dimangelid Δημοσιεύτηκε July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2004 Πριν μερικές μέρες μας έκοψαν τις εξερχόμενες κλήσεις επειδή ξεχάσαμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς. Πάω σήμερα με τον πατέρα μου στο κατάστημα ΟΤΕ στην οδό Αθηνάς ( είμασταν ήδη Αθήνα και ήταν αδύνατο να γυρίσουμε στην Γλυφάδα για να πάμε στο κατάστημα ) με τον λογαριασμό που έπρεπε να πληρώσουμε ( μόνο το κεντρικό της ISDN ). Ο λογαριασμός αυτός έλεγε ότι ο προηγούμενος είναι ανεξόφλητος επειδή ο προηγούμενος πληρώθηκε 2 μέρες μετά την λήξη του. Πάμε στο ταμείο και λέει ο πατέρας μου ότι τα 320,50 € ( ο προηγούμενος λογαριασμός ) έχουν πληρωθεί. Μας στέλνει η κοπέλα στο λογιστήριο για να βγάλουν ξανά τον σωστό λογαριασμό χωρίς τα πληρωμένα 320,50 € του προηγούμενου. Τον βγάζουν και ξαναπάμε στο ταμείο. Δίνει ο πατέρας μου τα χρήματα και λέει στην κοπέλα: "Το τηλέφωνο είναι κομμένο. Πληρώνουμε και επανασύνδεση;" και αυτή απαντάει: "Όχι δεν χρειάζεται, θα επανασυνδεθεί." . Το τηλέφωνο δεν είχε επανασυνδεθεί μέχρι τις 18:00 που γύρισα στο σπίτι μου. Παίρνω το 134, τους το λέω και μου απαντάνε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάρω από Δευτέρα στο κατάστημα της περιοχής μου. Ξαναπαίρνω μετά από λίγο, λέω ξανά το πρόβλημα στην κοπέλα που απάντησε και μου έδωσε και αυτή την ίδια απάντηση με την προηγούμενη. Τότε της λέω ότι αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα, να τρέχουμε να πληρώνουμε και να μένουμε χωρίς τηλέφωνο, να ενημερώνουν λάθος τους πελάτες οι υπάλληλοι κ.λ.π. . Στο τέλος ζήτησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο και μου λέει: "Μισό λεπτό να σας συνδέσω με έναν επόπτη". Με συνδέει και τον ρωτάω αν η κοπέλα του είπε τι συμβαίνει. Μου λέει και αυτός τα ίδια με την κοπέλα και λέω και εγώ αυτά που είχα πει πριν. Αυτός φαινόταν ποιο ευγενικός και σχετικός και μου λέει σε κάποια στιγμή: "Εγώ αν ήμουν στην θέση σας θα πήγαινα στο κατάστημα που πλήρωσα και θα έκανα καταγγελία στον προϊστάμενο για την συγκεκριμένη υπάλληλο για λανθασμένη ενημέρωση του πελάτη". Το αποτέλεσμα; Θα μείνουμε όλο το Σαββατοκύριακο χωρίς να μπορούμε να πάρουμε ενώ τρέξαμε και τους σκάσαμε 182 € :mad: :mad: :mad: Και το ποιο σημαντικό είναι ότι η μητέρα μου είναι άρρωστη και αν μείνει μόνη της δεν θα μπορεί να πάρει κάποιον από εμάς... Το είπα και αυτό στον επόπτη αλλά τίποτα ο μ*****ς :mad: :mad: Την Δευτέρα το πρωί θα πάω με την μητέρα μου στην αστυνομία να μου κάνει μια εξουσιοδότηση ώστε να ξαναπάω στην Αθήνα και να κάνω ότι πρέπει... Αυτά συμβαίνουν λοιπόν στον "υπερσύγχρονο" ΟΤΕ του 2004 :mad: Έχει άλλος κάποια παρόμοια εμπειρία; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Ναι μου έχει τύχει. Είχε κοπεί το τηλέφωνο. Πλήρωσα τον λογαριασμό στο κατάστημα ΟΤΕ Άρεως (Πλ.Βικτωρίας) αντί σ'αυτό της Νίκαιας, όπου και ανήκω. Πλήρωσα κανονικά και το τέλος επανασύνδεσης. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ: Η κοπελιά στο ταμείο, είπε ότι θα στείλει με φαξ (και το έστειλε μπροστά μου) ένα αποδεικτικό πληρωμής προς το κατάστημα όπου και ανήκω. :blink: Το απόγευμα που γύρισα σπίτι, ήταν όλα οκ. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (24 Ιούλ. 2004 , 10:14) Ναι μου έχει τύχει. Είχε κοπεί το τηλέφωνο. Πλήρωσα τον λογαριασμό στο κατάστημα ΟΤΕ Άρεως (Πλ.Βικτωρίας) αντί σ'αυτό της Νίκαιας, όπου και ανήκω. Πλήρωσα κανονικά και το τέλος επανασύνδεσης. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ: Η κοπελιά στο ταμείο, είπε ότι θα στείλει με φαξ (και το έστειλε μπροστά μου) ένα αποδεικτικό πληρωμής προς το κατάστημα όπου και ανήκω. :blink: Το απόγευμα που γύρισα σπίτι, ήταν όλα οκ. Αν και εννοούσα να μου πει κάποιος αν του έχει τύχει να είναι κομμένο το τηλέφωνο, να πληρώσει και να μην του κάνουν επανασύνδεση ήταν πολύ χρήσιμα αυτά που είπες! Ξέχασα να συμπληρώσω στο πρώτο μου μήνυμα ότι ο επόπτης μου είπε "Θα μπορούσαν να χρεώσουν το τέλος επανασύνδεσης στον επόμενο λογαριασμό, έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Απορώ όμως για ποιο λόγο δεν το έκαναν". Του λέω "Αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει, ίσα-ίσα θα ήταν καλύτερα. Αρκεί να δούλευε κανονικά το τηλέφωνό μου αφού έχω πληρώσει" Την Δευτέρα θα έχουμε γλέντια στον ΟΤΕ [ και στο κατάστημα στην Αθηνάς ( για τον λογαριασμό ) και στο κατάστημα στην Πατησίων ( για το adsl ) ] :devil: :devil: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (24 Ιούλ. 2004 , 12:36) Την Δευτέρα θα έχουμε γλέντια στον ΟΤΕ [ και στο κατάστημα στην Αθηνάς ( για τον λογαριασμό ) και στο κατάστημα στην Πατησίων ( για το adsl ) ] :devil: :devil: Άντε, καλή επιτυχία και να μας πεις τα νεότερα! :D Μην τους λυπηθείς γιατί πολλές φορές είναι απαράδεκτοι... Μας θεωρούν δεδομένους και μ@*@&~ς... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Δε θέλω να γίνομαι κακός αλλά θα μπορούσατε απλά να πληρώσετε το λογαριασμό στην ώρα σας. Ο ΟΤΕ σε κάθε λογαριασμό ενημερώνει για την ημερομηνία λήξης επομένου και μεθεπομένου, ενώ το χαρτί σου έρχετε 3 βδομάδες νωρίτερα. Εκτός από αυτό, σου δίνει και δυνατότητα εξόφλησης απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό και δε χρειάζεται να τρέχεις σε ταμεία. Κι εγώ συνήθως αργώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, αλλά για την ταλαιπωρία μου κατηγορώ μόνο εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (24 Ιούλ. 2004 , 15:21) Δε θέλω να γίνομαι κακός αλλά θα μπορούσατε απλά να πληρώσετε το λογαριασμό στην ώρα σας. Ο ΟΤΕ σε κάθε λογαριασμό ενημερώνει για την ημερομηνία λήξης επομένου και μεθεπομένου, ενώ το χαρτί σου έρχετε 3 βδομάδες νωρίτερα. Εκτός από αυτό, σου δίνει και δυνατότητα εξόφλησης απευθείας από τραπεζικό λογαριασμό και δε χρειάζεται να τρέχεις σε ταμεία. Κι εγώ συνήθως αργώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, αλλά για την ταλαιπωρία μου κατηγορώ μόνο εμένα. Το ξέρω αυτό αλλά δεν εξαρτάται από εμένα πότε θα πληρωθεί ο λογαριασμός ( αν ήταν στο χέρι μου θα πληρωνόταν μόλις ερχόταν ) . Με τραπεζικούς λογαριασμούς κ.λ.π. φυσικά το γνωρίζω και εγώ και οι γονείς μου αλλά δεν μπλέκουμε με τέτοιες ιστορίες με τον ΟΤΕ... Μα αυτό που λέω στο πρώτο μήνυμα συμβαίνει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!! Επειδή αρκετές φορές έχουν κόψει το τηλέφωνο λόγω του λογαριασμού ξέρω καλά τι παίζεται... Πάει η μάνα μου, πληρώνει ότι χρωστάμε και σε μερικές ώρες επανασυνδέεται το τηλέφωνο. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (24 Ιούλ. 2004 , 14:24) Άντε, καλή επιτυχία και να μας πεις τα νεότερα! :D Μην τους λυπηθείς γιατί πολλές φορές είναι απαράδεκτοι... Μας θεωρούν δεδομένους και μ@*@&~ς... :mad: Αν δεν γίνει τίποτα με το adsl ( διάβασε περισσότερα εδώ για το τι συμβαίνει με το adsl στα dslam siemens και τα έχουμε πάρει όσοι είμαστε σε dslam siemens ) θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Την προηγούμενη φορά που έκαναν κάτι κουφά ( μας έβαλαν άλλο νούμερο, όταν ήρθε ο εξοπλισμός δεν συγχρονιζόταν το modem με το κέντρο ) ήμουν έτοιμος να στείλω καταγγελία σε ΕΕΤΤ και ΙΝΚΑ αλλά με πρόλαβαν και το έφτιαξαν την ίδια μέρα που τους έστειλα e-mail και fax. Ειδικά από τότε που έκανα την αίτηση για adsl με αυτά που γινόντουσαν μου την έδωσε περισσότερο και με το παραμικρό δεν τους αφήνω σε ησυχία. Το πράγμα έδεσε με αυτό που συνέβη με τον λογαριασμό... Θα έχετε σίγουρα νεότερα την Δευτέρα :) Και επίσης αν αναγκαστώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μόλις την στείλω στην ΕΕΤΤ, θα βάλω στο forum το κείμενο! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (24 Ιούλ. 2004 , 15:21) Δε θέλω να γίνομαι κακός αλλά θα μπορούσατε απλά να πληρώσετε το λογαριασμό στην ώρα σας. Δεν μπορείς να ξέρεις, ο άλλος... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν πλήρωσε το λογαριασμό. Και τι προτεραιότητες είχε τη δεδομένη στιγμή. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (24 Ιούλ. 2004 , 19:56) Δεν μπορείς να ξέρεις, ο άλλος... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν πλήρωσε το λογαριασμό. Και τι προτεραιότητες είχε τη δεδομένη στιγμή. ;) Έτσι είναι φίλε μου :) Δεν είναι και λίγα περίπου 300 ευρώ στον ληστή ( ΟΤΕ ) ... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (24 Ιούλ. 2004 , 20:52) Έτσι είναι φίλε μου :) Δεν είναι και λίγα περίπου 300 ευρώ στον ληστή ( ΟΤΕ ) ... Offtopic: Είτε είναι 100, είτε 300 είτε 3000.... είναι λεφτά. Αν πχ κάποιος τα χρειάζεται για να διαθέσει πχ για φάρμακα (μακριά από μας) ή να ψωνίσει για είδη πρώτης προτεραιότητας, Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Τέλος πάντων. Πήγαινε τη Δευτέρα και πλήρωσε την επανασύνδεση είτε ζήτα να στη χρεώσουν στον επόμενο λογαριασμό, προκειμένου να έχετε τη γραμμή διαθέσιμη πάλι. Και την επόμενη φορά, έχετε το νου σας. Οι περισσότεροι υπάλληλοι του Οργανισμού, καίνε κάρβουνο. :mad: Μη κάνεις τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaY Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (24 Ιούλ. 2004 , 21:06) Είτε είναι 100, είτε 300 είτε 3000.... είναι λεφτά. Αν πχ κάποιος τα χρειάζεται για να διαθέσει πχ για φάρμακα (μακριά από μας) ή να ψωνίσει για είδη πρώτης προτεραιότητας, Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις την οικονομική άνεση, δεν πρέπει να ανοίγεσαι με τόσους λογαριασμούς.. αν δεν έχεις λεφτά, απλά δεν καταναλώνεις τόσο πολύ και μπορείς να ανταποκριθείς άνετα στις πληρωμές χωρίς καθυστερήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GaY (24 Ιούλ. 2004 , 21:41) Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις την οικονομική άνεση, δεν πρέπει να ανοίγεσαι με τόσους λογαριασμούς.. αν δεν έχεις λεφτά, απλά δεν καταναλώνεις τόσο πολύ και μπορείς να ανταποκριθείς άνετα στις πληρωμές χωρίς καθυστερήσεις ;) Δεν κάνω εγώ τους λογαριασμούς, χρησιμοποιεί όλη η οικογένειά μου το τηλέφωνο ( 4 άτομα μαζί με εμένα ) ... Αν ήμουν μόνος μου φυσικά και δεν θα έκανα τέτοιους λογαριασμούς... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (24 Ιούλ. 2004 , 21:06) Offtopic: Είτε είναι 100, είτε 300 είτε 3000.... είναι λεφτά. Αν πχ κάποιος τα χρειάζεται για να διαθέσει πχ για φάρμακα (μακριά από μας) ή να ψωνίσει για είδη πρώτης προτεραιότητας, Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Τέλος πάντων. Πήγαινε τη Δευτέρα και πλήρωσε την επανασύνδεση είτε ζήτα να στη χρεώσουν στον επόμενο λογαριασμό, προκειμένου να έχετε τη γραμμή διαθέσιμη πάλι. Και την επόμενη φορά, έχετε το νου σας. Οι περισσότεροι υπάλληλοι του Οργανισμού, καίνε κάρβουνο. :mad: Μη κάνεις τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Για το θέμα με το κομμένο τηλέφωνο δεν θα κάνω τίποτα παραπάνω, εκτός φυσικά αν αρχίσουν να μου λένε τα δικά τους. Για το θέμα με το adsl θα γίνει μεγάλη ιστορία και δεν πρόκειται να το κουνήσω από εκεί αν δεν με διαβεβαιώσουν ότι θα το φτιάξουν. Και αν πουν ότι θα το φτιάξουν και δεν το κάνουν, πάλι εκεί θα είμαι. Έχω όσο χρόνο θέλω και δεν κολώνω να τον σπαταλήσω για να τους ξεσκίσω. Τους πληρώνουμε τόσα λεφτά και ΑΠΑΙΤΩ να έχω την ταχύτητα για την οποία πληρώνω. Την είχα πριν και την μείωσαν... Νεότερα την Δευτέρα όταν γυρίσω :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Άκρη δεν θα βρεις. Με την ίδια λογική και εμείς που είμαστε πάνω σε intracom dslam να πάμε κάθε μέρα στον ΟΤΕ να διαμαρτρόμαστε επειδή δεν έχουμε την ταχύτητα αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (25 Ιούλ. 2004 , 13:44) Άκρη δεν θα βρεις. Με την ίδια λογική και εμείς που είμαστε πάνω σε intracom dslam να πάμε κάθε μέρα στον ΟΤΕ να διαμαρτρόμαστε επειδή δεν έχουμε την ταχύτητα αυτή.. Βεβαίως να πάτε γιατί δεν έχετε την ονομαστικη ταχύτητα της γραμμής... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (24 Ιούλ. 2004 , 17:40) Με τραπεζικούς λογαριασμούς κ.λ.π. φυσικά το γνωρίζω και εγώ και οι γονείς μου αλλά δεν μπλέκουμε με τέτοιες ιστορίες με τον ΟΤΕ... Λοιπόν πολλοί φοβούνται να το κάνουν αυτό και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ο πατέρας μου το έχει κάνει και με ΔΕΗ και με ΟΤΕ από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της υπηρεσίας και βολεύει αφάνταστα. Και να σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου αποφεύγει γενικά τράπεζες-δάνεια-πιστωτικές καρτες και λοιπά. Η αυτόματη πληρωμή λογαριασμών όμως δεν έχει καμία παγίδα ή φόβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (25 Ιούλ. 2004 , 21:00) Λοιπόν πολλοί φοβούνται να το κάνουν αυτό και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ο πατέρας μου το έχει κάνει και με ΔΕΗ και με ΟΤΕ από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της υπηρεσίας και βολεύει αφάνταστα. Και να σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου αποφεύγει γενικά τράπεζες-δάνεια-πιστωτικές καρτες και λοιπά. Η αυτόματη πληρωμή λογαριασμών όμως δεν έχει καμία παγίδα ή φόβο. Το ότι βολεύει το ξέρω. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ΠΟΤΕ γιατί αν γίνει κανένα λάθος στον λογαριασμό από τον οτε και πάρουν παραπάνω λεφτά, καληνύχτα μετά... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Τι εγινε τελικά dimangelid; Πήγες στον ΟΤΕ; Έχουμε τίποτα νεώτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (26 Ιούλ. 2004 , 23:37) Τι εγινε τελικά dimangelid; Πήγες στον ΟΤΕ; Έχουμε τίποτα νεώτερο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο κατάστημα της Γλυφάδας στις 10:30 το πρωί και τους είπα τι συμβαίνει με τον λογαριασμό. Μου λένε "Στέλνω τώρα χαρτί να χρεώσουν την επανασύνδεση στον επόμενο λογαριασμό και σε μισή με μια ώρα θα έχει επανασυνδεθεί." . ΄Παίρνω την μάνα μου στις 12:00 και την ρωτάω αν μπορεί να πάρει και μου λέει όχι... Παίρνω στον ΟΤΕ λίγη ώρα αργότερα, τους το λέω και λέει "Τώρα στέλνω χαρτί να κάνουν αμέσως την επανασύνδεση". Περνάει μια ώρα, ξαναπαίρνω την μάνα μου και τίποτα. Επειδή εκείνη την ώρα είχε κλείσει το κατάστημα της Γλυφάδας παίρνω στο 134. Επειδή μου την είχε δώσει πολύ, τις έβαλα τις φωνές, της λέω αναλυτικά τι έχει συμβεί ( και τα εξηγώ στο πρώτο μήνυμα ) και λέω επίσης "Απαιτώ να γίνει αυτή την στιγμή η επανασύνδεση." . Μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ζήτησα να μιλήσω με προϊστάμενο. Εκεί έδωσα να μιλήσει ο πατέρας μου. Λέει τα ίδια με εμένα και από ότι κατάλαβα του λέγανε ότι είναι υπεύθυνο το κατάστημα. Κλείσανε και κατά τις 5 με παίρνει η μάνα μου και λέει ότι το συνδέσανε... ΑΙΣΧΟΣ :mad: Τώρα στο θέμα του adsl: πήγα στην Πατησίων, τους λέω αναλυτικά τι συμβαίνει και άκου τι είπαν "Αυτό γίνεται γιατί είναι πολλοί χρήστες στο κέντρο. Ο ΟΤΕ δεν δίνει καμιά εγγύηση στην ταχύτητα ( το ξέραμε αυτό... ) . Για να πιάνεις τις ίδιες ταχύτητες με πριν θα πρέπει να γίνει ολόκληρη αναβάθμιση. Είσαι τυχερός που πιάνεις και αυτή την ταχύτητα" . Του λέω ότι αυτό έγινε ταυτόχρονα σε όσους είναι σε dslam siemens και έλεγε τα ίδια... Τώρα μάλλον πάμε για ΕΕΤΤ και ΙΝΚΑ :devil: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 χεχε μια ακόμα υπόθεση που πήρε το σωστό δρόμο. Το εκνευριστικό είναι ότι δεν πάνε να δικαιολογηθούν, αλλά στη λένε και απο πάνω. "Και τόσα που πιάνεις μη μιλας".. Ημαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (27 Ιούλ. 2004 , 00:28) Κλείσανε και κατά τις 5 με παίρνει η μάνα μου και λέει ότι το συνδέσανε... ΑΙΣΧΟΣ :mad: Οι επανασυνδέσεις γίνονται, αφότου κλείσουνε τα ταμία. Και δοθούν οι εντολές. Οπότε τους πέρνει λίγη ώρα. Φυσιολογικά το 5 μμ. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (25 Ιούλ. 2004 , 21:38) Το ότι βολεύει το ξέρω. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ΠΟΤΕ γιατί αν γίνει κανένα λάθος στον λογαριασμό από τον οτε και πάρουν παραπάνω λεφτά, καληνύχτα μετά... Πρώτα σου στέλνουν το λογαριασμό, τον βλέπεις και την τελευταία μέρα που λήγει ο λογαριασμός τα αφαιρούν από την τράπεζα. Μέχρι τότε μπορείς να ελέγξεις αν έχει γίνει λάθος. Αν και δεν ξέρω αν γίνονται τόσο συχνά λάθη ώστε να σε ανησυχεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. July 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (27 Ιούλ. 2004 , 02:35) Οι επανασυνδέσεις γίνονται, αφότου κλείσουνε τα ταμία. Και δοθούν οι εντολές. Οπότε τους πέρνει λίγη ώρα. Φυσιολογικά το 5 μμ. ;) Όλες τις άλλες φορές που μας έχει τύχει γίνεται ΠΑΝΤΑ 2-3 ώρες μετά την πληρωμή. Τώρα έχει σημασία ότι έληξε καλά το θέμα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (27 Ιούλ. 2004 , 02:35) Οι επανασυνδέσεις γίνονται, αφότου κλείσουνε τα ταμία. Και δοθούν οι εντολές. Οπότε τους πέρνει λίγη ώρα. Φυσιολογικά το 5 μμ. ;) Πριν 2 χρόνια λόγο υπέρογκου λογαριασμού(825euro) τα πείρε ο πατέρας μου και έβαλε προσορινή διακοπή! Κάθε 6μήνες την ανανέωνε και μετά από 2 χρόνια πρίν 6μήνες αποφάσισε να το αφήσει να συνδεθεί! Ήταν Παρασκευή βράδυ και ακόμα να συνδεθεί πήρα 134 το ανέφερα και πήρα τις ίδιες απαντήσεις... Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς τηλέφωνο{Βέβαια θα μου πείτε 2 χρόνια το Σαββατοκύριακο σε πήραξε}. Με πήραξε για ενώ έπρεπε να επανασυνδεθεί κανονικά, αυτοί στον πΟΤΕ μας έγραψαν... Την Δευτέρα πήρα στο κατάστημα περιοχής και όχι μόνο δεν θα το επανασύνδεαν αλλά θα μετέφεραν το τηλέφωνο σε άλλη περιχή!! :mad: Αφού τους έκραξα ακύρωσαν την μεταφορά όμως δεν σύνδεσαν το τηλέφωνο. Ξαναπήρα από κινητό και μόλις το έκλεισα είχε επανασυνδεθεί! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (27 Ιούλ. 2004 , 02:35) Οι επανασυνδέσεις γίνονται, αφότου κλείσουνε τα ταμία. Και δοθούν οι εντολές. Οπότε τους πέρνει λίγη ώρα. Φυσιολογικά το 5 μμ. ;) Δεν έχει λογική για μένα αυτό... :mad: Μιλάμε για τον βασικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, στον οποίο δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στο να ειδοποιηθούν άμεσα οι τεχνικοί προκειμένου να επανασυνδέσουν κάποια γραμμή... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts