Jump to content

Καλό Πάσχα από το myphone.gr!

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλες και φίλοι του myphone.gr, μπορεί να έχουμε κρίση, μπορεί να ζοριζόμαστε σαν έθνος, μπορεί ο Εργοτέλης να βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο, μπορεί να συμβαίνουν διάφορα άλλα πράγματα, όμως αύριο το πρωί όλοι θα μαζευτούμε γύρω από τη σούβλα (η ψησταριά, εμείς οι Κρητικοί) για να απολαύσουμε το αρνάκι, να πιούμε δύο κρασακια και να γιορτάσουμε. Χριστιανοί, μωαμεθανοί, βουδιστές ή άθεοι, δεν έχει σημασία, μιας και το Πάσχα δεν είναι μόνο μια θρησκευτική γιορτή αλλά η γιορτή της Ελλάδας. Αρνάκι, λιακάδα, κρασάκι, παρέα, κλαρίνα/βιολιά/λίρες και μπουζούκια να ηχούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτής της ταλαιπωρημένης γης, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της χώρας μας.

Για αυτό λοιπόν, αφήστε για λίγο στην άκρη τα πληκτρολόγια και γυρίστε τη σούβλα με τον ιδρώτα από την φωτιά να τρέχει στον ίδιο ρυθμό με το λίπος του αρνιού, τραγουδήστε με το χέρι ψηλά το λαϊκό τραγούδι που τόσο μισείτε τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου, φιλήστε σταυρωτά την ξινή θεία και κοιμηθείτε κάτω από τον ήλιο μέχρι να φύγει η ζαλάδα του κρασιού. Γιατί είναι Πάσχα.

Αν πάλι δεν τα καταφέρετε, για τον ένα ή άλλο λόγο, να γιορτάσετε φέτος όπως θα θέλατε το Πάσχα, υπομονή. Spoiler alert, και του χρόνου θα έχουμε Ανάσταση...

Σε όλες και όλους εσάς λοιπόν, το myphone.gr εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΥΓ: Και αφού τελειώσουμε με το αρνί, επανερχόμαστε στα γνωστά λημέρια του myphone.gr!

• Απαντήσεις 130
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή Ανάσταση και καλές μάσες αυτές τις μέρες :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ευχομαι κ εγω με την σειρα μου Καλη Ανασταση κ Καλο Πασχα σε ολους.Τα τελευταια χρονια ειμαι εξωτερικο κ εχω χασει το Πασχα ελπιζαω ομως του χρονου να τα καταφερω!:)

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Να περάσετε όλοι καλά και να επιστρέψετε καλά!!!
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Καλή Ανάσταση και κάλο Πάσχα σε όλους .

"Όσες κροτίδες πέσουνε του Πάσχα την ημέρα

Τόσες χαρές σας εύχομαι να έχετε κάθε μέρα."

Samsung galaxy s21+

Άσε τις κροτίδες γιατί ένας φίλος μου, έχει ενα χέρι λιγότερο!!!!

Κατά τα αλλα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!

note1+nexus7

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους!!Α και σε όσους νηστεψανε,προσοχή στο φαγητό!!!;) Χρόνια πολλά... :)

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους!!Με υγεια!Οσοι ταξιδευετε,μεγαλη προσοχη στους δρομους!
Δημήτρης

Καλό πάσχα με υγεία πολύ φαΐ και ποτό και σε όσους βρίσκονται μακριά απ τα σπίτια τους και τους δικούς τους όπως εγώ, του χρόνου να βρίσκονται σπίτια τους

Kαλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους ! Προσοχη στους δρομους με τα οχηματα αυτοι που ταξιδευεται και προσοχη με το πολυ φαι !!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή ανάσταση να έχετε και να περάσετε τέλεια το Πάσχα, και προσοχή στους δρόμους, από δευτέρα να είμαστε όλοι πίσω με υγεία!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους μας! :) Υγεία, ευτυχία πάνω απ'όλα, όλα τα άλλα έρχονται! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB