vasilakis13 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) χθες το μεσημέρι το παρήγγηλα απο Kaizershop και σημερα το πρωι ηταν Λαμία!χθες το πηρα με 613 και σημερα 603????? Edited May 16, 2013 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Την αλλη βδομαδα δηλαδη χαλαρα γιατι η πτωση ειναι 2-3 ευρω την ημερα!:lol: Καλοριζικο οταν το παρεις! Να σαι καλά φίλε μου. Οταν λέμε από βδομάδα όχι τέλη, αρχές. Δευτέρα θα είναι κάτω από 600.αα και μιλάμε για το kaizershop.gr όχι το kaizer store? Γιατί στο skroutz υπάρχει και kaizerstore. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να σαι καλά φίλε μου. Οταν λέμε από βδομάδα όχι τέλη, αρχές. Δευτέρα θα είναι κάτω από 600.αα και μιλάμε για το kaizershop.gr όχι το kaizer store? Γιατί στο skroutz υπάρχει και kaizerstore. ειπαμε alfamobiles στα 599 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Να σαι καλά φίλε μου. Οταν λέμε από βδομάδα όχι τέλη, αρχές. Δευτέρα θα είναι κάτω από 600.αα και μιλάμε για το kaizershop.gr όχι το kaizer store? Γιατί στο skroutz υπάρχει και kaizerstore. To έχω ξαναγράψει άλλο kaizershop άλλο kaizerstore. Το kaizershop είναι το γνωστό κατάστημα που είναι εδώ και καιρό στο σκρούτζ και έχουν ψωνίσει οι ποιο πολλοί. Το kaizerstore μπήκε πρόσφατα στο σκρούτζ είναι στην άλλη μεριά της ομόνοιας και βασικά έχουν παρόμοια επωνυμία γιατί έχουν ίδιο κοινό μέτοχο αλλά διαφορετικό συνεργάτη. Εγώ προσωπικά ψωνίζω από kaizerstore γιατί τους ξέρω χρόνια και ότι συσκευή samsung μου έχουν δωσει μου έχει βγει απροληματιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 To έχω ξαναγράψει άλλο kaizershop άλλο kaizerstore. Το kaizershop είναι το γνωστό κατάστημα που είναι εδώ και καιρό στο σκρούτζ και έχουν ψωνίσει οι ποιο πολλοί. Το kaizerstore μπήκε πρόσφατα στο σκρούτζ είναι στην άλλη μεριά της ομόνοιας και βασικά έχουν παρόμοια επωνυμία γιατί έχουν ίδιο κοινό μέτοχο αλλά διαφορετικό συνεργάτη. Εγώ προσωπικά ψωνίζω από kaizerstore γιατί τους ξέρω χρόνια και ότι συσκευή samsung μου έχουν δωσει μου έχει βγει απροληματιστη. Kαι το Kaisershop ειναι εξισου αξιοπιστο!;) Παντως απο τη στιγμη που ηδη φλερτατει στα 599,τη Δευτερα στα πιο πιο γνωστα σκρουτομαγαζα θα δουμε αυτη τη τιμη(598-599) Δηλ.Καηζερ,birdphone,ebw etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ηδη ειμαστε κατω απο 600. Ευελπιστω τελος μαη αρχες ιουνη να το δω στα 550 και με δυνατοτητα ατοκων δοσεων Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Εκεί μάλλον και με άτοκες θα το χτυπήσω κι εγώ. Μακάρι να έρθει και το 32αρι κάποια στιγμή. Έχουμε ακούσει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Υπαρχει ελληνικο online καταστημα που να εχει τον Exynos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Υπαρχει ελληνικο online καταστημα που να εχει τον Exynos? Για την ώρα δεν υπάρχει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Samsung i9505 Galaxy S4 LTE 16GB White Frost T-Mobile Παιδιά τι παίζει με αυτο? γιατι λεει T-Mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Samsung i9505 Galaxy S4 LTE 16GB White Frost T-Mobile Παιδιά τι παίζει με αυτο? γιατι λεει T-Mobile? Και εγώ την έχω αυτή την απορία και ειναι ο μόνος λόγος που δεν θα το πάρω από εκεί.. Νομίζω είναι κάτι σαν την cosmote στο εξωτερικό.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Samsung i9505 Galaxy S4 LTE 16GB White Frost T-Mobile Παιδιά τι παίζει με αυτο? γιατι λεει T-Mobile? Πρόκειται για branded της T-Mobile Γερμανίας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μιας και αγαπω τα μαθηματικα, οπως βλεπουμε πανω δεξια 2.26 ευρωπουλακια πτωση ημερησιως τις τελευταιες 3 εβδομαδες βαση του "γυφτοπαπιου" :p 12/04-12/05 εχουμε μια πτωση της ταξης του 3.36 ευρουχτεν περ ντεϊ. Αν αντεξουμε μεχρι της 10/6, πανευκολα στα 555-562 ;) Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μιας και αγαπω τα μαθηματικα, οπως βλεπουμε πανω δεξια 2.26 ευρωπουλακια πτωση ημερησιως τις τελευταιες 3 εβδομαδες βαση του "γυφτοπαπιου" :p 12/04-12/05 εχουμε μια πτωση της ταξης του 3.36 ευρουχτεν περ ντεϊ. Αν αντεξουμε μεχρι της 10/6, πανευκολα στα 555-562 ;) Και στα 530-550 θα ειναι καλο deal για αγορα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Και στα 530-550 θα ειναι καλο deal για αγορα!;) Μακαρι να πεσω εξω στους υπολογισμους μου. Καλο για την τσεπη μας οσο πιο κατω, κακο για την υπομονη μας :p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 για οσους εχουν φιλους Ιταλια... και μαλιστα δεν ειναι παραεισαγωγης...αλλα με την επισημη εγγυηση!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 με τον exynos θελουμε pik. απο ιταλια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 για οσους εχουν φιλους Ιταλια... και μαλιστα δεν ειναι παραεισαγωγης...αλλα με την επισημη εγγυηση!!! Δεν υπάρχει παραεισαγωγή εφόσον μιλάμε για εντός ΕΕ. Στην ίδια τιμή θα παίζει σε 2-3 εβδομάδες και στα εδώ skroutzoμάγαζα. Μια πολύ καλή λύση για σφραγισμένο unbranded είναι και το αγγλικό ebay για όσους δεν έχουν εταιρικό ΑΦΜ για να γλιτώνουν το ΦΠΑ :-) Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 580 ευρώ εδώ: http://www.supergold.gr/main/deal/default/etechnoshopgrsamsung-galaxy-s4?utm_medium=Email&showSplashPopup=true&rcpEmail=trevlakisg%40yahoo.gr&utm_campaign=E-technoshop.gr-Samsung+GalaxyS4&utm_source=subscriber_default&redirectUrl=deal%2Fdefault%2Fetechnoshopgrsamsung-galaxy-s4%3Futm_medium%3DEmail%26rcpEmail%3Dtrevlakisg%40yahoo.gr%26utm_campaign%3DE-technoshop.gr-Samsung+GalaxyS4%26utm_source%3Dsubscriber_default%26blastID%3D213176&blastID=213176 Βέβαια δεν ξέρω το πόσο αξιόπιστο είναι το μαγαζί Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 580 ευρώ εδώ: http://www.supergold.gr/main/deal/default/etechnoshopgrsamsung-galaxy-s4?utm_medium=Email&showSplashPopup=true&rcpEmail=trevlakisg%40yahoo.gr&utm_campaign=E-technoshop.gr-Samsung+GalaxyS4&utm_source=subscriber_default&redirectUrl=deal%2Fdefault%2Fetechnoshopgrsamsung-galaxy-s4%3Futm_medium%3DEmail%26rcpEmail%3Dtrevlakisg%40yahoo.gr%26utm_campaign%3DE-technoshop.gr-Samsung+GalaxyS4%26utm_source%3Dsubscriber_default%26blastID%3D213176&blastID=213176 Βέβαια δεν ξέρω το πόσο αξιόπιστο είναι το μαγαζί "Παραλαβές και αποστολές πραγματοποιούνται μετά από 10 εργάσιμες ημέρες" Ως τοτε στα σκρουτζομαγαζα θα παιζει 570.:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 σ αυτο το μαγαζί το δίνουν με ραδιόφωνο :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 σ αυτο το μαγαζί το δίνουν με ραδιόφωνο :p Μόνο αν δίνουν και μια έξτρα συσκευή ραδιοφώνου.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos_buz Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 παιδια καλησπερα...ειναι να παρω ενα samsung galaxy s4 apo dubai...αξιζει τον κοπο?? ξερει κανεις τα πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα?? και φυσικα το μεγαλο διλλημα!!! s4 i9500 η s4 i9505??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos25k Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) http://www.birdphone.gr/gr/prdid/92802305e8f241d48ad2be59de52532f/productinfo.aspx Aξιζει η αγορα galaxy s4 t-mobile? η καλυτερα να το παρω απο ελληνικη αντιπροσωπεια..... Edited May 21, 2013 by nikos25k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 http://www.birdphone.gr/gr/prdid/92802305e8f241d48ad2be59de52532f/productinfo.aspx Aξιζει η αγορα galaxy s4 t-mobile? η καλυτερα να το παρω απο ελληνικη αντιπροσωπεια..... Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Το πολυ πολυ να εχει κανενα boot up logo Tmobile ή καποιο bloatware. Κατα τα αλλα μιλαμε για την ιδια συσκευη,150 ευρω φθηνοτερα. Εγω θα προχωρουσα στη αγορα της.(Αν ομως δεν βιαζεσαι περιμενε καμια 10αρια μερες για νεα γενναια πτωση τιμων!;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts