Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Απλώς έβλεπα τεράστια διαφορά στην τιμή από plaisio, kotsovolo κτλ και δεν είχα δει τιμές από σκρουτζομάγαζα.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χαιρετε ρε παιδια..

λοιπον και εγω κοιταζα στο skroutz.gr και ειδα τιμες σαν και αυτη ,

http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu

και λεω να κανω την αγορα αμεσα..ισως και σημερα αλλα ηθελα πρωτα να παρω γνωμες γιατι και η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και δεν ξερω τα μαγαζια και δεν εχω ξαναψωνισει απο skroutz.gr..μηπως ειναι μουφα,μηπως εχει ελαττωματα η δεν εχει εγγυηση?πολυ χαμηλοτερη τιμη ρε σεις σε σχεση με τα γνωστα μαγαζια.

ειχε καποιος την εμπειρια ετσι παρομοια να μου δωσει πληροφοριες γιατι καταλαβαινετε οσο να ναι εναν φοβο τον εχω μην παθω καμια πλακα..?

η ξερω γω προτεινετε μου αλλο μαγαζι απο το εν λογω site.

αν το κανω με συμβουλευετε με αντικαταβολη η paypal για περισσσοτερη ασφαλεια?

και οτιδηποτε νομιζετε οτι θα μου φανει χρησιμο να το πειτε.

ευχαριστω πολυ.

κανενας ρε σεις???:)

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

φίλε μου όλοι από Σκρουτζ αγοράζουν εδώ μέσα....προχωρά άφοβα.Και 2 Χρόνια εγγύηση έχουν και αυθεντικά είναι.απλά οι μεγάλες αλυσίδες μας κλέβουν.

καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Πρόκειται σύντομα να αγοράσω το s4 από κάποιον γνωστό μου ο οποίος θα μου το φέρει καινούριο από Κίνα (350 ευρώ).

Εχω λοιπόν 2 απορίες.

1ον πως θα μπορέσω να καταλάβω με το που το πιάσω στα χέρια μου αν είναι αυθεντικό η κλώνος (σκέφτομαι ενα app το samsung genuine)

2ον αν υποστηρίζει ελληνικά

και 3ον αν με καλύπτει η εγγύηση (φαντάζομαι πως όχι)

Ευχαριστώ πολύ.

Δες τα παραπάνω βιντεάκια.Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα αλλά τελικά είναι εύκολο να τα διακρίνεις αν επικεντρωθείς σε 2-3 πραγματάκια τα οποία αναφέρονται στα παραπάνω βίντεο.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

χαιρετε ρε παιδια..

λοιπον και εγω κοιταζα στο skroutz.gr και ειδα τιμες σαν και αυτη ,

http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF-eu

και λεω να κανω την αγορα αμεσα..ισως και σημερα αλλα ηθελα πρωτα να παρω γνωμες γιατι και η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και δεν ξερω τα μαγαζια και δεν εχω ξαναψωνισει απο skroutz.gr..μηπως ειναι μουφα,μηπως εχει ελαττωματα η δεν εχει εγγυηση?πολυ χαμηλοτερη τιμη ρε σεις σε σχεση με τα γνωστα μαγαζια.

ειχε καποιος την εμπειρια ετσι παρομοια να μου δωσει πληροφοριες γιατι καταλαβαινετε οσο να ναι εναν φοβο τον εχω μην παθω καμια πλακα..?

η ξερω γω προτεινετε μου αλλο μαγαζι απο το εν λογω site.

αν το κανω με συμβουλευετε με αντικαταβολη η paypal για περισσσοτερη ασφαλεια?

και οτιδηποτε νομιζετε οτι θα μου φανει χρησιμο να το πειτε.

ευχαριστω πολυ.

Τραβα παρτο,μονο που στο συγκεκριμενο μαγαζι να του εξηγηθεις οτι αν ειναι ανοιγμενη η συσκευασια θα του το στειλεις πισω ;) Μην βλεπεις τις τιμες των αλυσιδων,οπως σου ειπαν και τα παιδια οι περισοτεροι απο εκει ψωνιζουμε.Εχω παρει πανω απο 20 κινητα απο σκρουτζομαγαζα και δεν ειχα ποτε θεμα.

ευχαριστω ρε παιδια για τισ συμβουλες..

απο το kaisershop το πηρα τελικα.οχι απο αυτο στο λινκ...

μεγαλη εντυπωση παντως η τιμη.τεραστια διαφορα απο τις αλυσιδες?τοσο κλεψια δλδ?

εε, το εβαλα ομως αντικαταβολη,να ελεγξω το κουτι πριν το πληρωσω εαν τυχον ειναι ανοιγμενο που μου λες?η επειδη ειναι δεμα δεν γινεται?

αυριο θα ενημερωσω για τα παντα και θα ζητησω συμβουλες για τα περιφερειακα καρτες κ.α.. χεεε :)

μεγαλη εντυπωση παντως η τιμη.τεραστια διαφορα απο τις αλυσιδες?τοσο κλεψια δλδ?

εε, το εβαλα ομως αντικαταβολη,να ελεγξω το κουτι πριν το πληρωσω εαν τυχον ειναι ανοιγμενο που μου λες?η επειδη ειναι δεμα δεν γινεται?

αυριο θα ενημερωσω για τα παντα και θα ζητησω συμβουλες για τα περιφερειακα καρτες κ.α.. χεεε :)

Δεν γίνεται να το ελέγξεις, είναι δεματάκι μικρό, με περιτυλίγματα. Πρόσφατα αγόρασα απο το συγκεκριμένο κατάστημα μια συσκευή για δώρο. Μη σε αγχώνει, ολα οκ :)

Όταν το πάρεις και το ελέγξεις ενημέρωσε, γιατί και γω σκοπεύω να το πάρω απο το συγκεκριμένο μαγαζί.

Απο που μπορώ να πάρω το S4 I9500??? Μπορεί κάποιος να μου πει καποια σελίδα??

φιλε μου δεν υπαρχει στην Ελλαδα αυτο..μονο το i9505..εκτος απο ebay k amazon..κοιταξε κ εδω αλλα δεν νομιζω να στελνει ελλαδα!!!

http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=search_1

I Want To Believe

Εγω θεωρώ αυτό αρκετά σημαντική είδηση.

http://www.gsmarena.com/galaxy_s4_and_s4_mini_get_black_editions_with_leather_backs-news-7709.php

Αν ΄δεν διαφοροποιηθεί στη τιμή είναι μια καλή αναβάθμιση του look του Σ4.

Εγω θεωρώ αυτό αρκετά σημαντική είδηση.

http://www.gsmarena.com/galaxy_s4_and_s4_mini_get_black_editions_with_leather_backs-news-7709.php

Αν ΄δεν διαφοροποιηθεί στη τιμή είναι μια καλή αναβάθμιση του look του Σ4.

Καλά αυτό δεν το λες και αναβάθμιση. Τέτοια back covers υπάρχουν στο ebay για 5-6€. Δε χρειάζεται να βγει καινούριο μοντέλο για να τα φτιάξεις αυτό το look.

Καλά αυτό δεν το λες και αναβάθμιση. Τέτοια back covers υπάρχουν στο ebay για 5-6€. Δε χρειάζεται να βγει καινούριο μοντέλο για να τα φτιάξεις αυτό το look.

Έχεις κάποιο link η μήπως εννοείς αυτά με το γυαλιστερό τελείωμα .

Μοιάζουν με αυτό του mini?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αναβάθμιση του look έγραψα και σίγουρα είναι, αφού από τα "glaze" πλαστικά που τόσο κατακρίθηκε η Σαμ, περνάει σε αυτό το πιο premium υφής υλικό.

• 2 weeks later...

Παιδιά όποιος δει ότι ήρθε και στην Ελλάδα το S4 Black Edition (με το καπάκι σαν του Note) μας το λέει!

Το S4 mini πάντως είδα στο σκρουτζ κάποιος το φερε.

Καλησπέρα..

Αν και ήμουν της σχολής "ΝΟΚΙΑ 3310", έφτασε η ώρα να πάρω ένα κινητό από τα καινούρια! :lol:

Δηλώνω άσχετος και κυρίως μέσω φίλων έχω οδηγηθεί στην επιλογή του S4 mini το οποίο στο Skroutz βρίσκω περίπου στα 275 Ευρώ!

Να τους ακούσω η θα έπρεπε να κοιτάξω και κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά;

Επίσης από τα καταστήματα Kaizershop,Kaizerstore,Phonegallery,Birdphone υπάρχει κάποιο το οποίο εσείς θα συνιστούσατε;

Καλησπέρα..

Αν και ήμουν της σχολής "ΝΟΚΙΑ 3310", έφτασε η ώρα να πάρω ένα κινητό από τα καινούρια! :lol:;

Έχω ένα Nokia 8310 σε άριστη κατάσταση εαν σε ενδιαφέρει.Νομίζω είναι η τέλεια αναβάθμηση αυτό τον καιρό :lol:

Στο θέμα μας: Το S4 mini είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και το μέγεθος δεν θα σε ξενίσει όσο το κανονικό S4

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

391€ s4 i9505 εφτασε!!!340€ εχει το s3 i9305.καθε μερα θα εχουμε πτωση!!!
I Want To Believe

Έχω ένα Nokia 8310 σε άριστη κατάσταση εαν σε ενδιαφέρει.Νομίζω είναι η τέλεια αναβάθμηση αυτό τον καιρό :lol:

Στο θέμα μας: Το S4 mini είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και το μέγεθος δεν θα σε ξενίσει όσο το κανονικό S4

Πόσο το δίνεις το 8310; :lol:

Ανάμεσα στο S3 και το S4 mini ποιό θα πρότεινες(αν και μιλάμε για διαφορετικό μέγεθος);

Πόσο το δίνεις το 8310; :lol:

Ανάμεσα στο S3 και το S4 mini ποιό θα πρότεινες(αν και μιλάμε για διαφορετικό μέγεθος);

Επειδή είχα το S3 πριν το δώσω και πάω στο S4 , θα σου πρότεινα το S3 που έχει και μεγαλύτερη οθόνη, και περισσότερα ppi εαν το θες για ταινίες και διάβασμα.

Εαν το θες για παιχνίδια, περισσότερο πιστεύω κάνει το S4 mini λόγω και επεξεργαστή και λόγω RAM.

Είτε το ένα πάντως είτε το άλλο δεν θα έχεις πρόβλημα.Είναι ανετότατα σε όλες τις εφαρμογές.Από κει και έπειτα είναι θέμα το πόσο σε βολεύει στο χέρι σου το καθένα όταν το βαστάς.

Καλησπέρα..

Αν και ήμουν της σχολής "ΝΟΚΙΑ 3310", έφτασε η ώρα να πάρω ένα κινητό από τα καινούρια! :lol:

Δηλώνω άσχετος και κυρίως μέσω φίλων έχω οδηγηθεί στην επιλογή του S4 mini το οποίο στο Skroutz βρίσκω περίπου στα 275 Ευρώ!

Να τους ακούσω η θα έπρεπε να κοιτάξω και κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά;

Επίσης από τα καταστήματα Kaizershop,Kaizerstore,Phonegallery,Birdphone υπάρχει κάποιο το οποίο εσείς θα συνιστούσατε;

:!::!:Κανε την ερώτηση σου στο στο θέμα ώστε να μην γεμίζουμε με off topic μηνύματα το παρόν thread .

Επιλογή συσκευής

Samsung galaxy s21+

Ναι έχεις δίκαιο..Ρώτησα και στο αντίστοιχο θέμα..

Για το θέμα της τιμής του Samsungs S4 mini (270 περίπου αυτή τη στιγμή) αλλά και του S4,θεωρείτε ότι είναι καλό το timing ή λόγω εμφάνισης του S5 θα έχει μεγαλύτερη πτώση η τιμή τις επόμενες εβδομάδες;

Ναι έχεις δίκαιο..Ρώτησα και στο αντίστοιχο θέμα..

Για το θέμα της τιμής του Samsungs S4 mini (270 περίπου αυτή τη στιγμή) αλλά και του S4,θεωρείτε ότι είναι καλό το timing ή λόγω εμφάνισης του S5 θα έχει μεγαλύτερη πτώση η τιμή τις επόμενες εβδομάδες;

Θα πεσει κι αλλο οπως και το note 3.Πηραν τον κατηφορο νωριτερα αυτη τη φορα λογω νωριτερης εμφανισης του s5 (και οχι μονο ;) )

Μάγκες ευχαριστώ πολύ,λύθηκε το πρόβλημα. Είδα κατι posts παραπάνω που έλεγαν : "έαν πέσει στα 300 θα ειναι η καλύτερη επιλογή για κινητό". Να αναφέρω πως εγώ το δικό μου το αγόρασα χθες 267 καινούριο,ψαχτείτε λιγο:p.

:)

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά