Takis_xr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλημέρα παιδια!θέλω μια βοήθεια,μπήκα με το google λογαριασμό μου στο s4 ενός φίλου για να του εγκαταστήσω μια εφαρμογή με λεφτά επειδή εγώ έχω στο λογαριασμό μου ενώ αυτός όχι,την κατέβασα όλα οκ αλλά τώρα δεν μπορώ να καταργήσω το λογαριασμό μου από την συσκευή του,έχει και τους δύο μέσα,τι να κάνω για να βγάλω το δικό μου?πάλευα 1 ώρα χωρίς αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ρυθμίσεις > λογαριασμοί > google > επιλεγείς αυτόν που θέλεις και σου έχει την δυνατότητα για αφαίρεση ,δεν ξέρω σε ποια έκδοση είσαι αλλά αν δεν ειναι ορατή η επιλογή κάπου θα υπάρχουν τρεις τελείες με την συγκεκριμένη επιλογή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το προσπάθησα αυτό που λές φίλε μιχάλη αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή,το κινητό φοράει την lolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή, δεν έχω αυτήν τη στιγμή κάποιο samsung με lolipop για να δω αλλά με την Ice cream βλέπω ότι υπάρχει κανονικά, όπως και στα Nexus που εχω με 5.1.1 Πρέπει να έχεις δύο λογαριασμούς μέσα για να μπορέσεις να καταφγησεις τον ένα από τους δύο. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Κι όμως δεν την έχει την επιλογή και οι λογαριασμοί είναι δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα την βοήθεια σας με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω....!! Έχω ένα samsung S4 αγορασμένο από εξωτερικό και πιθανόν είναι κλειδωμένο σε άλλο σύστημα εκπομπής σύματος ( έτσι υποθέτω ) . Μου παρουσιαζει δηλαδή το εξής , ενω τοποθετώ την κάρτα sim και δείχνει οτι έχει σήμα , καλώ τον αριθμό , δείχνει οτι καλεί αλλά στο τηλέφωνο δεν έρχεται το σήμα ...!!! Δηλαδή στον καλούντα δειχνει οτι καλεί ενώ σε μένα δεν "χτυπάει"....!!!! Επίσης στο κινητό δειχνει οτι έχει σήμα κανονικά....!!!! Παρακαλώ για την βοηθεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντήσουν...!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα την βοήθεια σας με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω....!! Έχω ένα samsung S4 αγορασμένο από εξωτερικό και πιθανόν είναι κλειδωμένο σε άλλο σύστημα εκπομπής σύματος ( έτσι υποθέτω ) . Μου παρουσιαζει δηλαδή το εξής , ενω τοποθετώ την κάρτα sim και δείχνει οτι έχει σήμα , καλώ τον αριθμό , δείχνει οτι καλεί αλλά στο τηλέφωνο δεν έρχεται το σήμα ...!!! Δηλαδή στον καλούντα δειχνει οτι καλεί ενώ σε μένα δεν "χτυπάει"....!!!! Επίσης στο κινητό δειχνει οτι έχει σήμα κανονικά....!!!! Παρακαλώ για την βοηθεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους απαντήσουν...!!!!!Κατ'αρχήν, ποιό μοντέλο είναι ακριβώς και από που έχει αγοραστεί; Ευρώπη ή Αμερική; Είναι branded σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού; Τώρα έπεσε στα χέρια σου η συσκευή; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Κατ'αρχήν, ποιό μοντέλο είναι ακριβώς και από που έχει αγοραστεί; Ευρώπη ή Αμερική; Είναι branded σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού; Τώρα έπεσε στα χέρια σου η συσκευή; Sorry ,ημουν εκτος..!! Ειναι το GT-I9500 και ειναι αγορασμενο εκτος ευρωπης...!!!! Η συσκευη ηρθε τωρα στα χερια μου ( απο γνωστο) και δεν ξερω αν ειναι branded σε παροχο...!!! Sorry ,ημουν εκτος..!! Ειναι το GT-I9500 και ειναι αγορασμενο εκτος ευρωπης...!!!! Η συσκευη ηρθε τωρα στα χερια μου ( απο γνωστο) και δεν ξερω αν ειναι branded σε παροχο...!!! Μηπως να αλλαζα την rom με καποια ευρωπαική ( δεν ξερω αν γινεται , απλα ρωταω) και αν ναι πως μπορω να βρω..??? Edited October 11, 2015 by truckman Συνεχόμενα μυνήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Μηπως να αλλαζα την rom με καποια ευρωπαική ( δεν ξερω αν γινεται , απλα ρωταω) και αν ναι πως μπορω να βρω..??? Φυσικά και γίνεται (αρκεί να μην είναι κλειδωμένη), το Ι9500 κυκλοφορεί επίσημα στην Ευρώπη. Γιά αρχή μπορείς να κατεβάσεις το phone info από το play store και να δείς τη χώρα προορισμού της συσκευής καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτήν. Για να βρείς επίσημη ρομ πας εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9500/ καί οδηγό γιά πέρασμα αυτής εδώ, από το Λάζαρο (Sofos_5) Πλήρης Οδηγός - Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q. Edited October 11, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ευχαριστω πολυ , θα δοκιμασω και θα σας πω...!! Εφτασα σε ενα σημειο που μου βγαζει ένδειξη " secure download:ENABLE " και νομιζω οτι για αυτο τον λογο δεν μπορω ουτε να αλλαξω ROM ουτε να αλλαξω το CSC σε ευρωπαικο..!!! Δεν ξερω πως μπορω να αλλαξω αυτη την επιλογη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 φιλε μου κατεβασε μια ρομ την ρωσικη..κανε του root και αλλαξε με το csc selector το csc σε οτι θελεις.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ευχαριστω, θα το δοκιμασω..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημερα στην παρεα,βρηκα κατω στο δρομο ειχε πεσει απο τουριστα ενα Samsung gt-i9500 και εχει κλειδωσει το imei της συσκευεις πιθανον,μου βγαζει ενα μυνημα η οθονη δωστε πιν ξεκλειδωματος διχτυου σιμ ,μαλλον ειναι απο αργεντινη η συσκευη η ισπανια ,το ερωτημα ειναι πως το ξεκλειδονω. Μπηκα σε καποια σαιτ αλλα ζητουν χρηματα για να σου στειλει τον κωδικο,και το δευτερο ερωτημα ειναι αν ποιανει 4G bant LTE γιατι μπαινω στο pfone arena και δειχνει οτι δεν εχει LTE bang 4G ,αν μπορειτε να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλημερα στην παρεα,βρηκα κατω στο δρομο ειχε πεσει απο τουριστα ενα Samsung gt-i9500 και εχει κλειδωσει το imei της συσκευεις πιθανον,μου βγαζει ενα μυνημα η οθονη δωστε πιν ξεκλειδωματος διχτυου σιμ ,μαλλον ειναι απο αργεντινη η συσκευη η ισπανια ,το ερωτημα ειναι πως το ξεκλειδονω. Μπηκα σε καποια σαιτ αλλα ζητουν χρηματα για να σου στειλει τον κωδικο,και το δευτερο ερωτημα ειναι αν ποιανει 4G bant LTE γιατι μπαινω στο pfone arena και δειχνει οτι δεν εχει LTE bang 4G ,αν μπορειτε να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ προτερων.Ξεχνάς οποιαδήποτε βοήθεια από το παρόν φόρουμ για συσκευή που έχει "χαθεί" και καλά θα κάνεις να την παραδώσεις στην αστυνομία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos78 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω ,θα κανω της απαραιτητες ενεργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisThess Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό και θα ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θα "παίζει" Ελλάδα (δηλαδή αν θα έχει γενικά κάποιο πρόβλημα για να δουλέψει σωστά εδώ)? 2) θα μπορεί να πάρει την αναβάθμιση που προτείνετε την lollipop 5.0.1? Και επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ με τα κινητά υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά (~150€) να μου προτείνετε ασχέτως μάρκας... Edited March 4, 2016 by ChrisThess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδια υπαρχει τροπος να βαλουμε στο κινητο douple tap για wake? H τελοςπαντως κατι σαν το ambient screen αλλα να λειτουργει σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ένας τρόπος είναι να βάλεις Nova Launcher Prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ένας τρόπος είναι να βάλεις Nova Launcher Prime. Δεν νομιζω να βοηθαει ο Nova στο ξεκλειδωμα οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχεις δίκιο, απροσεξία μου. Το ανάποδο κάνει ο Nova (double trap to sleep). Mea culpa :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχεις δίκιο, απροσεξία μου. Το ανάποδο κάνει ο Nova (double trap to sleep). Mea culpa :( Δεν πειραζει ρε συ . υπαρχουν κατι εφαρμογες κλπ αλλα δεν κανουν καλη δουλεια. Το ειχα στο g3 το douple tap Και ηταν απίστευτα βολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elix73 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Αγορασα προσφατα απο Κινα ενα samsung s4 (gt-i9500). Ητανε σιγουρα rootαρισμενο αφου ελειπαν βασικες εφαρμογες απο μεσα. Ελεγξα το Imei και μου το εβγαζε σαν αυθεντικο. Υστερα απο μια προσπαθεια εγκαταστασης αλλης recovery (εχει μια κινεζικη), καταφερα να χασω το ιμει... Ξαφνικα δεν μου το βγαζει στις ρυθμισεις... Προσπαθησα να το φτιαξω με το odin αλλα δεν το αναγνωριζει (το τηλεφωνο). Αφου δεν μπορω να το βαλω σε download mode. Ουτε και το κιες αναγνωριζει την συσκευη.. Καμια ιδεα για το τι γινεται και καμια προταση; :wacko: Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εφόσον δεν μπορείς να μπείς με συνδiασμό πλήκτρων σε download mode, o μόνος τρόπος είναι μέσω adb. Εδώ σε παρόμοια ερώτηση γράφω τις εντολές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445353 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elix73 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλημέρα. Τελικά έφερα τα πάνω κάτω! Πήγα να εγκαταστήσω άλλη rom (4.4). Πάνω στην διαδικασία κόλλησε και αναγκάστηκα να κάνω format με το Flash Tools. Ύστερα από αρκετή αναζήτηση και αφού δεν έβρισκα την σωστή εργοστασιακή rom, κατάφερα μέσω του needrom να κάνω εγκατάσταση της αρχικής. Ευτυχώς τα κατάφερα αν και άσχετος με το όλο θέμα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts