alany Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ακούς και να διαχειρίζεσαι τα email σου και μέσα από φωτητικές εντολές καλώντας το 1244 (0,0039 ευρω/δευτ). Πάρα πολύ καλό και γρήγορο δεν ξέρω βέβαια αν συμφέρει να την χρησιμοποιεί κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Αυτό είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες προφανώς με μειωμένη χρέωση. Την κανονική χρέωση που θα πληρώσει ένας υγιής άνθρωπος αν καλέσει αυτό το νο καλύτερα να μην τη μάθει γιατί θα σταματήσει να είναι υγιής! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Ποιος ειναι ο μεγιστος ογκος Attachment που μπορω να στειλω με το Mycosmos E-Mail? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinechild Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 http://mail.mycosmos.gr/mycosmos/FAQ/MyCosmos_faqs_en.htm Sto 5 : What is the storage capacity provided by the E-mail service and what is the largest mail that I can send or receive? The storage capacity that the E-mail service provides is 20ΜΒ, while there is no limit to e-mail size being sent or received. Den exei orio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Τhanks!!!! και κατι αλλο....Καταργηθηκαν τα SMS???!!!?!?!??........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 .Καταργηθηκαν τα SMS???!!!? Ποτέ των ποτών!:p Πανω δεξια κουμπακι! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 όχι μια χαρά υπάρχουν. απλά το link για αυτά είναι πια πάνω δεξία στην οθόνη! ;) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoutos1 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 paidia exo k800i tha ηθελα να βαλω στο κινητο email αλλα οχι i mode εχω με καρτα cosmote θα ηθελα οδηγιεs πωσ μπορω να το εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsts Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Παιδιά, θυμάμαι πως παλιά μπορούσες να στείλεις e-mail σε οποιαδήποτε διεύθυνση στέλνοντας SMS στο 5000. Αν θυμάμαι καλά έγραφες το sms ως εξής: <το eimail>#θέμα#μήνυμα π.χ. έγραφες στο SMS: akfa@fjkls.com#Geia sou#Ela re megale Έστελνες αυτό το SMS στο 5000 και το θέμα και το μήνυμα πήγαινε στο e-mail. Θυμάται κανένας πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Στο mycosmos δεν γράφει πουθενά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinechild Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Pali den leitourgei katholou to site mail my cosmos gamo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Pali den leitourgei katholou to site mail my cosmos gamo... Είναι down αυτήν την ώρα!:( Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
candy Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Εστειλα το μυνημα ΟPEN στο 5000 κ μου ηρθε σαν απαντηση το εξης μηνυμα: "Η επεξεργασια της εντολης απετυχε. Αποτυχία συστηματος." Απο το σάιτ εστειλα τον αριθμο του κινητου μου μεσω του "αποστολη κωδικου" και μου στειλανε κωδικο. Στο ονομα χρηστη γραφω τον αριθμο του κινητου μου(What s up) κ δινω τον κωδικο προσβασης που μου στειλανε με μηνυμα στο κινητο μου αλλα δεν το δεχεται. Τι κανω λαθος? Μηπως φταινε οι ρυθμισεις αυστηρου firewall που εχω στον υπολογιστη (χωρος εργασιας) η κατι αλλο? Μηπως πρεπει να ξαναστειλω μηνυμα στο 5000? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickb Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 υπαρχει καποιος τρόπος να στένω απευθείας σμσ απο το site του mycosmos?(ασ πουμε με το που πηγαινω στην σελιδα του mycosmos να εχει έτοιμα τα στοιχεια μου..) γιατι δεν τα αποθηκευει ο FIREFOX.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coma256 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Έχω το N71 και ενεργοποίησα τις υπηρεσίες mycosmos, το MMS κ GRPS. Web σελίδες βλέπω κανονικά. Ωστόσο δεν μπορώ να κάνω έλεγχο των emails από το κινητό. Έχω ρυθμίσει διακομιστή τον mail.mycosmos.gr και όταν πάω να κάνω σύνδεση, αφού το "παλεύει" για μισό λεπτό περίπου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν βρέθηκε ο διακομιστής". Παρ' όλα αυτά ιστοσελίδες βλέπω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Έχω το N71 και ενεργοποίησα τις υπηρεσίες mycosmos, το MMS κ GRPS. Web σελίδες βλέπω κανονικά. Ωστόσο δεν μπορώ να κάνω έλεγχο των emails από το κινητό. Έχω ρυθμίσει διακομιστή τον mail.mycosmos.gr και όταν πάω να κάνω σύνδεση, αφού το "παλεύει" για μισό λεπτό περίπου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν βρέθηκε ο διακομιστής". Παρ' όλα αυτά ιστοσελίδες βλέπω κανονικά. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το internet σαν σημείο πρόσβασης επιλέγοντας ένα πακέτο με δωρεάν kb ή το internet easy που δεν έχει πάγιο και κλιμακωτή χρέωση ανα kb ανάλογα το μηνιαίο όγκο kb που κάνεις χρήση. Όλα αυτά ισχύουν σε συνδρομητές με συμβόλαιο και όχι σε χρήστες καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ξερει κανεις τι εγιναν τα δωρεαν sms του mycosmos?τελευταια μου βγάζει οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ξερει κανεις τι εγιναν τα δωρεαν sms του mycosmos?τελευταια μου βγάζει οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη!!! Χρησιμοποιείς τα direct links φαίνεται γιαυτό. Πάνε εκείνα, πάπαλα, δυστυχώς. :( Να μπαίνεις τώρα από http://www.mycosmos.gr και να κάνεις κανονικά Login. Μετά κάπου δεξιά πάνω έχει επιλογή για SMS. Από κει πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Eχεις δικιο mivong!Πανε τα direct links!!!Ευχαριστω για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 το αναβάθμισαν και παίζει και με Firefox κανονικά ή μου φαίνεται? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Και με τον Opera ανοίγει χωρίς πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinechild Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 υπαρχει καποιος τρόπος να στένω απευθείας σμσ απο το site του mycosmos?(ασ πουμε με το που πηγαινω στην σελιδα του mycosmos να εχει έτοιμα τα στοιχεια μου..) γιατι δεν τα αποθηκευει ο FIREFOX.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Bale to ROBORFOM gia firefox...:) https://addons.mozilla.org/firefox/750/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Παιδια πηρα ενα καινουργιο whats up και θελω να ενεργοποιησω την υπηρεσια, μου ξαναλετε την διαδικασια να στειλω μηνυμα απο το κινητο μου για προσβαση στο mycosmos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divinechild Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Steile me sms tin lexi OPEN sto 5000 mou fainetai ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Οκ φιλε μου θα το δοκιμασω και ελπιζω ολα να πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 μηπως απο σήμερα η σελίδα δεν λειτουργεί καθόλου; μήπως;!! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts