Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πηρα απο Kaisershop.gr. White Frost, χωρα προελευσης Γερμανια. Επελεξα γλωσσα με το που το ανοιξα, ειχε μεσα και προεγγατεστημενο app της σιχαμερης Bild...

Mου στοιχισε βεβαια 15 ευρω παραπανω επειδη το παρελαβα απο εκει και το πληρωσα με πιστωτικη καρτα, πραγμα που θεωρω απαραδεκτο να επιβαρυνεται ο καταναλωτης τα κερατιατικα της τραπεζας που επιβαρυνει κανονικα τον εισαγωγεα. Και ναι οκ ειναι 15 ευρω, αλλα να σας πω κατι? Με αυτα τα 15 ευρω μπορουσα να παρω θηκη και screen protector. Δυστηχως δε ρωτησα για DOA.

Προφανώς κοιτάνε να βγάλουν καθαρό κέρδος, ίσως λόγω του ανταγωνισμού λόγω σκρούτζ, να έχει μειωθεί το περιθώριο κέρδους τους. Να υποθέσω το πήρες από kaizershop και όχι kaizerstore; Το λέω γιατί τα παιδιά στην πανεπιστημίου δίνουν και ζελατίνα/θήκη δώρο συνήθως, από ότι βλέπω και στις αξιολογήσεις τους. Για χρέωση πιστωτικής δεν ξέρω, δεν έχω κάρτα. Νομίζω κάνουν δόσεις έντοκες.

Δεν περίμενα πάντως να πέσει τόσο γρήγορα.. μέχρι και στα e-shop που συνήθως κρατάνε τα προσχήματα πλέον είναι στα 510 ευρώ.

Δεν περίμενα πάντως να πέσει τόσο γρήγορα.. μέχρι και στα e-shop που συνήθως κρατάνε τα προσχήματα πλέον είναι στα 510 ευρώ.

659 λέει στο λινκ σου.

659 λέει στο λινκ σου.

Ναι έχεις δίκιο, για να φανεί η προσφορά πρέπει να ανοιχτεί μέσα από το mail του eshop deals.

Για του λόγου το αληθές..

εχω παρει τηλ στα eshop και ρωτησα αυτη η τιμη 509 το τηλεφωνο εχει εγγυηση μονο απο το καταστημα τους οχι απο την samsung hellas για αυτο μη το παρετε απο εκει.

απλα σας ενημερωνο.

Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω στο myphone μετά από αρκετό καιρό -λέουρας alert, member since 2008 :D, αφού τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα μηλόφωνα, ήρθε η ώρα να κάνω την μετάβαση στα android. Μέχρι πρότινος δεν είχα ιδέα από android, μέχρι που δοκίμασα τα bluestacks στο pc. Πήρα μια ιδέα τι παίζει, πιστεύω δεν θα χω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, έκανα root και να πω την αλήθεια δεν εντυπωσιάστηκα από το λογισμικό, καθώς οι διάφορες ασυμβατότητες στις εφαρμογές μου την δίναν στα νεύρα. Βέβαια τα πράγματα πιστεύω θα ναι τελείως διαφορετικά σε συσκευή.

Στο θέμα μας λοιπόν, είδα το S4 και τρελάθηκα από τις δυνατότητες της συσκευής. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά, απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με ένα search στο skroutz και κοιτώντας τις κριτικές κατέληξα στο birdphone.gr. Κοίταξα και στο forum σχετικά με το κατάστημα και ομολογώ μπερδεύτηκα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω:

1) Είναι αυθεντικά τα προϊόντα της samsung; Έχουν εγγύηση; Και που οφείλεται αυτή η τεράστια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα γνωστά καταστήματα; Είδα κάτι βίντεο στο tube με fake S4 και πραγματικά τρόμαξα, δύσκολα τα ξεχώριζες.

.

2)Κάτι δίαβασα για Τ-mobile σαν carrier να φαίνεται στο κινητό. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

3)Αν τελικά το πάρω, θα πάω να το αγοράσω από το κατάστημα. Τι θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά, να κοιτάξω στο κουτί;

edit

4)DOA υπάρχει;

Edited by befos

καλησπερα,και εγω χρονια με τα μηλοφωνα αποφασισα και πηρα το s4 και εγω το πηρα απο skroutz-μαγαζι απο οτι καταλαβα απο την αναζητηση μου εχουν κανονικα εγγυηση απο τη samsung απλα ειναι εισαγωγης μην περδευτης οχι παραεισαγωγης ειναι εισαγωγης και καλυπτονται κανονικα απο εγγυηση ενα καλο καταστημα που εχουν παρει 3 φιλοι μου απο την δουλεια μου και ειναι αψογα τα τηλεφωνα http://www.phonegallery.gr/ αυτο θα σου προτεινα και εγω.

Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω στο myphone μετά από αρκετό καιρό -λέουρας alert, member since 2008 :D, αφού τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα μηλόφωνα, ήρθε η ώρα να κάνω την μετάβαση στα android. Μέχρι πρότινος δεν είχα ιδέα από android, μέχρι που δοκίμασα τα bluestacks στο pc. Πήρα μια ιδέα τι παίζει, πιστεύω δεν θα χω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, έκανα root και να πω την αλήθεια δεν εντυπωσιάστηκα από το λογισμικό, καθώς οι διάφορες ασυμβατότητες στις εφαρμογές μου την δίναν στα νεύρα. Βέβαια τα πράγματα πιστεύω θα ναι τελείως διαφορετικά σε συσκευή.

Στο θέμα μας λοιπόν, είδα το S4 και τρελάθηκα από τις δυνατότητες της συσκευής. Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά, απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Με ένα search στο skroutz και κοιτώντας τις κριτικές κατέληξα στο birdphone.gr. Κοίταξα και στο forum σχετικά με το κατάστημα και ομολογώ μπερδεύτηκα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω:

1) Είναι αυθεντικά τα προϊόντα της samsung; Έχουν εγγύηση; Και που οφείλεται αυτή η τεράστια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα γνωστά καταστήματα; Είδα κάτι βίντεο στο tube με fake S4 και πραγματικά τρόμαξα, δύσκολα τα ξεχώριζες.

.

2)Κάτι δίαβασα για Τ-mobile σαν carrier να φαίνεται στο κινητό. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

3)Αν τελικά το πάρω, θα πάω να το αγοράσω από το κατάστημα. Τι θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά, να κοιτάξω στο κουτί;

edit

4)DOA υπάρχει;

1)100% αυθεντικο με διετη εγγυηση απο τη Samsung.Για αυτο το θεμα θα σε καλυψει η Smartec.Η διαφορα της τιμης οφειλεται στο οτι τα καταστηματα αυτα δεν αγοραζουν απο τον επισημο αντιπροσωπεα,δηλαδη τη Σαμσουνγκ Ελλας αλλα απο εισαγωγεις που αγοραζουν μαζικα τηλεφωνα ακομα και απευθειας απο το εργοστασιο της Σαμσουνγκ.Ειναι 100% αυθεντικα με κανονικη διετη εγγυηση και σφραγισμενα.

2)Δεν θα χεις καποιο προβλημα τωρα.Οτι branded υπηρχε το εχουν δωσει,οποτε η συσκευη δεν θα ειναι branded σε καποιο carrier.

3)Τσεκαρεις επιτοπου οτι το κουτι ειναι σφραγισμενο,και αν ειναι ειναι ολα με τις ταινιες ασφαλειας,εισαι τζετ.

4)DOA υπαρχει και το εχω δοκιμασει κιολας.Κανενα προβλημα.

Καλες αγορες!:happy::happy:

(Ενας πελατης με πανω απο 10 αγορες απο birdphone)

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τώρα όσον αφορά αυτό με τις ταινίες ασφαλείας, επειδή διάβασα και κάποιες αρνητικές κριτικές στο skroutz, ότι τις είχαν βγάλει και τις είχαν ξανακολλήσει (σε παλιότερες συσκευές) και για να μην πέσω σε κανένα ανακατασκευασμένο, παίζει καμιά φώτο, video να δω ακριβώς πως πρέπει να είναι;

Ποια εταιρία κάνει την καλύτερη προσφορά με σύνδεση για κινητό Samsung s4

Δεν υπάρχει αυτό. Σε όλες είναι η επίσημη τιμή 739.:mad:

Φιλικά Γιώργος

Ποια εταιρία κάνει την καλύτερη προσφορά με σύνδεση για κινητό Samsung s4
Μπορείς να πας σε ένα από τα μαγαζιά που το δίνουν φθηνά στο skroutz και να κάνεις τη σύνδεση σε αυτούς. Μπορείς να δεις στη σελίδα του κάθε μαγαζιού με ποιες εταιρίες συνεργάζονται. :)

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τώρα όσον αφορά αυτό με τις ταινίες ασφαλείας, επειδή διάβασα και κάποιες αρνητικές κριτικές στο skroutz, ότι τις είχαν βγάλει και τις είχαν ξανακολλήσει (σε παλιότερες συσκευές) και για να μην πέσω σε κανένα ανακατασκευασμένο, παίζει καμιά φώτο, video να δω ακριβώς πως πρέπει να είναι;

Δεν θα πέσεις εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά σκισε την ταινία ασφαλείας και θα καταλάβεις αν από κάτω έχουν και άλλη ταινία ασφαλείας. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Κοίτα να το χαρείς και μην σκέφτεσαι αυτά.

Δεν θα πέσεις εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά σκισε την ταινία ασφαλείας και θα καταλάβεις αν από κάτω έχουν και άλλη ταινία ασφαλείας. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Κοίτα να το χαρείς και μην σκέφτεσαι αυτά.

Βαζουν αλλη ταινια ασφαλειας,αν ζεστανεις με θερμαντικο πιστολι (σεσουαρ),ξεκολαει ευκολα χωρις κανενα σημαδι,δεν το περνεις χαμπαρι.....δουλευε φιλος,σε τετοια μαγαζια και ξερω πολλες ιστοριες......γκουχου-γκουχου.....

android or ios or wm......who cares.....???

Βαζουν αλλη ταινια ασφαλειας,αν ζεστανεις με θερμαντικο πιστολι (σεσουαρ),ξεκολαει ευκολα χωρις κανενα σημαδι,δεν το περνεις χαμπαρι.....δουλευε φιλος,σε τετοια μαγαζια και ξερω πολλες ιστοριες......γκουχου-γκουχου.....

Ωραία και με το που ανοίξει τη συσκευη θα του βγάλει κατευθείαν επιλογή,για να επιλέξει γλώσσα με προεπιλεγμενη αυτή της χώρας προέλευσης.

Δεν λέω γίνονται και τέτοια αλλα εδώ μιλάμε για ένα κατάστημα,όπως και πολλά αλλα τέτοια που δεν στέλνουν 5-10 συσκευές τη μέρα,αλλα μερικές δεκάδες.Με καχυποψιες και κουτοπονηριες δεν κανεις συναλλαγές.:shifty::rolleyes:

Πήγαινε και σκάσε τότε 739 στις αλυσίδες και μην μιλάς.θα λες ότι πήρες και ελληνικο και θα χαίρεσαι κιόλας.:cool::X

Τελείως φιλικά.

Έτσι όπως το βλέπω το s4 i9505 δεν με νοιάζει ότι κι αν βγει! Με καλύπτει απόλυτα!

βλεπω να κυκλοφορει και εκτος κορεας. αναμενουμε λοιπον.

(Αν παρεις απο κορεα δεν θα λειτουργει εδω?)

Το πήρα εγώ .... για μένα είναι απίστευτο χρώμα ...και "δένει" πολύ καλά με το νικελ στο πλαι ...

βαλε μας καμια φωτο να το δουμε και live .....

:thanks:

βαλε μας καμια φωτο να το δουμε και live .....

Όσες φωτογραφίες και να ανεβάσω φίλε μου δεν μπορεί να αποτυπωθεί με ακρίβεια η απόχρωση... ΑΞΙΖΕΙ να το δείτε απο κοντά ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Δεν αναφέρεται, αλλά αν έχει και τον RS exmor αισθητήρα αντί για τον R του 9505, + τις καλύτερες επιδόσεις και ενδεχομένως καλύτερες θερμοκρασίες, είναι LOGIκο να προτιμηθεί.

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά