Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδια!θέλω μια βοήθεια,μπήκα με το google λογαριασμό μου στο s4 ενός φίλου για να του εγκαταστήσω μια εφαρμογή με λεφτά επειδή εγώ έχω στο λογαριασμό μου ενώ αυτός όχι,την κατέβασα όλα οκ αλλά τώρα δεν μπορώ να καταργήσω το λογαριασμό μου από την συσκευή του,έχει και τους δύο μέσα,τι να κάνω για να βγάλω το δικό μου?πάλευα 1 ώρα χωρίς αποτέλεσμα...

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρυθμίσεις > λογαριασμοί > google > επιλεγείς αυτόν που θέλεις και σου έχει την δυνατότητα για αφαίρεση ,δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι αλλά αν δεν ειναι ορατή η επιλογή κάπου θα υπάρχουν τρεις τελείες με την συγκεκριμένη επιλογή .

Samsung galaxy s21+

Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, δεν έχω αυτήν τη στιγμή κάποιο samsung με lolipop για να δω αλλά με την Ice cream βλέπω ότι υπάρχει κανονικά, όπως και στα Nexus που εχω με 5.1.1

Πρέπει να έχεις δύο λογαριασμούς μέσα για να μπορέσεις να καταφγησεις τον ένα από τους δύο.

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα σε όλους ,

θα ήθελα την βοήθεια σας με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω....!!

Έχω ένα samsung S4 αγορασμένο από εξωτερικό και πιθανόν είναι κλειδωμένο σε άλλο σύστημα εκπομπής σύματος ( έτσι υποθέτω ) .

Μου παρουσιαζει δηλαδή το εξής , ενω τοποθετώ την κάρτα sim και δείχνει οτι έχει σήμα , καλώ τον αριθμό , δείχνει οτι καλεί αλλά στο τηλέφωνο δεν έρχεται το σήμα ...!!! Δηλαδή στον καλούντα δειχνει οτι καλεί ενώ σε μένα δεν "χτυπάει"....!!!! Επίσης στο κινητό δειχνει οτι έχει σήμα κανονικά....!!!!

Παρακαλώ για την βοηθεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντήσουν...!!!!!

Καλημέρα σε όλους ,

θα ήθελα την βοήθεια σας με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω....!!

Έχω ένα samsung S4 αγορασμένο από εξωτερικό και πιθανόν είναι κλειδωμένο σε άλλο σύστημα εκπομπής σύματος ( έτσι υποθέτω ) .

Μου παρουσιαζει δηλαδή το εξής , ενω τοποθετώ την κάρτα sim και δείχνει οτι έχει σήμα , καλώ τον αριθμό , δείχνει οτι καλεί αλλά στο τηλέφωνο δεν έρχεται το σήμα ...!!! Δηλαδή στον καλούντα δειχνει οτι καλεί ενώ σε μένα δεν "χτυπάει"....!!!! Επίσης στο κινητό δειχνει οτι έχει σήμα κανονικά....!!!!

Παρακαλώ για την βοηθεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντήσουν...!!!!!

Κατ'αρχήν, ποιό μοντέλο είναι ακριβώς και από που έχει αγοραστεί; Ευρώπη ή Αμερική; Είναι branded σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού;

Τώρα έπεσε στα χέρια σου η συσκευή;

Κατ'αρχήν, ποιό μοντέλο είναι ακριβώς και από που έχει αγοραστεί; Ευρώπη ή Αμερική; Είναι branded σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού;

Τώρα έπεσε στα χέρια σου η συσκευή;

Sorry ,ημουν εκτος..!!

Ειναι το GT-I9500 και ειναι αγορασμενο εκτος ευρωπης...!!!!

Η συσκευη ηρθε τωρα στα χερια μου ( απο γνωστο) και δεν ξερω αν ειναι branded σε παροχο...!!!

Sorry ,ημουν εκτος..!!

Ειναι το GT-I9500 και ειναι αγορασμενο εκτος ευρωπης...!!!!

Η συσκευη ηρθε τωρα στα χερια μου ( απο γνωστο) και δεν ξερω αν ειναι branded σε παροχο...!!!

Μηπως να αλλαζα την rom με καποια ευρωπαική ( δεν ξερω αν γινεται , απλα ρωταω) και αν ναι πως μπορω να βρω..???

Edited by truckman
Συνεχόμενα μυνήματα

Μηπως να αλλαζα την rom με καποια ευρωπαική ( δεν ξερω αν γινεται , απλα ρωταω) και αν ναι πως μπορω να βρω..???

Φυσικά και γίνεται (αρκεί να μην είναι κλειδωμένη), το Ι9500 κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη. Γιά αρχή μπορείς να κατεβάσεις το phone info από το play store και να δείς τη χώρα προορισμού της συσκευής καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Για να βρείς επίσημη ρομ πας εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9500/ καί οδηγό γιά πέρασμα αυτής εδώ, από το Λάζαρο (Sofos_5)

Πλήρης Οδηγός - Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.

Edited by truckman

Ευχαριστω πολυ , θα δοκιμασω και θα σας πω...!!

Εφτασα σε ενα σημειο που μου βγαζει ένδειξη " secure download:ENABLE " και νομιζω οτι για αυτο τον λογο δεν μπορω ουτε να αλλαξω ROM ουτε να αλλαξω το CSC σε ευρωπαικο..!!!

Δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω αυτη την επιλογη ....

φιλε μου κατεβασε μια ρομ την ρωσικη..κανε του root και αλλαξε με το csc selector το csc σε οτι θελεις..
I Want To Believe

• 1 month later...
Καλημερα στην παρεα,βρηκα κατω στο δρομο ειχε πεσει απο τουριστα ενα Samsung gt-i9500 και εχει κλειδωσει το imei της συσκευεις πιθανον,μου βγαζει ενα μυνημα η οθονη δωστε πιν ξεκλειδωματος διχτυου σιμ ,μαλλον ειναι απο αργεντινη η συσκευη η ισπανια ,το ερωτημα ειναι πως το ξεκλειδονω. Μπηκα σε καποια σαιτ αλλα ζητουν χρηματα για να σου στειλει τον κωδικο,και το δευτερο ερωτημα ειναι αν ποιανει 4G bant LTE γιατι μπαινω στο pfone arena και δειχνει οτι δεν εχει LTE bang 4G ,αν μπορειτε να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ προτερων.

Καλημερα στην παρεα,βρηκα κατω στο δρομο ειχε πεσει απο τουριστα ενα Samsung gt-i9500 και εχει κλειδωσει το imei της συσκευεις πιθανον,μου βγαζει ενα μυνημα η οθονη δωστε πιν ξεκλειδωματος διχτυου σιμ ,μαλλον ειναι απο αργεντινη η συσκευη η ισπανια ,το ερωτημα ειναι πως το ξεκλειδονω. Μπηκα σε καποια σαιτ αλλα ζητουν χρηματα για να σου στειλει τον κωδικο,και το δευτερο ερωτημα ειναι αν ποιανει 4G bant LTE γιατι μπαινω στο pfone arena και δειχνει οτι δεν εχει LTE bang 4G ,αν μπορειτε να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ προτερων.
Ξεχνάς οποιαδήποτε βοήθεια από το παρόν φόρουμ για συσκευή που έχει "χαθεί" και καλά θα κάνεις να την παραδώσεις στην αστυνομία.

• 2 months later...

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό και θα ήθελα να σας ρωτήσω...

1) θα "παίζει" Ελλάδα (δηλαδή αν θα έχει γενικά κάποιο πρόβλημα για να δουλέψει σωστά εδώ)?

2) θα μπορεί να πάρει την αναβάθμιση που προτείνετε την lollipop 5.0.1?

Και επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ με τα κινητά υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά (~150€) να μου προτείνετε ασχέτως μάρκας...

Edited by ChrisThess

Παιδια υπαρχει τροπος να βαλουμε στο κινητο douple tap για wake?

H τελοςπαντως κατι σαν το ambient screen αλλα να λειτουργει σωστα.

Ένας τρόπος είναι να βάλεις Nova Launcher Prime.

Δεν νομιζω να βοηθαει ο Nova στο ξεκλειδωμα οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο.

Έχεις δίκιο, απροσεξία μου. Το ανάποδο κάνει ο Nova (double trap to sleep).

Mea culpa :(

Δεν πειραζει ρε συ .

υπαρχουν κατι εφαρμογες κλπ αλλα δεν κανουν καλη δουλεια.

Το ειχα στο g3 το douple tap Και ηταν απίστευτα βολικο

• 10 months later...
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Αγορασα προσφατα απο Κινα ενα samsung s4 (gt-i9500). Ητανε σιγουρα rootαρισμενο αφου ελειπαν βασικες εφαρμογες απο μεσα. Ελεγξα το Imei και μου το εβγαζε σαν αυθεντικο. Υστερα απο μια προσπαθεια εγκαταστασης αλλης recovery (εχει μια κινεζικη), καταφερα να χασω το ιμει... Ξαφνικα δεν μου το βγαζει στις ρυθμισεις... Προσπαθησα να το φτιαξω με το odin αλλα δεν το αναγνωριζει (το τηλεφωνο). Αφου δεν μπορω να το βαλω σε download mode. Ουτε και το κιες αναγνωριζει την συσκευη.. Καμια ιδεα για το τι γινεται και καμια προταση; :wacko: Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εφόσον δεν μπορείς να μπείς με συνδiασμό πλήκτρων σε download mode, o μόνος τρόπος είναι μέσω adb. Εδώ σε παρόμοια ερώτηση γράφω τις εντολές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445353

Καλημέρα. Τελικά έφερα τα πάνω κάτω! Πήγα να εγκαταστήσω άλλη rom (4.4). Πάνω στην διαδικασία κόλλησε και αναγκάστηκα να κάνω format με το Flash Tools. Ύστερα από αρκετή αναζήτηση και αφού δεν έβρισκα την σωστή εργοστασιακή rom, κατάφερα μέσω του needrom να κάνω εγκατάσταση της αρχικής. Ευτυχώς τα κατάφερα αν και άσχετος με το όλο θέμα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9500)