AnnaPodi Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ειδικα αν το ελληνικο εφτασε να πωλειται 553 φανταστειτε το κερδος των αλυσιδων! Σε ποια καταστήματα πωλείται τόσο το ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σε ποια καταστήματα πωλείται τόσο το ελληνικό? post 320,this topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπερα θελω να το παρω την δευτερα αλλα θελω σιγουρα γερμανικο ξερετε απο που να πα να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 τελικα επεσα μεσα στις προβλεψεις μου :D Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπερα θελω να το παρω την δευτερα αλλα θελω σιγουρα γερμανικο ξερετε απο που να πα να το παρω? Τηλέφωνο σε όσα είναι κοντά σου (αν σκοπεύεις να πας αυτοπροσώπως να το παρεις) ποιός έχει Γερμανικό γιατί φέρνουν συνεχώς και από διάφορες χώρες όλοι (πάει με τις προσφορές που παίρνουν απο τους προμηθευτές...) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το ΡΗΟΝΕGΑLLΕRΥ εχει σιγουρα Γερμανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλά σε 2-3 εβδομάδες θα βγει καμιά νέα official για Γαλλία και θα ψάχνετε για Γαλλικό! Πάρτε το όπως και να έχει και μετά περνάτε όποια ROM θέλετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλά σε 2-3 εβδομάδες θα βγει καμιά νέα official για Γαλλία και θα ψάχνετε για Γαλλικό! Πάρτε το όπως και να έχει και μετά περνάτε όποια ROM θέλετε! Ακριβώς.Αδιάφορο το csc.Αν χρειαστεί service θα τη βρούμε την άκρη. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=130918173872&kw=130918173872 Βρήκα αυτό το οκτα Ι9500, από Αγγλία στα 572 ευρώ σύνολο...., θα έχω εγγύηση;; παίζει κάτι περίεργο; ή όντως είναι πραγματική ή αγγελία...; Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostap Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλά σε 2-3 εβδομάδες θα βγει καμιά νέα official για Γαλλία και θα ψάχνετε για Γαλλικό! Πάρτε το όπως και να έχει και μετά περνάτε όποια ROM θέλετε! πως θα του αλλαξουμε rom μετα?οτι προελευσης και να ειναι δεν θα μπορεσουμε απλα να αλλαξουμε γλωσσα σε ελληνικα και οκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και του λιχτενσταιν (αν υπηρχε) rom να εβαζες παλι θα ειχε ελληνικα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 πως θα του αλλαξουμε rom μετα?οτι προελευσης και να ειναι δεν θα μπορεσουμε απλα να αλλαξουμε γλωσσα σε ελληνικα και οκ?? Με Odin βάζεις οποιαδήποτε official ROM θέλεις, ασχέτως προέλευσης της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά μια ερώτηση , με ενδιαφέρει το s4 να το πάρω ήμουν στο τσακ για one, θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα παίζει 550 κ ebw αλλά και birdphone και kaizer, ποιο από τα τρία να προτιμισω; Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά μια ερώτηση , με ενδιαφέρει το s4 να το πάρω ήμουν στο τσακ για one, θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα παίζει 550 κ ebw αλλά και birdphone και kaizer, ποιο από τα τρία να προτιμισω; Και τα 3 ειναι αξιοπιστα. Εγω ψωνιζω πιο πολυ απο bird και ebw. Eπελεξε το πιο κοντινο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και τα 3 ειναι αξιοπιστα. Εγω ψωνιζω πιο πολυ απο bird και ebw. Eπελεξε το πιο κοντινο σου... Ευχαριστώ ;) άρα ebw λογικά γιατί μένω αγία παρασκευη κ έχει στο Μαρούσι. Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και τα 3 ειναι αξιοπιστα. Εγω ψωνιζω πιο πολυ απο bird και ebw. Eπελεξε το πιο κοντινο σου... Kaizer store η kaizer shop? Ειναι 2. Με ενδιαφερει και εμενα για αγορα αλλης μαρκας κινητου για τη γυναικα. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Kaizershop ;) Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Kaizer store η kaizer shop? Ειναι 2. Με ενδιαφερει και εμενα για αγορα αλλης μαρκας κινητου για τη γυναικα. Εγω πάντως που το πήρα από kaizershop.gr, όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα . Και τα παιδιά έχω την εντύπωση ότι για kaizershop μιλάνε. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Kaizer store η kaizer shop? Ειναι 2. Με ενδιαφερει και εμενα για αγορα αλλης μαρκας κινητου για τη γυναικα. kaizershop. Αλλα και για το αλλο ακουγονται τα καλυτερα. Δεν εχω ομως προσωπικη εμπειρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3vilmaycry11 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλησπέρα Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ κ σκεύτομαι σοβαρά να το πάρω.. Βλέπω στο σκουτζ οτι το κάνει 550 κ πιο συγκεκριμένα λεω να το πάρω απο kaizershop.. θα ήθελα λοιπόν να μου πουν παιδιά που έχουν αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί αν ειναι ελληνικό ή απο κάποια αλλη χώρα, κ να του κουτί ηταν ανοιχτό οταν το αγόρασαν(γιατί έχω ακούσει διάφορα τέτια περιστατίκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γραφεις σε λαθος φορουμ βεβαια αλλα ενταξει. Δεν θα ειναι ελληνικο κατα 90% αλλα δεν σε ενδιαφερει αυτο. Αλλωστε ολα τα ευρωπαικα κανονικα καλυπτονται... Για ανοιγμενα κουτια δεν εχω ακουσει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εχει ψωνισει κανεις απο το portal365? Ειναι εμπιστο? Επισης γνωριζετε καποιο καταστημα που να κανεις το πρωι την παραγγελια και να στο φερει την ιδια μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το birdphone έχει καταστήματα να πάμε; Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το birdphone έχει καταστήματα να πάμε; Eχει στον Αλιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros91 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ρε παιδιά από που να το αγοράσω;από αμερική;πόσο παραπάνω θα πληρώσω έχει κανείς ιδέα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts