Jump to content

GaY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GaY

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1980

GaY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδιά λαμβάνω κι εγώ sms από αυτό το νούμερο! :wacko: Εμένα μου στέλνουν και εικονομηνύματα που εμφανίζονται σε κινητά ΝΟΚΙΑ (ξέρετε ..αυτά με τις παρενθέσεις) :blink: :wacko:
  2. Το θέμα είναι ότι αν δεν έχεις την οικονομική άνεση, δεν πρέπει να ανοίγεσαι με τόσους λογαριασμούς.. αν δεν έχεις λεφτά, απλά δεν καταναλώνεις τόσο πολύ και μπορείς να ανταποκριθείς άνετα στις πληρωμές χωρίς καθυστερήσεις ;)
  3. οι δικοί μου γονείς δεν γνωρίζουν για τις ερωτικές μου προτιμήσεις, οπότε αν το μάθουν θα πάθουν σίγουρα το εγκεφαλικό :cry:
  4. Αν με θέλετε μπορώ να έρθω και εγώ... :o Να έρθω? :cool:
  5. GaY

    TEI ή AEI;

    Ωραία, άρα έχω δίκιο λοιπόν.. Αν διάβαζαν και έβγαζαν μεγαλύτερο βαθμό στις Πανελλαδικές και οι ΤΕΙτζίδες θα περνούσαν σε ΑΕΙ, οπότε ας μην ισοπεδώνουμε τα ΑΕΙ και τα κάνουμε όμοια με τα ΤΕΙ (μην βγάζουμε την κακία μας επειδή δεν πιάσαμε το βαθμό...).. έλεος... :wacko: :blink: (και δεν μιλάω για το ποσοστό 1-2% που είχαν μεγάλη βαθμολογία και επέλεξαν ΤΕΙ αντί για ΑΕΙ.. μιλάω για τον κανόνα και όχι για ελάχιστες εξαιρέσεις) Όσον αφορά για τις δικές μου σπουδές, αυτές επικεντρώνται σε σπουδές διαχείρησης, επιλογής, αξιολογησης ανθρώπινου δυναμικού κλπ ;) περισσότερα δεν λέω :X
  6. GaY

    TEI ή AEI;

    Μα δεν θα έχετε την ίδια επαγγελματική εξέλιξη.. :p Ο ΤΕΙτζής πάντα υπάλληλος των άλλων θα είναι, θα έχει μηδαμινή εξέλιξη Και φέρνω ένα πολύ απλό παράδειγμα: Κάποιος που τελειώνει ΤΕΙ λογιστικής ΔΕ μπορεί να βάζει υπογραφή ούτε να ανοίξει δικό του λογιστικό γραφείο, πράγμα το οποίο κάνει άμεσα ο απόφοιτος ΑΕΙ (ΑΣΟΕΕ), ο οποίος βάζει αυτός τις υπογραφές και προσλαμβάνει 2-3 ΤΕΙτζίδες να βγάζουν τη φασίνα Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το ΤΕΙ μηχανολογίας.. δεν συγκίνεται σε καμία περίπτωση με τους μηχανικούς του ΕΜΠ ! :p Καλά κάνουν διότι στα ΤΕΙ δεν σπουδάζουν και αυτοί που υπήρξαν και οι καλύτεροι μαθητες στο σχολείο (μιλάμε για μαθητές - κοπανατζίδες του 13-14) Ναι συμφωνώ.. στο ΤΕΙ όμως μαθαίνεις μια "τέχνη", ίσα που αγγίζεις την επιστήμη.. στο ΑΕΙ μαθαίνεις και "επεμβαίνεις" στην ίδια την επιστήμη ;)
  7. οι κάρτες Electron λειτουργούν κανονικά μόνο σε ηλεκτρονικό περιβάλλον, δηλαδή σε μηχάνημα εμπόρου και όχι εξ αποστάσεως (χρήση την οποία κάνουν οι ανάγλυφες κάρτες). :) Το ότι μερικά sites τη δέχονται αυτό κανονικά δεν είναι σωστό ;)
  8. Οι κάρτες της eurobank που συνδέονται με λογαρισμό καταθέσεων, παρόλο που αναγράφουν VISA ELECTRON , δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως debit (χρεωστικές). Άλλες τράπεζες που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε αυτό είναι η Κύπρου, Πειραιώς :)
  9. αμάν... αυτή η φιλοσοφική :confused: Και το πιο άσχημο θα ήταν να έγραφες και την προηγούμενη μέρα :wacko:
  10. Πάντως η απόλυτη ξεφτίλα είναι να βρίσκεσαι σε παραλία γυμνιστών και να τύχει να στραβοπατήσεις ή να σκοντάψεις :p :D
  11. Εγώ θα είμαι στη Μύκονο -κλασσικά- λόγω δουλειάς και λόγω καταγωγής. :cool: Ούτε εγώ αντέχω το κυσαέριο της πρωτεύουσας :cry:
  12. Πόσοι από εσάς θα μείνουν στην Αθήνα την περιοδο που θα γίνονται οι Ολυμπιακοί αγώνες? Έχετε προμηθευτεί εισιτήρια? Κι αν ναι, πόσα χρήματα δώσατε?
×
×
  • Create New...