαστηκε εμας?! Οσο πιο φθηνο και ας ειναι Τουρκικο,αρκει να ειναι οπως πρεπει βεβαια.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

ξερετε τι λενε πολλοι ως προς αυτο??? ενισχυστε τα Ελληνικα μαγαζια!! βεβαια αυτο ταιριαζει πιο πολυ οταν παραγγελνουν μεσω ebay κτλ.. οχι απο γερμανιες κτλ (λογω ΔΝΤ - μισος ως προς την χωρα αυτη κτλ). Βεβαια εγω πανω σε αυτο λεω το εξης,,,,δλδ να το παρω απο το πλαισιο πχ που ειναι ελληνικη εταιρεια,και να δωσω 739? οκ..το πλαισιο ομως στους εργαζομενους του Ελληνες γιατι φερεται σαν να εχει να κανει με δουλους με μισθο 360? ειναι πιο μαγγες οι Ελληνες επιχειρηματιες ε??? ρε παρτε ξενα οσο φθηνοτερα μπορειτε,ειτε απο ebay,ειτε απο οπου ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! κ ας κλεισει το καθε πλαισιο τι μας νοιαζει,μας σεβαστηκε εμας?! Οσο πιο φθηνο και ας ειναι Τουρκικο,αρκει να ειναι οπως πρεπει βεβαια..

+1000 ειμαι ακριβως της ιδιας λογικης!

Το πλαίσιο, ο γερμανός κοκ πληρώνουν φόρους, απασχολούν εργαζόμενους, αποδίδουν ΦΠΑ, πληρώνουν ΙΚΑ, λογαριασμούς, ενοίκια. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα υπόλοιπα νόμιμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μαγαζιά από τα οποία αγοράζουμε τα κινητά μας. Η μόνη διαφορά που έχουν είναι οι τιμές στις οποίες πουλάν.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Σε οποιαδήποτε υγιή αγορά οι μεγάλες αλυσίδες μπορούν και πουλάν πιο φθηνά τα προϊόντα τους επειδή:

1. Με τις μαζικές παραγγελίες τους πετυχαίνουν πολύ χαμηλότερη τιμή αγοράς από τα μικρά μαγαζιά.

2. Μπορούν να ρίξουν το κέρδος τους γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από τα οποία μπορούν να ισοφαρίσουν τη ζημιά.

Η δική μας αγορά όμως είναι το λιγότερο στρεβλή, για την ακρίβεια έχει συσταθεί καρτέλ μεταξύ των αλυσίδων και των παρόχων. Δεν βλέπω λοιπόν κανένα απολύτως λόγο να αποτελέσω θύμα αυτού του καρτέλ, ειδικά όταν αγοράζω το ίδιο προϊόν, από ελληνικό μαγαζί σε τιμή 30% κάτω.

Συγκεκριμένα, αγόρασα το "Ελληνικό" s4 από ελληνικό μαγαζί στα 485 ευρώ, όταν οι αλυσίδες το πουλούσαν στα 730. Δεν έχουμε παρά να ξυπνήσουμε και να δούμε την πραγματικότητα.

Μάκης

Οκ...ετσι και αλλιως δεν εχω οφελος....δεν χρειαζετε να μεταπεισω κανεναν,ο καθενας απο οπου θελει αγοραζει....αγορασε μεταχειρισμενο σε τιμες καινουργιο.....απλως εγω ενημερωνω.....δεν παιρνω μιζες.....εξαλλου εδω μεσα καποιοι που κοιταγαν την τσεπη τους οπως λες ειδαν 2πλη ταινια ασφαλειας,για ψαξω λιγο εδω στα thread.....

Οσο για τις εγγυησης,ειναι να μην σου κατσει διοτι οταν πας βλεπεις την αληθεια,σου λενε Ε.Ε,και ειναι απο εκει που ειναι οι μαιμουδες "μακακα"

Φιλε ειλικρινα δεν αξιζει η αντιπαραθεση.Απο τη δικη μου πλευρα και απο πολλων αλλων παιδιων εδω μεσα,μπορω να πω πως ολες οι συσκευες που εχω παρει απο birdphone αλλα και Καηζερ ηταν σφραγισμενες κανονικα και Ευρωπαικης αντιπροσωπειας.Το Ν8 περασε κανονικα σερβις οταν απο δικο μου λαθος φλασαρα λανθασμενα αναβαθμιση.Το αηπαντ μου βγηκε κανονικα DΟΑ και πηρα καινουργιο απο την ινφοκουεστ.Θα το ανελυα και διεξοδικα αλλα δεν ειναι επι του θεματος

Η δικη μου συμβουλη ειναι ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ τη τσεπη σας και αφηστε τα ληστρικα καρτελ.Ενισχυστε τα σκρουτζομαζα που κανουν εξαιρετικη δουλεια.Ελευθερη αγορα εχουμε που λειτουργει ο ανταγωνισμος!

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά