evans86 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ναι, χθες. Μια χαρά δουλεύει. Το OTG δε μου παίζει... πρέπει να πάρω ένα άλλο ανταπτοράκι να δω αν φταίει το καλώδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 720 και 1080 από βίντεό που τράβηξα από το airshow που έγινε για δοκιμή έπαιξα να δω αν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ναι, ίσως και δε γίνεται νομίζω. Εκτός κ αν γίνεται στον αντάπτορα μπορεί αντί για το φορτιστή να μπει το ποντίκι ή ό,τι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 720 και 1080 από βίντεό που τράβηξα από το airshow που έγινε για δοκιμή έπαιξα να δω αν δουλεύει... To mhl κάνει μόνο για να βλέπεις βίντεο και όχι την οθόνη του κινητού δηλαδή δεν κάνει screen mirroring; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Κάνει κανονικά. Απλά ήθελα να το δοκιμάσω σε hd κ έπαιξα το βίντεο που λέω, για 2-3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldbird Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ναι, χθες. Μια χαρά δουλεύει. Το OTG δε μου παίζει... πρέπει να πάρω ένα άλλο ανταπτοράκι να δω αν φταίει το καλώδιο... Τελικά το OTG δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-n003-android-smart-phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τελικά το OTG δούλεψε; Tο ανταπτοράκι του N8 μου δε μπαίνει. Άλλο δεν έχω οπότε δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspy_qwe Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παρέλαβα μέσα στη βδομάδα παραγγελεία απο to2c το 2GB/32GB. Το τηλεφωνο ήρθε με root και Google Play χωρίς να το έχω ζητήσει. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής: Όλα δουλεύουν άψογα (gps, wifi,3g, etc), το wifi σήμα είναι ιδιαίτερα δυνατό σε σύκγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα. Ο default launcher ειναι για τα κλάματα. Κολάει όλη την ώρα. Με οποιονδήποτε άλλον launcher (nova, holo, go ...) πάει γαμ****ας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παρέλαβα μέσα στη βδομάδα παραγγελεία απο to2c το 2GB/32GB. Το τηλεφωνο ήρθε με root και Google Play χωρίς να το έχω ζητήσει. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής: Όλα δουλεύουν άψογα (gps, wifi,3g, etc), το wifi σήμα είναι ιδιαίτερα δυνατό σε σύκγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα. Ο default launcher ειναι για τα κλάματα. Κολάει όλη την ώρα. Με οποιονδήποτε άλλον launcher (nova, holo, go ...) πάει γαμ****ας. Από πού έγινε η παραγγελία; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspy_qwe Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Από πού έγινε η παραγγελία; Ευχαριστώ! Απο to2c.com. Τελικά το OTG δούλεψε; Μου δούλεψε μια χαρά εμένα. Δοκιμασμένο με mouse, keyboard, card reader και ext. hdd --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 8, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Παρέλαβα μέσα στη βδομάδα παραγγελεία απο to2c το 2GB/32GB. Το τηλεφωνο ήρθε με root και Google Play χωρίς να το έχω ζητήσει. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής: Όλα δουλεύουν άψογα (gps, wifi,3g, etc), το wifi σήμα είναι ιδιαίτερα δυνατό σε σύκγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα που είχα. Ο default launcher ειναι για τα κλάματα. Κολάει όλη την ώρα. Με οποιονδήποτε άλλον launcher (nova, holo, go ...) πάει γαμ****ας. πολυ κατατοπιστικος.! εχω την εντυπωση θα μπει κ αυτο στη λιστα προς αγορα κινητου η εταιρια αυτη εχει καποιο επισημο site?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 8, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 η εταιρια αυτη εχει καποιο επισημο site?? Αν εννοείς το To2c αυτό είναι το site;) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 οχι οχι... η NEO αν εχει επισημο site..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 http://www.neomobileshop.com/index.php/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.neomobileshop.com/index.php/ ωπ.. σε ευχαριστω πολυ... μια τελευταια ερωτηση.... αποσο ξερω οι χρωματισμοι στους οποιους βγαινει το N003 ειναι: μπραστα-πισω μαυρο-μαυρο μαυρο-ασπρο αλλα εχω δει τωρα τελυταια οτι βγαινει σε ασπρο-ασπρο... ισχυει ή ειναι μουφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 ωπ.. σε ευχαριστω πολυ... μια τελευταια ερωτηση.... αποσο ξερω οι χρωματισμοι στους οποιους βγαινει το N003 ειναι: μπραστα-πισω μαυρο-μαυρο μαυρο-ασπρο αλλα εχω δει τωρα τελυταια οτι βγαινει σε ασπρο-ασπρο... ισχυει ή ειναι μουφες? Και εγώ το παρατήρησα... αλλά στο site το επίσημο είναι άσπρο άσπρο Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Και εγώ το παρατήρησα... αλλά στο site το επίσημο είναι άσπρο άσπρο μαυρο-ασπρο εννοεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Motzartidis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ρε παιδιά, έχει gorilla glass; Συγκριτικά με το w8s τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ρε παιδιά, έχει gorilla glass; Συγκριτικά με το w8s τι γνώμη έχετε; Στο επίσημο site τους λέει ότι έχει. Αναφορικά με τις διαφορές, από ότι διάβασα, γιατί είμαι και εγώ ανάμεσα στα δύο είναι (πιθανά) το gorilla glass και το otg που το w8s λένε οτι δεν έχει Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Motzartidis Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Χριστόφορε, τα έχω υπόψιν μου αυτά που έγραψες(και σε ευχαριστώ) γι αυτό ακριβώς το λόγο ρωτάω όσους το έχουν ήδη αγοράσει. Από την άλλη, είμαι κάτοχος ενός thl w3+ και θεωρώ ότι το w8s θα είναι όντως πολύ καλο σαν το άλλο. Το NEO n003 είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 τι λεει παιδια το κινητο?? πειτε μας και αλλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο... ειναι ολα καλαα??? απο που μπρω να το παρω φθηνοτερα αυτη τη στιγμη? υπαρχει καποιο κουπονι για καποιο site? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εδω 10 ευρω πιο κατω, http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-n003-android-smart-phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχει αγοράσει κάποιος από αυτό το κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 πριν μερικες μερες ειχα μιλησει με εναν υπαλληλο του site neomobile.com.cn κ μου εδειξε μια σελιδα με τα authorized shops.. ειναι 4... http://www.ttmalls.com/ http://www.yoymart.com/ http://www.chinapadmall.com/ http://www.aliexpress.com/store/321958 αρα λογικα ειναι αξιοπιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts