Tken Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Και εγώ Ρουμάνικο δεν θα έπαιρνα. A.. σορρυ. Δεν το ηξερα. Απλα το ανεφερα γιατι μου φανηκε δυσκολο μεσα σε τοσο λιγες μερες να εχουν νεα παραλαβη. Παντως και το δικο μου γερμανικο ειναι. Αλλα ναι. Μην ρισκαρεις... Eγω να στειλω ενα μεηλ να τους ρωτησω,να τους παρω και τηλεφωνο αλλα η απαντηση θα ειναι τυποποιημενη οτι ειναι Ευρωπαικης αντιπροσωπειας με 2 χρονια εγγυηση,μπλα μπλα μπλα. Καποια παιδια διαβασα τους εστειλαν και Ελληνικα σε αυτη τη τιμη.Και επειδη δεν ειναι για να ρισκαρουμε με τα χρηματα μας,θα εμπιστευτω μαλλον κατι προς phonegallery που θα εχω και απτες αποδειξεις οτι μου λεγανε για Γερμανικα.Ασε που τωρα τελευταια φαινεται και απο το κουτι γιατι χωρα προοριζεται.Ενα Young που πηρα για ενα φιλο μου εγραφε SAMSUNG ROMANIA. Αν ξερει καποιος που εχει σιγουρα Γερμανικα-Γαλλικα,εστω με μερικα ευρω παραπανω εδω ειμαστε να το συζητησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Εγω μαλλον κατεληξα στο να επισκεφτω το καταστημα kaizershop και να τσιμπησω εγγυημενα γερμανικο. Edited June 24, 2013 by Allphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγω μαλλον κατεληξα στο να επισκεφτω το καταστημα kaisershop και να τσιμπησω εγγυημενα γερμανικο. Eμεις ειμαστε Θεσσαλονικη ομως φιλε μου...:O:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγω μαλλον κατεληξα στο να επισκεφτω το καταστημα kaizershop και να τσιμπησω εγγυημενα γερμανικο. To εγγυημένα σχετικό είναι γιατί κι εγώ πριν το πάρω τους ρώτησα χώρα προέλευσης και μου είπαν ότι δεν ξέρουν,απλά ότι είναι ευρωπαικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 από kaizerstore είναι γερμανικό;;; Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Θα σας κρατησω ενήμερους.:happy: Οχι τίποτα άλλο,θα το έπαιρνα από birdphone αλλά το έχουν λίγο πιο ακριβό,δεν δίνουν κινητό δώρο και δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι θα μου στείλουν.Τουλαχιστον αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι γερμανικό unbranded,φαίνεται ότι δεν θα φάω καμία καυτή πατάτα γιατί σε όλα τα μεηλ απάντησαν και είναι πολύ ευγενικοί.Παρασκευη που θα παραλάβω θα σας έχω νέα,πλας και ένα unboxing video if you wish.:rolleyes::D unboxing οπωσδηποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 από kaizerstore είναι γερμανικό;;; Αλλο kaizerstore άλλο kaizershop. Από το πρώτο δεν ξέρουμε τι φέρνει.Απο το δεύτερο έχουμε Γερμανικά,Πολωνικα και Ρουμανικα αν δεν κάνω λάθος. unboxing οπωσδηποτε... Οτι θέλει ο λαός...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αλλο kaizerstore άλλο kaizershop. Από το πρώτο δεν ξέρουμε τι φέρνει.Απο το δεύτερο έχουμε Γερμανικά,Πολωνικα και Ρουμανικα αν δεν κάνω λάθος. Οτι θέλει ο λαός...;) Kaiserstore,Kaisershop κλπ είναι τα ίδια μαγαζιά,απλά έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους οι συνέταιροι,αλλά έχουν κρατήσει σχεδόν την ίδια επωνυμία γιατί είναι πολλά χρόνια στο χώρο!!! οπότε από που και να πάρετε είναι το ίδιο,ελάχιστη διαφορά στις τιμές και ίδιες εισαγωγές. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Kaiserstore,Kaisershop κλπ είναι τα ίδια μαγαζιά,απλά έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους οι συνέταιροι,αλλά έχουν κρατήσει σχεδόν την ίδια επωνυμία γιατί είναι πολλά χρόνια στο χώρο!!! οπότε από που και να πάρετε είναι το ίδιο,ελάχιστη διαφορά στις τιμές και ίδιες εισαγωγές. Oποτε με επιφύλαξη λέμε και εδώ για Γερμανικές,Πολωνικες και Ρουμανικες εισαγωγές.:rolleyes: Εντωμεταξυ ήδη παίζει στα 514,95 και ελπίζω η μέρα στον δείκτη αξιών του s4 να κλείσει κάπου στα 510 ευρώ.:Ρ Edit: με πήραν τηλέφωνο από birdphone και μου είπανε πως τα περισσότερα είναι από Γερμανία απλά επειδή δεν γράφουν πάνω στο κουτακι χώρα εισαγωγής απλά made by Samsung δεν μπορούν να με πουν με βεβαιότητα.Τους είπα ότι όταν πέσει στην αντίληψη τους σίγουρα κάποιο Γερμανικό θα,ήθελα να το αγοράσω.Εξυπηρετηση στο φουλ για άλλη μια φορά.Μου είπανε ότι μπορούσαν κάλλιστα να μου πουν πως δίνουν Γερμανικά μόνο και μόνο για να το αγοράσω,αλλά προτιμούν να είναι ειλικρινείς μαζι μου.Το εκτιμώ πάντως. Edited June 25, 2013 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Edit: με πήραν τηλέφωνο από birdphone και μου είπανε πως τα περισσότερα είναι από Γερμανία απλά επειδή δεν γράφουν πάνω στο κουτακι χώρα εισαγωγής απλά made by Samsung δεν μπορούν να με πουν με βεβαιότητα. Το ίδιο ακριβώς μου απάντησε την προηγούμενη εβδομάδα ένας τύπος από το open365: ''Η εισαγωγή έχει γίνει από Γερμανία, αλλά δεν γνωρίζει αν είναι Γερμανικό, Ρουμάνικο,...κτλ κτλ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το ίδιο ακριβώς μου απάντησε την προηγούμενη εβδομάδα ένας τύπος από το open365: ''Η εισαγωγή έχει γίνει από Γερμανία, αλλά δεν γνωρίζει αν είναι Γερμανικό, Ρουμάνικο,...κτλ κτλ" Το ίδιο μου πανε μόλις τώρα και στο kaizershop. "Εχουμε Ευρωπαϊκά και κυρίως Γερμανικά,αλλά αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε μόνο από το κουτί" Οπότε καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα τύχης....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το ίδιο μου πανε μόλις τώρα και στο kaizershop. "Εχουμε Ευρωπαϊκά και κυρίως Γερμανικά,αλλά αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε μόνο από το κουτί" Οπότε καταλήγουμε στο ότι είναι θέμα τύχης....:rolleyes: τα περισσότερα πάντως είναι από Γερμανία ή από Ρουμανία...από MrMobi που πήρα το δικό μου,ήταν γερμανικό,αλλά η αλήθεια είναι ότι το κουτί δεν σε κατατοπίζει καθόλου!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Υπαρχει καποιο θεμα αν ειναι απο Ρουμανια? Το ρωταω επειδη θελω αυριο να παρω απο kaizershop και ψιλοκολλησα με αυτο που λετε περι Ρουμανιας η Γερμανιας... Επισης υπαρχει κανεις που αγορασε σημερα η την παρασκευη απο αυτο το μαγαζι να μας πει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Υπαρχει καποιο θεμα αν ειναι απο Ρουμανια? Το ρωταω επειδη θελω αυριο να παρω απο kaizershop και ψιλοκολλησα με αυτο που λετε περι Ρουμανιας η Γερμανιας... Επισης υπαρχει κανεις που αγορασε σημερα η την παρασκευη απο αυτο το μαγαζι να μας πει σιγουρα? Κανένα μα κανένα πρόβλημα.Απλα τα Γερμανικά παίρνουν από τα πρώτα τις αναβαθμισεις,και εγω δεν έχω και πολύ όρεξη και φλασαρω κάθε 3 και λίγο την τελευταία έκδοση firmware...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα! Θα άξιζε να δώσω το 32αρι s3 μου για καινούργιο 16αρι s4? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Θυμάμαι κάποια στιγμή σε αυτό το thread ή κάποιο άλλο,δεν θυμάμαι ακριβώς, που είχα αναφέρει ότι προτιμούσα συσκευές από γερμανία/γαλλία παρά από βουλγαρία/ρουμανία κτλ και είχαν πέσει να με φάνε ορισμένοι, μόνο φασίστα που δεν με είχαν πει. :lol: Τώρα με ευχαρίστηση βλέπω ότι και άλλα παιδιά έχουν την ίδια λογική, μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες βεβαια, την τσέπη μας και το συμφέρον μας κοιτάμε σαν καταναλωτές. :) Για τους κάιζερ έχω ξαναγράψει, ίδιος ο βασικός μέτοχος και άλλος ο συνεργάτης σε κάθε κατάστημα. Εγώ προσωπικά προτιμώ τον πανεπιστημίου αλλά ψωνίζω με μετρητά, δεν ξέρω για κάρτες κτλ. Ότι μπορεί κάνει στις τιμές και πάντα μου δίνει και ζελατίνα δωρεάν. Σε ότι σάμσουνγκ συσκευή πήρα δεν είχα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν διαθέτω τα 500 για να πάρω τη συσκευή, πάντως παρακολουθω καθε μέρα το χρηματιστήριο του σ4 και βλέπω που πέφτει με ικανοποίηση, το είχαν παρακάνει με τα 739, κάποια στιγμη θα κάνω την κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα! Θα άξιζε να δώσω το 32αρι s3 μου για καινούργιο 16αρι s4? Αν δεν εχεις θεμα οικονομικο, κανε την αλλαγη χωρις 2η σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 το μόνο θέμα που έχω είναι τα 16gb έναντι των 32gb Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 το μόνο θέμα που έχω είναι τα 16gb έναντι των 32gb Ασε το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ. Πρέπει να δώσω 200 ευρώ και χανω 16gb, το ράδιο και 400 mah μπαταρία (έχω την έξτρα Samsung)...αλλά κερδίζεις καλύτερη και λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη χρήση σε εξωτερικό χώρο. 3 μήνες το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ευτυχως για εμας η τιμη του κινητου πεφτει συνεχεια και ελπιζω να πεσει κατω απο 480 μεχρι τα τελη ιουλιου. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Θυμάμαι κάποια στιγμή σε αυτό το thread ή κάποιο άλλο,δεν θυμάμαι ακριβώς, που είχα αναφέρει ότι προτιμούσα συσκευές από γερμανία/γαλλία παρά από βουλγαρία/ρουμανία κτλ και είχαν πέσει να με φάνε ορισμένοι, μόνο φασίστα που δεν με είχαν πει. :lol: Τώρα με ευχαρίστηση βλέπω ότι και άλλα παιδιά έχουν την ίδια λογική, μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες βεβαια, την τσέπη μας και το συμφέρον μας κοιτάμε σαν καταναλωτές. :) Για τους κάιζερ έχω ξαναγράψει, ίδιος ο βασικός μέτοχος και άλλος ο συνεργάτης σε κάθε κατάστημα. Εγώ προσωπικά προτιμώ τον πανεπιστημίου αλλά ψωνίζω με μετρητά, δεν ξέρω για κάρτες κτλ. Ότι μπορεί κάνει στις τιμές και πάντα μου δίνει και ζελατίνα δωρεάν. Σε ότι σάμσουνγκ συσκευή πήρα δεν είχα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν διαθέτω τα 500 για να πάρω τη συσκευή, πάντως παρακολουθω καθε μέρα το χρηματιστήριο του σ4 και βλέπω που πέφτει με ικανοποίηση, το είχαν παρακάνει με τα 739, κάποια στιγμη θα κάνω την κίνηση. 3ης Σεπτεμβριου 1 δεν ειναι το καταστημα; (Πλατεια Ομονοιας-hondos center) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ ξέρω 3! Kaizerstore πανεπιστημιου 56, kaizershop, 3ης σεπτεμβρίου, δίπλα από χόντο ομόνοια και ένας 3ος πιο πέρα στην 3ης σεπτεμβρίου (kaizer.gr). H διαφορά είναι αυτή που είπα πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ ξέρω 3! Kaizerstore πανεπιστημιου 56, kaizershop, 3ης σεπτεμβρίου, δίπλα από χόντο ομόνοια και ένας 3ος πιο πέρα στην 3ης σεπτεμβρίου (kaizer.gr). H διαφορά είναι αυτή που είπα πιο πάνω. Eγω παντως συμφωνω μαζι σου. Το θεμα ειναι να πετυχουμε καλυτερη τιμη χωρις να παρουμε ενα ελλατωματικο smartphone ακομη και αν ειναι απο Ρουμανια ή Βουλγαρια. Ομως για το nexus 4 που με ενδιαφερει αυτα τα 3 δεν εμφανιζονται. Μηπως ξερετε γιατι; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Με το που περνω το ρευστο απο τιν δουλεια σε καμια βδομαδα μαλλον θα τσιμπισω το s4 απο καιζερ. και πιθανοτατα αυτο που κανει 514, και μετο καλο που ερθει να του βαλουμε θηκες και εξτρα καρτα μνημης ;) με τα υπολοιπα λεφτα. (ποια μαρκα καρτα μνημης προτεινετε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ασε το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ. Πρέπει να δώσω 200 ευρώ και χανω 16gb, το ράδιο και 400 mah μπαταρία (έχω την έξτρα Samsung)...αλλά κερδίζεις καλύτερη και λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη χρήση σε εξωτερικό χώρο. 3 μήνες το σκέφτομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω ;) το ραδιόφωνο δε με απασχολεί καθόλου και μπαταρία έχω τη μανίσια. τα -16gb είναι που με καίνε. αν περιμένουμε να βγει το 32αρι s4 λογικα θα παίζει στο 600αρι και παλι ειναι αρκετα παραπανω τα λεφτα ενω τωρα κτ γινεται. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts